Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 10 hónapja #93065 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szerintem inkább a függelékekben írhat róluk, mert én ilyennel a történetben nem talákoztam... mármint az ologokkal.

mîr

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #93056 Írta: Penngaladiel
Nem tudom :oops: A Tolkien enciklopédiában néztem meg, és az csak annyit ad meg, hogy a GYU 3. kötetében van szó róluk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #93051 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Az olog-hai trollokról melyik könyveb ír? Melyik részben? A Fangornál?

Több
21 éve 10 hónapja #93047 Írta: Penngaladiel
A VOX-ban Olog-hai trollokat írtak, és ilyen van, Szauron tenyésztette ki őket, képesek elviselni a napot. A Tolkien.hu-n ezek szerint rosszul írták :roll: Tehát: uruk-hai orkok, olog-hai trollok 8)

Több
21 éve 10 hónapja #93040 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tényleg az van ott, de az biztos nem igaz. Lehet, hogy a Vox magazinban is emiatt írtak Uruk-Hai trollokat orkok helyett?

Több
21 éve 10 hónapja #93013 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
www.tolkien.hu -> főoldal -> A filmről -> A sztori -> Középfölde teremtméyei (pont így leírva) -> Trollok

www.tolkien.hu/film/teremtmenyek.html

Nyugtassatok meg, hogy ez nem csak szerintem nincs így......... :(

mîr

Több
21 éve 10 hónapja #92973 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kedves Mír!
Hol olvastál ilyet?

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92966 Írta: mîr
ANYÁM!!!!!!
Most olvastam el a Középfölde teremtményei című kis összefoglalót, és mit ne mondjak, leesett az állam!
KI az a **********, aki szerint az Uruk-Hai-ok trollok???????

Azért az ilyenekre figyelni kellene, mert ez szégyen ezen az oldalon... :-( ((

:cry: 8O :x :!: :?: :confused2: :crying: :down: :cross: :mad2:

mîr

Több
21 éve 10 hónapja #92906 Írta: ÉSzAH

Brisa írta: Csak vicceltem, ÉSzAH. És főleg Svinnek szólt... :wink: Időnként túl alaposan végzi a munkáját. :D

Oké, reméltem, csak én a vizsgaidőszak feszültségei miatt most egy hónapig hajlamos vagyok mindent magamra venni. :-) Bírjatok ki valahogy! :look:

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #92896 Írta: Nuwanda
"S ki őrzi az őröket.." :D bocsi, rossz volt :roll: :)

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #92849 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Csak vicceltem, ÉSzAH. És főleg Svinnek szólt... :wink: Időnként túl alaposan végzi a munkáját. :D

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92848 Írta: ÉSzAH

Brisa írta: Hát igen, a moderátoraink és túlkapások... :roll: De azért szeretjük őket. :wink: :D

Szerencsére én elmentettem az oldalt: budavarishop.freeweb.hu/ . [size=9:2sp180ny](Én is erősen gondolkozom a Gyűrűn, pedig nem szeretem az ékszereket...)[/size]

Na, ez azért egy kicsit túlzás. Már szinte csak a csetteket és a "sziasztok, itt vagyok" jellegű dolgokat moderáljuk ki. Az offokat is néha, de akkor mindig teszünk rá javaslatot, hogy az illető a megkezdett gondolatát melyik rovatban folytathatja kimoderálás terhétől mentesen.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #92828 Írta: Mike
Szívesen, ha tudok segítek. 5 perc alatt megtaláltam. :)

Több
21 éve 10 hónapja #92827 Írta: Cicaful
Mike: nagyon khirályul Aragorn vagy! Köszi a forg.könyveket! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #92792 Írta: Mike
www.moviecentre.net Itt van csomó forgatókönyv. Mondjuk a TTT pont nem , de a FOTRé igen

Több
21 éve 10 hónapja #92785 Írta: Brisa

Elrond írta: Kedves moderátorok! Sajnos elküldtem véletlenül egy hozzászólást a Nyelvek, írások c. topicba, és sajnos nem tudom törölni! Légysi segítsetek!

Menj a hozzászólásod jobb felső sarkában található Szerkeszt gombra. Javítsd ki, illetve töröld ki az írásodat.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92766 Írta: Mike
Nory és mindenki akit érdekel:

www.seatofkings.cjb.net/

Itt fent van a TTT forgatókönyve

Több
21 éve 10 hónapja #92761 Írta: Elrond
Kedves moderátorok! Sajnos elküldtem véletlenül egy hozzászólást a Nyelvek, írások c. topicba, és sajnos nem tudom törölni! Légysi segítsetek!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #92718 Írta: Anduin
Lehet, hogy ez nem ide való kérdés, de nem tudja valaki, hogy hogy kell a Gy.U. PC játékban a megyét megoldani?

Kösz! :cheers:

u.i.: A legnagyobb gáz azzal van, hogy nem to'm meggongatni azt e harangot. :oops:

Last night, with many cares and toils oppress'd
Weary, I laid me on a couch to rest.
(Poe)

Több
21 éve 10 hónapja #92524 Írta: Brisa
Hát igen, a moderátoraink és túlkapások... :roll: De azért szeretjük őket. :wink: :D

Szerencsére én elmentettem az oldalt: budavarishop.freeweb.hu/ . [size=9:1oq7iucy](Én is erősen gondolkozom a Gyűrűn, pedig nem szeretem az ékszereket...)[/size]

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92503 Írta: Ragoran
Lara:Pontos cím nem volt +adva csak a honlap és,hogy a Várban van..de az oldalt most én sem találom...

Több
21 éve 10 hónapja #92466 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Valaki leírt ide egy gyűrű reklámot,hogy a Várban(azthiszem)lehet venni,annyira moderálva lett az illető hozzászólása,hogy nem találom sehol.Valaki be tudná szúrni annak a honlapnak a címét?Köszönöm!(Vagy hogy pontosan holis van ez a bolt?)

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #92317 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hali!
Lenne egy elég fontos kérésem! :oops: Még nem sokkal azután, hogy megjelent A Gyűrű Szövetsége film a mozikban, én találtam az egyik honlapon, egy elég részletesnek és jól kidolgozottnak mondható forgatókönyvet. A tünde szövegek is jól le voltak írva.
Ez az oldal persze azóta megszűnt, és amellett már nem is emlékszem, mi volt a címe.
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e vki olyan honlapot, ahol A Két Torony forgatókönyve szerepel! Nagyon jó lenne, ha sikerülne! A legjobb az lenne, hogyha vki talál ilyet, akkor tudna privátot, vagy e-mailt küldeni ez ügyben! Előre is köszi! :roll:

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
21 éve 10 hónapja #92284 Írta: Ragoran
Brisa:Hát ebben van vmi! :wink:
wega:a Szil egy kicsit nehezebb olvasmány,a babó inkább mese...

Több
21 éve 10 hónapja #92185 Írta: kriszana
Wega: Ajánlom a 3 kötetes verziót (3600Ft). Antikváriumokban tuti, hogy nem találsz egy darabot sem :(
Az Európa Könyvesházban biztos, hogy van belőle jó néhány példány: Bp, V. kerület, Bajcsy Zsillinszky úton, az Arany János utca és a Nyugati között a Nagy Térképbolt mellett van. S ráadásul, ha ott vásárolsz, akkor 15 % kedvezményt is kapsz 8)
Ahogy Brisa mondja: kezdd A Gyűrűk Urával, majd haladj sorrendben.
Jó szórakozást!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #92147 Írta: Brisa
wega: Menj be egy nagy könyvesboltba jó sok pénzzel. Keresd J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura című könyvét. Nagy a választék belőle:

:arrow: 3 kötetes formátum
:arrow: 1 (jó vastag) kötetű, díszkötéses verzió
:arrow: 6 kötetesben is megtalálhatod
:arrow: és akár angol nyelven is olvashatod.

Ha nincs sok pénzed, akkor javaslom az antikváriumokat.

Ha a GyU már megvan, és kiolvastad, beszerezheted A szilmarilok, A Gyűrű keresése, valamint A babó című műveket.

Szólj, ha kiolvastad már ezeket, és mondom tovább. :wink:

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92145 Írta: wega
wega válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
csokoládés hamutartó!!!
segítsetek légyszives!
láttam a filmet és magával ragadott a világ amiben játszódik
szeretnék olvasni de nem tudom mivel kezdjem
hol lehet a könyvet megvenni!!
éredekel a téma igy lécci segítsetek nekem!!!
köszi

Több
21 éve 10 hónapja #91760 Írta: Brisa
Ragoran\n

V csak egy grafikonnal,hogy mikor-hányan... ]

A titok nyitja: sokan a suliból, ill. könyvtárből neteznek. Hétvégén általában ezek zárva tartanak. :wink:

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91748 Írta: Telumehtar
Nem lehetne moderálni azt a "Gyűrűreklámot"??? Mármint elég idegesitő hogy szinte majdnem minden topicban benne van...plííz tegyetek valamit!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #91596 Írta: Ragoran
birefi:Én se tok... :oops: :roll:

fenwick írta:

Svindler írta: A forum latogatottsagarol nem keszul statisztika. Kb 1.5 evig keszult reszletes az oldal latogatottsagarol de meg en sem nagyon neztem :)
Mi erdekelne benneteket?

Éngem az, hogy mikor hányan vannak a fórumon - mondjuk órás illetve napos bontásban, átlag- illetve maximum- értekkel. Ez mondjuk az utóbbi pár hónapra, meg esetleg még egy összevont napszakonkénti statisztika - tehát az, hogy hány órakkor hányan szoktunk fent lenni...

Kezdetnek :)

V csak egy grafikonnal,hogy mikor-hányan... :roll: Egyébként érdekes,hogy 7végén gyakran tök pangás van...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.811 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére