Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 9 hónapja #104105 Írta: Dínchamion

Arathorn fia Aragorn írta: MTT valahol Pécs közelében is található?

MTT mindenhol van, hol zöld a fű, illatos a szél... :)

Aiya, testvér! :D

Jómagam is pécsi volnék, úgyhogy ha gondolod, dobj egy mailt, aztán talizunk jól... :wink:

(Aki még pécsi, bár inkább Pesten található meg: Estel Adániel)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #104080 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Arathorn fia Aragorn írta: Hogyhogy hogy értem azt, hogy MTT Pécs közelében? Legjobb tudomásom szerint MTT Szegeden van. Vagyis ott működik aktívan. Szóval Pécsen van-e ilyen társaság? Amúgy, hogy lehet csatlakozni hozzá(tok)?

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ .

Az MTT budapesti székhelyű, nem szegedi. Csakhát a szegedi egyetem Angol-amerikai intézete az egyik leglelkesebb támogatónk...

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103975 Írta: Arathorn fia Aragorn
Hogyhogy hogy értem azt, hogy MTT Pécs közelében? Legjobb tudomásom szerint MTT Szegeden van. Vagyis ott működik aktívan. Szóval Pécsen van-e ilyen társaság? Amúgy, hogy lehet csatlakozni hozzá(tok)?

Több
21 éve 9 hónapja #103966 Írta: Arathorn fia Aragorn
Nem tudna valaki egy jó minőségű, nagy felbontású Középfölde térképet adni?!

Köszi!!

Több
21 éve 9 hónapja #103918 Írta: Alyr Arkhon
Arathorn fia Aragorn:

-Szerintem Lassit ("MTT újság") csak úgy tudsz szerezni ha itt a neten kérsz ("rendelsz") egyet valaki illetékestol, (elvileg nekem is kellene egy 1. szám de Gumipók nem küldi mert elfogyott) például a Lassi topicban.

-Mit értesz azon, hogy Pécs közelében is van-e MTT?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #103895 Írta: Telumehtar
Drága Svin!

(Igen megint jövök a problémáimmal :roll: )

Szóval most látom hogy néhány topic gazdákat kapott... gondolom afféle moderátorokat egy adott topicon belül.. nos az a helyzet hogy a Dominic Monaghan&Billy Boydban is sokszor előfordul az OFF na meg a chat is... szóval nem akarsz ott is kinevezni valakit? Mert moderátorok nem igen járnak oda... és szvsz elkellene... előre is kösszencs ;)

Több
21 éve 9 hónapja #103890 Írta: Arathorn fia Aragorn
Gandalf említette, hogy a MTT újságában van kezdőknek tünde "nyelvtanfolyam" . Hogy tudnék hozzájutni egy példányhoz, mert még nem találkoztam eggyel sem a környéken.

Több
21 éve 9 hónapja #103888 Írta: Arathorn fia Aragorn
Lenne egy kérdésem. MTT valahol Pécs közelében is található?

Több
21 éve 9 hónapja #103886 Írta: Arathorn fia Aragorn
Köszönöm a segítséget a tünde nyelvvel kapcsolatban.

Több
21 éve 9 hónapja #103688 Írta: Kincses

Sil írta:

Kincses írta: Sziasztok!

:lol: Korábban, úgy a Discovery-n amikor legutoljára adták GYU-ról a dokumentumfilmet, azután a BBC csatornán láttam egy Tolkien-nal foglalkozó filmet, sajnos nem az elejétől, és nem tudom mikor játszák majd még. Tud valaki erről valamit?

Én felvettem videóra, ha minden igaz, épp Minervánál van. Egy másik példányt pedig Telunak csináltam, de az LP. Nagyon jó kis film volt, ha egyre gondolunk (Tolkien: Master of Middle-Earth).

Köszönöm Sil!

Lehet, hogy az. Már nem tudom, mi volt a címe. Angolul nem sokat tudok, ezért nem tudom pontosan miről szólt. De jobban tetszett, mint amit a Spectrum-on vagy a Discovery-n láttam.

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
21 éve 9 hónapja #103677 Írta: Dínchamion

Sil írta: Hát, nekem meg CD-íróm nincs (hogy DVD-ről ne is beszéljünk). :( És a cuccaim (pl. a Tolkienes filmek, meg a Reggeli, meg ilyenek) Pesten vannak, kölcsönben. :? De valahogy tényleg meg kéne oldani (bár még az MTT-s alapító üléses CD sem készült el :twisted: ).

Szerintem Ancalimont kellene megkörnyékezni, főleg ha a cuccok úgyis Pesten vannak. Technikailag ő elvileg meg tudja csinálni (digizés, írás), kérdés, hogy idejébe/lehetőségeibe belefér-e.

Alakuló ülés-CD: Batti, Gumipók: :disagree:
:D

Üdv:

Dín

Több
21 éve 9 hónapja #103674 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Dínchamion írta:

Sil írta: Én felvettem videóra, ha minden igaz, épp Minervánál van. Egy másik példányt pedig Telunak csináltam, de az LP. Nagyon jó kis film volt, ha egyre gondolunk (Tolkien: Master of Middle-Earth).

Sil, ezeket a videókat meg ilyeneket nem lehetne kiírni CD-re/DVD-re? Össze kellene hozni valami lyen dolgot, mert akkor esetleg könnyebben lehetne csereberélni. (Engem is érdekelni, de videóm nincs...)

Üdv:

Hát, nekem meg CD-íróm nincs (hogy DVD-ről ne is beszéljünk). :cry: És a cuccaim (pl. a Tolkienes filmek, meg a Reggeli, meg ilyenek) Pesten vannak, kölcsönben. :? De valahogy tényleg meg kéne oldani (bár még az MTT-s alapító üléses CD sem készült el :twisted: ).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #103673 Írta: Dínchamion

Sil írta: Én felvettem videóra, ha minden igaz, épp Minervánál van. Egy másik példányt pedig Telunak csináltam, de az LP. Nagyon jó kis film volt, ha egyre gondolunk (Tolkien: Master of Middle-Earth).

Sil, ezeket a videókat meg ilyeneket nem lehetne kiírni CD-re/DVD-re? Össze kellene hozni valami lyen dolgot, mert akkor esetleg könnyebben lehetne csereberélni. (Engem is érdekelni, de videóm nincs...)

Üdv:

Dín

Több
21 éve 9 hónapja #103669 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Kincses írta: Sziasztok!

:lol: Korábban, úgy a Discovery-n amikor legutoljára adták GYU-ról a dokumentumfilmet, azután a BBC csatornán láttam egy Tolkien-nal foglalkozó filmet, sajnos nem az elejétől, és nem tudom mikor játszák majd még. Tud valaki erről valamit?

Én felvettem videóra, ha minden igaz, épp Minervánál van. Egy másik példányt pedig Telunak csináltam, de az LP. Nagyon jó kis film volt, ha egyre gondolunk (Tolkien: Master of Middle-Earth).

Tears unnumbered

Több
21 éve 9 hónapja #103543 Írta: Kincses
Sziasztok!

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
21 éve 9 hónapja #103445 Írta: G4nd4Lf
Bocs hogy reklamálta!

Több
21 éve 9 hónapja #103402 Írta: Sil
Ringil:

Dominic Monaghan c/o PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
ENGLAND

SEAN ASTIN
4000 Norwich Avenue
Van Nuys, CA 90403
USA

SEAN ASTIN
c/o Samantha Crisp
William Morris Agency
151 S. El Camino Dr.
Beverly Hills, CA 90212-2775
USA

(Sean címei közül inkább a második.)

tünde szótár:
drstrange.cjb.net/

Tears unnumbered

Több
21 éve 9 hónapja #103323 Írta: Ringil
AZ ELF SZÓTÁR NEKEM IS KELL!!!

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 9 hónapja #103322 Írta: Ringil
Pusszancs!!!
fontos lenne,ha valaki tudja DOMINIC+SEAN ASTIN(AZ én édes drága SAMUM) autogramcímét,írjon!!!
kösziiii :sam2:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 9 hónapja #103060 Írta: Gandalf
Völgyzugoly Középfölde-rovatában nincsen elf szótár, csak általános összefoglaló a tündék nyelveiről. A Tolkien.Hu Fórumán, a Középfölde :arrow: Nyelvek és írások topicban kaphatsz választ konkrét nyelvtani kérdésekre, s a lap tetején találhatsz néhány tünde nyelvekkel foglalkozó oldal címét. de pl. a Magyar Tolkien Társaság újságában, a Lassi Laurie-ben van quenya nyelvlecke kezdőknek! :!: :idea:

Egyébként meg hajrá, Gandalfok! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #103059 Írta: Elrond
ELÉRTÜK A 100000 HOZZÁSZÓLÁST!!! GRATULÁCIÓ A FÓRUM KÉSZÍTŐJÉNEK:SVINDLERNEK!!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #103055 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
És a Völgyzugoly már rég elköltözött ide: volgyzugoly.uw.hu/

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #103044 Írta: Alyr Arkhon
Gandalf the White és G4nd4Lf...

Ilyen alapon össze lehetne veszni azon is hogy egy nevet birtokoltok, sot akár azon is hogy egy fórumra jártok, de szerintem teljesen felesleges. Vagy okos enged, szamár szenved alapon egyikotök lemond az avatarról egy másik kedvéért, vagy vállaljátok hogy bár néha összekevernek titeket, de legalább megtartottátok az avatart...

GTW*:
csak ugyanazt mondhatom mint a töbiek, elobb nézz körül, csak aztán reklamálj. A Nyelvek és Írások az egyik legrégebbi topic ezen fórumon, és bár kétségtelen hogy a Völgyzugolyon is van Középfölde részleg, az nem kizáró tényezo, tehát itt is van.
használd beleg hivatkozását

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #103043 Írta: Penngaladiel

Gandalf the White* írta: A Középfölde kategoria az a WWW.extra.hu/volgyzugony lapon van nem?Ha igen akkor ott felül mit is kell elolvasni?Mindenki ugyan azt irja de én még nem jöttem rá!!

Ezen a fórumon kellene körülnézned kicsit alaposabban....

Több
21 éve 9 hónapja #103038 Írta: Beleg Cúthalion

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #103037 Írta: Gandalf the White*
A Középfölde kategoria az a WWW.extra.hu/volgyzugony lapon van nem?Ha igen akkor ott felül mit is kell elolvasni?Mindenki ugyan azt irja de én még nem jöttem rá!!Amugy meg kösz a védelmet az Avatarral kapcsolatban!!Már ráférne egy kis leckéztetés arra a G4nd4lfra,és még ő nevezi magát így!! :!: 8O :evil: :twisted: :D

Több
21 éve 9 hónapja #103005 Írta: Cicaful

Svindler írta:

G4nd4Lf írta: Lehet hogy láma kérdés bevallom nem néztem szét nagyo de nemtudtok magyar-tünde/elf szotárat a neten??

elf szotarat nem tudunk :)
tundet igen. Nezz be a Kozepfolde kategoria, Nyelvek es Irasok topicjaba, es olvasd el az oldal tetejen levo reszt

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 9 hónapja #102997 Írta: Arathorn fia Aragorn
Üdv mindenkinek! Lenne egy nagy kérdésem! Tudnátok nekem segíteni abba, hogy hol tudnék utánna nézni egy elf szótárnak?

Több
21 éve 9 hónapja #102980 Írta: svindler

G4nd4Lf írta: GAndalf the whitenak szeretném mondani : HOGY EZ AZ ÉN KÉPEM ELÖBB HASZNÁLTAM MINT TE UGYHOGY LÉGYSZIVES VÁLASZ MAGADNAK MÁSIK GANDALFOS KÉPET!!!!!!!!!!

A "válassz" szóban az 'sz' megduplázódik, mivel gondolom felszólítás akart lenni...
Amugy az avatar galeria tenyleg nyitott. Amennyiben valaki egyedi kepet szeretne, dolgozzon meg erte.

Több
21 éve 9 hónapja #102883 Írta: Misteq
Kedves G4nd4lf!
hmmm...az Avatar galériába Svin most pakolt be új képeket amiért igazán hálás vagyok neki és persze azoknak is akik neki küldték mert VÉGRE megtaláltam a magamnak való Avatart!!! :hello:
Ajánlom kedves figyelmedbe!!!Télleg nagyon szépek és biztos megtalálod a magadnak valót!!!Vagy egyezz meg a másik Gandalffal!! 8)

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.806 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére