Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31726 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Én a moziban azt hallottam pár kölyöktől, mikor Aragorn levágta Uruk-hai fejét, azt mondták, hogy Csa 1 maradhat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31725 Írta: Anonymous
Rayan: Király!!!!<br> Tünde-l./Nuinladien: Király!!!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31724 Írta: Anonymous
Nos, akkor csakis és kizárólag valós személyes tapasztalatok alapján íme a hogyan készítsünk ki mindenkmit... folytatása...<br> ha valamelyik már benen volt az eredetiben is, bocsi, még csak átfutottam.<br> Tehát a mű:<br> 1. mikor fölbukkan Frodó a vásznon, mond visongva a barátnődnek, hogy: ooooolyan édi, nézd de cukor, jaj , mindjá fölzabálom..-és ezt ismételd emg minden egye alkalommal, amikor fölbukkan a vásznon...<br> 2.Mikor Legolast mutatják (ööö..izééé..najhó, persze mindenki magából indul ki...)bökdösd a barátnődet, hogy:nézd, nézd!<br> <br> 3.Mikor küzdenek az Orkkal, és szerencsétlen Frodó megin e földre kerül-látszólag haldokolva- mond azt, lehetőleg minél hangosabban, és minél közelebb az előtted ülő füléhez hjolva, hogy:-Nemigaz de béna máááá!<br> <br> 4.Mikor Boromir ráugrik Frodóra kezdj el pont eléggé hangosan a melletted hét székkel ülőhöz kiabálni, hogy -iszapbirkózás jeeeeee<br> <br> 5. Mikor Gandalf leesik, és a tőled néhány széknyire ülők könnyeikkel küszködve tördelik a kezükewt, jegyezd meg jó hangosan, hogy minél töben hallják, hogy:<br> - Nemigaz, persze hogy leesik, ha maga alatt összetöri a sziklát...<br> v.<br> -Hányszó zuhan má ez el?<br> <br> 6.mikor Boromirba belelövikaz első nyilat, mond azt, hogy:<br> -Nocsak, hehe...<br> mikor a másodikat:<br> -Navégre, úgykőneki, megérdemelte...<br> mikor a harmadikat:<br> -Hehe, sündisznó.effektus...tök poén...<br> <br> 7.mikor haldoklik és körülötted mindenki a meghatottságtól és targikumtól könnyezik, mond azt,hogy <br> -Navégre, hogy kinyúvvad, aszittem má sose pusztul meg!<br> és ezután kezdj hangosan röhögni, majd pedig oylan magas fejhangon visítani az előtted ülő fülébe, hogy annak könyöke gyönyörű íven induljon a fejed felé.<br> Ezt követően kezdj el kólát köpködni, majd örvendezni, hogy Samu is kinyúvvad.<br> mikor ragornék nem menek utánuk, kérdezd meg jó hangosan, hogy:<br> _mé iylen szemét, hogy otthagyja őket egyedül?<br> <br> Majd pedig, már a stáblista kezdetén jegyezd meg, hogy:<br> <br> -De sz**, nem is lett vége sehosse, meg amúgy is, egy jó pasi se volt benne...és miylen durva má hogy Boromir hulláját csókolgatja az a ...ööö...izé, a fekete ruhás pali...<br> <br> Kifelé menet e klotyxóban is jegyezd meg, hogy:<br> <br> -Kár volt egy iylen hosszú és uncsi filmet megnézni mentünk volna inkább a Csajok a csúcsonra..<br> <br> <br> <br> Ennek végére én szeméyl szerint már El Bundy célradob pózban álltam a kólámmal ....<br> <br> Bocsánat, nem lett túl humoros, de ez a száraz valóság...<br> bocsi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31723 Írta: Anonymous
Dez: www.tolkienonline.com , vagy<br> <br> <a href=http://www.tolkienonline.com/>Klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31722 Írta: Anonymous
Nekem meg a két utolsó... :-( <br> Rayan: hol találtad őket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31721 Írta: Anonymous
Rayan: nagyon jó! :) )<br> csak a Gandis kép nem jön be.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31720 Írta: Anonymous
Ezeket én ismerem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31719 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=2143>ÁÁÁ :) )) Hát ez komolyan lehalás :) Powerpuff hobbits :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31718 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=5258>Ez is nagyon jó :) a Szövetség Középföldén

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31717 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=5069>Király! Legolas tippeket ad Aragornnak, hogyan legyen jó a nőknél :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31716 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=3258>Csúcs! a kép szövege: 'Lehet, hogy a Hansen a Te kedvenc rockcsapatod, Elrond, de talán az alattvalóid másfajta frizurát kedvelnek.' :D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31715 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=3085>Ez nem igaz! :) ) A kép címe: Elvis at Helm's Deep 'Return of the King'
Third Age Tour :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31714 Írta: Anonymous
<a href=http://www.d-realm.com-ss.net/wwf.htm>Hát ez behalás!! Nagyon jó! :) )) Gandalf kalandjai-Gandalf és a pankrációí

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31713 Írta: Anonymous
Ezt most találtam, nagyon édes :) <br> <br> <B><I>10 dolog, amiből tudhatnád, hogy már túl sokszor láttad A Gyűrűk Urát</I></B><br> <br> 10. A szeretteidet folyton 'drágaságom'-nak hívod.<br> <br> 9. Műszőrmét ragasztasz a lábfejedre, hogy 'hobbitosabb'-nak tűnj.<br> <br> 8. Gyorsan meglépsz egy 6 hónapos túra erejéig pár darab keksszel és egy kötéllel csak úgy, poénból.<br> <br> 7. A kandallóba dobod a jeggyűrűdet, hogy meglásd rajta a tünde-rúnákat.<br> <br> 6. Nem eszel dinnyét, mert a 'mellon' tündéül jóbarát. (HaHA-angol szóvicc :) <br> <br> 5. Állandóan 'Hát az én öregem' kifejezéssel utalsz apádra.<br> <br> 4. Azzal magyarázod, ha hiányzik egy ujjad, hogy Gollam leharapta.<br> <br> 3. Gázspray helyett felkapsz egy kis üvegcsét és ezt sikítod a betörőknek: 'Aiya Earëndil Elenion Ancalima!!!' <br> <br> 2. Mikor a feleséged megszülte a kisbabáját, azon kapnak, hogy ezt mondod: 'Az orra egészen Gandalfé.'<br> <br> 1. A nevedet Vándorra változtatod és naphosszat füstös kocsmákban lógsz apró embereket zaklatva.<br> <br> <a href=http://www.tolkienonline.com/docs/6053.html>Az eredetiért klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31712 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁÁ :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31711 Írta: Anonymous
Jó, mi?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31710 Írta: Anonymous
:D DDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31709 Írta: Anonymous
Elanor-öccse :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31708 Írta: Anonymous
Az öcsém kitalált egy találóskérdést. Íme:<br> <br> -Micsoda Frodó?<br> -???<br> -Sam-szájnak ingere...<br> <br> :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31707 Írta: Anonymous
Szegény paródiamesterek nem tehetnek róla... :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31706 Írta: Anonymous
Ma láttam másodszor a filemt! Akivel mentem, annak nem nyerte el 100%osan a tetszését! Fú enek semmi értelme! MINDEGY!!<br> Mikor Szarumán a földön pörgeti Gandalfot, megkérdezte tolem: -BRÉKEL???<br> És a TI paródiátoknak, naplóitoknak köszönhetoen én is majd' végigröhögem at egészet! Föleg azon, hogy Legolas érzi a sötét árnyakat. Lego buzi... Aragorn naplójából! Azóta mióta olvastam Mindig röhögök ha valaki sötét árnyakról beszél! EZ A TI HIBÁOK! De azért így továbbb!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31705 Írta: Anonymous
Nagyon megköszönném, ha valaki elküldené e-mailben Legolas naplóját. Azt hiszem az összeset megtaláltam, csak ezt nem és erről sem akarok lemaradni. :D Mert mind-mind remek volt!!!<br> Előre is köszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31704 Írta: Anonymous
Tök jó!!!! Már kezdtem hiányolni a paródiákat!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31703 Írta: Anonymous
Ez nagyon, nagyon, nagggyon jó volt!!! :-D DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31702 Írta: Anonymous
Rég nem röhögtem paródián ekkorát! ;-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31701 Írta: Anonymous
'Helló mindenkinek! Én vagyok Samu heteroszexualitásának döntő bizonytéka!' :D DDD Juj!<br> De Aragorn... 'Tudod mit, dögölj meg!' Kééész!!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31700 Írta: Anonymous
Meg Samu és Rozi.. ;-) ) 'pusztán heteroszexuális indíttatás!'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31699 Írta: Anonymous
Poén ;) <br> A legjobb: Samu...'Hé nézzétek, megint van lovam!' :D És Legolas...'A közönség még mindig szerelmes pillantásokat vet Legolasra.' :) ))) Meg Aragorn...'Tudod mit, dögölj meg!' Király!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31698 Írta: Anonymous
Minerva: ÁSZ! ESZMÉLETLEN ÁSZ!<br> I-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31697 Írta: Anonymous
Híííí!! :D DDD Behalok! <br> *hangosan röhög* Nagggyon jó volt! Köszönet érte! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.635 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére