Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 8 hónapja #106621 Írta: amanibhavam

hódica írta: egy elég primitív kérdés lesz, már előre is bocsi :oops: szal, hogyan lehet, hogy ha mondjuk egy képet akarok belinkelni, de nem akarom, hogy a 3 sornyi cím ott legyen, hanem mondjuk csak annyi, hogy "klikk ide" remélem érthető vagyok :oops: :? elég hülyén fogalmazok, de remélem értiktek :roll: :oops:

[img=aképwebcíme]klikk ide[/img ]

love is the shadow that ripens the wine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106610 Írta: hódica
egy elég primitív kérdés lesz, már előre is bocsi :oops: szal, hogyan lehet, hogy ha mondjuk egy képet akarok belinkelni, de nem akarom, hogy a 3 sornyi cím ott legyen, hanem mondjuk csak annyi, hogy "klikk ide" remélem érthető vagyok :oops: :? elég hülyén fogalmazok, de remélem értiktek :roll: :oops:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106600 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Peredhil írta: Hol lehet meg nézni a neten, a Tolkien pájázatra be érkezet képeket.
Gondolom a Tolkien.hu-n, de itt hol?
Kösz.

www.tolkien.hu/palyazat/galeria/ ... st&from=60
(Az elején a fényképek vannak.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 8 hónapja #106598 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hűű, de sokan válaszoltok a kérdésemre. Na, kérem, csak szép sorjában. :roll:
Na, szóval, akkor meg kérdezem mégegyszer.
Hol lehet meg nézni a neten, a Tolkien pájázatra be érkezet képeket.
Gondolom a Tolkien.hu-n, de itt hol?
Kösz.

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 8 hónapja #106588 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tili, akkor írj erre a címre Áfonyának: istari@freemail.hu .

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #106451 Írta: Tili
Tili válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Brisa írta:

Déthorwín írta: csőke! hogy lehet a MMT-hozcsatlakozni Budapesten? kit kell keresnem? hol?

Olvasd el kérlek ezt az oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ . A lap alján megtalálod, hogyan tudsz belépni.

Sziasztok!

Idézet az oldalról:

"A Magyar Tolkien Társaság tagjai közé a következőképp lehet belépni: az itt (Word dokumentum) letölthető nyilatkozat kitöltésével, az Alapszabály (PDF dokumentum) elfogadásával, valamint a tagdíj rendszeres fizetésével. A nyilatkozatot postai úton kell eljutatni az MTT elnökének. A pontos címet ezen az e-mailen keresztül lehet megtudni: batti@sowah.hu ."

Namármost én 2x írtam erre a címre. Először decemberben, utána pedig kb. 1 v. 2 hete (az előző hozzászólásom után), de válasz mindezidáig nem érkezett! :evil:
Hogyan tovább?

Üdv: TiLi

Több
21 éve 8 hónapja #106403 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Mért nem lép be automatikusan minden látogatásnál? Pedig többször is kijelöltem... :?

Több
21 éve 8 hónapja #106374 Írta: Ragoran
Lenne egy kérdésem. Ha írok egy hozzászólást és a végére odarakok egy emotikont akkor kitörli a fél hozzászólásomat. :? Először azt hittem,hogy én vaok béna,de azóta többször is csinálta.Mért van ez?Kérdezzek könnyebbet?

Több
21 éve 8 hónapja #106367 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Milyen meghívóról van szó?
Azon kívül hogy én ezt most meg kérdeztem, szeretnék választ kapni egy nagyon fontos kérdésemre, még hozzá sürgősen, már ha egyáltalán sürgősen vissza is ír valaki.
Na szóval!
Azt szeretném kérdezni hogy azokat a képeket, amiket az Almássy téri előadáson bemutattak és ugyan úgy kivoltak állítva Január 3.-án; állitólag ezek a képek fel vannak rakva az oldalra. És ha tényleg így van, akkor hova?
Köszönettel:
Peredhil

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 8 hónapja #106299 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Déthorwín írta: csőke! hogy lehet a MMT-hozcsatlakozni Budapesten? kit kell keresnem? hol?

Olvasd el kérlek ezt az oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ . A lap alján megtalálod, hogyan tudsz belépni.

Idril írta: Éowyn miért kapott olyan meghívós emilt én meg nem? Moszt meg vagyunk szértődve, úgy ám drágaszágom!

Nem tudom, miért nem kaphattál. Pedig nagyon-nagyon sok fórumozónak elküldtük. Azonban a meghívó a tolkien.hu főoldalára is ki van rakva...

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #106095 Írta: Ragoran
Ami:Ha vki ezer emotikont akar beszurni a hozzászólásába akkor ezt most is megteheti,ha többféle van legalább nem ugyanazokat szurkálja be.sztem.

Több
21 éve 8 hónapja #106091 Írta: amanibhavam

Ilsa írta: Van egy csomó szuper smile-m, csak az a baj, hogy nem a neten, hanem ez egy program, ami levelezőprogikba szúrja be az ikonokat. Nem lehetne valamit azért mégis csinálni velük, mert tényleg naon jók :roll: .
---
Ainariel Tinúviel :goldberry1:

nincsenek eléggé tele smileykkal így is az üzenetek??

bár ez ízlés kérdése, gondolom...

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 8 hónapja #106083 Írta: Ilsa
Ilsa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Van egy csomó szuper smile-m, csak az a baj, hogy nem a neten, hanem ez egy program, ami levelezőprogikba szúrja be az ikonokat. Nem lehetne valamit azért mégis csinálni velük, mert tényleg naon jók :roll: .
---
Ainariel Tinúviel :goldberry1:

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel

Több
21 éve 8 hónapja #105957 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Há' Magyar Molkien Társaság:-)

mîr

Több
21 éve 8 hónapja #105956 Írta: Ragoran

Az MMT minek a rövidítése? Mert,hogy az MTT mié azt tudom.. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #105949 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Nóli: jó ötlet! Ez már nekem is eszembe jutott. :)

Éowyn miért kapott olyan meghívós emilt én meg nem? Moszt meg vagyunk szértődve, úgy ám drágaszágom! :wink:

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 8 hónapja #105948 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Nóli írta: Nekem nem panaszom lenne, mert hát mit lehet panaszkodni egy ilyen szupi oldallal kapcsolatban... (azon kívül, hogy nem újítják... :crying: ) Azonban lenne egy ötletem, azzal kapcsolatban, hogy mindenki mindent újrakérdez... Szerintem tök praktikus lenne, ha lenne valami kereso dolog a fórumon/oldalon/Tolkien oldalakon belül, így nekünk is egyszerubb lenne, meg jobban tudnánk tájékozódni... 8O

Nóli, a tolkien.hu előreláthatólag márc. közepétől megújul. Én még csak a legkorábbi vázlatokat láttam, de már azok is biztatóak voltak. :wink:
Kereső pedig van a Fórumon, nézd csak meg az oldal tetejét. Ahol bejelentkezel, a felette levő sorban a 2. pont. :wink: Csak vigyázni kell az ékezetes betűkkel (pár hónapja sok helyen gondok vannak vele).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 8 hónapja #105943 Írta: Nóli i linantea
Nekem nem panaszom lenne, mert hát mit lehet panaszkodni egy ilyen szupi oldallal kapcsolatban... (azon kívül, hogy nem újítják... :crying: ) Azonban lenne egy ötletem, azzal kapcsolatban, hogy mindenki mindent újrakérdez... Szerintem tök praktikus lenne, ha lenne valami kereso dolog a fórumon/oldalon/Tolkien oldalakon belül, így nekünk is egyszerubb lenne, meg jobban tudnánk tájékozódni... 8O

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 8 hónapja #105867 Írta: Déthorwín
csőke! hogy lehet a MMT-hozcsatlakozni Budapesten? kit kell keresnem? hol?

Déthorwín tünde voltam Lothlórienből... PÁPÁPÁPÁPÁPÁPÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Több
21 éve 8 hónapja #105270 Írta: Cicaful
kaktuszi: sajnos személy szerint én nem tudok...
de ha elfogadsz egy tanácsot: A Gyuruk Urából ne írj érettségi tételt (több okból se - ezt mint laikus mondom, és magyar tanár anyukám helyeslon bólogat) Terjedelme, sokrétusége etc. miatt max szakdolgozatott lehetne belole...de akkoris nagyon nagy falat...
Érettségin meg fennáll a veszély, hogy nem a NAGYON-NAGY munkával kidolgozott tételt húzod...
Ez csak egy jótanács... :roll:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #105263 Írta: kaktuszi
Szeretnék kérni egy aproságot..Ha valakinek lenne(vagy tudja, honnan lehet hozzájutni) egy A Gyűrűk Ura -könyv elemzése, segítene??(érettségi tételnek kellene..) Köszi!

Több
21 éve 8 hónapja #104669 Írta: Tili
Tili válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

svindler írta:

Tili írta: Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:

Irj egy e-mail a batti@sowah.hu cimre.

:P Köszönöm a segítséget! Remélem, ezúttal sikerrel fogok járni... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #104668 Írta: svindler

Tili írta: Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:

Irj egy e-mail a batti@sowah.hu cimre.

Több
21 éve 8 hónapja #104666 Írta: Tili
Sziasztok!
Help! Szeretnék belépni a MTT-ba. Végrehajtottam (elvileg) a leírtakat, de azt hiszem, valahol elakadhatott a dolog. Ugyanis már megvan a jelentkezési lap, csak éppen cím nincs hozzá, ahová ezt elküldhetném... Valaki, akinek birtokában van ez a tudás és megteheti, hogy megosztja velem, kérem, tegye meg! :hein:
Tili

Több
21 éve 9 hónapja #104613 Írta: Gandalf

Több
21 éve 9 hónapja #104509 Írta: Brisa

Estel írta: Megkérdezem, még ha ki is állítom magamról a szegénységi bizonyítványt. Rendeteg oldal van a honlapon (galéris, KK), azokat hogy tudom elérni? Soknak még a létezéséről sem tudok.

A KK: www.tolkien.hu/app/koszak

A képek: www.tolkien.hu/images/

Tünde nyelvek és írások: www.tolkien.hu/misc/quenya/

Az új Tolkien.HU sokkal áttekinthetőbb lesz. :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #104493 Írta: Ringil
SIL

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 9 hónapja #104349 Írta: Eszterprise-Estel
Megkérdezem, még ha ki is állítom magamról a szegénységi bizonyítványt. Rendeteg oldal van a honlapon (galéris, KK), azokat hogy tudom elérni? Soknak még a létezéséről sem tudok.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #104201 Írta: Dínchamion

Gandalf the White* írta: Kösz a sok választ,de ezt nem értem,ha egyszer valaki normálisan válaszol akkor miért szól bele a többi egyén?Ugy csináltok mintha nemlehetne kérdezni semmit,mert ha az ember nem tudja akkor az már hülye!!Megtaláltam amit kerestem,kösz a válaszért,de a többi lekezelő hozzászólás nem tettszett!!!Na erre mit léptek? 8O

GTW, én elolvastam a hozzászólásokat, és igazából semmi lekezelőt nem találtam bennük. 8)

Mindenki csodálkozott, hogy miért Völgyzugolyon kerested a Nyelvek... topicot, de ennyi.

Itt nem divat (eddig sem volt az, és remélem ezután sem lesz) lekezelni bárkit is. Aki úgy érezte, hogy méltánytalanul bántak/bántunk vele, az már nincs itt. Ez egy közösség, és egy elég nyílt közösség. Tehát nincs okod megbántódni, mert senki sem bántott meg.

Ez egy szokás, hogy mindenki megpróbál válaszolni a legjobb tudása szerint, ezért kaphattál sok választ. De lekezelő, bántó, sértő egyik sem volt. :!:

Remélem, aktív tagja leszel a fórumnak és nem haragszol meg! :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 9 hónapja #104140 Írta: Gandalf the White*
Kösz a sok választ,de ezt nem értem,ha egyszer valaki normálisan válaszol akkor miért szól bele a többi egyén?Ugy csináltok mintha nemlehetne kérdezni semmit,mert ha az ember nem tudja akkor az már hülye!!Megtaláltam amit kerestem,kösz a válaszért,de a többi lekezelő hozzászólás nem tettszett!!!Na erre mit léptek? 8O

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.786 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére