Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 11 hónapja #82715 Írta: Penngaladiel
Csak egy tipp: a Control Panel International beállításnál kell magyarra állítani. Ekkor alapértelmezésben mindenütt a magyar nyelvnek megfelelő beállításokat használja a vindóz. SZVSZ. Egy próbát megér. Ha nem ez, akkor passz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #82706 Írta: svindler
A browser encoding beallitasan mulik, kiprobaltam.
A View/Encoding ha kozep-europai windows/iso-ra van beallitva (iso-8859-2), akkor jol jelennek meg, amugy nem. Akinel (pl nalam) nyugat-europai van beallitva (iso-8859-1) annak nem fog jol mukodni.
Sajnos hogy hogyan lehet tartosan atallitani ezt arra nem sikerult rajonnom. Ha valaki tudja irja meg :) Az enyem ragaszkodik a rossz beallitashoz.
Amugy teljesen azt sem ertem miert van ez kihatassal a begepelt szoveg elmentesere. Hiszen korabban nem volt semmi gond vele...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #82700 Írta: Varda Tintallë
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐőőőőőőőőŰŰŰŰŰŰűűűűűűűűűű

őőőőőőőőő, űűűűűűűűűű

nekem megtekintés után is jól jelent meg, pedig a szerkesztőablakban átírta a betűket, itt mégsem. A felső sor wordből másolva, az alsó ide beírva. Szvsz máshol van a kutya elásva.

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
21 éve 11 hónapja #82691 Írta: Penngaladiel
Estel, ez nálam is így van. De ha kijavítod, akkor megint jó lesz :wink:
És ezt nekem csinálta már a szerverleállások előtt is, de csak akkor, ha Word-ből másoltam be a szöveget.

Mindenesetre mindenki kipróbálhatja, hogy ez okozza-e a problémát, és akkor csak mellőzni kell a megtekintést. Javítani utólag is lehet, ha valami nagyon nem kóser 8)

Több
21 éve 11 hónapja #82658 Írta: Estel Adániel
Én meg arra jutottam, hogy nekem nem írja át az ő és ű betűket, egész addig, amíg nem használom a "Megtekint" gombot. Annak esetleges használata esetén viszont mindegyiket könyörtelenül átírja... :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 11 hónapja #82473 Írta: Penngaladiel
Explorer 5-ösöm van, és mindkettő angol. Lehet esetleg billentyűzetbeállítás-függő? Mert én angol billentyűzetet használok magyar, 101 gombos beállítással (qwerty).

Több
21 éve 11 hónapja #82463 Írta: amanibhavam
nem hinném, mert pl. nálam mind phoenix browserrel (mozilla 1.2 alapú), mind munkahelyen Opera 7.0-val nagyon jól működik
a kódolás meg cp-1250 vagy iso-8859-2

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 11 hónapja #82462 Írta: svindler
Penngaladiel: Fel sem tunt nekem eddig, hogy van akinek mukodik...
Milyen a browsered? Internet Explorer? Magyar vagy angol? Mert most csak arra tudok gondolni, hogy magyar IE-vel megy, angollal nem. De aztan lehat mas van mogotte.

Több
21 éve 11 hónapja #82450 Írta: Penngaladiel
Batti, van, akinél rendesen működik (pl. nálam 8) ), de ne kérdezd, hogy mitől függ. Bent a cégnél NT-t, itt 98-at használok, és egyikkel sincs probléma. Viszont mindkettő angol nyelvű - passz... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #82445 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mintha eltünt volna a hosszú kettős ékzet.

Kicsit furán néz ki a bőröndön gűrűző. Nem?

"Kane o Keizai Suru"

Több
21 éve 11 hónapja #81981 Írta: Ragoran
Hát az én privi-jeimmel is van vmi nagy kavar! :roll: De legalább van fórum! Ennek örüljünk! :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #81925 Írta: Varda Tintallë
Mintha egy régebbi mentett állapot került volna visszatöltésre. Eltűntek az új privik, viszont visszajöttek azok, amiket már töröltem. :(

De azért jó, hogy megy a fórum!

Namárie!

Varda Tintallë

Több
21 éve 11 hónapja #81920 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tényleg, mi történt?

Több
21 éve 11 hónapja #81911 Írta: Estel Adániel
panasz : arra a személyre, aki miatt az elmúlt héten nélkülöznünk kellett a fórumot, most pedig a novemberi "termést"... :crazy: :disagree: :nono:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 napja #81797 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Naurloth írta: Szia Svin!
Nemrég regisztráltam,és nem jelenik meg az avatar, amit választottam. És másik se... :cry: Mi lehet a baj?

Sokszor kell próbálkozni. Tapasztalat. :wink:

Brisa

Több
22 éve 4 napja #81747 Írta: Naurloth
Szia Svin!
Nemrég regisztráltam,és nem jelenik meg az avatar, amit választottam. És másik se... :cry: Mi lehet a baj?

Több
22 éve 5 napja #81610 Írta: svindler

Penngaladiel írta: Nekem meg az tűnt föl, hogy ha a Még több Emotikon ablakból akarok választani, egyszerű klikkeléssel nem illeszti be az üzenetbe, mint eddig, csak áthúzással lehet berakni :shake:

Nalam mukodik es szerintem masoknal is. Vagy a browsered hujeskedett epp, vagy a beallitasai idokozben megvaltoztak...

Több
22 éve 5 napja #81606 Írta: Penngaladiel
Nekem meg az tűnt föl, hogy ha a Még több Emotikon ablakból akarok választani, egyszerű klikkeléssel nem illeszti be az üzenetbe, mint eddig, csak áthúzással lehet berakni :shake:

Több
22 éve 5 napja #81546 Írta: svindler
Jogos. Hiba javitva.

Több
22 éve 5 napja #81539 Írta: Varda Tintallë
Szia Svin :D !

Örülök, hogy működik a keresés! Viszont most úgy tűnik, más nem működik :( . Eddig, ha elküldtem egy hozzászólást, akkor mindig visszaugrott a topikra, ahol már látszott az új hozzászólás is. Most meg azt mondja, hogy "ebben a témában nincsenek hozzászólások". 8O

Namárie!

Varda Tintallë

Több
22 éve 1 hete #81379 Írta: Theia
Theia válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Előre is bocsánat, ha már valaki kérdezett hasonlót előttem itt a fórumban, vagy valahol az oldalon található válasz a kérdésemre... :wink:
A chattel lenne egy kis problémám. Sajnos a weblapról közvetlen nem tudok belépni, szvsz az én beállításaimmal van a gond (tűzfal, java...?), viszont ezeken nem változtathatok, mert a gépet nem csak én használom a családban... Tavasszal még fel tudtam menni mIRC-ről, de most fogalmam nincs, hogy az működik-e, és ha igen, milyen szerverről. Tegnap az Eltéről próbáltam, ott a tolkien_hu szobában volt egy-két ember, de nem tudom, jó helyen jártam-e... Egyáltalán: tolkien_hu a szoba neve, vagy _ helyett . szerepel a címben...? Köszi,
Emily BriDead

"Nem érdemes túl komolyan venni az életet. Eddig úgysem élte túl senki."

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 2 hete #80014 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A bátyám lepucolta a gépet, és a netet is újra fel kellett rakni, ezért a fórum sem lép be automatikusan, viszont nem emlékszem a jelszavamra, és bármit próbálok, egyik se jó. viszont ha az elfelejtettem a jelszavamra kattintva beírom a nevem és az emilem, nem küldi ki a jelszót..mit csináljak????
Amúgy meg Dodiee vagyok...

Több
22 éve 2 hete #79887 Írta: svindler
Szerintem egyszerubb ha keszitunk egy altalanos leirast, es aztan azt kiteszem a netre. Es ha vkinek vmi gondja van akkor eleg belinkelni az oldalt.

Több
22 éve 2 hete #79885 Írta: Penngaladiel
Svin, arra gondoltam, hogy lehetne itt egy olyan topicot nyitni, hogy Tippek és trükkök. Itt lehetne megvitatni a technikai problémákat ("nem tudom letölteni", "nem tudom megnézni", "nem sikerül belinkelnem" stb.), milyen letöltőprogit érdemes használni, hol lehet elérni bizonyos lejátszóprogikat, meg minden ilyen dolog. Persze, csak ha másnak is van rá igénye. Az ilyen jótanácsok ugyanis teljesen elszórva vannak a különböző topicokban, és minden egyes problémánál valakinek újra és újra be kell gépelnie a választ.

Mit szólsz hozzá?

Többiek, szerintetek van erre igény?

Több
22 éve 2 hete #79633 Írta: svindler
Valami gond van hetek ota a tolkien.hu-n a level kuldessel.
Ezert vagy privit kuldjetek, vagy a: svindler@maffia.hu cimre irjatok. Koszike.

Több
22 éve 2 hete #79620 Írta: Áfonya
Svin! Miért nem lehet neked emilt küldeni? Mindig visszadobja a Mailer Daemon... :cry:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hete #78408 Írta: Telumehtar

Minerva írta: Csak én vagyok vaksi, vagy még mindig nincsenek szerelmes emotikonok? :roll:

Min: Sajnos ugytünik hogy még nincsenek :(

Több
22 éve 4 hete #78401 Írta: Minerva
Csak én vagyok vaksi, vagy még mindig nincsenek szerelmes emotikonok? :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78107 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Éowyn! írta: Nem tudja valaki hogy hívták a Gyűrűlidérceket, amíg emberek voltak? Az Ithildin mithril-ötvözet? Ha igen, miből áll a mithrilen kívül? Segítsetek, Idrillel hetek óta ezen vitatkozunk! Ja, még valami: ha a Gyűrűlidércek félnek a víztől, hogy jöttek át az Anduinon? Mert ha jól emlékszem, Osgiliathnál keltek át és ott akkor már nem volt híd. Vagy volt? :hein: :eek4: :closed: :bounce:

Javaslom, hogy menj a Kérdések topikba (Középfölde). Itt nem fogsz ezekre válasz kapni. Ott viszont annál inkább. :wink:

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #78014 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudja valaki hogy hívták a Gyűrűlidérceket, amíg emberek voltak? Az Ithildin mithril-ötvözet? Ha igen, miből áll a mithrilen kívül? Segítsetek, Idrillel hetek óta ezen vitatkozunk! Ja, még valami: ha a Gyűrűlidércek félnek a víztől, hogy jöttek át az Anduinon? Mert ha jól emlékszem, Osgiliathnál keltek át és ott akkor már nem volt híd. Vagy volt? :hein: :eek4: :closed: :bounce:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.868 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére