Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 9 hónapja #99565 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Peredhil írta: Csak még annyit szeretnék meg tudni hogy hové kell mindig befizetni havonta a tagdíjat?

Az ajánlott oldalon ( www.tolkien.hu/mtt/ ) ez is le van írva.

A számlaszám: OTP Bank; 11709002-29900181 (Kérjük nagyon pontosan írja a befizetési lapra a számlaszámot. A megjegyzés rovatba feltétlenül kerüljön be a neve és, hogy melyik havi tagdíjat fizeti be. A tagdíj befizetéséröl szóló igazolást majd utólag fogjuk kiadni. A befizetési bizonylat öt évig megőrizendő.) A tagdíj diákok számára 500Ft/hó, keresők számára pedig 1000Ft/hó.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99564 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Köszönet a válaszaitokért!

Csak még annyit szeretnék meg tudni hogy hové kell mindig befizetni havonta a tagdíjat?

:fight:

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99544 Írta: Supersonica

Layla írta: Lenne 1 nagyon fontos kérdésem:hogyan lehet Avatart betenni!Nem az itteni Avatar galériára gondoltam hanem pölö:van 1 képem amit szeretnék vhogy a nevem alatt látni..hogyan pakolom azt be?? :? Vki azt mondta hogy Svindlernek kell írni 1 e-mailt és elküldeni neki csatolt fileként a képet...ez igaz? :wink:
SEGÍTSETEK!!!!
/nem akarok hobbitocska maradni... :roll:

Idézet Svindlertől:
A regisztráció során (illetve késöbb is) beállíthatsz magadnak Avatárt . Ez egy kicsi ikon szerű kép ami megjelenik a hozzászólásaid mellett, illetve a profil lapodon. Jelenleg csak a mi galériánkból tudsz választani, közel 300 kép közül. Távoli avatarok feltöltése, és belinkelése enm működik. Ha úgy érzed, hogy tudnád bővíteni egy-két tucat hasonló, Tolkiennal kapcsolatos képpel a galériát, akkor írj! Ha a képeid tényleg jók felteszem őket, és a jutalmad egy speciális, általad választott tetszőleges avatar. (Vagyis választhatsz magadnak bármit, nem kell, hogy Tolkienhoz kötődjön. - Persze a jóízlés határain belül...)

- én speciel összegyűjtöttem több mint száz avatart, és így lett sajátom :-)

Több
21 éve 9 hónapja #99535 Írta: Misteq
Lenne 1 nagyon fontos kérdésem:hogyan lehet Avatart betenni!Nem az itteni Avatar galériára gondoltam hanem pölö:van 1 képem amit szeretnék vhogy a nevem alatt látni..hogyan pakolom azt be?? :? Vki azt mondta hogy Svindlernek kell írni 1 e-mailt és elküldeni neki csatolt fileként a képet...ez igaz? :wink:
SEGÍTSETEK!!!!
/nem akarok hobbitocska maradni... :roll:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 9 hónapja #99511 Írta: CyberCat
:?: Sziasztok! Szeretnék egy farsangi bulira tündének öltözni, és ehhez lenne két kérdésem:
- tudtok-e olyan maszkboltot, ahol tünde fület lehetne vásárolni
- van-e olyan bolt, ahol meg lehet venni a filmbeli ékszerek (gyürü, nyaklánc) másolatait, vagy kölcsönözni.

Köszönöm a segítséget.

Több
21 éve 9 hónapja #99349 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Peredhil: Ha kitöltötted a belépési nyilatkozatot, és befizetted a tagdíjat, akkor te már tag vagy. A Közösség/Magyar Tolkien Társaság topikjában választ kapsz - remélem - a többi kérdésedre. Addigis ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ha még nem olvastad volna: www.tolkien.hu/mtt/

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #99342 Írta: Narië
Sziasztok!!!
Arra gondoltam,hogy most már ideje lenne nyitni egy RoTk-s topicot is,nem?
Mert az ilyen infókat általában a TTT-s topicba szokták írni,és szvsz jó lenne,ha már az ilyen jellegű dolgoknak is lenne ztopicja.
Pussz:Nar :)

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #99327 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdvözlegyetek barátaim!

Az lenne a kérdésem hogy mi kell még ahoz hogy én is tagja legyek az MTT-nek :?:
Bár Tolkien professzor születés napján befizettem a tagdíjat, levelet nem kaptam pedig azt mondták hogy küldeni fognak.
Lehet hogy férre értettem :?: :!:
Ha lehet, válaszoljatok.

Üdvözlettel:
Peredhil

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 9 hónapja #99229 Írta: Brisa

Aulendil írta: Egyszer olvastam valakinek a bemutatkozó szövegét, csak azt nem tudom
hogy kiét, pedig szeretnék neki írni.A neve azt hiszem N betűvel kezdődőt
és húszon valahány éves.Azt írta hogy az egész gyerekkorát a Gyűrűk Ura
töltötte be és emiatt az egyetemen angol irodalom szakra ment és hogy
nagyon megszerette.Még arra emlékszem hogy azt írta hogy a Gyűrűk Urából írta a szakdolgozatát.Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.

Miért nem jelenik meg a szöveg mellett a képem?

Szerintem is Lamorakra (Nagy Gergely) gondolsz... :D

A képed azért nem jelenik meg, mert valószínűleg nem sikerült az avatar kiválasztásod. Próbáld meg újra. Nekem is csak sokadszorra sikerült... :roll:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #99226 Írta: Cicaful
Lamorakra gondolsz... :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 9 hónapja #99224 Írta: Aulendil
Egyszer olvastam valakinek a bemutatkozó szövegét, csak azt nem tudom
hogy kiét, pedig szeretnék neki írni.A neve azt hiszem N betűvel kezdődőt
és húszon valahány éves.Azt írta hogy az egész gyerekkorát a Gyűrűk Ura
töltötte be és emiatt az egyetemen angol irodalom szakra ment és hogy
nagyon megszerette.Még arra emlékszem hogy azt írta hogy a Gyűrűk Urából írta a szakdolgozatát.Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.

Miért nem jelenik meg a szöveg mellett a képem?

Több
21 éve 9 hónapja #99071 Írta: Brisa

Taurloth írta: Segítsééég! meg tudja nekem valaki mondani, hogy szerezhetek olyan avatárt? most regisztráltattam magam és az avatároknál nem tudtam átmenni az "egyéb" kategóriáról valami másra. (lehet még utólag is ilyet beállítani, ugye?) :?:

Igen, mert ha kategóriát váltasz, akkor még rá kell kattintani a mellette lévő "Mehet" gombra. Csak akkor ugrik, pl a 'Hobbitok"-ra.

Az avatarodat bármikor tudod módosítani, csak menj a "Profil" menübe.

Szólj, ha még így sem működik.

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #99048 Írta: amanibhavam

Taurloth írta: Segítsééég! meg tudja nekem valaki mondani, hogy szerezhetek olyan avatárt? most regisztráltattam magam és az avatároknál nem tudtam átmenni az "egyéb" kategóriáról valami másra. (lehet még utólag is ilyet beállítani, ugye?) :?:

kattints a profil gombra fenn

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 9 hónapja #99037 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Segítsééég! meg tudja nekem valaki mondani, hogy szerezhetek olyan avatárt? most regisztráltattam magam és az avatároknál nem tudtam átmenni az "egyéb" kategóriáról valami másra. (lehet még utólag is ilyet beállítani, ugye?) :?:

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 9 hónapja #98934 Írta: Enna Silme
Öhm.... Elnézést! :oops: Lenne egy kérdésem? Nem lehetne esetleg egy külön topicot nyitni Grímának? Szegényke úúúúgy háttérbe szorult! :( Nem értek hozzá, mit kell ilyenkor csinálni, de jó lenne.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 9 hónapja #98878 Írta: svindler

Ragoran írta: Svin! A Szereplők résznél pl nincs ott Haldír...igaz,hogy "csak" mellékszereplő,de ha már van topikja igazán lehetne róla vmi infó... :roll: csak,ha nem nagy gond! Kösszzz!!

Amint irsz rola Te, vagy valaki mas eskuszom kiteszem ;) En mindenesetre nem fogok irni rola...

Több
21 éve 9 hónapja #98765 Írta: Ragoran
Nimdraung:jobb felső sarok-idézet-re kattintasz és kész is! :wink:
Svin! A Szereplők résznél pl nincs ott Haldír...igaz,hogy "csak" mellékszereplő,de ha már van topikja igazán lehetne róla vmi infó... :roll: csak,ha nem nagy gond! Kösszzz!!

Több
21 éve 9 hónapja #98691 Írta: Nimdraug
Nekem meg az idézetek nem mennek. :cry:
Meg tudnátok mondani hogy kell?

Több
21 éve 10 hónapja #98187 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Értem!
Tehát ez most másmilyen lesz.
Köszi szépen!
(Csak azt hittem, csak meghatározott méretek lehetnek... Így már világos. :wink: )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #98182 Írta: Cicaful
Nagyon egyszeru - mert az alap az a 12-es betuméret...onnan már nagyon egyszeru meghatározni. Lehet mást is adni neki...pl.

[size=9:1j7i3i2c]ez most 9essel van[/size] - az ennél kisebbet nehezen lehet olvasni...

ez meg 15ös

bármit adhatsz! :wink:
ja és ne felejtsd el a kis [] izéket... :P

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #98178 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Öhmm, igen, eddig eljutottam...
De hogy pontosan, szóval azt tudom, hogy size=7, az az apró. És a többit nem...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #98171 Írta: E. Eia Ayna
Ry: betűméret: size=szám és /size ; a szín pedig: color=szín és /color és mindez []-ben
(de ha odaviszed az egeret, kiírja.. :roll: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #98170 Írta: Ryana
Le tudja írni nekem valaki a betűméretet/színt formázó kódokat? :roll:
Merrt lefagy tőle a gépem, ha kijelöléssel akarom, fejből meg nem megy...

Több
21 éve 10 hónapja #98134 Írta: kriszana
Sorel: DVDről a legtöbb internet-kávézóban átírják neked, nem egy ördöngősség... :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #98092 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudtok egy helyet ahol DVD-t irnak? /Akár VHS-ről, akár DVD-ről/

Több
21 éve 10 hónapja #97930 Írta: Reinatha
Hajjaj...az ohaj/sohaj/ker(d)es : nem tudtok egy tuti helyet, ahonnan ('siman' :lol: ) le lehet tolteni a TTT-t? Mar ket oraja szenvedek a WinMX-en, de mindenki eleg szemetke es nem adjak...:bawling:

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 10 hónapja #97805 Írta: Penngaladiel
Area, küldd el zippelve Svinnek a képeket, hátha párat felrak belőlük! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #97781 Írta: Erda niire (Area)
Itt az összes emotikonom. Néhányat beraknátok???
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27548833
lehet, kicsit lassan tölt be.... jah, és kattintsatok a képre. Csak akkor mutatja

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #96649 Írta: Penngaladiel
mîr, a Középfölde/ Nyelvek.. topik tetején vannak linkek. Ott nézz körül :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #96616 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Gandalf, gyújts alá a fának, hátha akkor megjelenik Bombadil. :-) Ahogy a könyvben is.

mîr

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.773 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére