Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 10 hónapja #236748 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Jelenleg én az énekkaon és a szerda 6 órán kivül bármikor, (de ahgy kiderül, hogy ki tudna vállalni németezni meg bioszozoni a köv. félévtől).

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236744 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
kettészakadás:
abban egyetértek, hogy ha két csoportban működünk, akkor kettészakad némileg a társaság, de szvsz nem lenne jó, ha állandóan cserélődnének az emberek. Annak persze semmi akadálya, hogy csoportot változtassanak az emberek személyes preferenciáiknak megfelelően. A darabokban úgyis keverve szerepelnek, ez szerintem elég.

próbaidőpont: ez jónak tűnik esetleg, ha találunk másik termet párhuzamosan, akkor felváltva lehetne 3-5ig a két színjátszó csoport a színpados teremben, utána meg a darabpróbáknak hagyhatunk időt és teret. Persze, gondolom, megint nem csak egy darab fog készülni...

megbeszélés: ki mikor ér rá? én inkább hétfő délután...

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236615 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Máb: ahhoz, amit az Élménybeszámolókba írtál: szerintem itt senki sem sértődött meg. Mi is igényeljük a kritikát, mert abból lehet fejlődni. És hogy te még értesz is az ilyesmi dolgokhoz, az különösen jó, köszönjük.

Máb írta: Szauron forduljon kissé oldalabbra (a nézőknek játszás), mert nagyon Berennek és Finrodnak játszott így. Ha ez szándékos volt, a drámaiságot emelendő, akkor felkerülhetett volna a csukja. Arctalan maradhatott volna Szauron és így még fenyegetőbb jelenséggé vált volna- bár ez így nem túl hálás színészi munka.

Szauronnál mindkét dolog felmerült korábban. De mindkettőnek meg volt a maga hibája. Ha Ery jobban a nézők felé fordult, akkor az nem is nézett ki rendesen, és azt sem lehetett elhinni, hogy Finrodékhoz beszél. Ha pedig feltette volna a csuklyáját, akkor már... hogy úgy mondjam, "túl gonosz" lett volna. Szauron itt még "csak" egy szolga, ráadásul ha jól tudom, inkább hadvezér, mint a gonoszság megtestesítője. Ezért nem akartuk arctalanná tenni.

Beleg: a kritikádat már minden szereplőhöz eljuttattam, ami rá vonatkozott :) (és mindenki elfogadta, meg örült neki -- nem kell menekülnöd előlük :) ) Köszönöm. De ha még eszedbe jut valami, azt nyugodtan írd le -- ide, vagy nekem priviben, az mindegy.

Dodie: No igen... ez a hátránya, ha nem tudunk a technikussal próbálni... (mert 2-án a próba kezdete után pár perccel el kellett mennie, és csak a vége után ért vissza)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 10 hónapja #236601 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: Színművek
A KHE-t már nem láttam, mert az ajtóba kapaszkodtam, miközben kifele vonszoltak a kollégáim. (Csak azért siettünk, hogy autóbaleset szenvedjünk)
Néhány tipp:
A színpadbejáráskor, a darab próbája alatt, amikor "belakjátok" a színpadot ragasszatok fel kül.színű ragaszócsíkokat. Így mindenki tudja hova kell beállni, melyik jelenetnél és ez egyáltalán nem látszik a nézőtéren.
Sajnos a technikuson is sok múlt, ahogy így elhallgatom.
Nagyon sajnálom, hogy Veszprémben nem tudtam beilleszteni színházi produkciót, mert élveznétek. Régen a mi épületünk volt aszínház, így minden effekt rendelkezésre áll.
A darabok alatt jó ha van egy öltöztető, aki ügyel MINDEN ruhadarabra, kiegészítőre. Ez akkor is jól jön, ha gyorsöltözés van a darabban.
Jól jött volna itt-ott egy mikroport is, a csendesebbeknek.
-Itt jegyzem meg, hogy azért az Élménybeszámolóhoz írtam, mert nem csak a színdarabokra gondoltam-
És a fene egye meg, annyira jól lehetett volna játszani a fényeffektekkel-de ez tényleg technikus kérdése.
A súgó hiánya nem tűnt fel, ha volt baki, akkor jól oldottátok meg, mert nem jött le belőle semmi.
A Beren és Finrod darab fényeit már kiveséztük. Színjátszási apróság:
(de ez már lehet személyes-én jobbnak láttam volna, ha...)
Szauron forduljon kissé oldalabbra (a nézőknek játszás), mert nagyon Berennek és Finrodnak játszott így. Ha ez szándékos volt, a drámaiságot emelendő, akkor felkerülhetett volna a csukja. Arctalan maradhatott volna Szauron és így még fenyegetőbb jelenséggé vált volna- bár ez így nem túl hálás színészi munka.
A színpadra való lépés tényleg csak fegyelem és részletes megbeszélés kérdése.

Amatőr színjátszó csoport létetekre oké volt. De játszhattok sok mindennel a jövőben (egy kis sejtelmes árnyjáték, ellobanó gyertyaláng, halk sikoly-hihi dob a darabon)
Szóval: kellékes+ felügyelő+ jó technikus (de nem is feltétlen kell)+esetleges öltöztető csodákra képes.
Zseblámpa meg mindig legyen pár darab. Nálunk mindig van 5-6 belőle.

Amit szeretnék még világossá tenni:
MINDENKINEK GRATULÁLOK-mert önálló, szép volt, szabadidőtöket, lelketeket beleadtátok és ez tisztelet keltett bennem, mert egész más úgy szervezni, ahogy én teszem. Nekem ez a munkám és nem olyan dicsőség így szervezni és játszani, mint ahogy Ti tettétek.
(De ezt feltehettem volna máshova is, de hova?)

Több
19 éve 10 hónapja #236589 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Színművek
Léli: a fényváltozást nem lehetett nem észrevenni, és furcsáltam is, lévén majdnem a darab közdepén történt:D nem, előtte, mikor az arcuk is alig, a szemük pedig egyáltalán nem látszott. ennek is megvolt a maga darkos hangulata, más kérdés, hogy szándékos volt e, és szerintetek illett e a darabhoz. én személy szerint Drizztre és Cueddora kicsit több fényt adtam volna, de csak rájuk, mert pl Szauronnál ugye nem baj ha nem látszik a szeme, csak annál gonoszabbnak tűnik. de persze utólag ezt is könnyű mondani:P(mondjuk előre nem is mondhattuk, mert nem lehettünk bennt)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
19 éve 10 hónapja #236556 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Leli,

Ha ugy iteled meg, felolem nyugodtan berakhatod a forumra, reszemrol rendben.
Legfeljebb ujra eljarok reggelente futni hogy gyorsabban tudjak majd menekulni ...
:twisted:
Ha nincs meg nem gaz, irj, lementettem, holnap reggel be tudom rakni.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 10 hónapja #236554 Írta: Beleg Cúthalion
:)

Cueddo, Siss, inkabb elkuldom privatban az Aredhel-kritikat aztan adjatok tovabb a tobbi szereplonek meg aki meg resztvett :)
Tenyleg az adott korulmenyeket figyelembe veve jok voltatok, de persze vannak javitani valok is.
Mab fokent a techniakai dolgokat emelte ki es teljesen igaza van, sot, ha nagyon szorozni akarnek meg tudnek az altala emlitettekhez hozzatenni tovabbi technikai javitanivalokat.

Altalaban ugye inkabb a szineszi jatekrol szoktam nyilatkodzani, de most hogy egyaltalan nem voltam benne ennek az elkesziteseben, nem hiszem hogy szerencses lenne ha beraknek ide egy kritika-novellat :D , mikozben latszik hogy sokat dolgoztatok vele. Bar kerdes hogy hova akartok eljutni es ezert mit birtok elviselni ;) :twisted:
Igy is, tudom hogy van aki szerint mar igy is tul sokat szolok bele a dolgokba :twisted: ugyhogy inkabb privatban megirom holnap, de csak azert mert kertetek.

Egyebkent nem gaz, ne ijedjetek meg, tenyleg jok voltatok, de az is teny hogy meg nehany hektoliternek le kell folynia az Anduinon, hogy a "tokeletes" jelzovel lehessen illetni a darabot. ;)

Több
19 éve 10 hónapja #236550 Írta: Léli
A Berenes darab fényviszonyaihoz: már a próbán rájöttünk, hogy az úgy nem stimmel, ahogy volt, de ezt a fiúk rossz helyezkedésének tudtuk be, mivelhogy akkor nem volt ott a stúdiós (rögtön az elején elment, és csak utána ért vissza), így akkor azzal nem tudtunk játszani. De már eleve úgy indult a darab az előadáson, hogy kaptak még fényt. Aztán pár perc alatt rájöttünk, hogy ez így nem elég, mert nem látszik az arcuk, ezért kaptak még elölről fényt, és akkor már látszódtak mindketten. Szvsz ez lehetett az, Dodie, amire azt mondtad "hozzáigazodtál" ;) Onnan fenntről nézve, a stúdiószobából, látszottak a fiúk, persze máramennyire egy börtönben lehetséges ez...

Mégvalami, amit itt, ha jól emlékszem, még nem tettem meg:

Aredhelesek! Nagyon ügyesek voltatok! Szépen összeraktátok előadásra a darabot ;)

Több
19 éve 10 hónapja #236537 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Dodiee, Máb: köszönöm ezt a hozzászólást, teljesen igazatok van.

a következő darabot úgy kell már szervezni, hogy legyenek kellékesek/színpadfelügyelők, akik nem szereplők, hanem kizárólag ez a dolguk. de akár még súgót se lenne rossz tartani. meg akik még kellenek.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #236535 Írta: Dodiee

Máb írta: Ahogy így felsoroltátok a tegnapi-főként a színpadi- történéseket nekem egy dolog tűnt fel.
(Ha nem jól gondolom, vesszőzetek meg.)
A műsorszámok között és alatt, ha jól sejtem nem volt színpadmester sem felügyelő.
Pedig ez a két- ritka esetben három- ember csaknem minden hibát elsikált volna, ami tegnap megesett.
A színpadmester "kipucolja" a színpadot, kezeli a függönyt, nem engedi az illetéktelenek betekintgetését a színpadkép hátterében, az úgymond "felesleges" lábatlankodókat eltávolítja a színpadtól, ügyel a zenei beadásokra, a fényre. (Tényleg, az első darabnál miért nem volt fejgép, vagy valami kistotál ? Az arcjátékok szinte kivehetetlenek voltak.)
A felügyelő ügyel arra, hogy minden szereplő a helyén legyen, Ő indítja a műsorokat (egyszerre löki be az embereket) stb.
Az biztos, hogy szigorú, fegyelmezett ember kell hozzá, de sokkal gördülékenyebben, nyugodtabban mehetnek így a műsorszámok.
Most lehet, hogy ezen néhányan megsértődtök, de higgyetek nekem.
Jövőre már így csináljátok. Ha kell és főleg ha ráérek segítehetek.
Ja, és előadások előtt legalább egy órát kellene adni a fellépőknek a színpadbejárásra.

Átemelném ide, mert nem akarom feleslegesen terhelni vele az élménybeszt.
Mábnak sok mindenben igenis igaza van. tény, hogy legtöbbször önhibánkon kívül esett meg a hiba, de az attól még hiba maradt.
Bevallom, a Berenes darab alatt eleinte engem is zavart hogy nem látszott a szereplők arca.. de később valahogy hozzáigazítottam a hangulathoz, vagyishogy nyílván Morgoth börtönében se reflektorok égnek. ennek ellenére egy kevés fényt mindenképp kellett volna adni a szereplők arcára.
a pakolászással sztem különösebb baj nem volt, nyilván töksötétben nem lehet behozni a dolgokat egy olyan színpadra, amit a színpadrendezővé avanzsált MTT-s is először lát életében. ha mindig ott szereplenénk, ez előbb utóbb nyílván nem jelenete gondot, mert sötétben is megtalálnánk mindennek a helyét. bár mindig ott játszhatnánk... a KHE elején tényleg gond volt, hogy nem mentünk be időben, de mi gillzzel úgy emlékeztünk, hogy elindul a zene, és mi AKKOR megyünk be. Mint később kiderült, Alyr úgy gondolta, hogy belépünk és akkor indul a zene. ebből volt a probléma. sokkal többet kellett volna a helyszínen próbálni, ez tény. de nem volt rá lehetőség.
És legközelebb kell egy ember(nem az egész társulat, csak EGY ember) aki az ÖSSZES kelléket kezeli. hogy ne a darab előtt két perccel kelljen sikítva keresni mindent. azthiszem mindezek ellenére, amatőr társulatként, nagyrészt ismeretlen terepen, ahol a színpad lehetőségeit se hazsnáltuk ki teljesen(ha tudtuk volna hogy pontosan melyik lámpa mit csinál, hogyan kell elhúzni, visszahúzni a függönyöket, akkor sokkal jobb is lehetett volna), nagyon jók voltak. a legjobbat nyújtottuk amit adott esetben tudtunk. Örültem, hogy többésgében az emberek is elég hangosan beszéltek(kivételt képez Esgal mint Lómiel, néha nagyon halk voltál, mi hátul álltunk a szélén és alig lehetett érteni), a fények is elfogadhatóak voltak, és végül a kellékhiányt is megoldottuk:)
szép volt, jó volt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell még jobbra törekedni, és a segítő kritikát és tanácsot megfogadni:) én személy szerint köszönöm Máb-nak, mert olyasmire is rávilágított, amit a színpad mellől nem lehetett észrevenni, vagy pedig az izgalomban, hogy barátaink lépnek fel, átsiklottunk felettük. de ezeket a darabokat elsősorban nem magunknak csináltuk most, ezért kell arra ügyelni, hogy ne legyen minden "hát, jó lesz így is".
persze ez 100%-ig szvsz:)

Több
19 éve 10 hónapja #236512 Írta: Cueddo

Léli: igazat is adnék neked... jó, akkor nincs mese, vagy a foglalkozást, vagy majd a próbát át kell pakolni. szvsz az utóbbit könnyebb lesz, mivel kevesebb embert érint.
nagyon megköszönném, ha átküldenéd a kritikát :) aztán hátha kapunk mégegyet ide is, sosem árt ;)
a Finrodot pedig természetesen vállalom. Anglia necces, ha oda szeretnétek vinni. viszont Kapolcs, LEP2006, hasonlók - minden további nélkül. köszönöm a lehetőséget :)

Előd: már be is írtalak ;)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #236511 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Emberek, csak ismételni tudom az elhangzottakat: frenetikusan jók voltatok. A táncok önmagukban is telitalálatok voltak,a játék szuper. Csak egyet jegyzek meg a jövőbeli rendezni vágyóknak: ha szerepelsz, ne rendezz, tutira meghülyülsz belé :P
Ja igen: a jelenetek közti félhomály a töksötétség helyett közmegegyezés eredménye volt. Profi színházak is alkalmazzák ezt az átvezetéstechnikát, és valljuk be, sokkal jobban mutat ez, mintha találomra felvilágosodik a színpad, és még látjuk kirohanni a kellékeseket.
Esgal, a szürke vállkendőt majd visszakérhetem? ;)

Több
19 éve 10 hónapja #236496 Írta: Léli

Cueddo írta: rosszabb esetben egy teremben leszünk, még akkor is örüljünk, hogy van fedél a fejünk felett :twisted:

Bocsi, de ebbe belekötnék. Azt hiszem, neked kéne a legjobban tudnod, hogy két próbát nem lehet egy helyen, egy időpontban tartani, olyan személlyel, aki mindkettőben részt vesz, mert az azt a személyt túlságosan leterheli.

És mégvalami, Cue: Vállalnád-e továbbra is Finrod szerepét a darabban. Arra jutottunk Eryvel, hogy még csiszolgathatnánk a darabot, hogy egy esetleges következő előadás mégjobb legyen. Vagy ha nem is volna következő előadás, saját fejlődéseteknek is jót tenne.

Ja, Beleg a Berenes darabról adott egy rövid, ámde tömör kritikát nekem. Ha érdekel, a rád (is) vonatkozó részt elküldhetem priviben. Vagy meg lehet várni, hátha ír egy részletesebbet a Fórumra.

Több
19 éve 10 hónapja #236490 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Színművek
ide lehet még jelentkezni?
nem nagy szinészi múltam van. a memóriám se a legfényesebb.. sőt
de szeretnék tanulni..
szal jelentkezek..
jaigen.. grats :)
nekem Drizzt teccett a legjobban.. meg Ery meg meg.. Esgal is :)
a többieknek is grats.. jól megcsináltatok mindent..
csak így tovább

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #236488 Írta: Cueddo

A JELENTKEZŐK LISTÁJA, újfent:

0. GILLZ

1. Angwen
2. Ring
3. Artemisz
4. Estel
5. Peredhil
6. Ratzkha
7. Eruntale
8. Cueddo
9. Ery
10. Kincső
11. Eldamyn
12. Esgal
13. Siss
14. Laurelen
15. icke

újak:
16. Rabyn
17. Drizzt
18. Szofi
19. Laurelin
20. Előd
21. Dodiee

a jelentkezés továbbra is mindössze annyiból áll, hogy szólni kell nekem, akár egyetlen szóban, akárhogyan ;)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #236481 Írta: Cueddo

szépjóestét!

több dolog:

egyrészt -- ezt akartam felvetni, hogy szvsz hatékonyabb lenne, ha kettébontanánk a foglalkozást, két csoportra. viszont el kéne kerülni, hogy teljesen kettészakadjon a színjátszónép. nemtom, van-e jobb ellenszer, de az ide-oda vándorlás lehetőségét fenn kéne tartani, bizonyos korlátok között. lehetséges ez, gillz/Estel? ez csak kényszerötlet, örömmel várom, ha tudtok jobbat.
és, ami fontos, meg kéne nézni, ki mennyire ért a dolgokhoz közülünk, és a szakértelmünket is nagyjából egyenlő arányban kéne bontani.
> gillz: én is úgy gondoltam, a foglalkozáson nem kell konkrét darabra készülni.

másrészt -- a próbaidőpont. ugyebár a péntek délután a legideálisabb időpont a héten, sokaknak az egyetlen, ami megfelel. és ugyebár a foglalkozások mellett konkrét darabok próbáira is kell időt szakítani. a hely nem gond, elvileg kettőtől már rengeteg az üres terem, és nyolckor zárják az épületet.
szóval, egy lehetőség lenne, hogy háromtól ötig foglalkozunk, öttől hétig próbálunk, óránként tízperces szünetekkel - vagy vmi hasonló. megmentené a helyzetet, ha az Aldarionosokkal sikerülne hétközben próbaidőpontot találni - az Ajtósira szvsz bármelyik délután be lehet lógni: majd kiderítem, mikor nincs előadás, rosszabb esetben egy teremben leszünk, még akkor is örüljünk, hogy van fedél a fejünk felett :twisted:

Beleg: úgy vártam egy alapos, hozzáértő kivesézést tőled, személyekre lebontva, rendezésről, mozgásról, mindenről... megtennéd a kedvemért, hogy levonhassuk a tanulságot? lesz egy második Aredhel-előadás is, hónapokon belül.

gillz: felőlem kezdhetünk korábban is, az személyes problémám, hogy ezen a héten semmiképp nem érek már rá. jó lenne esetleg egy rövid eligazító-irányadó talit tartani, amit javasoltál (csoportbontás, programterv, hasonlók). jövő hétfőt, ill. keddet (du.) javasolnám.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #236468 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Tegnap mihelyst hazaértem visszanéztem a videót, ami a nagyonerős reflektorok miatt időnként elhomályosul, meg hát persze továbbra sem profi felvétel. De még ez is fantasztikus volt! 8O :wink:
Mindenkinek minden elismerésem és köszönöm, hogy részt vehettem benne.

Mint már mondtam párszor, /me az iskolai drámaszakkörös feladatokkal tudja segíteni a színjátszókör munkáját :wink: Mi is nagyon sok imprós feladatot csinálunk, és ha igény van rá, felajánlom szolgálataimat e téren.

A pontosan fél 3-at nem ígérem biztosra, mert BKV-val megyek továbbra is és suliból, de fél 3-3 közt odaérek. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #236401 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
És hadd szenteljek egy külön hozzászólást a köszöneteknek:
Minden AREDHELESNEK szeretném megköszönni a tegnapi előadást. Nagyon jók voltunk, majdnem jobbak, mint a próbán, szvsz. Főhajtás Siss és Cue előtt, hogy megírták, és köszönöm, hogy én játszhattam Lómielt. Fantasztikus élmény volt! *főhajtás*

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #236398 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Jók voltak a tegnapi előadások ;) , ami kritikám van, azt majd négyszemközt az illetékeseknek :D

Színjátszó-kör: Akkor úgy tűnik, vagyunk ketten Estellel csoportvezetők. Ez talán elég lesz... ;) Persze gyakorlatötleteket röpke darabokat ém nagyon szívesen várok, akár, ha olyan formátum, akkor netre is ki lehetne majd rakni őket.

Szvsz nagyjából az eddigi jelentkezők fele-fele arányban vándoroljanak egyikünkhöz, ha meg tudjátok oldani, akkor önálló jelentkezés alapján, mondjuk lehetne egy bevezető összeröff minél hamarább, ahol ki-ki eldönti, kihez megy, meg megbeszéljük a szükségeseket. Mondjuk akár most pénteken is találkozhatnánk, nem ragaszkodom, h a jövő hétig várjunk (gimi beindult, vizsgaidőszak meg még egy jó darabig lesz...)

Én vázolnám a koncepciómat: sok-sok gyakorlat, nem kis mértékben improvizációsok, (tanulva a humoros előadásokból :lol: ), van némi mozgásszínházas emlékem is, bár nem sok, úgyhogy olyanra is készüljön, aki hozzám jön. A foglalkozások alatt nem készülnék konkrét darabra.

Konkrétan meddig lehet lenni az Ajtósin pénteken? Csak ötig, vagy tovább is? Csak hogy tudjunk időt is beosztani...

gillz

Én főleg improvizációs gyakorlatokat tudnék hozni, ha érdekel. Az öcsém egy ilyen impro-színjátszókör tagja, szvsz kaphatunk onnan ilyesmit, ha netán kell.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #236397 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Jók voltak a tegnapi előadások ;) , ami kritikám van, azt majd négyszemközt az illetékeseknek :D

Színjátszó-kör: Akkor úgy tűnik, vagyunk ketten Estellel csoportvezetők. Ez talán elég lesz... ;) Persze gyakorlatötleteket röpke darabokat ém nagyon szívesen várok, akár, ha olyan formátum, akkor netre is ki lehetne majd rakni őket.

Szvsz nagyjából az eddigi jelentkezők fele-fele arányban vándoroljanak egyikünkhöz, ha meg tudjátok oldani, akkor önálló jelentkezés alapján, mondjuk lehetne egy bevezető összeröff minél hamarább, ahol ki-ki eldönti, kihez megy, meg megbeszéljük a szükségeseket. Mondjuk akár most pénteken is találkozhatnánk, nem ragaszkodom, h a jövő hétig várjunk (gimi beindult, vizsgaidőszak meg még egy jó darabig lesz...)

Én vázolnám a koncepciómat: sok-sok gyakorlat, nem kis mértékben improvizációsok, (tanulva a humoros előadásokból :lol: ), van némi mozgásszínházas emlékem is, bár nem sok, úgyhogy olyanra is készüljön, aki hozzám jön. A foglalkozások alatt nem készülnék konkrét darabra.

Konkrétan meddig lehet lenni az Ajtósin pénteken? Csak ötig, vagy tovább is? Csak hogy tudjunk időt is beosztani...

gillz

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 10 hónapja #236390 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Csodakirályak voltatok!!
És amint azt az előbb Ery is írta: Mély meghajlás előtettek!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #236388 Írta: Dodiee
Basszus. Jók voltatok. Legjobban az Aredhel teccett. király. sirály. egyéb állatok. Ery mint hősszerelmes rulz:DDD

Több
19 éve 10 hónapja #236386 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Nme vagyok ilyenkor a szavak embere, ezért:
*Mély meghajlás a többiek előtt.*
Jó volt veletek játszani egy szinpadon.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #236368 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek
Köszönök mindent Nektek!

Köszönöm hogy szerepelhettem!

Köszönöm hogy ilyen csodásak vagytok!

Köszönöm, hogy aránylag konszolidált viszonyok közt is ilyen fantasztikus dolgot tudtunk létrehozni! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #236364 Írta: Beleg Cúthalion
Megtartottam az igeretem, pontosan az x-edik (10.) sorban ultem es onnan lestem ki a fejembol :D

En is hadd gratulaljak mindenkinek, ugyesek voltatok, elveztem a tegnap esti musort :)
Fura volt most a kozonseg soraiban ulni, szinte mar-mar luxus-erzes :D

Latszik hogy nagyon sok munka van az Aredhelben, szep munka volt, Siss es tobbiek! :wink: :D

Kivancsian varom a tovabbi eloadasokat :D

Több
19 éve 10 hónapja #236357 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
Nagyon jó volt amit tegnap csináltatok. Lehet valahogy jelentkezni közétek? Nagyon jó lenne.

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
19 éve 10 hónapja #236347 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
Igazad van, tényleg nem fogalmaztam egyértelműen akkor...sorry. De tényleg érdekel :) ,és ha mégegyszer leírom, hogy tényleg, akkor...áááááá...leírtam.

Több
19 éve 10 hónapja #236344 Írta: Cueddo

Estel: részemről nagyon hálás lennék érte, ezúton is köszönöm ;)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #236339 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Az ÜVLEPkéről hazafelé arról beszélgettünk gillzzel, hogy mivel a tizenöt fős létszám az ő kérése volt, merthogy ennél nagyobb létszámot nem vállal, viszont ennél azért többen érdeklődnek a dolog iránt, esetleg némi korábbi színistúdiós és színpadi tapasztalatokkal a hátam mögött elvállalnám, hogy önkéntes alapon besegítek az efféle foglalkozások tartásába... :look: Ti mit szólnátok hozzá? :hein:

Addig is, míg megfontoljátok, megragadom az alkalmat, hogy szívből gratuláljak minden egyes szereplőnek, aki ma a színpadra lépett! ;)
Azt hiszem, nyugodtan mondhatom: nem okoztatok csalódást! :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 10 hónapja #236336 Írta: Cueddo

Kedves Színjátszók!

MINDENEKELŐTT KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A RENGETEG MUNKÁT, A FÉLÉVES KITARTÁST!
;) nem sorolok fel senkit, mert akkor biztos kihagynék vkit... és nem kommentálom az előadást (majd megteszi helyettem Beleg ;) ), most csak ünnepeljünk! :)

rátérve a szervezési ügyekre.

utóbbi 3 hozzászóló: mivel még eddig egyikőtök sem jelezte, hogy szeretne jelentkezni, így honnan is tudhattam volna róla...? (kivéve Drizztet, de amikor legutóbb beszéltünk erről, még elég bizonytalanra mondtad.) a felhívás pedig már kétszer is fenn volt itt a topicban. de semmi gond - most jelentkeztetek, tudomásul vettem. Gillz kötötte ki a 15ös létszámot, azért vettem ennyire precízen. rajta múlik, hogy elindítja-e több jelentkezővel.

a sorrendért meg elnézést, ha bárkit is zavar - így olvastam le a neveket a százszor átfirkált névsorról :P

más.

icke: az a félhárom csak amolyan emtétés félhárom... azért, hogy háromkor tényleg el is tudjuk kezdeni ;) az időponttal kapcsolatban igyekszem rugalmas lenni, de az eddigi visszajelzések alapján szinte biztos, hogy maradni fog a péntek. remélem, hogy az órarendszervezőid kegyesek lesznek :roll:

ALDARIONos infók még a héten jönnek, szvsz holnap.

ELSŐ színjátszó-foglalkozást jan14-péntekre tervezem. sikítson, akinek nemjó.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.969 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére