Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31816 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Köszi. Ezzel a jelenettel akár vége is lehetett volna, és annyira magam előtt van, ahogy Gandalf morogva kimegy a lyukból: Hülye kis buzi! És ezzel akartam én útra kelni, hát komolyan, meg vagyok húzatva! Megfogja a forró gyűrűt. amit a szeme előtt dobtam bele a tűzbe! Áh, mindegy... - és elmegy mást keresni a kalandhoz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31815 Írta: Anonymous
nazgúl: Nagyon jó ez a Gandalfos, Frodós párbeszéd!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31814 Írta: Anonymous
Ja, és még valami. A kedvenc mondatom az egész filmben a végén van, mikor Aragorn megszólal: Nm hagyjuk, hogy Trufát és Pippint halálra kínozzák! <br> Szerintem kibökött nevetséges! Másoknak is mondtam már, de senki nem találja annak. Most megpróbálom elmagyarázni. Tehát: Épp arról van szó, hogy a Szövetség felbomlik, de erre Aragorn megfogja Legolas, és Gimli vállát, bajtársi pillantásokat váltanak egymással, beúszik a nagy, lelkesítő, amolyan emadjukfelgyőznifogunk zene, és mindenki meg van hatódva, és erre Aragorn a fentebb említett ominózus mondatot mondja. Ennyi erővel azt is mondhatná, hogy Lekvároskenyeret fogok enni vacsorára! Jójó, tudom, hogy ez azért nem teljesen így van, de én halálra röhögöm magam mindig.<br> <br> Ja, és érdemes megfigyelnetek, amikor a Fekete Lovas előjön a fa mögül, a semmiből jön elő. A kép jobb oldalán van egy kis rés a fa mellett, és ott érdekes módon nem látszik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31813 Írta: Anonymous
Ó, és ha megnézitek még egyszer, figyeljetek jól az elején, mikor Gandalf a szekérről tűzijátékbemutatót tart a gyerekeknek. Utána olyan pofákat vág, mint az olyan vénkisasszonyok, akik szellentettek egyet, és így próbálják eltussolni az ügyet. Félelmetes!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31812 Írta: Anonymous
Fogalmam sincs, eszébe jutott-e már valakinek, sőt, lehet, hogy már le is írtátok, még nem volt időm végignézni, de itt van egy szösszenet.<br> <br> Gandalf a tűzbe veti a Gyűrűt.<br> <br> Frodó: Mit csinálsz?!<br> Gandalf: Nyújtsd ide a kezed Frodó! Egészen hideg! (Frodó engedelmeskedik, majd hatalmas üvöltés)<br> G: Hahahaha! Hülye kis köcsög, bevetted!? Na, veled se állok szóba többet! (és távozik)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31811 Írta: Anonymous
:) ))) Az Áldott Birodalomban már feltalálták a Nike-t...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31810 Írta: Anonymous
A kép meg minden nagyon állat.<br> Ma láttam harmadszor a GY.U.-t és mindíg nevetnem kellet és csak Ti tehettek erről! Pl.az elején amikor Samu azt mondja'asszem eltört valamim' bevillant, hogy mire is kellett neki az a répa! Vagy a végénél amikor Frodó áll a parton: 'mit is mondott az öreg Ganaly fóliában?' Mindenki meghatódottan halgat én meg elkezdtzem nevetni! Elég égő volt, de azért így tovább!!<br> A hibákról: volt az a hír, hogy Frodó kontaklencséle kiesik-ezt nem láttam, aztán az autó sem megy át a képernyőn(a madáérijesztőnél), viszont akivel láttam aszonta, hogy Gandalfon egy tök menő barna csuka van! Valamit én is láttam, de nem vagyoik benne biztos, hogy a cipője volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31809 Írta: Anonymous
tök jo a kép, imádlak érte Rayan!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31808 Írta: Anonymous
Rayan: :) )))<br> Mondjatok valamit, hogy mi legyen a Pitch Black-GYU paródiában...<br> Mert különben sose lesz kész... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31807 Írta: Anonymous
Rayan::)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31806 Írta: Anonymous
:D DDDD Hát ez állati!!<br> Angelijah: Jó volt:DDDDD De egy kicsit durva... Kicsit nagyon durva...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31805 Írta: Anonymous
<a href=http://orlandobloomfan.com/fanart/karebear-cartoon1.jpg>Ez akkora poén!!! *Rayan könnyesre röhögte magát 8)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31804 Írta: Anonymous
pipike:Megkóstoltad?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31803 Írta: Anonymous
Hmmm....<br> Coming:<br> Pitch Black, 2200 évente sötétség, avagy: Mit kotyvaszt Szauron a Végzet Hegyében?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31802 Írta: Anonymous
Ez édes:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31801 Írta: Anonymous
Caradhras<br> Aragorn Frodót kiemelte a mély hóból, és kicsit furcsa testhelyzetben rakta le intim testrészeit tapogatva, ezért Samu mérges pillantásokat vetett rá.<br> Frodó(suttogva): Mi volna, ha Aragorn egy kicsit többet foglalkozna velem, legalább Samu megölné. Nem sajnálnám. Nem szeretem ha tapiznak<br> Trufa: Hergeld fel egy kicsit, és mingyárt a földön találja a fejét 3 m-re a nyakától.<br> Frodó:De az nekem is kellemetlen lenne, nem gondolod?<br> T:Gondoltam már úgy is összetapizott.<br> F:Hogy gondolod?<br> T:Láttam.<br> F(fülig vörösen):akkor már látod perverz hajlamait.<br> T:igen. És milyen volt?<br> F:azt hiszem te is rövid távon halott vagy.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31800 Írta: Anonymous
Ja és Minerva neked is elfelejtettem gratulálni! Eszméletlen!<br> Ja különben a számtektanárom tiszta hülyének nézett, mikor az asztalt csapkodtam...DJ Faramir...<br> Tovább, tovább, tovéább!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31799 Írta: Anonymous
Nos...Köszönök minden dícsérő szót (mi isz köszönnyük szépen). Már körvonalazódik bennem a köv. A Társaság Lórienben... (ennek még nem találtunk nevet, de dolgoszunk asz ügyön, Drágaszágom!)Galád-riel&Kelbibbó...<br> Alyr:Behaláááááás! CSÚCS! 'Éljen Szauron elvtárs' :-D DDDDDDD<br> Követeljük Picc Blekket, úgyám!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31798 Írta: Anonymous
Méghogy nem rossz??? Nagyon jó!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31797 Írta: Anonymous
nemrossz, nemrossz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31796 Írta: Anonymous
Nagyon jó mind a kettő, de röhögőgörcsöm lett'fóliában az öreg Ganaly' Állati!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31795 Írta: Anonymous
Jé, kettőt is vigyorogtam?<br> Biztosan azért, mert nagyon tetszett.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31794 Írta: Anonymous
Gandalf: Vegyük úgy, hogy semmit(mivel azóta már, ahogy látom, ki is lett törölve)!<br> <br> Alyr: Reemeeek!!(a legrövidebb ent dal - csak egy hétig tart)<br> :) )))<br> :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31793 Írta: Anonymous
Alyr: Szuper!!!! Jöhet Pitch Black!!!:))))))))))))DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31792 Írta: Anonymous
Alyr! Ez szuper! :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31791 Írta: Anonymous
Alyr: Hatalmas! ;-DDD<br> <br> Mit írt Woreus, ami ennyire gusztustalan volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31790 Írta: Anonymous
Hatalmas ez a topic...<br> Egyébként,a itkos napló-műfajban kik lettek eddig feldolgozva?Sajna nem tudtam mindent végigolvasni,viszont írnék én is,és nem szeretném,ha azt hinnék,koppintok vkiről...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31789 Írta: Anonymous
Noshát...<br> Ímé következzék vala az paródia mellyet egykoron írtam vala régen... :) ))<br> sőt: réges régen...<br> <br> <br> Emyn Muil... kicsit távolabb a hegyektől... azaz a Holtláp... <br> <br> F: Semmi értelmes adót nem találok. A Morannoni nagyadó minden hullámhosszt lefed.<br> S: Hadd próbáljam meg...<br> (tekergeti, mire )<br> 'Humma.humma. Burárum. Rárum. Hummhummmhumma... bunma-humma...'<br> F: MI a fene ez?<br> S: Szerintem élő közvetítés az entek tanácsáról. De lehet, hogy csak jóreggelt köszönnek.<br> (hirtelen eltűnik az ent hang és:)<br> 'Itt a Morannoni Feketekapu adót hallják. Most tanúi lehetünk annak a hihetetlenül megleő eseménynek, ahogy a 12. Haradból érkezett hadsereg átlépi népköztársaságunk kapuit. <br> A zenekar a szokásos: 'Éljen sokáig Szauron elvtárs' kezdetű indulót játssza. Most vonulnak el a zászlósok, a jól ismert vörös alapon fekete körben az Úr Szeme zászlókkal, a feliratot is ismerjük már: Innen is figyellek. Urunk a bizalom jeleként csak 20 TNT ügynököt küldött ki az ellenőrzésre. Most Garanganag Garagan, Garanganag Gingaragan király 12. ikerfia mondja el szokásos ünnepi köszöntőbeszédét. <br> 'Khm-khm. Harctársaim, elvtársaim, kedves lidércek, és Mordor minden párttagja! Ím elérkezett az a rég és mindannyiunk által várt különösen fontos pillanat, ami annak az időszaknak az elejét jelzi, amelyet később már csak a Világforradalom Gyors Győzelme-ként fogunk emlegetni...'<br> IIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiitt a Gondori kalózrádió műsora! És én nem más vagyok, mint a jóóóól ismert és szeretett DJ Farmir! És most nem rabolom tovább az időt, hanem következzenek a várva-várt zenék! <br> Először a Harcikocsicsapdától a listavezető: Ez az a Vár, avagy kalandok Minas Morgulban...<br> Majd: <br> egy rohani szám, Mijkel Dzikszöntől a Middle Earth Song<br> Utáááána: <br> Nenyától, az elbűvölő tündétől, a legszomorúbb és lírikusabb dal, immár a 200. Bernről és Lúthienről ettől a szerzőtől, az Aníron... <br> Áááhhhhh... csodálatos!<br> És végül, az entek gyorsbeszélőkirályától az eddigi legeslegrövidebb dal, melynek szövege: 'Nagyon utálom az orkokat és jól összelapítom mind.' Ez persze csak a durva fordítás, de ne tévesszen meg senkit! Ez a dal maga a csoda! <br> Majd, ha visszajöttem Belfalasi nyaralómból, azaz egy hét múlva, én is meghallatom az utolsó taktusokat... Most mjúzikk!'<br> F: A mindenit... <br> S: Most mondd meg, gazdi, érdemes ezért törnünk magunkat?<br> F: Ha itt lenne Gandalf, biztos mondana valamit....<br> (elkezdi tépdesni a nád leveleit)<br> F: Elvtárs... bolond... elvtárs... bolond... auuuu! Elvágtam az ujjam! Véééééérziiiik!!!!!<br> S: Hozom a jódot!<br> F: Ne!<br> (hangos csámcsogás...)<br> S: inkább mégis...<br> F: A nád eszi a vérem! OOOOÁÁÁÁÁÁ!!!!<br> (a vére szétfreccsen, ahogy hadonászik, a mocsár megelevenedik...)<br> S: A dédapám se látott ilyet!<br> F: Most mi lesz?<br> ( megremeg a föld...)<br> S: Jön valami nagy?<br> F: Ez alulról jön...<br> (egy kis kráterből a Halhatatlan Egyiptomi Élőhalott című filmből jól ismert bogarak törnek elő, és... )<br> <br> <br> Na milyen?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31788 Írta: Anonymous
Na ezek isteniek....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31787 Írta: Anonymous
Vic: :) ))<br> Képzeljétek mi történt tegnap, nagynehezen megírtam az Emyn Muilos paródia folytatását erre a gépem kiírja, nem találja az oldalt és lefagy.<br> Megpróbálom ma is, úgyhogy a Pitch Black késni fog...<br> De ezt mi már Macszokhattuk... :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.591 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére