Humor

Több
20 éve 1 napja #234050 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Arc, amit igazán érdemes lenne meglátni:
- Feanor, mikor megtudja, hogy Galadriel HÁROM szál hajat adott első szóra egy törpnek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 napja #234008 Írta: Halálvirág/Gemini
Halálvirág/Gemini válaszolt a következő témában: Humor
Nem hallottam róla, de érdekesnek hangzik. :twisted: Rakd be!

darált Halál
bang bang

Elvakít a napfény.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 napja #233903 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Humor
Ismeritek a Gyűrű szövetségét pizzadobozos kiadásban?

Mert ha nem én berakom.

"Amit írtam megírtam!"

Több
20 éve 5 napja #233748 Írta: Ery

Phaedra/Namarie írta:

Idhren (Ryelnya) írta: Ery: Nagyon jóó! Valaki írja má meg Celeborn szemszögéből is.... :lol:
Niéla: Szintén. Majd Feanor véleményére kíváncsi leszek.... :P :P :twisted:

Tervezem a Celeborn- naplót... :oops: tekintessék lefoglaltnak a téma

Ery:
"ne tátogj már, nem vagy a víz alatt"- ilyet mondani egy telernek.... :roll: :P :P

Csak azért, hogy stílszerű maradjak...

Καναπή!

Több
20 éve 5 napja #233648 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta:

Idhren (Ryelnya) írta: Ery: Nagyon jóó! Valaki írja má meg Celeborn szemszögéből is.... :lol:

Várom!!! Nerwenke naplóját is íímádom!!!! :lol:

Niéla: Jajjajjaj......nagyon Helytartó :lol: :lol:

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
20 éve 5 napja - 20 éve 5 napja #233566 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor

Ery:
"ne tátogj már, nem vagy a víz alatt"- ilyet mondani egy telernek.... :roll: :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 1 hete #233278 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Akkor ím.

Pár nappal később...

D: Szerelmem...
B: Carissimo...
/a műhely előtt ülnek, és nézik a naplementét...
B: Énekeljünk valamit esetleg?
D: Hogyne...
/énekelnek/
D: Che gelida manina... /közben megfogja a balrog kezét/ Khm, azt hiszem, ez nem illik rád... akkor legyen az, hogy: Áldjon meg isten, szép angyalom...
B: Jajj, ezt ne, ez szomorú...
D: Akkor szavaljunk... "Reszket a bokor, mert madárka szállott rá..."
B: /áhítattal hallgatja/
/közben: Feanort bevezeti Melian és Lúthien.
M: /a háttérben/ Na, most aránylag rendben vagy, de nem szabad felidegesíteni magad, vigyázz az egészségedre...
L: És szedjed szépen a nyugtatót... de vigyázz, mert erős, szóval ha nagyon ideges vagy, is max hármat... esetleg gyere el hozzám, majd én megnyugtatlak...
F: Inkább Nerwenhez mennék... na jó, sziasztok, akarom mondani Namarië!
/Melian és Lúthien jobbra el/
F: Hello, fiúk, megjöttem...
B: Én nem vagyok fiú!
F: Mi??? Csak nem lettél travi?
B: Nem... mindig nő voltam, csak álcáztam magam.
D: A menyasszonyom... nanana, nem ájulni el, tündécske... hát ez kifeküdt. Most mit csináljunk, Dormika?
B: Esetleg öntsük le egy vödör vízzel...
F: /felriad/ MI??? Vííííííííííííííííz???????? Hol??? Meg akartok gyilkolni???? Méghogy víz!
B: Bocs, főnök...
F: Ti most tényleg... egymásba zúgtatok?
D: Igen... /megcsókolja a balrogot/
F: /bekap két szem Lúthien-féle nyugtatót/ Anyám, mit vétettem? Jaj nekem...
B: De gondold el, lesznek szép, TÜZES, piromániás gyerekeink...
F: GYEREKEITEK? Neeee... /megint elájul/
D: Szerintem hagyjuk, drágám... majd hozzászokik a gondolathoz...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 1 hete #233234 Írta: Idhren/Ryelnya
Ery: Nagyon jóó! Valaki írja má meg Celeborn szemszögéből is.... :lol:

Több
20 éve 1 hete #233184 Írta: Namarie
Na várj, csak Ery... mi az, hogy a telerek nincsenek a helyzet magaslatán???? És van némi meglepetés Nerwenke tarsolyában.. úúúútálni fogod a meglepetéseket a végén... :twisted:

Niéla: micsoda nem várt fordulat! :P

Más: szegény kis Galadrielnek a hócipője is teli van az egésszel- érthető, ha Melkor, aki ludas a dolgokban, és kevés a vesztesége, nyeresége annál több, képes humorosan felfogni...

Ery: köszönöm a "nolda" megnevezést... :oops:

Több
20 éve 1 hete #233175 Írta: Noredhel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így sokkal humolosabb, mint szegény kis Galadriel szemszögéből volt...

Még kérünk! Kazettát is!

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete - 20 éve 1 hete #233162 Írta: Ery
Újabb elveszet lap Melkor naplójából /reakció Galadriel naplójára/.

No igen érdekes események történtek az elmúlt pár RIC-ben. Sokat vaciláltam, hogy megírjam-e de végül úgy döntöttemm hogy miért ne!

Az egész azzal kezdődött, hogy Glaurung lelépet, [ill. Engedély Nélküli Eltávra ment]. Először csak repkedett ide-oda mint egy idegbateg molylepke a ruhatárban [Jó-jó tudom, hogy nincs szárnya! Csak metafora akart lenni! Tényleg! Repülő lángvágó! Milyen jó ötlet!]. Szóval csak ténferget ide-oda. Végül maga mellé vett egy ork osztagot [a XII. hdt hivatalosan is dezertőrnek számít]. A legkellemetlenebb az, hogy Nargothrondot pécézte ki magának, amit én direkte hagytam eddig békén, tekintettel Nerwenkére /szegénynek már csak egy fivére maradt/.
Szóval Glaurung ad acta tette egész Nargothrondot és Nerwenke maradék rokonságát is. Esküszöm, hogy sem Orodreth, sem Finduilas nem került ide fogolyként.
Vártam, hogy mikor robban a bomba, s Nerwenke mikor jelenik meg megint a kapuim előtt. Ezért már jóelőre figyelmeztettem az egységeimet, hohgy meg ne próbálják Nerwenke útját álli, mert bámulós eledelt csinálok belőlük.

Nem ez történt...

Nerwenke felhívott. Akkora jég volt a hangjában mint a Taniquetil. Elmondott mindennnek. Hiába próbáltam védekezni, végig se hallgatott. Majd közölte, hogy megitta AZT. No ekkor bántam meg mélységesen, hogy bájitaltan órákat adtam neki még annakidején Valinorban. Ez a fruska képes volt bevenni a legerősebb mérgemet s még meg is erősítette egy felszívódást segítő varázslattal. No ezt nem hagyhattam annyiban. Azonnal ott teremtem Doriathban /hiába no, mégis van előnye, ha ez ember vala!/. Nerwenke rersze igencsak meglepődött.
N: Hogy kerülsz Te ide?
M: Jöttem segíteni rajtad.
N: De hát az öv... Melian öve...
M: Még mindig ugyanazt viseli? Szép darab, bár réggen kimehetett a divatból... Hja vagy úgy! A varázslat! Mondtam már, hogy az Nekem nem akadály. Úgy átmegyek rajta mint fokhagymás tej a kutyán.
N: Már késő. Megittam mind...
M: Ugyan már! Én tanítottalak meg rá. Ezért tudom Én hatástalanítani is. Úgy ni! Most már kutyabajod se lesz. De nehogy mégegyszer suicid gondolataid támadjanak...

Nerwenke ekkor egy félmosollyal elővette Finrod tőrét és egy kis monológ után magába döfte. Biz Isten... izé ... Biz Én ha színházban látom, hát bizton magtapsoltam volna, így viszont próbáltam megakadályozni. Sajnos kevés sikerrel. Ráadásul még az ujjam is elvágtam. Ezzel a sebbel és Nerwenke halálvágyával már nem tudtam mit kezdeni, s büszkeségem feladva Melian után kezdtem kiabálni. Celeborn jött be elsőnek. Na azt az arcot látni kellett volna!

C: Mi történik itt? Te jóég... hiszen... De te... te... Mmmelk... itt... hogyan?
M: Légy szives fejezd be a tátogást! nem vagy a víz alatt! Inkább keresd meg Meliant de gyorsan!
C: Megölted! megölted Galadrielt!
M: Térj észre! ha én tettem volna itt kiáltoznék orvos és Melian után?
C: De mit keresel itt, hiszen el se tudod hagyni az erődöd, annyira kimerít az uralkodás...
M: Ez a bámulós propaganda. Egy betű sem igaz belőle. De lennél szíves szólni Meliannak, mielőtt szerelmed végleg Panadamacihoz távozik.
C: Pandamaci? Ja Mandos... izé szólok...

Nem akarok rosszmájú lenni de mintha a telerek stresszhelyzetben nem állnának a helyzet magaslatán. Szerencsére bejött Melian s némi kölcsönös becsületsértés után hozzáláttunk a gyógyításhoz. Az én segíítségemmel - bár Melian állítása szerint inkább hátráltatásommal - ez végül sikerült is. Szerencsére Nerwenke Celeborn iránti szerelmére támaszkodva sikerült elérni, hogy a kis bohó megszabaduljon suicid gondolatáról. Én pedig elmondhatom magamról, hogy megmentettem egy nolda életét. Igen noldát írtam s nem produktívat.

Melian szerint azért tudtam áttörni az Övén, hogy jószándékkal közeledtem. Ezen kacagtam egy sort. Miután ünnepélyesen megígértem, hogy a renitenskedő csapataimtól is megvédem Doriath királyságát, távoztam. Csak remélni merem, hogy nem jöttek rá: Nerwenkét szánom a bámulósok királynőjének győzelmem után.

Καναπή!

Több
20 éve 1 hete #233057 Írta: Noredhel
Akkor tovább...

D: /ábrándozva néz Teddy után.../
B: /jő/ Helytartó uram! Beszélnem kell veled...
D: De Mormog, tudod jól, hogy nem szabad... kirúgnak minket Mandosból, ha izé... szóval...
B: De én... szeretlek!
D: De ez nem fog menni, hát hogy néz az ki, hogy egy maia egy emberrel? Tudod, milyen Mandos... mindjárt szodómiát kiáltana...
B: De én... NEM VAGYOK FÉRFI!!!!
D: ?????
B: Én valójában nem Suttog fia Mormog vagyok, hanem Suttog lánya Dorombol!!! Sőt, lehet, hogy nem is Suttog lánya, mert anyám körül sokat ólálkodott egy részeges, kék szakállú egyén. Állítólag tőle örököltem a muzikalitásomat...
D: Ööö... asszem jobb lesz, ha leülök, míg ezt feldolgozom. /leül, és nagyon értelmes arcot vág/
Suttog lánya Dorombol közben nekiáll férfias álcájától megszabadulni.
B: Amíg feldolgozod, előadom a Szilmarilokból Lúthien táncát...
/előadja.
D: Hiszen.. ha lány vagy... tulajdonképpen... /feláll/ Én is szeretlek!
B: Drágaszágom...
D: Ez nem a te szöveged...
B: De ideillik...
/közben mind közelebb húzódnak egymáshoz. Szirupos kísérőzene. Kép elsötétül, felirat: CSÓK (cenzúrázva)/

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #232979 Írta: Namarie

Phaedra/Namarie írta: Variációk egy témára:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/r/e/ ... h.jpg.html

Világ legrövidebb könyvei:

Gimli: Fejszével az Egy Gyűrű ellen

Több
20 éve 1 hete #232910 Írta: Namarie
Variációk egy témára:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/r/e/ ... h.jpg.html

Több
20 éve 1 hete #232908 Írta: Ery

Gandalf írta: fs5.deviantart.com/i/2004/348/9/9/Pass_i..._by_dark_persian.jpg

Nem rossz! Enyhe táboros utánérzés :)

Καναπή!

Több
20 éve 1 hete #232907 Írta: Namarie

Gandalf írta: fs5.deviantart.com/i/2004/348/9/9/Pass_i..._by_dark_persian.jpg

Nekem bejött.. és nagyon ott van!!!! Miért emlékezetet az arra, mikor kis társágunk összejön??? :twisted: :twisted: :P

Niela: ez nagyon ott van!! Szegény Faramir...

Több
Több
20 éve 1 hete #232801 Írta: Noredhel
Ery: Mééég kazettákat...

Idhren: A balrog egyre szerelmesebb, persze, ezt költeményekkel és áriákkal fejezi ki.

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #232798 Írta: Idhren/Ryelnya
Ery: mikor találják meg a következő hangkazattát????????????? Mert ez most még jobb lett, mint az előző.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Niéla: Ó, micsoda nem várt fordulat.....Nagyoon jó! :lol: :lol: :lol:

Több
20 éve 1 hete #232727 Írta: Noredhel
Méééég, Alyr... jajjj idesanyám... *fetreng*

Addig ne tétlenkedjenek a piromániások se.

Éjszaka, Feanor műhelyében.
B: Sssz!
D: Mivan?
B: Alszol?
D: /nem egészen van tisztában vele, hol is van/ Haggyámá... nincs hosszú álom, bebalzsamozva... hm, mintha ezt már mondtam volna. /felébred/ Ja, te vagy az, Mormog?
B: Igen én! /vigyorog/
D: ÚrEru... hány óra? Ugye nem akarsz most énekelni? Eljátszottuk az egész Nürnbergi Mesterdalnokokat, ami azért kettesben nem kis teljesítmény...
B: De most éjszaka van, és játszhatnánk Trisztán második fölvonást...
D: /felugrik, megragad egy piszkavasat/ De ugye nem úgy gondolod, hogy én legyek Izolda?
B: /álmodozva/ Dede...
D: Ez berúgott. Te, ne gyere közelebb, mert leöntlek egy vödör vízzel!
B: Vízzel? Neee, vizet neee! TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!Csak vicceltem... meg aztán, olyan helyes vagy ebben a tündecuccban...
D: Kösz szépen. De attól még nem lettem egészen tünc.
/Hajnalodik/
B: Szerintem dolgozni is kéne...
Théoden király /az ajtó előtt/ Hé! Itthon van a kovácsmester?
D: Teddy! /kirohan, átöleli/ Ó, Teddy, drága barátom!
Th: Te hogy kerülsz ide?
D: Öö... azt inkább ne ragozzuk, és te?
Th: Hát rám esett ez a hülye ló. Ez itten. És most Feanort keresem, hogy patkolja meg...
D: Feanor a szanatóriumban van, de majd Mormog meg én megcsináljuk...
B: Új haver????? /hevesen átölelné Th.-t, aki riadtan hányja magára a keresztet, és hátrál.../
Th: EZ MI?
D: Ugyan, csak egy békés, irodalomkedvelő balrog... Mormog! Hagyd már Teddyt, ő nem piromániás...
B: /füle farka lekonyul/ Neeem? :(
D: Légyszi, patkold meg a lovát, de vigyázz, mert ijedős...
/bemennek, Mormog kint marad, nekiáll patkolni, és közben énekel: "Oh Lola, c'hai di latti la cammisa..."/
Th: Nem is tudtam, hogy meghaltál.
D: Én se... de mitől esett rád?
Th: Hát jött egy nagy szárnyasizé, én meg gondoltam, legénykedem egyet, de hazavágott, mint Szauron Elendilt... na de veled mi történt?
D: Tulajdonképpen én is egy lónak köszönhetem... izé... hagyjuk... *megborzong* Ha legalább azt a lúzer kölyköt sikerült volna kinyírnom... á... ez az én formám...
Th: Szerintem ez a balrog szeret téged... nem hallod, miket énekel?
B: /odakint/ Mia behellááá Butterfly...
D: Á, megfenyegettem... nem félek... és különben is, a piromániások mind szeretik egymást... mivelhogy a TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZ az istenünk...
B: Elkészült a ló... /énekel/ Megkötöm lovamat szomorúfűzfához...
Th: Kössz... na, nekem mennem kell, de majd alkalmasint idejövök néha...
D: Várlak... legalább nem csak idegbeteg sötéttündék meg asztmás páncélosok fognak látogatni...

Toujours pur

Több
20 éve 1 hete #232703 Írta: Namarie

Lemilien írta:

Ancalima Anarórë írta:

Alyr Arkhon írta: Nem ajánlom hogy megpróbált Melkor helyett megírni a naplóját. Nagyon nem.

Épp mondani akartam. De azért nem rossz.

1.: cúna gonosz Alyr!
2.: köszi.
(vigyázz, mert még folytatom!)

Lemilien:
1.Alyr nem csúnya és nem is gonosz, hanem igaza van.

A következő miatt: Ery írásai van, hogy az én írásaimra való reagálás- tehát, mivel a Galadriel naplója nem befejezette, így Melkor naplója sem.
Nem vall jó modorra, ha befejezetlen dolgok írásával párhuzamosan közlöd a saját, hasonló tartalmú írásodat.

Ha az adott művek írói befejezték, akkor szvsz lehet a saját verziódat közölni, de addig minimum etikátlan. Előre is köszönöm, hogy nem fogsz ilyet tenni.

2. Én már láttam ebben a topikban olyat, hogy letiltottak valakit. Egy hónapra.

3. Bármit is írsz, kínosan ügyelj arra, hogy még véletlenül se legyen plágium. Ha valamit átveszel, valakitől ötletet kapsz, azt valahogy jelöld meg!

Több
20 éve 1 hete #232686 Írta: Ery
Régészeink tovább kutakodtak az egykori MOHA /Mordori Országos Hang Archivum/ területén és a következőre bukkantak:

Gothmog a Barad-Dur irányítónak: Az átkelés megtörtént, a hídfőállás biztosítva.
Nazgul vezér a Barad-Dur irányítónak: A légtér biztosítva!
Barad-Dur irányító minden szárazföldi egységnek: Támadás! Cél Minas Tirith. Fejlődjetek fel a város ostromához.
Gothmog a Barad-Dur irányítónak: Értettem. Támadás indul!

Nazgul 5 a többi nazgulnak: Fiúk Az orkora rá is fér némi fejlődés nem?
Nazgul 3 a Nazgul 5-nek: Szívemből szólsz! Ha nem lettünk volna ott az átkelésnél, akkor az orkok még mindig a lábukat áztatnák a folyóban.
Nazgul 4 a Nazgul 3-nak: De a légvédelemmel ti se boldogultatok! Olórin jól elbánt veletek!
Nazgul 2: Nah megszólalt a lógós...
Nazgul 4: Szálljatok már le rólam!
Nazgul 7: Gyerekek! Ki mászott rá a 4-re? Ki nézte már megint leszállópályának? 4-es: Hányszor mondtam, hogy vedd le azt a T betűt!
Nazgul 4: nagyon viccesek vagytok...
Nazgul Vezér: Hallom jó a hangulat. Remélem a csatában is megmarad. Inkább a gondoriakat piszkáljátok ne egymást!
Barad-Dur irányító az összes nazgulnak: Most már tényleg hagyjátok abba! Ha valaki legközelebb poénkodi mer az éterben az megnézheti magát!
Nazgul 2: Ez hogyan kivitelezhető mégis? Visszakapjuk a testünket? Vagy a Főnök zsákmányolt valahol egy készlet tükröt a bámulósoktól?
Barad-Dur irányító a Nazgul 2-nek: Jól van gyermekem. Még egy ilyen beszólás és a Főnök elé kerülsz
Nazgul 2: Befogtam.

*hosszú csönd*

Barad-Dur irányító az összes nazgulnak: A szárazföldi csapatok légitámogatást kértek. Berepülési parancs. Cél Minas Tirith. Irány Nyugat Észak-Nyugat. Szabad vadászat.
Nazgul vezér a Barad-Dur irányítónak: Értettem!
Nazgul Vezér az összes Nazgulnak: Delta 2 támadó alakzat. 6-os 7-es biztosíts! A 2-es és 9-es zárkózzon fel a 8-as mögé! A 3-as és 5-ös a 4-es mögé! Berepülünk!
Nazgul 3 és Nazgul 5: Nane! A lógós vezessen minket????
Nazgul Vezér: Ellenvetést ne halljak! Támadás!

*következik a csata*

Nazgul Vezér: Ok gyermekeim itt vagyunk!
N7: Gerekek! Ezek az orkok tényleg fejlődnek! Innen fentről nagyon szép alakzatban állnak!
N2: Fiúk ez valami szöveg akar lenni itt hátul?
N6: Én is látom. Aszondja, hogy: "Adjátok fel" Főnök! Miért adjuk fel? Veszítettünk?
Nazgul Vezér a Nazgul 6-nak: Te ennyire bámulós vagy? Az nem nekünk szól, hanem Denethornak!
N7: Vigyázzatok! Ezek lőnek!
N5: Miért? Mit hittél? Hogy Leckwaros habkővel és forró lávával kínálnak?*
N4: Odasüssetek! Kővetők!
N3: Ezek csakugyan mindent el kő-vetnek, hogy megvédjék magukat...
N8: Elég ebből! 2-es és 9-es kő-vessetek. Berepülök!
N9: Itt vagyunk! csak el ne kő-vess valami hibát mint a multkor.
Nazgul Vezér a Nazgul 8-nak: Túl alacsonyan vagy 8-as! Húzd fel! HÚZD FEL! Nem a csuklyádat te szerencsétlen!!!!

Ez a felvétel eddig tartott. A folytatás még nem került elő.

* /Szauron kedvenc uzsonnája/

Καναπή!

Több
20 éve 1 hete #232593 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Humor

Gandalf írta: Mit énekel a Tolkien-rajongó, aki letölti netről a History of Middle-Earth köteteit Word dokumentumként és aztán megnyitja, hogy elolvassa?
"HoME is behind, the Word ahead..." (Pippin éneke után szabadon)

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Gandalf, nem törte fel véletlenül a jelszavadat _Neo?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 1 hete #232579 Írta: Idhren/Ryelnya

Ben Kenobi írta:

Phaedra/Namarie írta: Világoszárka.. elképzelem a nazgul arcát.. (szép kis képzavar..)

A nazguloknak nincs arcuk, vagy mégis? :P :D

Valamikor volt nekik.... :wink: de biztos elűnt, amikor bezárták őket a világoszákába... :D

Több
20 éve 1 hete #232568 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
Gratula Ery/Alyr :mrgreen:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 1 hete #232477 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Világoszárka.. elképzelem a nazgul arcát.. (szép kis képzavar..)

A nazguloknak nincs arcuk, vagy mégis? :P :D
Ery, Alyr: fantasztikusna jó lett! :D :D :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 1 hete #232411 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: világoszárka rulz :lol: :lol:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 1 hete #232407 Írta: Namarie
Ery, Alyr: Nam megpróbál kulturáltan fetrengeni a könyvtárban, nehezen sikerül..

Világoszárka.. elképzelem a nazgul arcát.. (szép kis képzavar..)

Több
20 éve 1 hete #232320 Írta: Idhren/Ryelnya
Na most aztán kidöltem a rühügéstül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :dead:

Több
20 éve 1 hete #232294 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Ery írta: A Barad-Dur romjai közöt kutató neves régészcsoport szenzációs leletre bukkant. Egy hangfelvételre. A hangfelvétel a következőket tartalmazta:

Barad-Dur Irányító a Nazgul 4-nek. Kezdje meg felderítő útját a Holtláp felett!
Nazgul 4 a Barad-Dur irányítónak: Vettem az adást. Megkezdem az őrjáratot.
Nazgul Vezér a Nazgul 4-nek: Mi van csimotám? Lógunk-lógunk?
Nazgul 4 a Nazgul Vezérnek: Ugyan főnök! Csak Osgiliath felett teljesen berekedtem. betegszabit meg nem akartam kivenni, így egy nyugodt szolit kértem.
Nazgul 5 a Nazgul 4-nek: No persze! Mi meg itt gürizzünk mi?! Lógós!
Nazgul 3 a Nazgul 5-nek: Jah! A 4-es már a Széltetőnél sem állt a helyzet magaslatán!
Nazgul 4 a Nazgul 3-nak: De hát ti mondtátok, hogy maradjak lent a lovaknál! Én nem tehetek róla, hogy leégtetek!
Nazgul 5 a Nazgul 4-nek: De akkor se álltál a helyzet magaslatán!
Nazgul 4 a Nazgul 5-nek: De ha mondom, hogy lenthagytatok!
Barad Dur irányító minden Nazgulnak: Ne cseteljétek szét az étert, mert a Főnök ideges lesz! Háború lesz vagy mi a ványad!
*rövid csönd*
Nazgul 4 a Barad-Dur irányítónak: Életjeleket fogtam!
Nazgul 3 a Nazgul 4-nek: Életjel a Holtlápon? Milyen érdekes. Nem a hátasodat érzékeled?
Nazgul 5 a Nazgul 4-nek: Jah! nem ittál túl sok Leckwar-t? He?
Nazgul 4 a Nazgul 5-nek: Ivott ám az a jó bámulós öreganyád, az amelyik a ványadtakkal barátkozik! Szolgálatban sose iszom! menj inkább és szórakozz egy tharkkal vagy Olórinnal jó!
Nazgul 5 a Nazgul 4-nek: Jóvanna! Ne kapd fel a vizet mert az árt neked. emlékezz a gázlóra!
Nazgul Vezér minden Nazgulnak: Tényleg hagyjátok abba, mert szétcsapok közöttetek! 4-es te folytasd az őrjáratot! 3-as és 5-ös zárkózzatok fel mellém, rácsapunk Ithiliára! A többiek...

A felvétel itt megszakadt.

Az imént közölt felvétel folytatása: (Mordori Hangtár...)

Nazgul 4 Barad-Dur irányítónak: De én tényleg életjelet fogtam!
Barad dur irányító Nazgul 4-nek: Talán csak egy madár...
Nazgul 4 : Neeem! Nincs ropogós madárka... Nincs ennivaló kis madárka...
Nazgul 3 (alig érteni az Árnyékhegység Árnyékoló hatása miatt) : Mióta eszel te madarat?
Nazgul 4 Nazgul 3-nak: Nem eszem. Csak úgy mondtam... Hirtelen kijött a számon...
Nazgul 3 Nazgul 4-nek: Neked tulajdonképpen nincs is szájad.
Barad dur irányító: Hagyjátok abba... már megint...
Nazgul 3 Barad-Dur irányítónak: Én... nem... .... .... meg.... is....
Nazgul 4 az irányítónak: Élet! Élet a mocsárban! Valami mozgást is látok! Teljesen mozgásszerű...
Barad-Dur irányító: És látod, hogy mi az ami mozog?
Nazgul 4: Én... igazán... nem... de érzek valamit... olyan... olyan érzésszerű...
Barad-Dur irányító: Na... MOST térj vissza, különben kapsz egy hét világoszárkát... Napfényeset...

milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.389 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére