Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31786 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Woreus: Ide a többiek szellemes paródiákat, vicceket próbálnak írni, de amit Te műveltél, abban az ég világon semmi humoros nincs, csak a saját éretlenségedet tárod ország -világ elé. Hagyd abba!<br> <br> A többiekek: csak így tovább! + ÉSzAH véleménye. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31785 Írta: Anonymous
Woreus: Fúj!<br> :( P=<br> Vic: Ez tetszett!!<br> :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31784 Írta: Anonymous
<a href=http://www.sev.com.au/toonzone/fotr/strip.asp> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31783 Írta: Anonymous
Figyeljetek de tényleg! A GYU karakterei annyi lehetőséget hordoznak a jellem- és helyzet-komikumra! De annyit! Miért mindig csak a szexuális érdeklődésükkel parodizáljátok ki? Ez már egy kicsit uncsi. Senki ne vegye magára, az általános tendencia ellen lázadok. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31782 Írta: Anonymous
Gandi:egyet (sem) értek<br> ¤

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31781 Írta: Anonymous
Akkor nézd meg az oldalamat! Köszi:)<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31780 Írta: Anonymous
na jó mégse odavagyok érte, láttam sokszor.... imádom Orlandot

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31779 Írta: Anonymous
nemszeretem a gyűrűk urát

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31778 Írta: Anonymous
Legolas-os vicceket plíííz, mert kéne az oldalamra! Köszi!<br> e-mail:<br> orlilovesme@orlandoluver.i-p.com <br> (vagy buffy-spike@freemail.hu )<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31777 Írta: Anonymous
Szméagol, szereztél nekem egy kellemes 5 percet :) <br> A legjobb a Gy&#369;r&#369; suttogása, hát ott haltam a röhögést&#337;l :_))<br> <br> <I>És vedd tudomásul, hogy Piti sokkal jobb szerető nálad!</I><br> Ez is nagyon király :) ))<br> <br> Sesy: a második Legolas-vicc viszont (nekem legalábbis) már enyhén durva volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31776 Írta: Anonymous
SZMÉAGOL CSÚÚÚÚÚÚÚCS:-) NAGYON NAGYON JÓ, TÉRDEN ÁLLVA KÖNYÖRGÖK, FOLYTASSÁTOK:-))) AZ ÖSSZES ÉNEDDEL EGYÜTT:-)))<br> ALYR A TIED IS NÁÁÁÁGYON JÓ:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31775 Írta: Anonymous
Ja, különben mit énekel Gandalf (Ganaj), miközben zuhan lefele Khazad-Dúm hídjáról?<br> I keep on FALLIN'<br> /Alicia/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31774 Írta: Anonymous
Hát ím! Itt vagyok, immár szépséges hófehér virág képében! Logopédusom leszoktatott a pöszítésről, s a szanatóriumban skizofréniámat is kikezelték (Egy csodálatos elme :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31773 Írta: Anonymous
Nosz, Szméagol repdesz a boldogszágtól! Tán még cúf kisz nevét isz megváltoztatja, sz szépszégesz fehér virág lesz a nnak a szörnyű noldának a kertjében (gyk: Niphredil)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31771 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Teccik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31772 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Teccik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31770 Írta: Anonymous
Aaaranyooossz!!<br> (főleg a Gyűrű szövege...)<br> :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31769 Írta: Anonymous
Alyr::))))))))))))))))))))<br> Szméagol: :) ))))))))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31768 Írta: Anonymous
Nosz, milyen? Tán nic itt szenki, Drágaszágom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31767 Írta: Anonymous
Hát itt van a cúf kisz paródia. (Jó szméagol diktáltatta, úgy hogy nem pösze a Drágaszágosz paródia)<br> <br> Frugo az Álmos Hegyen üldögélt és nézett. Meg is látta, amit nem akart : egy nagy Fekete Tornyot meg egy tűzben égő fekete csíkot. Éppen elgondolkozott, hogy mi a fene lehet az, amikor észrevette, hogy állatira fázik. Ez nem is csoda, hisz ujján volt a Gyűrű, ahol mindig fúj a szél. Gyorsan le is vette hát, s kit pillantott meg? Aranyom közeledett felé kiéhezett tekintettel:<br> A: Frugo! Hol a Gyűrű?<br> F: Ne közelíts! Borozó is azt mondta, hogy a Gyűrű kell neki, aztán meg rám mászott! <br> A: A szemét! Ő is rád hajt!…ööö, én megesküdtem, hogy megvédelek!<br> F: De meg tudsz védeni magadtól?<br> A: Hááát…nem hiszem – azzal megnyalta a szája szélét.<br> F: Neeee! Akkor inkább neked adom a Gyűrűt!<br> (Gyűrű suttogva: Aaaranyooooom!)<br> Hmm! Ha enyém lenne a Gyűrű, akkor végre Király lehetnék! De a végén úgyis az leszek, legalábbis a forgatókönyv szerint…Végülis olyan helyes gyerek ez a Frugo.Tartsa csak meg, belőle úgyse lesz Király…-gondolta Aranyom, azzal eltolta magától a Gyűrűt.<br> (Gyűrű suttogva: Baaasszameeeeeeeg!)<br> A: Tudod, Frugo, én a végéig elkísérnélek!<br> F: Hát azt elhiszem! Kösz szépen, inkább nem!- s elrohant, ahogy csak a lába bírta, mert meglátta Aranyom háta mögött a rengeteg Urukháj orkot. <br> A: Idenézzetek, milyen Király kardom van!<br> 1000 Urukháj: GGGGGGGGGÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!<br> A: Francba, ezek túl sokan vannak! <br> Legó: Hahó fiukák! Picit elszórakoztunk Gimi cicával, de már itt vagyunk! Na, bogárkák, ki kér nyilacskát?<br> Urukháj1: Görrrr!- s nekiront Legónak<br> L: Nana, csak ne olyan hevesen, kis aranyos! <br> A: Aranyos? Az nem én vagyok? <br> U1: Hööööörrrrrrrrrrrrrrrrggghhhhhhh!<br> L: Júúúj! Összekócoltad a hajamat! Ezért kapsz! (belevág egy nyilat az urukháj szemébe)<br> U1: Aúúúúúrrrrrrgghhh!<br> L: Nekem csak ne panaszkodj! 2 órámba került, mire összehoztam ezt a frizurát!<br> Gimi: Még mindig van 999!<br> U2:Grrrrááááhhhhh!<br> G: De jó! Itt a Jútú! Akkor biztos te vagy Bonbon…izé…Bónó…<br> U2: A fééööörgghhszergghhööörrzeteööörrrrggh! <br> L: Nyugi, cica! Nekik is csak azok az aranyos hobbitkák kellenek!<br> G: Kár…Még autogramot se tudtam kérni.<br> (Hirtelen kürtszó és vékonyka jajveszékelő kiáltások hallatszanak)<br> G: Ez a Gondok Kürtje! Borozó biztos gondban van! (-ÁÁÁÁH! NEEE! BOROZÓ, HAGYJÁL!)<br> L: Szerintem inkább Tuba és Piti bébinek van valami gondja.<br> A: Az a perverz hobbitbuzi molesztálja őket!<br> L: Az nem te vagy, prüntyike?<br> A: Én Király vagyok! Meg kell mentenünk őket! (Elrohannak)<br> (Frugo áll az Andalgó partján, kezében a Gyűrű)<br> Mit is mondott ott Fóliában az öreg Ganaj?A fenébe! Kinél van egy forgatókönyv?<br> (Közben Hamu szalad lefele a hegyoldalon)<br> H: Frugo Úr! Frugo úr!<br> F: Á! Hamu, van nálad egy forgatókönyv?<br> H: Frugo úr! Nem hagyom, hogy egyedül menj Morgóba!<br> (Frugo gyorsan beül a csónakba és evezni kezd)<br> F: Hagyjál, Hamu! Elegem van belőled! És vedd tudomásul, hogy Piti sokkal jobb szerető nálad!<br> (Hamu belegázol a vízbe)<br> F: Höhö, Hamu, te nem is tudsz úszni! (Hamu elmerül, Frugo ledugja a fejét a víz alá, hogy röhögjön egy jót)<br> H: Frugo úr!(bluggybluggybluggy!) A víz alatt nem tudok lélegezni! (blugyblugy stb.)<br> F: Akkor egyél varangydudvát! (-||-) – s azzal fölmegy a vízből, mert efogyott a levegője.<br> H: Nem ér! Már megint a Harry Potterbőőő…bluggy<br> Így ért hát szomorú véget Cekkerbóvli fia Csatakos Hamu.<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31766 Írta: Anonymous
Mikor jön Picc Blek? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31765 Írta: Anonymous
Hát itt vagyunk megint, Drágaszágom! Alyr báci: :D DDDDDDDDDDD<br> Mi isz írtunk ám paródiát, de ha nem jó ( amiben nem isz kételkedünk ) akkor inkább a Végzet-hegy tüzébe vetjük magunkat Drágaszágosztul, mindenesztül!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31764 Írta: Anonymous
Itt vagyok, és bár nem volt olyan nagy ováció, mint a Régi Szép Időkben, folytatom. Sőt, nesokára jön:<br> Pitch Black in Middle Earth, 2200 évente sötétség...<br> avagy:<br> mit találunk a Holtak Útján...<br> Coming Soon...<br> <br> De most:<br> Emyn Muil folytatás...<br> <br> F: Samu, sáros lett a cipőm!<br> S: És? Nekem nincs is cipőm...<br> F: Töröld le, aztán vegyél a válladra!<br> S: Én?<br> F: Hát persze!<br> S: De akkor elsüllyedünk!<br> F: Ne keress kifogásokat!<br> G: Hehehehe... a szolgának igaza van! El fogtok szüllyedni, mint a betonba...<br> F: (sötét arccal): Ne is említsd, még mindig nem tudtam rendesen kikefélni a hajamból... Látod, milyen ősz vagyok...<br> S: Ó... az eperillatú samponom is elfogyott...<br> F: Miiiiiii???? <br> G: Hehehehe... Milyen vicceszek vagytok, ti kisz hobbitok... <br> F: Kuss!<br> G: Naaaaa... ne legyetek cúnyák a bácival... Már mászhol isz van frissz beton, meg szurok, meg ilyenek... nem isz beszélve rről a szárról itt a lábam alatt... ...on... fölött... bugy-bugy.... szeg... bugy....<br> F: Szerinted valami baja van?<br> S: Én nem értek ehhez, gazdi, én csak egy szolga vagyok... <br> F: Itt hagyta a rádióját...<br> (bekapcsolja) <br> 'Itt a Morgoth rrádió, Barad-dur...'<br> S: Nincs valami vidámabb?<br> F: Egy megíei adót se találok, sőt, Lothlórieni és ROhani is hiányzik...<br> <br> <br> <br> folytatás következik<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31763 Írta: Anonymous
Na én szerdán jövök újra addigra 'rendelek' hmm, mondjuk sok-sok paródiát! OK??? Úgyis oan jól megy Neketek és állati királyok!!!&

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31762 Írta: Anonymous
Plíz még Legolas-os vicceket, vagy ide, vagy az e-mailemre ( buffy-spike@freemail.hu )<br> az eddigiek nagyon jók! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31761 Írta: Anonymous
:-D DDDDDDDDDD-na jó hagyuk abba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31760 Írta: Anonymous
:D DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31759 Írta: Anonymous
:-D DDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31758 Írta: Anonymous
-Hogy hívják az álszenteskedő entet?<br> -Faszent. <I:O)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31757 Írta: Anonymous
Tök egyszerű, csak át kell irni a szőke nős vicceket! Találtam mégegy jót: <br> <br> Megy a Legolas a Tenger partján és rápleccsent egy sirály. Ekkor azt mondja:<br> - Ha nem lett volna nyitva a szám, akkor az arcomba ment volna...<br> <br> (Legolas rajongok bocsi, de ez így olyan jol kijött:)<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.503 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére