Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31696 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
NAAAAAAGGGGGGGGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:-DDDDDDDDDDDDDD

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31695 Írta: Anonymous
Én is. :) )))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31694 Írta: Anonymous
megbocsátok!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31693 Írta: Anonymous
bocs hogy kétszer küldtem el...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31691 Írta: Anonymous
Minerva: mert szóhoz se juttunk, míg az irományodat olvassuk :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31692 Írta: Anonymous
Minerva: mert szóhoz s ejutunk, amíg az orpmányodat olvassuk :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31689 Írta: Anonymous
Köszii, Elrond: ez a bűz teljesen átitatott...<br> Miért van itt ekkora pangás ma?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31690 Írta: Anonymous
Nagyon-nagyon sirály és végre nem napló!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31688 Írta: Anonymous
Esszméletlen darab, pláne Elrond!<br> Gratula!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31687 Írta: Anonymous
Oh, örülök, hogy teszik. Vannak még fordításaim, de azok nem mind humorosak. Sőt ez az egyetlen humoros... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31686 Írta: Anonymous
haláli:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31685 Írta: Anonymous
Kösziii! :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31684 Írta: Anonymous
Tökjó!!!<br> :D DDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31682 Írta: Anonymous
Második rész:<br> <br> A PAJKOS PÓNIBAN<br> TRUFA: Ember, hamar eltelt ez a soknapi út!<br> FRODÓ: Az. Nos, mindenki figyeljen arra, hogy semmilyen körülmények között ne mondjátok ki a nevem.<br> PIPPIN: Úgy érted, a ZSÁKOST? Ne mondjuk, hogy ZSÁKOS? Még akkor sem, ha egy furcsa, gyanús alak ZSÁKOS után érdeklődik?<br> FRODÓ: KUSS!<br> VÁNDOR: Hé, mit csinál négy ilyen csinos kis hobbit itt, ezen a sötét helyen?<br> SAMU: Tűnés innen, ő az enyém! Tisztán heteroszexuális módon, jegyezd meg!<br> VÁNDOR: Oké, oké. Hé, ti négyen, jobb lenne, ha ma éjjel az ágyamban aludnátok.<br> FRODÓ: Hogy a gonosz fekete lovasok ne találjanak ránk?<br> VÁNDOR: Öh... Igen, persze, azért.<br> <br> VASUDVARD<br> SZARUMÁN: Hadd beszéljek sértően és nyugtalanítóan a fő rosszfiúról!<br> GANDALF: Oké, mivel nagyon bölcs vagy, és bízom benned.<br> SZARUMÁN: Balek. Itt az ideje a pofon vágásoknak, Varázsló birkózás indul, a HAZÁÉRT!<br> PETER JACKSON: Nem akarok többet költeni az effektekre, szóval most előveszem a Csapd le, Üsd le a Varázslókat nevű játékkészletem. Remélem, senki nem veszi észre.<br> <br> ÚTON VÖLGYZUGOLY FELÉ<br> SAMU: Honnan a fenéből szereztem ezt a lovat?<br> <br> SZÉLTETŐ<br> SAMU: Nem volt egy perccel ezelőtt még lovam?<br> TRUFA: Vicces lenne, ha tüzet raknánk, hogy idecsalogassuk a fekete lovasokat! Akkor vacsizhatnánk bacon szalonnát és paradicsomot.<br> SAMU: Ha már a baconról beszélünk, nem akar valaki 6 fokot játszani Kevin Baconnel? Meg tudom csinálni egy fokon is...<br> PIPPIN: Ki az a Kevin Bacon?<br> SAMU: Fogalmam sincs.<br> FEKETE LOVASOK: Ha! Megvagytok! Hoppá! Ipiapacs, ti vagytok a fogók!<br> FRODÓ: AUUUUUUUU! (elesik)<br> <br> VALAHOL A KŐTROLLOKNÁL<br> ARAGORN: Hé, ember, Glorfindel jobban néz ki lovon.<br> ARWEN: Hé, hadd vigyem én Frodót Völgyzugolyba, hogy hősies és mély karakterű lehessek. Nyilvánvalóan Xena típusú lettem, majd nézd meg, hogy milyen arisztokratikus vágást szerzek az arcomra.<br> SAMU: Hé, nézzétek, megint van lovam!<br> <br> (KÍVÜL VAGY BELÜL AZ ÉPÜLETBEN? A TÜNDÉKNÉL SOSEM TUDNI) VÖLGYZUGOLY<br> FRODÓ: Jézusom, mit CSINÁLTAM múlt éjjel? Az a lány...<br> Samu BARÁTSÁGOS, HETEROSZEXUÁLIS módon megfogja Frodó kezét.<br> ELROND (A Ray Ban napszemcsije mögül á la Mátrix): Isten hozott Völgyzugolyban... Zsákos úr...<br> FRODÓ: A NEVEM FRODÓ!<br> <br> VASUDVARD<br> SZARUMÁN: Vágjátok ki a fákat. A fák hülyék. Biztos, hogy ez többé nem fog visszajönni kísérteni.<br> LURTZ: Grrrr! HRRRR!<br> <br> ELROND TANÁCSA<br> ELROND: Oké, itt az összes főszereplő?<br> BOROMIR: Igen, de nem tetszik, hogy egy másik ember is van itt. Nem tetszik, fölöslegesnek érzem magam. Hmm, úgy tűnik, egy vörös Star Trek egyenruhát hordok a páncélzatom alatt.<br> LEGOLAS: Hé, nem tudod, ki ez itt, akihez ily tiszteletlenül beszélsz? Ő Aragorn, Arathorn fia, Arrogáns unokaöccse, Aratang másodunokatestvére, sőt a sógora...<br> BOROMIR: Mintha bárkit is érdekelne!<br> GIMLI: A tündék szívnak.<br> LEGOLAS: Méghozzá nagyon is jól!<br> TRUFA: Hé, már vagy tíz perce nem poénkodtunk, mi, a vicces fickók!<br> PIPPIN: Ha ha! Viccesek vagyunk, mert felelőtlenek vagyunk!<br> ELROND: Jézusom, már úszunk a hobbitokban! Nem bírom tovább. Ez a szag, úgy érzem, már teljesen átitatott!<br> <br> VÖLGYZUGOLY<br> BILBÓ: Hé, ugye öreg vagyok és torz?<br> FRODÓ: Nem, torz nem.<br> BILBÓ (Gollammá változik) És most?<br> FRODÓ: MAMÁM!!!<br> <br> HEGYEK<br> FRODÓ (ismét elesik) Ó istenem, elejtettem a gyűrűt! Most mi lesz? Nem tudok lehajolni érte, túl messze van, és Aragorn kezei olyan jó melegek...<br> BOROMIR: Ó, milyen fényes... egyszerűen MESÉS!<br> GIMLI: Hideg van itt, menjünk Mória bányáin át.<br> GANDALF: Előbb hadd nézzek kriptaszerűen és zaklatottan. (úgy tesz) Oké. Frodó, hol akarsz menni, a hegy alatt vagy keresztül?<br> FRODÓ: (vállat von) Tökmindegy, úgyis szerződésem van mindhárom részre.<br> <br> folyt. köv.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31683 Írta: Anonymous
3. rész<br> <br> MÓRIA FALAINÁL<br> SAMU: Viszlát, Buga.<br> A KÖZÖNSÉG FIGYELMETLEN TAGJAI: Ki a fene az a Buga?<br> BUGA, A PÓNI: Azt hiszem, lekoptattak.<br> A TAVI SZÖRNY: Oh, nocsak! Emberek!<br> A tavi szörny megragadja Frodót, aki ISMÉT elesik, és vidáman meglengeti a levegőben.<br> FRODÓ: AAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!<br> SAMU: Engedd el! Ő az enyém! Tisztán heteroszexuális módon!<br> Aragorn kiveri a sz**t is a tavi szörnyből. A bányákba rohannak. <br> A TAVI SZÖRNY: Francba, túl erőteljesen léptem színre.<br> <br> MÓRIA BÁNYÁIBAN<br> GANDALF: Elég kriptaszerű voltam mostanában, ezt most orvosolni kell.<br> FRODÓ: Valami követ minket.<br> GANDALF: Ne aggódj, ő csak a következő filmben lesz fontos.<br> PIPPIN: Hé, úgy tűnik, itt az alkalom egy vicces jelentre a vicces fickóktól...<br> HATMILLIÓ ORK: Hah! Megvagytok!<br> BOROMIR: MAMÁM! Végünk! Tönkremennek az idegeim! Ki tud ajánlani egy jó agyturkáló dokit?<br> FÉLELMETESEBB TROLL, MINT A HARRY POTTERBEN: Legyőzhetetlen vagyok!<br> A barlangi troll ledöfi Frodót. Frodó ISMÉT elesik.<br> LEGOLAS: Kitartás, hagy használjam a legjobb tudásom, hogy eltaláljam az a félcentis pontot, amivel megölhetem a trollt.<br> ARAGORN: Nem jutott volna előbb eszedbe?<br> LEGOLAS: Nem, te butus kis király, eddig a hajamat fésültem.<br> FRODÓ: Hé, mindenki, jól vagyok. Tudjátok, jó érzés, hogy mindenki értem aggódik. Izé, hahó!<br> A közönség még mindig szerelmes pillantásokat vet Legolasra.<br> <br> KHAZAD DUM HÍDJA<br> GIMLI: Ne a szakállam!<br> PIPPIN: (megpróbálja arrébb lökni Gimlit) Az utolsó figyelmeztetés, törp, MI vagyunk a vicces fickók!<br> GANDALF: Nos, minden szép volt és jó, de most fel kell áldoznom magam. Cső.<br> <br> LOTHLÓRIEN<br> CELEBORN: Benne vagyok a filmben, tényleg!<br> GALADRIEL: Nem igaz. Most nézz meg engem ebben a szörnyű zöld arcpakolásban. AUGGGHHH!<br> FRODÓ: (ISMÉT elesik) Meg kell lépnem ezektől az emberektől.<br> <br> A NAGY FOLYÓ<br> SAMU: Uppsz, egy pillanatra elfelejtettem teljesen normális, heteroszexuális módon becserkészni Frodót, és máris eltűnt a szemem elől... (magának) Hé, ember, el a szemekkel Aragorntól!<br> BOROMIR: Hé, Frodó, megkaphatom a gyűrűt?<br> FRODÓ: Nem.<br> BOROMIR: Légyszi!<br> FRODÓ: Nem.<br> BOROMIR: Légyszi, légyszi!<br> FRODÓ: Nem.<br> BOROMIR: Légyszi, légyszilégyszilégyszilégyszííí!<br> FRODÓ: Neeem!<br> BOROMIR: Cseszd meg.<br> FRODÓ: Leléptem innen.<br> SAMU: Várj! Ha meglépsz, akkor lehetetlen lesz, hogy újra becserkésszelek, teljesen normális, heteroszexuális módon !<br> FRODÓ: Nem, muszáj eljátszanom a nemes áldozatot!<br> SAMU: És ha a tisztán normális, heteroszexuális vágyam miatt, amit irántad érzek, vízbe fojtanám magam, hogy utolérjelek?<br> FRODÓ: Hááát, ha ilyen szépen mondod...<br> <br> ERDŐ<br> HATMILLIÓ ORK: Grrr... Arrrggghhh...<br> LURTZ: A félszerzetet keressétek!<br> KÖZÖNSÉG: Ez beszél?<br> TRUFA: Vicces lenne, ha belebotlanánk az orkokba, ugye?<br> PIPPIN: Nézzük meg!<br> BOROMIR: NEM! Megmentelek titeket!<br> LURTZ: Aha! Egy fölösleges férfi karakter!<br> Lurtz nyilakkal lövi tele Boromirt.<br> BOROMIR: AU! De muszáj tovább harcolnom!<br> Lurtz újra rálő Boromirra.<br> BOROMIR: Oooh... auuu.... meg... kell... mentenem... a kicsiket...<br> Lurtz ÚJRA rálő Boromirra.<br> BOROMIR: Auuuuuuuuu... folytatnom... kell...<br> Aragorn ráugrik Lurtzra, mielőtt ISMÉT rálőhetne Boromirra.<br> ARAGORN: Bocs, hogy késtem, remélem, nem volt semmi baj.<br> Aragorn levágja Lurtz karját.<br> LURTZ: Csak egy kis sérülés!<br> ARAGORN: Miről beszélsz? Hiszen levágtam a karod!<br> LURTZ: Nem baj! Még itt a másik!<br> Aragorn levágja Lurtz fejét, mielőtt Lurtz újabb Monthy Python-szerű célzást tenne.<br> BOROMIR: Ó, én szerencsétlen, kudarcot vallottam, és haldoklom.<br> ARAGORN: Nem, bátor voltál.<br> BOROMIR: Megpróbáltam elvenni a gyűrűt Frodótól.<br> ARAGORN: Nem baj.<br> BOROMIR: Elloptam egy ezüstkanalat Völgyzugolyból.<br> ARAGORN: Öm, rendben.<br> BOROMIR: Megpróbáltam hozzáérni Trufa répájához.<br> ARAGORN: Öh...<br> BOROMIR: Negyedik osztályban lelöktem a húgomat, Edie-t a lépcsőn, és ráfogtam a kutyámra...<br> ARAGORN: Izé...<br> BOROMIR: Meglestem Arwent fürdés közben...<br> ARAGORN: ANYUKÁ… Tudod mit, dögölj meg!!<br> Boromir meghal.<br> ARAGORN: Na végre. Nem vagyok én gyóntató. Hé, ti ketten, hogyishívják, tudjátok, a maradék főszereplők, gyerünk.<br> LEGOLAS: Izé, nem volt itt egy kis fickó egy gyűrűvel, akire vigyáznunk kellett volna?<br> ARAGORN: (vállat von) Csak menjünk, és gyilkoljunk!<br> GILMI: IGEN! És most, hogy eltűntek a félszerzetek, én lehetek a vicces fickó!<br> <br> VALAHOL EMYN MUILBAN<br> Samu IMÁDÓ TEKINTETTEL nézi Frodót, és közben BIZTOS, hogy Rozira gondol.<br> FRODÓ: Hát, ez nagy szívás lesz.<br> SAMU: Igen, de legalább vége a filmnek.<br> A KÖZÖNSÉG EGYIK TAGJA: Völgyzugoly óta már halálra untam magam!<br> <br> VÉGE<br> <br> Remélem, emberek, tetszett piciny fordításom! Az eredeti +található a www.femgeeks.net/tolkien/tolkien.html oldalon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31681 Írta: Anonymous
Én sem akarok lemaradni mögöttetek a paródiák tekintetében! Remélem, tetszik, bár csak egy fordítás.<br> <br> <br> Egy újabb filmparódia forgatókönyve <br> (Another Movie Parody Script)<br> Írta: Orangeblossom Brambleburr<br> Fordította: SSJBulma a.k.a. Minerva<br> <br> FEKETE KÉPERNYŐ<br> GALADRIEL (hang): Más lett a világ. Érzem a vízben. Érzem a földben. Érzem a...<br> SZILSZAKÁLL (hang): Humm, humm! Ez az ÉN szövegem! Hamari tündekisassz...<br> GALADRIEL (hang): Fogd be, te fából készült idióta, te majd jövőre jössz. El kell magyaráznom a háttértörténetet!<br> Elmagyarázza.<br> <br> A MEGYE<br> FRODÓ: La la la, én egy boldog kis hobbit vagyok, a napocskán üldögélek és olvasgatok, és boldog vagyok, la la la la la...<br> <br> ZSÁKVÉG<br> GANDALF: (dúdol, walkmannel a fülén) Haver, jól érzem magam, azért érzed? Turbózz velem, apafej, tudod, hogy yofej vagyok, nem?<br> BILBÓ: Haver, hűtsd le magad. Megadom a tízcentest, amivel tartozom, de csupán ennyi, a többi a bulimra kell. EMBER, tök jó buli lesz!<br> GANDALF: (változatos háztartási kellékekbe veri a fejét)<br> TRUFA és PIPPIN: Hé, hagyd abba, itt MI vagyunk a vicces fickók!<br> <br> BILBÓ ÜNNEPSÉGE<br> CSŰRÖS ROZI: Helló, mindenki! Én vagyok Samu heteroszexualitásának döntő bizonyítéka! (integet)<br> SAMU: Van egy ötletem, miért nem táncolunk együtt félénken, ügyetlenkedve, hogy közben Frodót nézhessem a vállad fölött?<br> ROZI: Felőlem, én tulajdonképp itt sem vagyok ezen a bulin.<br> TRUFA (PIPPINnek): Robbantsunk fel valamit, hogy bebiztosítsuk magunkat, mint a vicces fickók!<br> PIPPIN: Ok, de ne felejts el nagyon hülye fejet vágni, mikor elkapnak.<br> BILBÓ: Apám, ez a buli tök szívás. Ti emberek olyan gyatrák vagytok. Eltűntem. (Felszívódik)<br> GANDALF: Várj, hagyd itt a gyűrűd.<br> BILBÓ (rövid időre újra megjelenik): Amit csak akarsz, haver. Később.<br> <br> ZSÁKVÉG<br> FRODÓ: La la la, én egy boldog kis hobbit vagyok, csupán hazaugrottam egy percre... Ó, nocsak, egy csinos kis gyűrű! Most nagyon megrendítő, mégis hanyag mozdulattal fel kéne vennem. La la la...<br> GANDALF: Eltűntem innen, csávókám.<br> <br> 17 ÉV ELTELIK.<br> A ZÖLD SÁRKÁNY FOGADÓ<br> ROZI: Nézzétek! Újra itt vagyok!<br> PETER JACKSON: Ez azért van, hogy lekösd a kritikus közönség figyelmét. Na, vissza a szöveghez.<br> <br> ZSÁKVÉG<br> GANDALF: BÚÚ!<br> FRODÓ: Gandalf! Istenem, nem láttalak, nem is tudom, mióta, talán 17 éve? Ó, hogy száll az idő!<br> GANDALF: Ismered azt a gyűrűt? Gonosz! El kell vinned... öm... Bríbe, Ez az.<br> FRODÓ: Nagyszerű! A következő pár hónapot csomagolással és hosszadalmas istenhozzádokkal fogom tölteni...<br> GANDALF: Nem, ebben a másodpercben kell elmenned!<br> FRODÓ: Öm, oké. De legalább adj valakit társaságnak!<br> GANDALF: Nem, meg kell látogatnom az egyik barátomat. Ő tudni fogja, mit kell tenni...<br> A KÖZÖNSÉG TAGJAI, AKIK MÁR OLVASTÁK A KÖNYVET: Hah!<br> FRODÓ: Szent Isten, magányos leszek ezen a hosszú és valószínűleg veszélyes úton.<br> GANDALF: Várj, valamit hallok. (Felhúzza Samut az ablakból.)<br> SAMU: Csak kint ólálkodtam, és persze közben végig Rozira gondoltam!<br> GANDALF: Nagyszerű. Tessék, Frodó, vidd el ezt az ifjú cserkészedet társaságnak.<br> <br> ZSIZSIK GAZDA FÖLDJÉN<br> SAMU: Frodó! Most pánikolok, mivel nem látlak, még akkor is, ha teljesen biztos vagyok benne, hogy tisztán heteroszexuális módon Roziba vagyok szerelmes.<br> FRODÓ: Mindig pánikolsz, valahányszor eltűnök a szemed elől?<br> SAMU: Aha, eléggé.<br> PIPPIN: Sajnálom, minket is el kell cipelnetek az útra, mivel biztos vagyok benne, hogy szükségetek lesz pár vicces fickóra az utatok során.<br> TRUFA: Nézzétek, milyen nagy a... répám!<br> SAMU: Te és a répáid maradjatok csak távol Frodótól!<br> FRODÓ: La la la, egy aggódó, de még mindig nagyon boldog kis hobbit vagyok... A kutyafáját, indulás, szottyaim, olyan furcsa érzésem van, hogy valami gonosz közeledik. Talán el kéne bújnunk vagy valami.<br> TRUFA: Nem akarunk elbújni, növelni akarjuk a gyomjaink számát ezekkel a gombákkal.<br> FRODÓ: Tűnés le az útról!<br> PIPPIN: Ünneprontó.<br> FEKETE LOVAS (szipog): A francba, de hideg van.<br> KÖZÉPFÖLDE ÖSSZES ROVARJA ÉS GILISZTÁJA: Nézzétek! Félelmetes, mi?<br> <br> folyt. köv.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31680 Írta: Anonymous
Valami humorosat...<br> :) )<br> Ne mondd, hogy semmi nem jut az eszedbe!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31679 Írta: Anonymous
Nos...<br> Kedveseim...<br> Mit írjak, így a szünet előtt?<br> A német karikatúra gusztustalan...<br> De Én mit írjak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31678 Írta: Anonymous
Ki merte használni szépszégesz nevemet? Asz nézzen körül a 24 számú cúnya oldalon!<br> Szméagol isz írt 1 paródiát, de moszt nem elmlékszik rá...Különben Sméagol beiratkoszott 1 logopéduszhos!<br> Tán sombaton

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31677 Írta: Anonymous
Mikor másodszorra néztem a filmet mellettem horkoltak. Aztán a mobilját nyomkodta. mikor először néztem akkor anyukám mindig meglérdezte: Mi az a balrog? Meg fog halni? És a válaszokat továbbította a nővéremnek, aki viszont unta az egészet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31676 Írta: Anonymous
Én megcsináltam barátn?mmel, hogy megvártuk, amíg mindenki távozik, és rázendítettünk a May It Be-re... de nem tudtuk befejezni, mert a mozis csávó olyan csúnyán nézett ránk, hogy kénytelenek voltunk méltóságunkban sértetten távozni.. azért kifelé végigénekeltük, és minden moziteremkijáratnál hallgatóztunk, hogy nem a GyU megy-e bent.... :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31675 Írta: Anonymous
aljanép? ÉN és a plebejusok között van 1 kis tátongó űr, úgy ám, drágaszágom!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31674 Írta: Anonymous
A valák nem törődnek az aljanéppel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31673 Írta: Anonymous
a valák is léteznek,és feltámasztottak, úgy ám drágaszágom :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31672 Írta: Anonymous
Déagol!<br> <br> Kedveszem, hogy kerülsz ide?! Hissz én megöltelek, úgy ám drágaszágom!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31671 Írta: Anonymous
Üt! ;-DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31670 Írta: Anonymous
Látom, hogy ez így nem fog menni...tehát csináljuk másképpen:<br> <a href=http://www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_139.htm> klikk ide a LOTR német honlapjára

Aztán az első képre, amit láttok, kattintsatok rá. Ennyi. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31669 Írta: Anonymous
Na, ez azért durva.... (mostani német Cinema)<br> <br> <a href=http://www.herr-der-ringe-film.de/hdr/media/galerie/pressespiegel/Cinemaforum01/> klikk ide a karikatúráért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31668 Írta: Anonymous
Alyr: Végigolvastam az összes eddigi paródiádat (a többiekét is) és tényleg fantasztikusan jók! Bár én tudnék így írni! Ha keelően sok paródia lesz akár ki is adathatnátok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31667 Írta: Anonymous
Aragorn: OK!! :) ) De egy valamit leszögeznék: én a saját változatomat fogom alkalmazni miszerint végig sikítok és fütyülök meg ájuldozok, ha Legolas feltűnik a képernyőn :) )) Ld. Legolas, a tünde topic ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.605 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére