Humor

Több
21 éve 9 hónapja #108188 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humor
Gyémánt: ARAN!
CsákányAiloleo! Nagyon isten vagy, jókat csemegéztem! Itt az általad várva-várt Frottír-folytatás:

-Nézzétek, Irongarden, Izengárden, tudja már a fene, régen voltam itt, na… szóval itt lakik Szarukám, a goni varázsló. –mutatott Gané egy nagy víztoronyra, ami előttük sötétlett.
-És miért előtte van a víz? –tette fel a logikus kérdést Tipli.
-Apró kis malőr… nem tudom. Talán medencés bulit csapott…
Hirtelen nagy recsegést-ropogást hallottak a hátuk mögül. Egy nagy fa kopogtatta meg a vállukat. Megtehette, minden ujjára jutott egy-egy váll… Tipli a hátára kifejtett erő hatására pofára zuhant és legurult a domboldalon, szaftos káromkodásokat megeresztve a fentmaradtak felé. Lejmolás megfordult, vele együtt a világ is, szemei és szája elnyíltak. Aranygomb egy halk kiáltással összeesett, Gané pedig nyugodtan szemlélte a pandás pólót viselő fát, az pedig megszólalt:
–Krmh, Burago, khrrr… Szervusz, kedves Gané! Sztájliszt a ruhád… ugye nem? Ugye nem vagy te is mocsok teknós?
-Ááá, nem, csak most… tudod, új a lovam, Keserűtök és így csinibb vagyok rajta.
Lejmolás nem bírta magát türtőztetni, feltörölte vészesen fogyatkozó és földre távozó nyálát, ja és persze Aranygombot a földről és felsóhajtott: -Nézd, egy fa! És mekkora! Milyen… barna! Meg zöld! Ohhh! –elővette kis fényképgépét és körbeugrálta a fát, majd egy papírlapot dugott az orra alá. A kend értetlenül nézte./ Bár ez nem okozott neki gondot./ Lejmolás szerelmes pillantásokat vetett rá és szégyenlősen megszólalt: -Aláírná ezt nekem, Fa úr?
-Mi? –kérdezte Szétkakál és még értetlenebbül nézett. –Ha nem látnád kisfiam, kend vagyok. Fából vannak az ujjaim. Nem tudok írni!
-Ja. Akkor majd én mondom, mit rajzoljon, és nem is kell írnia… -próbálkozott tovább Lejmolás, Szétkakál rügyeit simogatva.
-De ez NEM KIVITELEZHETŐ, te kis majom!
-Oh igen, majom, majom! Hívjon csak így! A majom Fákon mászik! Igen! –fetrengett kéjesen a gyökerek előtt Lejmolás. A kend megenyhült.
-Azt hiszem, új rajongóm van. A kendnők óta nem nézett rám így senki. Lehet, hogy őt is be lehetne fírölni az aktivisták közé. Hippi vagy, cuncimókus? Ha jól látom, igen… -jegyezte meg, miután Lejmolás vadul átölelte a törzsét és puszilgatni kezdte. Közben sikongatott:
-Végre egy Fa! És mekkora! És milyen szép! Ezen a rohanási pusztán nem voltak fák! Ó, Fa úr! Kérem, verjen meg az ágaival! Rossz kisfiú voltam! Igen! Igen! –üvöltött, mikor Szétkakál erős csapásokat mért a hátára karnyi vastag indáival, mert megelégelte a túlzott nyomulást. Gané zavartan heherészve elrángatta onnan a felindult állapotban lévő tüncit , heves magyarázkodások közepette. –Tudod, Fingom, régen mászott fára… Elvonási tünetei vannak…
-Értem, értem. Gyere öreg, megmutatom neked a privát helyiséget, ahol folytattuk a medencés bulit. De a tünci itt marad! –ezzel Tipli után lökte a delíriumos állapotban lévő, bódult Lejmolást és Ganéval karöltve, bizalmas közelségben elindultak Irongarden felé.

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #108083 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Humor
Ailoleo nagyon tetszik :D :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #108048 Írta: Ailoleo
Ailoleo válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok. Újabb szösszenet, tolem-nektek… Remélem, tetszeni fog.

Helm-szurdok, csata közben

Az orkok rémíto serege egyre közeledett. A falak mögött nyomott hangulat uralkodott. Mindenki csak a csatát várta. Azaz majdnem mindenki: Aragorn, a hos, a barlangok végében vészkijáratot keresett. Kétségbeesetten kutatta a menekülés lehetoségét, eközben a hajára sem figyelt, ami meglepo módon tiszta, zselémentes volt. Kissé bekattanva, habzó szájjal kétpercenként belerohant a falba, ami meglepo módon minden egyes alkalommal ott maradt.
Ám ennek ellenére magpróbálta megorizni méltóságteljességét. Ha valaki furcsán nézett rá, keményen rárivallt az illetore.
-Mit bámulsz? Én KHIRÁLY vagyok! Azt teszek, amit akarok! – majd Szupermenes testtartásban belerohant a falba.
Eközben:
-Itt, e nagy harc elott, - kezdte a buzdító beszédet Legolas, aki nem a barlangokban, hanem emberfeletti bátorsággal, kint volt - gondoljatok a jövendore. Nem mindegy, hogyan haltok meg, hisz az utókor erre fog emlékezni. Van a kecses halál, - mondta, majd színpadias mozdulattal a szívéhez kapott és hosszas tántorgás után kecses szögben a földre omlott. Pár perccel késobb Gimli karjaiban feküdt, és búcsúbeszédén töprengett.
-Mondjátok meg Scarlettnek, hogy mégse hagyott hidegen… És valakinek meg kéne etetnie a kutyámat is… - E szavak után, hosszú sóhaj keretében, kilehelte a lelkét. A közönség tapsviharban tört ki. Egy díszes estélyi ruhába öltözött hölgy egy Oscar-szobrocskát nyújtott át Legonak.
-Köszönöm… eloször is magamnak, ez természetes. Aztán anyci, apci, na meg az akadémia. Szeretlek titeket!!! – a közönség újra tapsolt, de már gyérebben, mert az orkok közeledtek.
-Lássuk csak, -folytatta a haláltanácsadó- van a szimpla halál, de ezt nem ajánlom senkinek, annyira egyszeru. Ha már meghalunk, haljunk meg szépen, nemdebár??? –és émelyíto mosollyal nézett körbe, rettenthetetlenül állva a közeledo orkok tekintetét.
Ekkor azonban egy nyíl közvetlenül a füle mellett süvített el, leszelve abból egy kis darabot.
Az eddig nagyon bátor Lego, Gimlivel a háta mögött orült rohanásba kezdett. A nagy tempónak köszönhetoen nem tudtak megállni. Elgázolták az embereket, ekkor zajlott le közöttük a késobb híressé vált „ ki tud több ártatlant megölni” –verseny. Kezdetben Lego vezetett, mivel gonosz módon egy funyírót tolt maga elott, és szabályos sorokat vágott az emberek között. De Gimli se volt tétlen, veszélyes fegyvert, egy láncfurészt alkalmazott. Az állás döntetlen volt, amikor feltuntek a barlangok, majd a fal egyre közelebb ért. Már látták Aragornt is, de nem tudtak megállni, és a félelmetes tempóval belerohantak a falba, ahol hosszú évszázadokon keresztül látszott a nyomuk…egy magas, valamint egy alcsonyabb, tünde, illetve törpe formájú lyuk. Az emberek, Aragornon átgázolva özönlöttek ki a lyukon, és futottak a még mindig rohanó Lego és Gimli után. Aragorn az utolsó ember után feltápászkodott, leporolta ruháját, és lekaparta azt a gyanús barna foltot, ami furcsa szagot árasztott. Majd meglátta az orkokat, akik akkor léptek a falakon belülre. O is futásnak eredt, és talán még ma is fut, ha egy fal meg nem állította…
     

"Minden egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden egész eltörött."

Több
21 éve 9 hónapja #108037 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Humor
Nagyon jók vagytok, csak így tovább! :wink: :D :D :twisted:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 9 hónapja #108031 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Humor
Vagy add meg hogy honnan töltötted le! 8)

Több
21 éve 9 hónapja #108029 Írta: Neframíel
Ez rohadt jó, Gyémánt Hajnal!! Foooolytaaaasd!!
Lécciléccilécci!! :P

Több
21 éve 9 hónapja #108007 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Humor
Épp most épp valami GYUt töltőgetek le és elég hosszadalmas és közben a Legolas topicban felvetődött gey téma és én történetet kerekítettem belőle, ami nem éppen paródia de talán kicsit kellemesen humoros.
Filoztam ide, vagy máshova tegyem be. De inkább ide. Jó olvasást.......

Nagyon furcsa álmom volt. Láttam valami vörősen izzó gömböt majd egy csapat ork között találtam magam. Mondanom sem kell, hogy milyen érzés volt. Csupa bűzős, nyáltól és vértől szennyezett kétlábon járó szőrnyűségek vettek körül. Vícsorítottak és puffogtak rám, azt hitték tünde vagyok, szőke hajam miatt. Rögtönözz! Mondtam magamnak! Így hát előkaptam hiper szuper mobiltelefonomat és a magasba tartottam, majd elordítottam magam:
- Vissza, vagy mindenki elevenen és szőrnyű kínok közepette pusztul el! - ríkoltottam, de azok csak röhőgtek olyan mély hangon...olyan mély hangon: mint hhőőőőőőő...hhhőőőőő....hhhhőőőőőő......na mindegy. Képzeljétek el. De ekkor én elkezdtem nyomogatni a telefonomat és beindult jó hangosan az egyik csengőhangom és ők a fejüket fogva ordítoztak.
A zürzavarban én sikeresen elmenekültem volna. Ha elmenekültem volna, de az egyik ocsmányság elkapott, és hátulról, a vállamnál fogva megragadott. Fújjjjj........olyan volt a szaga, mint a döglött egérnek. De szerencsére, nálam volt a digitális fényképezőgépem és én megfordultam és a szemébe vakúztam egyet. Az meg elkezdett jajgatni meg ordíbálni és én csak vakuztam, meg vakuztam meg vakuztam........

Aragorn még éberen örködőtt, a többiek aludtak. Kivéve még Legolast.
- Hol van már Gandalf? - kérdezte aggódva Aragorn, majd Legolasra nézett, aki a messzi távolba meredt.
- Ne aggódj. Gandalf nincs messze. - válaszolta.
- Miért? Látod? - kérdezte Aragorn és felpattant majd villámgyorsan odaugrott Legolashoz.
- Igen. Nézd. Ott. A tűzíjáték. Bíztos az ő műve. - válaszolta Legolas majd Aragorn is arranézett, de nem merte bevallani Legsinek, hogy ő bízony a feketeségen és sötétségen kívűl nem lát semmit.
- Aha. Tényleg. - mondta. - Akkor keltsük fel a többieket és eredjünk neki segíteni.
- Jaj mama. De én csak kíváncsi voltam, hogy a hobbilányok miért hordanak szoknyát. -mormolta Pippin álmában, majd Aragorn felrázta.
- Mama! Haggyál békén. - mondta Aragornak, majd kinyította a szemét. - Ja, te vagy az apú? Ugye, hogy nem baj, hogy megnéztem mi van Répalevél szoknyája alatt? - kérdezte és nagyot ásított.

Én híába vakuztam ide oda, az orkok egy része nem íjedt meg tőlem és elfogtak, majd megkötőztek.
- Elviszunk Szar-U-mánhoz. Ő majd megmondja miféle szerzet vagy te kis villogóbogár. Így neveztek el. De néhány ork és uruk-hai még most is szédelgett. A gépet és telefont elvették tőllem, és egy ídeig piszkálgatták, míg az egyik váletlenül a másikszemébe nem vakuzott. A végeredmény az volt, hogy a tettest lekaszabolták és felfalták, a gépemet meg eltették valami tarisznyába.
Így voltam néhány órát, majd megjött a fölmentő sereg:
- Megmentünk Gandalf! - kiáltották és mindenkit lekaszaboltak. Majd a harc után Legolas elém állt és furcsán nézett rám.
- Ó Ganfalfm drága barátom, tudom, hogy fehér Gandalf lettél de, hogy a felsőb erők ennyire megváltoztattak volna téged. Sajnállak. De milyen domború lettél........hmmm....... és elkezdett végíg mérni.
- Miket beszélsz Legolas? - hangzott egy mélyebb hang a hátuk mögül és Gandalf lépett ki. - Még, hogy domború! Hova tetted tünde szemed Legolas! - ripakodott rá Gandalf.
- Akkor ki ő? - kérdezte Gimli. Törp asszonynak túl szőke és szőrtelen. - jegyezte meg.
- Hobbit lánynak túl magas. - mondta Pippin.......
- Ő ember. - mondta Gandalf.
- Rohani? - kérdezte Aragorn?
- Nem! Hamari! - szóltam vissza.
- Az merre van? - kérdezte Aragorn.
- Az Űveghegyen is túl. - válaszoltam.
Na, ez eltelt igy egy darabig, majd úgy döntőttek, hogy magukkal visznek, de történetem később folytatom.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 9 hónapja #107966 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Humor
Azt én is láttam! Pont tegnap a moziban álltam és ott volt egyn agy plakaton!
Jó poén! :D

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 9 hónapja #107851 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Humor

Kincső írta: Láttátok az a Toma üditőreklámot, hogy "A Gyümölcsök Ura - A Három Torony"? :)

Én is láttam. Ott fogott el a röhögő görcs :lol: Azok a sünik :lol:

Bocs ha már voltak :lol: :lol:
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... andalf.jpg :lol:
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... rodi18.jpg
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... arodi5.jpg
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... rodi13.jpg
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... arodi2.jpg
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... obbits.jpg
www.freeweb.hu/funtastic/gyu/hum ... csapat.jpg

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #107814 Írta: Neframíel
Én még nem láttam.
Brühühü.... Szegény én. :bawling:
De most már naon figyelek!! :cool2:

Több
21 éve 9 hónapja #107796 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
Hát szvsz csak ők engedhetik meg maguknak... :roll: De pl. a Miranda is lehetne, de szvsz fogalmuk sincs róla, hogy egyáltalán ki az az Éowyn/Miranda Otto... :) :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 9 hónapja #107791 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Humor

Kincső írta:
Láttátok az a Toma üditőreklámot, hogy "A Gyümölcsök Ura - A Három Torony"? :)

Én pont ma láttam — jöttem haza a TTT-ről (már igazán meg kellett néznem másodszor és nem is volt olyan rossz, mert már tudtam, mire számítsak és megbékéltem vele) és egy kicsit szégynkeztem, hogy szegény Tolkine, már belőle is reklámot csinálnak, de azért először betegre röhögtem magam rajta. De stílszerű, hogy pont a Toma csinálta, nem?

-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 9 hónapja #107781 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Humor

" írta:

én már láttam eccer.....de már a tesóm /Melilot/ hamarabb látta, és mondta hogy ez van benne, mire én: "már megint valami hülyeséggel jössz! Hagyj békén ezekkel, már unalmasak!"

hopsz...utána kidrült hogy mégis igaz.... áááá.....nem volt nagy égés....csak a tesóm előtt...... :oops:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #107764 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: E: Hát vajon...
S: Vagy margarinon...

L: Pontosan ezt az ujját mutatta a Nagy Gil-galad Király a gaz nyamvadék Szauronnak amikor az kifejezte aziránti igényét hogy megölje...

:D Csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez most SzSzSz vagy SzISz, de inkább az utóbbi... :) :wink:

A tánctanár elnevezte az egyik gyereket nyuszikának, és mondta neki, hogy "répácka"... :arrow: halacka :arrow: kolompér :arrow: lekvár :arrow: répáckalekvár... :) :wink: [size=9:1mcjw98d](fúúj... már a répafőzelék és a -lé sem finom... :roll: )[/size] Tényleg, csak PJ-től és/vagy a hobbitoktól el kéne szednie a répát Szauronnak, és máris főzhetne répáckalekvárt :) .

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 9 hónapja #107762 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Humor
Jaj majdnem székestül eldöltem a röhögéstöl.
Elég rozoga szék van alattam. Ha ilyen jók maradtok (vagy jobbak :wink: ) akkor egy új szék után kell néznem.

Több
21 éve 9 hónapja #107754 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Humor
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie30.jpg
hozzáfűznivaló:
Gimli: Otthagyom Legolast, csak gyere hozzám feleségül!!!

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 9 hónapja #107646 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: A Kaland

Morgulvölgy

E: Hát vajon...
Fa: Kuss legyen mindenkinek! Én majdnem a Vérkommandó tagja lettem!
E: Nagy cucc... mi mindnyájan tagok voltunk...
Másik ember:

Tagok voltunk mostanáig,
büszkék voltak osapáink
Kik véresen éltek-haltak
Száraz földben nem nyughatnak
A Kommandó fonökére esküszünk
Esküszünk, mi tagok, mostmár jók leszünk!

Vasudvard felé

Ga: Ím, nézzétek, eme Fehér Kezet valaki letörte és...
A: Kicsit átrendezte az ujjakat...
Gi: Így legalább mutat valamit...
L: Micsoda barbár szokás... bezzeg ha tündék tették volna...
Gi: Akkor?
L: Legalábbis kilakkozzák a körmöket...
Gi: És az ujjak helyzete?
L: Legendás...
Gi: Ez????
L: Óh, te mamlasz... hülye barlangi izé...
Gi: Mi van? Te falakó szoke...
L: Hát nem tanultál történelmet?
Gi: Én? Hogyne! De te...
L: Pontosan ezt az ujját mutatta a Nagy Gil-galad Király a gaz nyamvadék Szauronnak amikor az kifejezte aziránti igényét hogy megölje...
Gi: Óóóó...
L: A Nagy Hos!
Gi: Rajta is vesztett...
L: De emléke és hosies cselekedete örökké él! Azóta minden nagyobb ünnepkor egyperces ujjfeltartással emlékezünk meg róla...

Te magasságos Ilúvatar!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alyr te egy isten vagy! Bocs, vala... :wink:

A többiek is nagyon ott vannak! Éhségsztrájk... :lol: Találó...

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 9 hónapja #107575 Írta: Nefadar
Niphredil/Szméagol örülök, hogy tetszett :D

Nefi

Több
21 éve 9 hónapja #107565 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Mester írta: L: Micsoda barbár szokás... bezzeg ha tündék tették volna...

Gyilkosz Humor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ailoleo, Nefadar, Idril, Gandalf, Esthell: szintén nagyon rúlzotok, lépcöboardot még szméagolnak!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #107486 Írta: Nefadar
Alyr nagyon jó. :D :D

Nefi

Több
21 éve 9 hónapja #107483 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
A Kaland

Morgulvölgy

F: Hajaj, mi lesz itt!
G: Vajon mit felejtett el a lidérc?
S: Biztos a legújabb kísérlet...
G: Valami új lekváraroma...
Fa: Engem már nem érdekel semmi! Azonnal adjátok ide a...
(A lények amelyek eleddig ülzek körülöttük, startra készen felállnak, várják a varázsszót...)
Emberek: Á, nem úgy gondolta... nem túl beszámítható...
Fa: Kicsoda? Én?
E: Hát vajon...
Fa: Kuss legyen mindenkinek! Én majdnem a Vérkommandó tagja lettem!
E: Nagy cucc... mi mindnyájan tagok voltunk...
Másik ember:

Tagok voltunk mostanáig,
büszkék voltak osapáink
Kik véresen éltek-haltak
Száraz földben nem nyughatnak
A Kommandó fonökére esküszünk
Esküszünk, mi tagok, mostmár jók leszünk!

Fa: Hogy ez mekkora egy baromság!
E2: Hogy mondhatsz ilyet????
E: Ez a kommandó egyik himnusza!
S: Jaj, ez tényleg elég nagy hülyeség...
G: Gyertek, hobbitockák, amíg veszekszenek, tunjünk el...
F: Végre egy jó ötlet...
S: Pedig már azt hittem végre eszünk...

Vasudvard felé

Ga: Ím, nézzétek, eme Fehér Kezet valaki letörte és...
A: Kicsit átrendezte az ujjakat...
Gi: Így legalább mutat valamit...
L: Micsoda barbár szokás... bezzeg ha tündék tették volna...
Gi: És az ujjak helyzete?
L: Legendás...
Gi: Ez????
L: Óh, te mamlasz... hülye barlangi izé...
Gi: Mi van? Te falakó szoke...
L: Hát nem tanultál történelmet?
Gi: Én? Hogyne! De te...
Gi: Óóóó...
L: A Nagy Hos!
Gi: Rajta is vesztett...
L: De emléke és hosies cselekedete örökké él! Azóta minden nagyobb ünnepkor egyperces ujjfeltartással emlékezünk meg róla...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #107432 Írta: Nefadar

Esthell írta: Mi az, amit a hobbitok soha nem tennének meg akaratuk érvényesítéséért?
Éhségsztrájk

:D :D :D

Nefi

Több
21 éve 9 hónapja #107429 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Humor
Mi az, amit a hobbitok soha nem tennének meg akaratuk érvényesítéséért?
Éhségsztrájk

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
21 éve 9 hónapja #107425 Írta: Nefadar
Idril naná!!! :wink:

Nefi

Több
21 éve 9 hónapja #107424 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Humor
Sailor Moon orksági teszt bableves stb. te jó ég hihetetlenek vagytok! :lol: :lol: :lol: Van egy olan érzésem hogy heveny röhögőgörcsben fogok elpusztulni... :( Nem baj vállalom. Végülis szép halál lehet... :wink: Hoztam folytatást.

Már jön is a 3-as. a shownak mennie kell! A 3-aska pedig nem más mint Zsákos Frodó! Frodó indulása körül voltak botrányok, sokan tiltakoztak hogy nem elég hogy kicsi, ráadásul 9 ujja van, és ettől állítólag kisebb a légellenállása. Csak olaj volta a tűzre a verseny kedvéért megkurtított szempillája. Na most elindul és... Igen! Ő vezet! Eddig ő a nyerő... De itt a következő, a 4-es. Ezzel a számmal egy uruk-hai ork indul. kissé sárga a bőre. Nem csoda, mióta a Vasudvardi Orkgyár tönkrement szarumán sikkasztásai miatt, ezeket is a Távol-Keleten gyártják. Ennek is az van a hátára írva, hogy made in China. Most elindul. na, látszik hol készült... A pálya felénél leesett a karja, ezért most visszamászik. Mászna. Kiesett az egyik lába is. Ezek után csak annyit mondhatok: ne vegyetek keleti cuccokat!
Mára ennyit mert még csak eddig van kész. Folytassam? :?: :wink:

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 9 hónapja #107410 Írta: Nefadar
Naon jók vagytok.
Meint mindenkitől bocsi, ha írta már valaki ezeket...

Híres kijelentés
Théoden: "Gandalf jobb, mint egy plasztiokai sebész, és még ingyen is van"

Kérdések:
Hogyan tartsunk kis helyen olcsón olifántot?
Mikor látunk majd az olimpián uruk-hai lángvívőt?

Leghosszabb könyvek:
Gollam: A Gyűrű keresése
Szarumán: Körmeim ápolása
Samu: Leesésem története, avagy ha nem lett volna a tünde köpenyem

Legrövidebb könyvek:
Haradiak: Csöndes hátasokon való utazás...
Melkor: Soha senki teremtményét nem használtam saját céljaimra, se tippnek új faj megalkotására
Gollam: A Gyűrűm nélkül soha
Frodó + Samu: Segítség nélküli tájékozódás az Emyl Muilon
Éomer: Én tudom mi az az udvarias viselkedés
Szauron: Szemcseppel a vörös szem ellen
:oops:

Nefi

Több
21 éve 9 hónapja #107386 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Humor
Niph: nagyon jó! :lol: :lol:
Ailoleo: :lol: :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #107383 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humor
Hogy hívnák Peter Jackson-t, ha történetesen hobbitnak születik?
Répás Böfi.

Több
21 éve 9 hónapja #107282 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Humor
Ailoleo Naaaaon Aragorn! Folytasd!

S a fingod, mint a borzé
Agyhalál!!!! :aragorn1:

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 9 hónapja #107258 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humor
Ailoleo, majd sietek. De megint nincs ötletem, talán Vasharvard, de még nem bizti.

Ez a tündemánia haláli.

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.543 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére