Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- amanibhavam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
hódica írta: egy elég primitív kérdés lesz, már előre is bocsi szal, hogyan lehet, hogy ha mondjuk egy képet akarok belinkelni, de nem akarom, hogy a 3 sornyi cím ott legyen, hanem mondjuk csak annyi, hogy "klikk ide" remélem érthető vagyok elég hülyén fogalmazok, de remélem értiktek
[img=aképwebcíme]klikk ide[/img ]
love is the shadow that ripens the wine
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.tolkien.hu/palyazat/galeria/ ... st&from=60Peredhil írta: Hol lehet meg nézni a neten, a Tolkien pájázatra be érkezet képeket.
Gondolom a Tolkien.hu-n, de itt hol?
Kösz.
(Az elején a fényképek vannak.)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- @One
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na, szóval, akkor meg kérdezem mégegyszer.
Hol lehet meg nézni a neten, a Tolkien pájázatra be érkezet képeket.
Gondolom a Tolkien.hu-n, de itt hol?
Kösz.
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Tili
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Brisa írta:
Déthorwín írta: csőke! hogy lehet a MMT-hozcsatlakozni Budapesten? kit kell keresnem? hol?
Olvasd el kérlek ezt az oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ . A lap alján megtalálod, hogyan tudsz belépni.
Sziasztok!
Idézet az oldalról:
"A Magyar Tolkien Társaság tagjai közé a következőképp lehet belépni: az itt (Word dokumentum) letölthető nyilatkozat kitöltésével, az Alapszabály (PDF dokumentum) elfogadásával, valamint a tagdíj rendszeres fizetésével. A nyilatkozatot postai úton kell eljutatni az MTT elnökének. A pontos címet ezen az e-mailen keresztül lehet megtudni: batti@sowah.hu ."
Namármost én 2x írtam erre a címre. Először decemberben, utána pedig kb. 1 v. 2 hete (az előző hozzászólásom után), de válasz mindezidáig nem érkezett!
Hogyan tovább?
Üdv: TiLi
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mért nem lép be automatikusan minden látogatásnál? Pedig többször is kijelöltem...
- Ragoran
- Nem elérhető
- @One
- Nem elérhető
Azon kívül hogy én ezt most meg kérdeztem, szeretnék választ kapni egy nagyon fontos kérdésemre, még hozzá sürgősen, már ha egyáltalán sürgősen vissza is ír valaki.
Na szóval!
Azt szeretném kérdezni hogy azokat a képeket, amiket az Almássy téri előadáson bemutattak és ugyan úgy kivoltak állítva Január 3.-án; állitólag ezek a képek fel vannak rakva az oldalra. És ha tényleg így van, akkor hova?
Köszönettel:
Peredhil
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- Brisa
- Nem elérhető
Déthorwín írta: csőke! hogy lehet a MMT-hozcsatlakozni Budapesten? kit kell keresnem? hol?
Olvasd el kérlek ezt az oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ . A lap alján megtalálod, hogyan tudsz belépni.
Idril írta: Éowyn miért kapott olyan meghívós emilt én meg nem? Moszt meg vagyunk szértődve, úgy ám drágaszágom!
Nem tudom, miért nem kaphattál. Pedig nagyon-nagyon sok fórumozónak elküldtük. Azonban a meghívó a tolkien.hu főoldalára is ki van rakva...
Brisa
- Ragoran
- Nem elérhető
- amanibhavam
- Nem elérhető
Ilsa írta: Van egy csomó szuper smile-m, csak az a baj, hogy nem a neten, hanem ez egy program, ami levelezőprogikba szúrja be az ikonokat. Nem lehetne valamit azért mégis csinálni velük, mert tényleg naon jók .
---
Ainariel Tinúviel :goldberry1:
nincsenek eléggé tele smileykkal így is az üzenetek??
bár ez ízlés kérdése, gondolom...
love is the shadow that ripens the wine
- Ilsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
---
Ainariel Tinúviel :goldberry1:
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
- mîr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
mîr
- Ragoran
- Nem elérhető
Az MMT minek a rövidítése? Mert,hogy az MTT mié azt tudom..
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
Éowyn miért kapott olyan meghívós emilt én meg nem? Moszt meg vagyunk szértődve, úgy ám drágaszágom!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nóli, a tolkien.hu előreláthatólag márc. közepétől megújul. Én még csak a legkorábbi vázlatokat láttam, de már azok is biztatóak voltak.Nóli írta: Nekem nem panaszom lenne, mert hát mit lehet panaszkodni egy ilyen szupi oldallal kapcsolatban... (azon kívül, hogy nem újítják... :crying: ) Azonban lenne egy ötletem, azzal kapcsolatban, hogy mindenki mindent újrakérdez... Szerintem tök praktikus lenne, ha lenne valami kereso dolog a fórumon/oldalon/Tolkien oldalakon belül, így nekünk is egyszerubb lenne, meg jobban tudnánk tájékozódni... 8O
Kereső pedig van a Fórumon, nézd csak meg az oldal tetejét. Ahol bejelentkezel, a felette levő sorban a 2. pont. Csak vigyázni kell az ékezetes betűkkel (pár hónapja sok helyen gondok vannak vele).
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Déthorwín
- Nem elérhető
Déthorwín tünde voltam Lothlórienből... PÁPÁPÁPÁPÁPÁPÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
- Cicaful
- Nem elérhető
de ha elfogadsz egy tanácsot: A Gyuruk Urából ne írj érettségi tételt (több okból se - ezt mint laikus mondom, és magyar tanár anyukám helyeslon bólogat) Terjedelme, sokrétusége etc. miatt max szakdolgozatott lehetne belole...de akkoris nagyon nagy falat...
Érettségin meg fennáll a veszély, hogy nem a NAGYON-NAGY munkával kidolgozott tételt húzod...
Ez csak egy jótanács...
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- kaktuszi
- Nem elérhető
- Tili
- Nem elérhető
svindler írta:
Tili írta: Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:
Irj egy e-mail a batti@sowah.hu cimre.
Köszönöm a segítséget! Remélem, ezúttal sikerrel fogok járni...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Tili írta: Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:
Irj egy e-mail a batti@sowah.hu cimre.
- Tili
- Nem elérhető
Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:
Tili
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Estel írta: Megkérdezem, még ha ki is állítom magamról a szegénységi bizonyítványt. Rendeteg oldal van a honlapon (galéris, KK), azokat hogy tudom elérni? Soknak még a létezéséről sem tudok.
A KK: www.tolkien.hu/app/koszak
A képek: www.tolkien.hu/images/
Tünde nyelvek és írások: www.tolkien.hu/misc/quenya/
Az új Tolkien.HU sokkal áttekinthetőbb lesz.
Brisa
- Ringil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!
"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A remény hal meg utoljára
- Dínchamion
- Nem elérhető
Gandalf the White* írta: Kösz a sok választ,de ezt nem értem,ha egyszer valaki normálisan válaszol akkor miért szól bele a többi egyén?Ugy csináltok mintha nemlehetne kérdezni semmit,mert ha az ember nem tudja akkor az már hülye!!Megtaláltam amit kerestem,kösz a válaszért,de a többi lekezelő hozzászólás nem tettszett!!!Na erre mit léptek? 8O
GTW, én elolvastam a hozzászólásokat, és igazából semmi lekezelőt nem találtam bennük.
Mindenki csodálkozott, hogy miért Völgyzugolyon kerested a Nyelvek... topicot, de ennyi.
Itt nem divat (eddig sem volt az, és remélem ezután sem lesz) lekezelni bárkit is. Aki úgy érezte, hogy méltánytalanul bántak/bántunk vele, az már nincs itt. Ez egy közösség, és egy elég nyílt közösség. Tehát nincs okod megbántódni, mert senki sem bántott meg.
Ez egy szokás, hogy mindenki megpróbál válaszolni a legjobb tudása szerint, ezért kaphattál sok választ. De lekezelő, bántó, sértő egyik sem volt.
Remélem, aktív tagja leszel a fórumnak és nem haragszol meg!
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Gandalf the White*
- Nem elérhető