Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31666 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Rayan, Alyr!!<br> Majd együtt elmegyünk és ezeket végigcsináljuk!! OK?:))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31665 Írta: Anonymous
alyr:mindig is mondtam, hogy zseni vagy, bennem nem csalódhatsz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31664 Írta: Anonymous
Semmi reakció a pici írásomra?<br> Nahát, így írok legközelebb...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31663 Írta: Anonymous
Ami Aragorn naplójából kimaradt: <br> <br> Ez a kép azt mutatja, hogy milyenek voltak Elijah Wood és Billy Boyd dublőrjeit a maszkjukban. Viggo Mortensen, aki Aragornt alakítja és egyébként nagy szivarozó, épp Elijah szájába dugja a szivarját. (Nem csalás, nem ámítás!!! Ez van odaírva!!! - a ford.)<br> <br> Ez egy cikkben jelent meg a Telegraph c. újság lapjain Orlando Középfölde-naplója címmel. :-) A teljes cikk fordítása megtalálható a Legolas topikban, az angol verzió linkjével együtt. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31662 Írta: Anonymous
Nekem is volt egy roppant idegesítő élményem mozizáskor! Egy pasi nem messze tőlem, úgy Lórien magasságában elkezdte morzsolgatni a kóláspohár tetején a műanyagot. Onnantól egészen a végéig olyan volt mintha fűrészeltek volna mögöttem! De volt egy aranyos eset is! A film után két lepukkant punk srác (bakancs, szakadt ruci, tipikus frizura- ahogy azt kell)<br> teljesen átszellemülve bandukolt kifelé a moziból, az éjféli premierről ráadásul(!) és maximálisan el voltak ájulva attól amit láttak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31660 Írta: Anonymous
Ki látta osztállyal deagolon kívül?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31661 Írta: Anonymous
Pippin lökte le :o ) de ez részlet kérdés, foleg este, mikor az ember már csak reménykedik hogy eltalálja a billentyuket (tapasztalat) Viszont én a helyedben tuti megütöttem volna.<br> <br> Viszont az is bitzos h ez nem vicces és nagyon meg leszünk érte dádázva ha itt offolunk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31659 Írta: Anonymous
:-Đ

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31658 Írta: Anonymous
yaaa, meg amikor Trufa lelökte azt a csontvázat,Móriában, és elkezdett rengeni a föld az orkok léptei alatt, az 1ik hülye szobatársam elkezdte ütemesen rugdosni a székem<br> majnem frászt kaptam :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31657 Írta: Anonymous
Mikor másodszorra láttam, egy zajos társaság ült mögöttünk. Mikor Aragorn felemeli a Boromir által levert kardot, jó hangosan beordították: Figyeljétek meg, hogy majd összeáll a kard!<br> Egy csaj is volt velük, ki nagyon unta az egészet, és a Tanács alatt felállt, nagy zajjal kivonulni. Csakhogy nem tudta, hol van a kijárat, így párszor még láttuk a fejét elvonulni a vászon előtt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31656 Írta: Anonymous
Nekem eddig egy kb 20 fos 12-13 évesek vitték a pálmát (bocsi Sesy - tudom h te értelmes vagy, de azok..) Egész végig be se állt a szájuk. Az egyik már látta és mindenki ot kérdezgette de szinte elnyomták a film hangját.<br> A másik meg - mikor eloször láttam - a Tanács után miután Aragornék mondják h *tiéd a kardom. meg az én íjam. és az én fejszém.* vki megszólalt mellettem, *kinek mi van* és röhögött a saját poénján. Oan cúnyán néztem rá ahogy cak tudtam. Nem is szólalt meg többet! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31655 Írta: Anonymous
Tőlem meg elkezdték kérni, hogy mondjam el mi fog történni, mert ők karácsonyig nem várnak. Akkor mondtam, hogy olvassák el a könyvet. De azé faggattak tovább, mire bbb.ra felhúztam magam, és mondtam, hogy ha lelövök minden poént az nekik rossz. Aztán megkérdeztem tőlük, hogy akarják tudni mi lesz a Gyűrűvel? Mondták hogy nem, és ennyiben maradtunk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31654 Írta: Anonymous
Egyik osztálytársam (lány) meg annál a résznél, mikor Boromir megborzolja Frodó haját, és utána csend lesz, felkiáltott, hogy ''Szegééény''<br> Hát jovan, éljen az osztálymozizás...<br> Utána azok a kijelentések már semmik voltak ...<br> ''Aranyosak voltak azok a gyerekek... vagy manók?''<br> ''Gronfolf meghalt?''<br> estébé....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31653 Írta: Anonymous
Tőlem meg olyat kérdeztek, hogy 'Ez a szőke csaj most gonosz?, meg hogy 'Mit mondott az öreg annak a szörnyikének vagy mindek?'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31652 Írta: Anonymous
az én barátnőm végig útbaigazítást kért a film bizonyos részleteiről, amit nem értett.. kettőnk közül ő volt az, akinek be nem állt a szája, de nem volt annyira idegesítő végülis....<br> az ien troloknál meg hasonlóknak azt hallottam egyikoldalamról hgy ez most mi? a másik oldalról meg yuyyyyyyyy, szegééééény Frodó, mindig őt bántják!... vmi értetlen liba ült a másik oldalaom:))<br> ettől függetlenül élveztem naon a filmet:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31651 Írta: Anonymous
Az én egyik osztálytársam a film után elkezdett kiabálni - még a székben -, hogy:<br> - Jaajjj, Saaamuuu! Ugy szeretleeek!<br> hát akkorát rugtam a székébe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31650 Írta: Anonymous
Barátok közt! Nanemáááá!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31649 Írta: Anonymous
Úristen! Mi történt az emberekkel??? Hol a jóízlés??? Elcsatangolt messzire egyéb fontos tulajdonsággal is, úgy néz ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31648 Írta: Anonymous
nagyon jó, Alyr....<br> amikor mi mentünk nézni, kitámolyogtunk bőgve a barátnőmmel a moziból, folyt a könny az arcunkon, sirattuk nagyban Boromirt, meg hogy már vége is van, és ott állt egy hülye szőke és yoo hangosan elkezdi:<br> -Inkább maradtunk volna otthon és néztük volna a Barátok köztet!<br> ááááááááááááááááááááááá !

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31647 Írta: Anonymous
Rayan: Állat!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31646 Írta: Anonymous
Nállam bejött a May it be. Lefordítottam a szövegér és kivülről fújtam és nem bírtam ki;oP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31645 Írta: Anonymous
Rayan nyomán itt a folytatás immár az én fejemből:<br> -amikor Gandalf a Gyűrűverset hibásan mondja, kiabáld be: Nem is úgy van!!!!!<br> -amikor a Fekete Lovasok beszabadulnak Bríbe, kiabáld: hú, de félelmetes!<br> -amior FL-ek bemennek megölni Frodóékat, kiabáld, hogy úgyse ők vannak ott, mert az a borostás pasi, aki egyébként majd Király lesz, megmenti őket!<br> -amikor a lovasüldözés van, folyamatosan ismételgesd: úgyse érik utol, úgyse... és amikor tényleg nem, monnd jó hangosan: pedig én a feketéknek drukkoltam!<br> -ahányszor Boromir feltűnik a képen, jegyezd meg, hogy ez az, aki meg fog halni!<br> -ahányszor egy nagy épületet, vagy a balrogot vagy mória belsejét mutatják, kiabáld, hogy ez úgy is csak computer, nem is igazi!<br> -amikor Legolas Gimlit a szakállánál fogva menti meg, és a törp tiltakozik, kiabáld: mér, ez csak álszakáll!<br> - az összes hibát kiabáld be hangosan<br> - amikor Gandalf és Szarumán harcol, kiabáld, hogy mindjárt kifogy a töltény!<br> - ahány különbség van a film és könyv között, mind magyarázd meg a legközelebbi lánynak. Ha nem érti, ismételd meg lassan és érthetően. <br> - Amikor Gandalf meghal, mondd: úgyis visszajön, csak kimossa a ruháját.<br> -amikor Boromir meghal, mondd, hogy : nem is halt meg, most láttam egy riportot vele.<br> -ahányszor Frodó felbukkan, kiabáld : jaj, de cuki!<br> -ahányszor veszélybe kerül, tiltakozz hangosan<br> - A film végén kezdd el Enyával együtt érdekelni a May it be-t, és ha a te hangod eltéraz övétől: kiabáld: hamiiiis!<br> - a megjelenésekor mutass be minden színészt, sorolj fel mindent amit róla tudsz. Legolasnál és Frodónál többször ismételheted<br> - Ahányszor csak lehet, menj ki, amikor kilépsz az ajtón, mondd:<br> 'mingyár, mingyár kijön... jaaaaj-jaaaaj....<br> -amikor visszajössz, mondd hangosan: 'háááááhhhh, hogy megkönnyebültem!<br> -amikor leülsz, kérdezd meg, hogy mi történt. mindenre kérdezz rá<br> - lehetőleg igyál meg minél több jégkását a film előtt, és mindent kövess el, hogy megfázz, így végig szörcsöghetsz, mint a Dárt Védör.<br> -az érzelmes jeleneteknél hangosan fújj orrot és hüppögj-szipogj<br> -amikor pont nem beszélsz, köhögj, vagy fújj orrot<br> -minden orknál mondd azt: fúj de csúnya<br> -a harcoknál drukkolj hangosan<br> - amikor Samu beleesik a vízbe, mondd, hogy !mingyá megfullad, mingyá... á, mégsem! vacak nyálas giccses!<br> <br> most több nem jut eszembe, írjatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31644 Írta: Anonymous
hát ennyi hülyeséget még nem olvastam egy rakáson!Gratulálok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31643 Írta: Anonymous
Rayan:<br> Az író a legjobbat kihagyta:<br> amikor felállsz a film után, kiabáld:<br> 'Ekkora hülyeséget!' <br> 'Szeretlek én is Samu'<br> <br> Ez megtörtént velem amikor először néztem. Azóta tervezgetem, hogy legközelebb íjjal megyek...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31642 Írta: Anonymous
Üdv mindenkinek!<br> Most már megint nincs időm írni, csak egy fél óra múlva. :) )<br> Addig adjatok témát...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31641 Írta: Anonymous
Nos, végigolvastam én is az elmúlt napok termését.... hát, nem vagytok semmik, az tény... régen röhögtem már ilyen jókat.... <br> <br> Szóval, mint ahogy Turin írta Szilszakáll naplójánál: be kell pótolnom a humma-hummát:<br> :) )))))))))))) és :D DDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31640 Írta: Anonymous
Nem woodisták?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31639 Írta: Anonymous
Legolisták kíméljenek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31638 Írta: Anonymous
Rayan: legoista...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31637 Írta: Anonymous
Ugyan Nyulhopsz! Vedd poénra! Én is tök jót röhögtem a Legolas-karikatúrán, pedig Ő számomra a megtestesült tökéletesség.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.682 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére