- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
svindler írta: Az uj szerveren mar van uj chat szerver, es tegnap egy eggdrop-ot is feltettem, ami majd vigyaz a csatira. Felig meddig be is konfiguraltam, es mar nagyjabol mukodik.
Viszont mivel reggel 8-tol este 7-ig melozom, megpedig nagyon sok munkam van eppen, otthon meg nincs netem, birjatok ki par napig, amig tenyleg lesz idom ertelmesen bekonfiguralni a chat-et.
Az op-ot a bot fogja osztani par embernek, aztan ok majd adhatnak akinek akarnak. A bot nevet egyenlore nem arulom el, legyen meglepetes Amugy lehet tippelni (szigoruan priviben...)
Sot ha idom lesz nemi mesterseges intelligencia morzsakkal is felruhazom, es majd lehet vele csevereszni
Szoval kitartas, es turelem.
Jaj de jó!
Gyöngycem (voltam valaha)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Viszont mivel reggel 8-tol este 7-ig melozom, megpedig nagyon sok munkam van eppen, otthon meg nincs netem, birjatok ki par napig, amig tenyleg lesz idom ertelmesen bekonfiguralni a chat-et.
Az op-ot a bot fogja osztani par embernek, aztan ok majd adhatnak akinek akarnak. A bot nevet egyenlore nem arulom el, legyen meglepetes Amugy lehet tippelni (szigoruan priviben...)
Sot ha idom lesz nemi mesterseges intelligencia morzsakkal is felruhazom, es majd lehet vele csevereszni
Szoval kitartas, es turelem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Gandalf írta: Sajnos annyi mindenről nem esik szó, pont a vallás-téma miatt!
E. Eia Ayna írta: ...és mégis ez az állandó téma a Gondolatokban
Ebből is látszik, hogy ez egy olyan téma, ami mindenkit érint és nem lehet megkerülni.
Telcontar_Leli írta: Azért kéne, mert hiába lehet új dolgokat felvetni a gondolatokban, de én (bocsánat mindenkitől) már be sem megyek oda, mert a vallásosság... igen távol áll tőlem, ergo új témát sem tudok felvetni. És volt rá próbálkozás, hogy új téma legyen. Én min. 2-ről tudok. egyik eredménye: semmi. a másik eredménye: ideieglenesen más téma (max. 2 hétig), majd ismét a vallás
Az a nagy helyzet, hogy ez ellen semmit sem tudunk tenni. Bár ahogy én elnézem, most maszívan tér-idő problémákat boncolgatunk, és ez egy jó darabig így lesz... Ha szóba kerül a vallás, az nem baj, csak az a baj, hogy a vallást mindenki a kereszténységgel azonosítja, a kereszténységet meg az egyházzal. Egész egyszerűen oda kellene figyelni, hogy a másik mit mond, és arra reagálni, nem pedig elbeszélni egymás mellett...
Tudom, tudom, én is aktív résztvevője voltam a kereszténység vitának, de csupán azért, mert miután megpróbáltam némileg általánosan fogalmazni, mindenki a keresténységre asszociált, és én is kénytelen voltam ezekre a hozzászólásokra reagálni.
Énmiattam ne beszéljünk a vallásról, de amúgy egy érdekes téma, csak nem egysíkűan kellene kezelni. És szvsz belefér a Gondolatokba, nem kell neki külön topic.
Melkor a Vala írta: Hát erre nem mondok semmit!
Ha nem hiszed hát ne hidd sőt ha akarod akkor csinálok egy új chatet sőt 2-őt az egyik olyan ahol lehet regelni is (asszem)
A másik pedig ilyen sima mint ami most van csak újra olyan lesz mint a régi!
Csináld meg! Ne várj Svinre, mert van neki más dolga is, és az neki is, nekünk is jó, ha valaki a kezébe veszi az ügyet. Csináld meg, jelezd, hogy elkészült, kipróbáljuk, és ha működik, miért ne használnánk?
Egy kicsit több önállóságot és rátermettséget kérek a kedves fórumozóktól...
Én nem értek a chathez, nem tudom, mi alapján osztogatják az opot, de azt tudom, hogy a híresztelésekkel ellentétben működik a dolog a mIRC-en keresztül is és java alapon is, és nekem semmi bajom vele, azt leszámítva, amit a chatben amúgy utálok - hogy mindenki olyan néven lép be, ahogy akar. De ezt nem nagyon lehet kiküszöbölni, mivel a chat nem éppen a kultúrált kapcsolattartás formája... ahogy ezt már Svin is megírta a Tolkien.hu topicban.
Szóval akkor lesz új chat, ha Svin ráér, esetleg ha valaki megcsinálja. Ne siránkozzatok, hanem tegyetek érte!
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Lora
- Nem elérhető
kik a kivételek??? grrr.....nem tom mi alapján adják az opot, de én majdnem minden nap fennvagyok......nem számít...nem akarok dicsekedni......na szal..kik a kivételek?
ha vki megírná annak megköszönném ))
Gyöngycem (voltam valaha)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
nem tudom, mit vagy úgy oda az op miatt...
A biztonság így nagyobb és bizonyos elem... elemek... nem rúgdosnak ki "viccbol" másokat.
Bár a névlopkodás még muködhet...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hát erre nem mondok semmit!
Ha nem hiszed hát ne hidd sőt ha akarod akkor csinálok egy új chatet sőt 2-őt az egyik olyan ahol lehet regelni is (asszem)
A másik pedig ilyen sima mint ami most van csak újra olyan lesz mint a régi!
Döntsön Svin de akkor kéremszépen ha idenéz akkor válaszoljon mert így nem tok semmit tenni!
Na ennyi!
Pá!
Namarie!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Melkor a Vala írta: De a poént félretéve mi lett a chattel?
Ha belépek csomó zagyvaságot ír ki! És ha elsőként léptem be miért nem lettem operátor?
Pont Te reklamálsz... Csakúgy teljesen véletlenül... mint ahogy tejljesen véletlenül(amit kétlek) rákattantál vhova így Te minden belépéskor kapsz opot.. teljesen véletlenül...
De monnyuk szerintem jobb is, hogy nincs operátor... - kive a kivételeket...
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Gandalf írta: Mégis túlzás lenne külön topic neki... meg aztán ez már eléggé messze esik egy Tolkien-fórum tematikájától...
...és mégis ez az állandó téma a Gondolatokban
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Gandalf
- Nem elérhető
Sorel írta: És az miért baj? Annyi mindenről esik itt szó. Ezért szeretjük.
Sajnos annyi mindenről nem esik szó, pont a vallás-téma miatt!
- Sorel
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Vallás-topic: miért kellene? Ha téma, úgyis felmerül a Gondolatokban, de ez nem jelenti, hogy mást ne lehetne feldobni. Ez egy Tolkien-fórum, és már így is sok nem ideillő téma van (ami nem baj, csak ne akarjunk mindig újakat)
Azért kéne, mert hiába lehet új dolgokat felvetni a gondolatokban, de én (bocsánat mindenkitől) már be sem megyek oda, mert a vallásosság... igen távol áll tőlem, ergo új témát sem tudok felvetni. És volt rá próbálkozás, hogy új téma legyen. Én min. 2-ről tudok. egyik eredménye: semmi. a másik eredménye: ideieglenesen más téma (max. 2 hétig), majd ismét a vallás
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A Valás topicnak én is őrülnék !
De a poént félretéve mi lett a chattel?
Ha belépek csomó zagyvaságot ír ki! És ha elsőként léptem be miért nem lettem operátor?
Svin csinált vmit?
Na mind1 így legalább nincs vita!
Na hali! De azért jó lenne megnézni 8O
Namarie!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Merwen írta: Előre is bocsánat, ha nem ide kellett volna írnom. Az lenne a kérdésem, hogy a Neten láttam a FOTR játék demováltozatát. Nem tudnátok segíteni abban, hogy hol tudom megszerezni?
Melyik játékra gondolsz? A számítógépes feldolgozást már tízezer forintért adják, de ha tanácsolhatom, inkább hagyd ki... Ritka pocsék.
Chat: egy chatet nem lehet moderálni (hál' Erunak), de esetleg regisztrációhoz lehetne kötni a használatát. De ez meg bonyolult, és Svinnek gondolom van más dolga is. Majd az új oldalon! (Hm. Fel is vetem az ötletet)
Vallás-topic: miért kellene? Ha téma, úgyis felmerül a Gondolatokban, de ez nem jelenti, hogy mást ne lehetne feldobni. Ez egy Tolkien-fórum, és már így is sok nem ideillő téma van (ami nem baj, csak ne akarjunk mindig újakat)
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Merwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Előre is bocsánat, ha nem ide kellett volna írnom. Az lenne a kérdésem, hogy a Neten láttam a FOTR játék demováltozatát. Nem tudnátok segíteni abban, hogy hol tudom megszerezni?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Egyetértek a Lányommal, valamit kell csinálni a chattel.
És nem lehetne egy vallási topicot nyitni? Nem középföldei vallásit, hanem "mait", mivelhogy a Gondolatokat folyton ez a téma uralja...
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Ragoran
- Nem elérhető
amanibhavam írta:
hódica írta: egy elég primitív kérdés lesz, már előre is bocsi szal, hogyan lehet, hogy ha mondjuk egy képet akarok belinkelni, de nem akarom, hogy a 3 sornyi cím ott legyen, hanem mondjuk csak annyi, hogy "klikk ide" remélem érthető vagyok elég hülyén fogalmazok, de remélem értiktek
[img=aképwebcíme]klikk ide[/img ]
csak Svin url-t írt Ami meg img-t... ezért nem stimmelt
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem csak rossz hirrel szolgalhatok... Legkozelebb tartsatok tobb biztonsagi masolatot is a fontos fileokbol.
Azt a filet mar nem fogod tudni visszaallitani, ha igy felulirtad. Szerintem aljatok neki es ujra gepeljetek be amig meg emlekeztek ra, hogy mi volt benne...
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nem elérhető
Lenne egy kérdésem minden informatikushoz (ha jól tudom vagytok egypáran) meg mindenkihez, aki ért a szgéphez. szóval: tegnap egy fájlt akartam a gépről lemezre másolni de véletlenül fordítva csináltam, a lemezről másoltam a gépre. (ilyen hülye is csak én lehetek ) Merthogy a fájl megvolt a gépen is meg a lemezen is, de a lemezen sokkal kevesebb volt. Szóval véletlenül a lemezről másoltam a gépre és a már ott lévőt felülírta. ez csak azért gáz mert a hugom töripályázatáról van szó és a lemezen csak egy oldal volt belőle a gépen meg 8. Szóval elveszett 7 oldal, háromhavi munkája. Kérdés: vissza lehet vhogy állítani az eredeti állapotokat, vagy ha a gép felülírt egy fájlt azt már nem lehet megmenteni? Ha nem akarjátok, hogy következő hozzászólásomat Mandostól írjam, gyorsan válaszoljatok! Azt se tudom, hogy a csarnokokban van-e internet... Mi van ha nincs?! Segítség!!!! 8O :confused2: :eek4: :closed: :closed: :closed:
- @One
- Nem elérhető
svindler írta:
Peredhil írta: Nem értem, hogy?
http://www.baromihosszulink.hu/naggggyo nhossszzzuuuuuuu/linkkkkkkkkkkk.html helyett [url=http://www.baromihosszulink.hu/naggggyonhosz zzuuuuu/linkkkk.html]ez egy hosszu link[/url]
hatasa
www.baromihosszulink.hu/naggggyonhosz
zzuuuuu/linkkkk.html
helyett
[url=http://www.baromihosszulink.hu/naggggyonho
szzzuuuuu/linkkkk.html]ez egy hosszu link[/url]
Áháááá!!!!
Mán értem én eztet!
Hoppárééééé!!!!
Köszi Svind!
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- hódica
- Nem elérhető
(ma is tanultam v.mit )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Peredhil írta: Nem értem, hogy?
http://www.baromihosszulink.hu/naggggyonho
ssszzzuuuuuuu/linkkkkkkkkkkk.html
helyett
[url=http://www.baromihosszulink.hu/naggggy
onhoszzzuuuuu/linkkkk.html]ez egy hosszu link[/url]
hatasa
www.baromihosszulink.hu/naggggyonho
szzzuuuuu/linkkkk.html
helyett
ez egy hosszu link
- @One
- Nem elérhető
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"