Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 10 hónapja #90318 Írta: fenwick

Minerva írta: Sajnos ezzel mindenkinek gondja van már egy jó ideje, nem tudom, hogy lehetne rajta segíteni. Talán használj rövid ékezeteket... Egyebet nem javasolhatok... :roll: :(

Mivel foglalkozásomra nézve informatikus (egyetemi hallgató) vagyok, engem eléggé irritál az,
el kell viselnem egy olyan hibát amiről tudom,hogy akár ki is lehetne javítani.

Ha jól látom, a mi fórumunkat a phpBB fórum-engine hajtja - ami egy GNU GPL licensszel rendelkező szabat szoftware. (Aragorn :) )
Sviver, tőled kérdem: Ha jól látom, itt a phpBB 2.0-rc4 verzió fut, amit még 2001-ben adtak ki. Nem lehetne frissíteni a legújabb verzióra? ( 2.0.3, 2002.09.30 ) Lehet, hogy már kijavították a hibát. Ha még nem, akkor meg vagy kéne írni nekik egy hiba-bejelentést...vagy végső esetben akár magunk is kijavíthatnánk!

üdv

Fenwick

üdv

Fenwick

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90300 Írta: Mithrill
Nekem a weboldal készítőjéhez lenne egy kérdésem.Szóval,arra gondoltam,hogy amikor nézegetjük vagy válaszolunk egy adott fórumban aztán meg tovább megyünk egy másik fórumba,akkor nem látthatjuk,hogy közben érkezett válaszunk,csak ha az emailünket megnézzük.Nem lehetne ez úgy megoldani esetleg,hogy a "nincs új üzenet melett" megjelenjen egy kis boríték,ami jelezné,hogy választ kaptunk!???Mert akkor ,talán,nem kellene ide-oda ugrálnia az embernek és az adott fórumon böngészhetne tovább és ha válasz érkezik rögtön láttná is. Üdv.: Mirtill

Mithrill

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90272 Írta: Minerva
Sajnos ezzel mindenkinek gondja van már egy jó ideje, nem tudom, hogy lehetne rajta segíteni. Talán használj rövid ékezeteket... Egyebet nem javasolhatok... :roll: :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90226 Írta: fenwick
Sziasztok!

Nekem úgy tűnik, hogy ha egy hozzászólás begépelése után a "Megtekint" gombra kattintok, akkor a Tárgy mezőbe írt szövegben az ékezetek elromlanak.

Most megnyomtam, és úgy látom, hogy csak az ő, ű betűkkel van gond.
(A hozzászólás tárgyából látszik, hogy mi.)

Magában a hozzászólás törzsében is kicserélődnek az ő és ű betűk ugyanilyen
sorozatokra, de csak az editáló - mezőben; megjelenítéskor jók lesznek.
A tárgyban viszont így maradnak.

Tippek?

iso-8859-1 vs iso--8859-2 vs satöbbi karakter-kódolási probléma?

üdv

Fenwick

Több
21 éve 10 hónapja #90214 Írta: Minerva
Jaj, de cuki! :D Ez nagyon tetszik! Köszi!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90206 Írta: Elanor
Igen, igen, szóval a fórum főoldalán alul van az a keret, amhol vannak az online felhasználók, stb, és annak a tetején van egy vastag csík, és ott van, hogy Online felhsználók, na arra kattintassz, és ott van.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #90203 Írta: Minerva
Elanor, Te mondtad, hogy van egy olyan cucc, hogy meg lehet nézi, az online felhasználók közül ki mit csinál éppen. Megmutatnád, hogyan? A főoldalon nem látom... Csak kíváncsiságból... :roll: :D

Több
21 éve 10 hónapja #90053 Írta: Elanor
Oké, oké, értettük! ;) ;)

Én is így vagyok vele! Néha már magamon is érzem, hogy talán túlzásba viszem a rajongást, de ebben a társaságban mindig megnyugszom, mert itt mindenki ilyen fanatikus :) És ez olyan jó! :)

Több
21 éve 10 hónapja #90036 Írta: Mithrill

Elanor írta:

n8n írta: az a rossz, h a hely tuti nyüzsgött a fórumosoktól, de én nem ismerek senkit... :cry:
bizt egy csomó ember mellett elmenetem, akit ismerek!

Akin esetleg láttál egy olyan kis névtáblát. hogy "Szervező", az nagy valószínűség szerint fórumos volt ;) Az már más kérdés, hogy azon belül nem tudod, hogy ki... :roll: (meg persze nem csak ennyi fórumos volt, vlsz. volt, aki csak eljött :) )

Mirtill: sztem az csak véletlen, hogy épp ilyen emberekre akadtál (jó, az tény, hogy elég sokan vannak a fórumon e kor körüliek), mert vannak itt fiatalabbak, idősebbek is, és mindenki nagyon jól kijön mindenkivel ;)

Előszőr is nem zavar a kor!!!!! :evil: Én vagyokm talán a legboldogabb,hogy rátaláltam erre a weboldalra!!! :lol: Eddig mindenki bolondnak nézet vagy furcsálotta a rajongásomat a GYűrűk ura miatt :cry: Legalább nálatok megértő társra találtam! :D Üdv.: Mirtill

Mithrill

Több
21 éve 10 hónapja #89853 Írta: Elanor

n8n írta: az a rossz, h a hely tuti nyüzsgött a fórumosoktól, de én nem ismerek senkit... :cry:

Akin esetleg láttál egy olyan kis névtáblát. hogy "Szervező", az nagy valószínűség szerint fórumos volt ;) Az már más kérdés, hogy azon belül nem tudod, hogy ki... :roll: (meg persze nem csak ennyi fórumos volt, vlsz. volt, aki csak eljött :) )

Mirtill: sztem az csak véletlen, hogy épp ilyen emberekre akadtál (jó, az tény, hogy elég sokan vannak a fórumon e kor körüliek), mert vannak itt fiatalabbak, idősebbek is, és mindenki nagyon jól kijön mindenkivel ;)

Több
21 éve 10 hónapja #89828 Írta: Varda Tintallë
Szia Mirtill!

Ne érezd öregnek magad! Vannak azért itt ilyen időtlen vének is, mint pl. én. :wink:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
21 éve 10 hónapja #89803 Írta: Mithrill
Megnéztem az oldaladt,tényleg nemsok.Nemsok ez... :D :roll:
Egyébként,köszönöm megnyugtató válaszod. :wink: Már kezdtem idiótának érezni magam.Nem tudtam mire vélni a dolgot? 8O

Mithrill

Több
21 éve 10 hónapja #89786 Írta: Penngaladiel
Ne izgulj, Mirtill, vannak idősebbek is :wink: Pl. én. De a profilomon csak minimális infót találsz 8)

Több
21 éve 10 hónapja #89684 Írta: Mithrill
Jó annak,aki ma eltudott menni a bulira!!!Én sajna nem tudtam menni!Majd jövöre,ha lesz!? :cry: Van még egy kis próblémám.Mégpedig,én ma regisztráltattam magam.Imádom a Gyűrűk urát,nem csak a szereplők miatt.Én javíthatatlan romantikus álmodozó vagyok,imádom a történelmet.Szóval ,próbálkoztam egypár profilon,de mindig 1980-as születésü emberkékre akadtam.Nehogy félreértsen valaki,nem zavar,sőt,csak olyan öregnek érzem magam,most.... :roll:

Mithrill

Több
21 éve 10 hónapja #89683 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Én már közben haza is jöttem! /a 10 óráson voltam/
az a rossz, h a hely tuti nyüzsgött a fórumosoktól, de én nem ismerek senkit... :cry:
mind1, a lényeg, h marha jó volt!
nagyon jól nézett ki az a felirat, /boldog szülinapot, JRR Tolkien/ pont, mi8nt a filmben! :wink:

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #89657 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Irunien írta: Ó, Istenem, kérdem én: Miért lészen az, hogy a hozzászólásom szövegének csak a nyomoronc színét és betuméretét szeretném megváltoztatni, de NEM megy???????????
Ha vki tud, segitsen! :cry:

Segíteni sajnos nem tudok, csak megnyugtatnálak, hogy nekem a gép szeszélyétől függ, hogy megy-e. Egész pontosan az Internet-szolgáltatótól, amit éppen használok, tehát hol megy, hol nem... Engem is eléggé zavar, de már beletörődtem. :roll: :wink:

Penngaladiel írta: Amikor a Legolas topikhoz írok hozzászólást, mindig a második oldalra ugrik utána.

Igen, ezt én is észrevettem, de ma pl. a negyedik oldalra ugrott. :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #89652 Írta: shaira
Én is nyertem! :bounce: :hello: :dance: :biggrin2: A barátnőmmel megyek :)

Több
21 éve 10 hónapja #89571 Írta: Penngaladiel
Én is megyek, Édesapámmal :) Én is nyertem :D

Több
21 éve 10 hónapja #89567 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
kösz a választ :wink: tudsz még más emberekről?

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #89530 Írta: Elrond
Én, de ez egyáltalán nem biztos, és a barátommal mennék. A filmre nincsen jegyem.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #89528 Írta: n8n
Lehet, h ezt a :?: dést már ezerszer feltteték, szóval ezer bocs, ha már ezredszerre hallgatjátok meg! :oops: [size=9:c5hasebk]*n8n visszakereste, de nem találta :oops: *[/size]

naszal: ugyebár holnap lesz a "Rég várt ünnepély" / :D / és az én szeretre méltó bátyám nyert két jegyet a Gyűrű Szövetségére, szal ott leszek :hello: . csak azt szeretném megkérdezni, h kik lesznek ott? meg a filmen is?
nagyon nagyon kösz!!
n8n /aki rettenetesen boldog!!/

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #88600 Írta: [Nerwen]
Penni:nekem asszem máshol is előfordul, de tény h kicsit idegesítő :x

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88582 Írta: Penngaladiel
Van egy kis bosszantó problémám, nem tudom, más találkozott-e vele. Amikor a Legolas topikhoz írok hozzászólást, mindig a második oldalra ugrik utána. Ez mitől lehet? Másutt még nem tapasztaltam, de ebben a topikban állandóan...

Több
21 éve 10 hónapja #88123 Írta: Madw
Madw válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Brisa írta: Azt tanácsolom írj nazgúlnak egy privit. Neki van... Csak az a bibi, hogy már elég rég nem láttuk őt a fórumon. :(

OK! Köszi az infót, majd zaklatom egy kicsit Nazgúlt is a témában!

-=#Mdw DeSSigN#=-

Több
21 éve 10 hónapja #88070 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nekem működnek a hosszú ékezetek, kivéve egy helyen: a Keresésnél nem érzékeli őket. Ez elég zavaró, mert így nem lehet rendesen használni.

Mit lehet csinálni azokkal a nickekkel, ahol a tulajdonos elrontott valamit a regisztrációnál? Pl. Nerwen barátném nem tudott valamiért belépni, így most még egyszer regisztrált (Lossttűrwen néven), de szeretné a Nerwen nicket használni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88059 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Madw írta: Nem tudjátok, Magyarországon foglalkozik-e valaki az Egy Gyűrű másolatának elkészítésével?
Gondolom hivatalosan nem, mert a jogok, meg miegymás...
Ha esetleg valakinek van egy ékszerész ismerőse, aki vállalná, már az is sokat segítene!

Külföldi oldalakat már találtam, de ott hihetetlen összegeket (400-500 $)elkérnek egy ilyen portékáért. Ráadásul nem szívesen adnám meg sehol a bankkártya adataimat, úgyhogy az online vásárlás ugrott.

Jeggyűrűneknek szánnám...

Azt tanácsolom írj nazgúlnak egy privit. Neki van... Csak az a bibi, hogy már elég rég nem láttuk őt a fórumon. :(

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #88047 Írta: [Nerwen]
Ez sztem se lenne rossz ötlet :D [size=9:2fqt2s5j]Legalább visszakapnám a régi nevem (Nerwen) :D [/size]

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #88016 Írta: Penngaladiel
Svindler,
Feltűnt nekem, hogy a 747 regisztrált felhasználóból egészen pontosan 350 olyan, akinek egyetlenegy hozzászólása sincsen. Persze ezek között olyanok is vannak, akik nemrég regisztráltak, és ezért nincs még hozzászólásuk, de nem lehetne valahogy rendet tartani? Egyesek lefoglalnak népszerű nickeket, amiket esetleg egy aktív tag szívesen használna, meg hát úgy egyáltalán. Valamilyen rendszer szerint, előzetes figyelmeztetéssel esetleg ki lehetne pucolni?

Több
21 éve 11 hónapja - 21 éve 10 hónapja #88004 Írta: Madw
Madw válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudjátok, Magyarországon foglalkozik-e valaki az Egy Gyűrű másolatának elkészítésével?
Gondolom hivatalosan nem, mert a jogok, meg miegymás...
Ha esetleg valakinek van egy ékszerész ismerőse, aki vállalná, már az is sokat segítene!

Külföldi oldalakat már találtam, de ott hihetetlen összegeket (400-500 $)elkérnek egy ilyen portékáért. Ráadásul nem szívesen adnám meg sehol a bankkártya adataimat, úgyhogy az online vásárlás ugrott.

Jeggyűrűnek szánnám...

-=#Mdw DeSSigN#=-

Több
21 éve 11 hónapja #88002 Írta: Penngaladiel
Irunien, egyszerűen csak valamit rosszul csinálsz.

1) Annál a hozzászólásnál, amit módosítani akarsz, ráklikkelsz a Szerkeszt gombra, ill új üzenet esetén megírod a hozzászólásodat.
2) Kijelölöd a formázni kívánt szöveget.
3) Kiválasztod a kívánt színt, méretet, betűtípust, stb.

Amire vigyáznod kell, az az, hogy a tag-ek úgy működnek, mint a zárójelek. Részletes leírást találsz itt:
www.tolkien.hu/app/forum/faq.php?mode=bbcode

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.779 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére