- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Miért van az,hogy amikor hozzászólok a fórumhoz,és megnyomom a "mehet" gombot,akkor letölti nekem a 4 oldalt! :triste: Nem értem,de remélem valaki megtudja csinálni!
+még valami! csak demorátorok tudnak új témát nyitni? :hein:
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Miota itt vagyok Budapesten azt tapasztalom, hogy itt egyes szolgaltatok - koztuk a matav is - elegge benazik a szervereivel, igy egyes helyeken egyes oldalak neha, vagy soha nem jonnek be. (Brisanak pl soha nem jon be a 777sms, meg par oldal meg)
Rugdossatok a matav-ot az ugyben
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elrond
- Nem elérhető
Inzilbęth írta: Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet kapni A KIRÁLY VISSZATÉR-NAPTÁRT? Nagyon szeretnék egyet, de sehol sem láttam eddig. Segítsetek! Írjon, aki már látta valahol! :
A főoldalon van, róla hír, lapozz egy kicsit lejjebb.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Anonymous
- Látogató
Nem tudja valaki, hol lehet kapni A KIRÁLY VISSZATÉR-NAPTÁRT? Nagyon szeretnék egyet, de sehol sem láttam eddig. Segítsetek! Írjon, aki már látta valahol! :
- Supersonica
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ez ellen nem lehetne tenni vmit?
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Elrond
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Még egy észrevétel.. vagy inkább panasz... vannak olyan napok, amikor - ha jól tudom - az axelerosoknak nincs tolkien.hu. Ezzel lehet vmit kezdeni? Vagy törődjünk bele?
Megerősítem. Nekem ADSL kapcsolatom van, ami "elvileg" korlátlan, de vannak olyan napok amikor nemcsak a tolkien.hu nem jön be, hanem más lapok sem.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Aulendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Van még egy gondom:láttam hogy már többen is írtak az előző kérdéseimre, de az e-mailemre csak 2 figyelmeztetés érkezett pedig azóta többen is írtak rá, például az érintett, és így nem tudtam.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A Haldír topik már rendesen működik, tegnap este legalábbis így volt Sőt, a Legolas is, most teszteltemAugustíne írta: 1. A Haldíros és a Legsis topicba miután hozzászóltam soha nem az 1. oldalra ugrik vissza a kép, hanem a kb. 7-re. Why? Mit lehet csinálni?
- Ivó
- Nem elérhető
Ez tényleg így van,"7esre",vagy a 6ra!
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Augustíne
- Nem elérhető
1. A Haldíros és a Legsis topicba miután hozzászóltam soha nem az 1. oldalra ugrik vissza a kép, hanem a kb. 7-re. Why? Mit lehet csinálni?
2. Szvsz kéne nyitni egy londoni premieres topicot, mert még ha nem is jön össze, azért próbálkozni lehet, nem, ráadásul van is néhány infóm, amit nem tudnék máshova írni...
ORLANDO 4ever!!!!
- Supersonica
- Nem elérhető
- mîr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszönöm mégegyszer az infot.
mîr
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Nem tudom, hogy lehet-e segíteni a dolgon, de ha lehet, akkor jó lenne, mert elég zavaró. Szóval, a Haldír topik elején (vagy végén, nézőpont kérdése ) a 24, 25, 26, 27, 28, 29 oldalak üresek. Új hozzászólás írása után pedig az 5. oldalra ugrik az eleje helyett...
Köszi!
Probaltam tenni az ugyben. Azt hiszem most mar jo.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Köszi!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Lamorak írta:
Brisa írta:
Aulendil írta: Egyszer olvastam valakinek a bemutatkozó szövegét, csak azt nem tudom
hogy kiét, pedig szeretnék neki írni.A neve azt hiszem N bet?vel kezd?d?t
és húszon valahány éves.Azt írta hogy az egész gyerekkorát a Gy?r?k Ura
töltötte be és emiatt az egyetemen angol irodalom szakra ment és hogy
nagyon megszerette.Még arra emlékszem hogy azt írta hogy a Gy?r?k Urából írta a szakdolgozatát.Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.
Miért nem jelenik meg a szöveg mellett a képem?
Szerintem is Lamorakra (Nagy Gergely) gondolsz...
Én nem vagyok benne teljesen biztos, de a memória szelektív (és sztereotipikusan működő) voltából kifolyólag lehet, hogy mégis-- azt pl. biztos nem írtam, hogy 'egész gyerekkoromat Tolkiennel töltöttem', vagy hogy ezért mentem angolra; és nem is a GyU-ból szakdolgoztam. De ezektől függetlenül lehet, hogy mégis rám gondolt Aulendil--- Aulendil, nézd meg a profilomat, ha ez volt az, akkor írj.
Szerintem is Lamorakról van szó... Gergő, lehet, hogy Te nem ezt írtad, de pl. nekem is valami ilyesmi maradt meg. 8O Leginkább amiatt, hogy a következő szerepel ott:
Én eleve úgy jöttem egyetemre, hogy Tolkiennel akarok foglalkozni (ami be is jött); azért kezdtem óangolt és középangolt tanulni (ami aztán kissé kinőtte magát, akárcsak Tolkien és a játék viszonya, és mostmár Tolkien is csak habként kötődik a középangol saját szépségeihez)-- tul.képpen azért lettem középkorász, és ezáltal Tolkien az egész életemet és munkámat alapvetően meghatározta.
valamint:
A Szegedi Tudományegyetem Angol-amerikai Intézetének másodéves doktorandusz hallgatója vagyok, és Tolkien és a kortárs irodalomelmélet kérdéseiből írom a doktorimat, ami szép lassan kezd kultúrtörténeti megalalpozottságú fikcióelméleti irányt venni...
Na ez keverheti meg esetleg az embereket.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Ilsa
- Nem elérhető
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
- mîr
- Nem elérhető
Hááát, elég cikis problémám van, és azért írom ide, mert nem tudom, hova kellene...
Arról van szó, hogy én a nickemet a harmadik kötet végéről, a függelékből szedtem, de csak hirtelen felindulásomban akadtam rá... Most pedig próbálom újra megkeresni, és már vagy 15x átolvastam a függeléket, de csak nem találom...
Hogy lehetek ennyire gügye?
Valaki nem emlékszik a mîr kifejezésre? Nincs ötletetek, merre található?
Köszike...
mîr
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Lamorak
- Nem elérhető
Brisa írta:
Aulendil írta: Egyszer olvastam valakinek a bemutatkozó szövegét, csak azt nem tudom
hogy kiét, pedig szeretnék neki írni.A neve azt hiszem N bet?vel kezd?d?t
és húszon valahány éves.Azt írta hogy az egész gyerekkorát a Gy?r?k Ura
töltötte be és emiatt az egyetemen angol irodalom szakra ment és hogy
nagyon megszerette.Még arra emlékszem hogy azt írta hogy a Gy?r?k Urából írta a szakdolgozatát.Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.
Miért nem jelenik meg a szöveg mellett a képem?
Szerintem is Lamorakra (Nagy Gergely) gondolsz...
Én nem vagyok benne teljesen biztos, de a memória szelektív (és sztereotipikusan működő) voltából kifolyólag lehet, hogy mégis-- azt pl. biztos nem írtam, hogy 'egész gyerekkoromat Tolkiennel töltöttem', vagy hogy ezért mentem angolra; és nem is a GyU-ból szakdolgoztam. De ezektől függetlenül lehet, hogy mégis rám gondolt Aulendil--- Aulendil, nézd meg a profilomat, ha ez volt az, akkor írj.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Elkezdődött némi partizán szervezkedés a Ring*Con 2003-ra. A Haldír topikban kezdtük el, de lehetne ennek egy külön topikot nyitni? Hátha mást is érdekel
Köszi
Pennie
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Fordulj ezzel a kéréssel egy moderátorhoz, új topikot csak ők nyithatnak.Enna írta: HÉÉÉÉÉÉÉÉ! Könyörgök, magyarázzátok el, hogy lehetne Grímás topicot nyitni!!!! Naaaaaaa! Please! :crap:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Enna Silme
- Nem elérhető
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Misteq
- Nem elérhető
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Ragoran
- Nem elérhető
Svindler írta:
Ragoran írta: Svin! A Szereplők résznél pl nincs ott Haldír...igaz,hogy "csak" mellékszereplő,de ha már van topikja igazán lehetne róla vmi infó... csak,ha nem nagy gond! Kösszzz!!
Amint irsz rola Te, vagy valaki mas eskuszom kiteszem En mindenesetre nem fogok irni rola...
Svin!Szupi!Sztem ezt beszurom a Haldíros topikba (remélem még nem tette meg senki) és sztem rövid időn belül Lküldjük Neked privibe! Hantale len! 1ébként mért nem írsz róla?Nem birod v nincs időd? (nem kötelező válaszolni!)
ui:a Haldíros topik megint(még mindig?) vissza ugrál,hozzá szólás írása után.. Ezen lehet segíteni?