Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 9 hónapja #102836 Írta: Dínchamion

G4nd4lf írta: GAndalf the whitenak szeretném mondani : HOGY EZ AZ ÉN KÉPEM ELÖBB HASZNÁLTAM MINT TE UGYHOGY LÉGYSZIVES VÁLASZ MAGADNAK MÁSIK GANDALFOS KÉPET!!!!!!!!!!

Erre csak azt tudom mondani, hogy az avatárgaléria mindenki számára nyitott... Ebből következik, hogy nem te vagy egyedül, akinek azonos az avatárja máséval... De te vagy az egyetlen, aki emiatt reklamál... :?

Megoldás: küldj Svindlernek 100-200 tolkienes avatárt, és kaphatsz egy egyedit... :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102827 Írta: G4nd4Lf
GAndalf the whitenak szeretném mondani : HOGY EZ AZ ÉN KÉPEM ELÖBB HASZNÁLTAM MINT TE UGYHOGY LÉGYSZIVES VÁLASZ MAGADNAK MÁSIK GANDALFOS KÉPET!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102748 Írta: Ragoran
Drága Telkánk szerint chatelünk a Billys/Domos topikban,konkrétan oldalt szeretnénk nekik csinálni. Ha a moderátorok úgy gondolják,hogy ez chat akkor szépen kérem őket,hogy töröljenek.
köszönöm

Több
21 éve 9 hónapja #102698 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!
A Haldír-topic megint a negyedik oldalra ugrik vissza hozzászólás után, ha tudjátok, megnéznétek majd?
Előre is kösziii! :haldir1:

mîr

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #102662 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Igen Beleg, jól. (Svin is itt bólogat mögöttem. :wink: ) Az 'Elküldött üzenetek' mappába (az 'Elküldendőből") akkor kerül át a levél, ha az illető elolvasta.

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #102472 Írta: Böszi
Jajj, Beleg, köszi!
Úgy megijedtem, hogy már 6-án elküldtem, és még mindig ott van...

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 9 hónapja #102386 Írta: Beleg Cúthalion
Ez azt jelenti, hogy meg nem tudta kezbesiteni, mivel az illeto meg nem jelentkezett be azota, vagy nem nezte meg a privijeit.
Attol meg ott figyel az "accountjaban", ugyhogy ne torold ki.
Amint megnezi a privat uzeneteit, azonnal az elkuldottek kozott lesz.

Beleg
Svin, ugye jol mondtam? :roll:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #102378 Írta: Böszi
Nem küldi el a privijeimet, hanem a kimenő üzenetekhez rakja.
miért?

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 9 hónapja #102209 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hát én még nem láttam, de szerintem csináld meg te magad, ha csak erre kell. :-) Levegőre száradó gyurma, ha egy vékony drótvázra gyúrod rá, akkor még tartósabb is, aztán rá egy kis ezüstlakk, bele üveg ragasztva, és kész.

mîr

Több
21 éve 9 hónapja #102200 Írta: CyberCat
Sziasztok! Korábban már ugyan kérdeztem, de nem jött válasz, ezért megkérdezem újra. Lehet Magyarországon is kapni Gyűrűk Ura-beli ékszereket? Az Egy Gyűrűt láttam, de nekem inkább Arwen nyakláncára vagy Galadriel gyűrűjére lenne szükségem, akár bóvli változatban is, mert most csak egy farsangi jelmezhez kell.

Több
21 éve 9 hónapja #102114 Írta: mîr
Gandalf the White, mi lenne, ha először megnéznéd azt, amit ajánlanak neked, sőt nem csak megnéznéd, hanem el is olvasnád VÉGIG, és utána jönnél vissza értetlenkedni?
A Középfölde/Nyelvek és írások topicban MINDENT MEGTALÁLSZ!!!!!!!!

HA NEM HISZED, MENJ ODA ÉS NÉZD MEG!

mîr

Több
21 éve 9 hónapja #102113 Írta: svindler

Gandalf the White* írta: Svindler te mindenhez értesz?Amugy kösz,de ott a betük-és fajtái is felvannak sorolva?

Peldaul a dobos-torta keszitesehez nem ertek ;)
Szerintem a konkret kerdeseidet tedd fel a Nyelvek es irasok topicban.

Több
21 éve 9 hónapja #102102 Írta: Gandalf the White*
Svindler te mindenhez értesz?Amugy kösz,de ott a betük-és fajtái is felvannak sorolva? :arwen1: :arwen2: :arwen1: :estella1:

Több
21 éve 9 hónapja #102091 Írta: svindler
Minden forum oldal tetejen van egy Profil feliratu gomb. A profil lap aljan tudsz kepet beallitani.
A Nyelvek es Irasok topic szerintem tobb infoval szolgal mint a fuggelek. A topic tetejen levo linkek kozt pedig mindenre rabukkanhatsz a tunde nyelvekkel kapcsolatban....

Több
21 éve 9 hónapja #102088 Írta: Gandalf the White*
Tudom,h elég bénának tűnhetek a kérdéseimmel,de nemtudnátok megmondani,hogy hogyan kell megváltoztatni a regisztrációt?Minden jó de kép nélkül nem az igazi és nemtudom hogy kell megváltoztatni!De a tünde nyelvről csak pár sor van,én szavakról-betükről és ilyen érdekes dolgokrol kérdeztem és nem egy szövegröl ami A Függekékekben is megtalálható!!! :!: :arrow: :triste: :confused2: :evil3: :elrond1: :glorfindel1: :gimli2: :merry5: :thranduil1: :bombadil1:

Több
21 éve 9 hónapja #101922 Írta: G4nd4Lf

Gandalf the White* írta: Köszönöm szépen a seggitséget,azt mondjuk nemtudom,h hol kerresem(Középfölde)!!Magyarországon lehet kapni a Gyűrűk Urá-s CUCCOKAT?pL:kÜLFÖLDÖN KARDOKAT MEG ILYENEK 8O

Nem olyan rég én is ilyeneket kérdeztem :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #101834 Írta: svindler

Gandalf the White* írta: Köszönöm szépen a seggitséget,azt mondjuk nemtudom,h hol kerresem(Középfölde)!!

A Forum fooldalan van par kategoria, az egyiket Kozepfolde-nek hivjak (van meg film, kozosseg, szavazas, stb...)
Nos, arra fele kutakodjal.

Több
21 éve 9 hónapja #101833 Írta: Gandalf the White*
Köszönöm szépen a seggitséget,azt mondjuk nemtudom,h hol kerresem(Középfölde)!!Magyarországon lehet kapni a Gyűrűk Urá-s CUCCOKAT?pL:kÜLFÖLDÖN KARDOKAT MEG ILYENEK 8O

Több
21 éve 9 hónapja #101832 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Gandalf the White* írta: Én csak annyit szeretnék megtudni,hogy tudna-e nekem valaki seggiteni a tünde nyelv elsalyátításában?Örülnék ha igen!!! :twisted: [code]code]

Középfölde :arrow: Nyelvek és írások topik! Először lásd a topik tetején lévő linkeket, majd olvasd át a topikot. Aztán persze kérdezhetsz. :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #101829 Írta: Gandalf the White*
Én csak annyit szeretnék megtudni,hogy tudna-e nekem valaki seggiteni a tünde nyelv elsalyátításában?Örülnék ha igen!!! :twisted: [code]code] :legolas3:

Több
21 éve 9 hónapja #101661 Írta: Augustíne
Hát, igen! Pl. a Lives topicot így is szinte szétcseteljük, a Legsis topicba meg már nem is merek írni, akkora a fegyelem... :roll: :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #101643 Írta: Telumehtar

Augustíne írta: Pennie: nekem uaz a bajom, mint Ivónak (hogy ha hozzászólok, sohasem a legutolsó oldal jön be, hanem 1 régebbi), te meg vm. mást válaszoltál a kérdésemre... :wink: Mind1!
Ivó: nem "demorátor", hanem moderátor! :D MOndjuk 1etértek Supersonicával: Pl. a Legsis topicban sztem TÚL sok van!! :D :roll:

Az a baj hogy eggyes Tmákba nem járnak moderátorok...és mondjuk engem nem zavar de néha már azért elég gáz... épp ezért mert csak Morgie, Vic és Észi a női moderátorok akik a Legolasos Haldíros és Faramíros topicon meg még elvétve egy kettőbe járnak... ezen kívül néhány Tmába egyálltalán nem...szóval ha úgy vesszük akkor kellene is még moderátor meg nem is...hát nemtom....

Több
21 éve 9 hónapja #101590 Írta: Supersonica

Nimrodel O Lorien írta: Segítsetek! Hol találhatnék egy pontos képet a Gyűrű szövegéről? Ahhoz kéne, hogy az alapján csináltathassak egyet. Ezért fontos, hogy nagyon egyértelmű legyen. Tudtok nekem segíteni? Előre is köszi!

Vegyél aranyozottat: budavarishop.fw.hu
vagy rendelj eredetit: www.elbenwald.de

Több
21 éve 9 hónapja #101587 Írta: Coralie
Segítsetek! Hol találhatnék egy pontos képet a Gyűrű szövegéről? Ahhoz kéne, hogy az alapján csináltathassak egyet. Ezért fontos, hogy nagyon egyértelmű legyen. Tudtok nekem segíteni? Előre is köszi!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 9 hónapja #101538 Írta: Penngaladiel

Augustíne írta: Pennie: nekem uaz a bajom, mint Ivónak (hogy ha hozzászólok, sohasem a legutolsó oldal jön be, hanem 1 régebbi), te meg vm. mást válaszoltál a kérdésemre... :wink: Mind1!
Ivó: nem "demorátor", hanem moderátor! :D MOndjuk 1etértek Supersonicával: Pl. a Legsis topicban sztem TÚL sok van!! :D :roll:

Az a gond, hogy Svindler rendbehozta a múltkor, de mivel 4 oldalnyit ki kellett moderálni, ez úgy látszik, ilyenkor bezavar. Most megint meg kell kérni Svint, hogy csináljon vele valamit. Jobb lenne, ha a moderátoroknak nem kellene annyi mindent törölgetni, nem? :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #101525 Írta: Augustíne
Pennie: nekem uaz a bajom, mint Ivónak (hogy ha hozzászólok, sohasem a legutolsó oldal jön be, hanem 1 régebbi), te meg vm. mást válaszoltál a kérdésemre... :wink: Mind1!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #101455 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Igazad van! :lol: Ennyi tényleg elég! :-) )) :wink:

Remélem most nem az ahányadik oldalra fog menni! :roll:

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 9 hónapja #101390 Írta: Supersonica

Ivó írta: Penngaladiel: Kösz!off,bocs! :oops: És nem lehet valaki demorátor,vagy admin? :P

Remélem, hogy sehogy :) , jó és elég az, aki már van!

Több
21 éve 9 hónapja #101379 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Penngaladiel: Kösz!off,bocs! :oops: És nem lehet valaki demorátor,vagy admin? :P

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 9 hónapja #101376 Írta: Penngaladiel

Ivó írta: csak 1 kérdésem/észrevételem lenne :P
Miért van az,hogy amikor hozzászólok a fórumhoz,és megnyomom a "mehet" gombot,akkor letölti nekem a 4 oldalt! :triste: Nem értem,de remélem valaki megtudja csinálni! :wink:
+még valami! csak demorátorok tudnak új témát nyitni? :hein:

Első kérdésedre: szerintem akkor fordul ez elő egy topiknál, amikor sokat moderálnak, mint pl. most a Legolas topikban, gondolom, ott van a probléma :wink:
Igen, csak moderátorok és adminok nyithatnak új témát, ami nagyon hasznos gyakorlat, segít áttekinthetőnek megtartani a fórumot. Ha topiknyitási kérésed van, ide beírhatod, és ha az illetékesek indokoltnak tartják, megnyitják.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.747 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére