Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
17 éve 9 hónapja #315832 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Gandalf írta: Hol itt a gond? :P

sehol, hát épp ez az. :) én csak Bennek írtam, hogy nemcsak a fórumra vonatkozik ez az óhajsóhaj-nyifogós topik. :]

Ben: igen, de itt lehet kérvényezni azt is, hogy buherálják meg a Vendégkönyvet is, erre gondoltam mindössze. :)

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315825 Írta: Gandalf

Snuffles írta: a topik címében ez nincs benne, a topikokban összegyűlt óhajok és sóhajok mind a tolkien.hu-ra vonatkoznak :P

Hol itt a gond? :P A Tolkien.HU-hoz tartozik a főoldal, a fórum és a vendégkönyv is! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315824 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Snuffles írta: a topik címében ez nincs benne, a topikokban összegyűlt óhajok és sóhajok mind a tolkien.hu-ra vonatkoznak :P

Nyilván, de nem úgy értem... Hanem, hogy hiába frissítenénk a fórumot, a vendégkönyv tudtommal attól még nem változna, mert nem a fórum része, hanem különálló oldal. De szóljatok, ha rosszul gondolom.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #315823 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
a topik címében ez nincs benne, a topikokban összegyűlt óhajok és sóhajok mind a tolkien.hu-ra vonatkoznak :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #315819 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Brisa írta: Pedig lassan tényleg tenni kéne már valamit, mert pl. a Vendégkönyv szinte használhatatlan a robotok miatt...

Az viszont, ha jól tudom, nem tartozik a fórum alapját képező phpBB-hez, vagy igen? :oops:

Több
17 éve 9 hónapja #315817 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Pedig lassan tényleg tenni kéne már valamit, mert pl. a Vendégkönyv szinte használhatatlan a robotok miatt...

Brisa

Több
17 éve 9 hónapja #315785 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ilúvatar Gyermeke írta: Bocs, ha belekontárkodom: a mi fórumunkon ez a kis módosítás segített, nincsenek robot regisztrációk.
Ha volt már, akkor elnézést. :oops:

Kipróbáltam a dolgot, annyi a mellékhatása, hogy ha regisztrációkor avatart választok, az avatar kiválasztása után visszadob a regisztrációs feltételek elfogadásához, és kezdhetem elölről.

Ilúvatar Gyermeke írta: Amiért tulajdonképpen betévedtem a topikba: kaptam egy trágár privit egy számomra ismeretlen lénytől, ezzel kezdtek valamit, vagy kapok egy virtuális simit, s felejtsem el? :roll: :wink:

Ha megmondod, kitől kaptad a privit (és az valós személy), megdorgáljuk az illetőt. Ha robot, felejtsd el.

Több
17 éve 9 hónapja #315639 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Bocs, ha belekontárkodom: a mi fórumunkon ez a kis módosítás segített, nincsenek robot regisztrációk.
Ha volt már, akkor elnézést. :oops:

Amiért tulajdonképpen betévedtem a topikba: kaptam egy trágár privit egy számomra ismeretlen lénytől, ezzel kezdtek valamit, vagy kapok egy virtuális simit, s felejtsem el? :roll: :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
17 éve 9 hónapja #315350 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Aeglos: akkor se történt katasztrófa, amikor kb 100 robot volt regisztrálva a fórumra. A regisztrációhoz kézi aktiválás kell, amíg ez nem történik meg, addig nem tudnak belepiszkítani a topicokba. Tehát az a két robot még nem jelent nagy veszélyt.

Sil, Ben: az igazi probléma nem az, hogy régi az itteni fórum-motor, hanem az, hogy van benne pár egyéni fejlesztés, amit az újabb verziók nem biztos, hogy elviselnek. Ha valaki tud kölcsönözni egy tesztgépet, kipróbálhatjuk az áttérést.

Több
17 éve 9 hónapja #315345 Írta: Ben
Jaj, akkor elnézést. :oops: :roll: Nem lehetne csinálni előtte egy tesztfrissítést? Mármint valahová felrakni egy új verziót, és megpróbálni arra visszarakni az adatbázist, hogy sikerül-e. Tudom, menjek a fenébe az ötleteimmel... :oops:

Több
17 éve 9 hónapja #315343 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ben írta: Tudtommal igen, az újabb phpBB-sablonokban már van egy szűrő, be kell írni egy képről számokat, betűket, az kiszűri a robotokat. Viszont ahhoz újra kellene telepíteni a rendszert, és azt hiszem, még Sil írta anno, hogy ehhez a verzióhoz annyi MOD van felrakva, hogy kicsit macerás lenne... :roll:

Nem, én azt írtam, hogy az enyémhez volt felrakva annyi MOD. Az ittenihez nincs egy se (kivéve a hozzászólások sorrendjének megfordítását), csak ez annyira régi, hogy a frissítés lehet macerás.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #315340 Írta: Ben

Aeglos írta: Megoldható, hogy valami szűrőt tegyünk a regisztrációs rendszerbe?

Tudtommal igen, az újabb phpBB-sablonokban már van egy szűrő, be kell írni egy képről számokat, betűket, az kiszűri a robotokat. Viszont ahhoz újra kellene telepíteni a rendszert, és azt hiszem, még Sil írta anno, hogy ehhez a verzióhoz annyi MOD van felrakva, hogy kicsit macerás lenne... :roll:

Több
17 éve 9 hónapja #315339 Írta: Aeglos

Ulmo írta:

Ulmo írta:

Remzymama/Tünde írta: az utolsó 100 regisztráló közt alig van igazi, mind szexoldalas hirdető, azokat is le kéne törölgetni :cry:

Ahogy a Windows szokta mondani: it takes a few minutes... please, wait. (értsd: ma este eltűnnek)

Kész. Egy időre.

Tegnap óta megint felregisztrált 2 robot... :?
Megoldható, hogy valami szűrőt tegyünk a regisztrációs rendszerbe?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
17 éve 9 hónapja #315261 Írta: Idhren
Komolyan, lassan az Adminok már a középkori lovagok megfelelőjévé kell váljanak :roll:
De csinálják, böcsülettel, le a kalapot. Különben lerepül :lol:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #315251 Írta: Ulmo

Ulmo írta:

Remzymama/Tünde írta: az utolsó 100 regisztráló közt alig van igazi, mind szexoldalas hirdető, azokat is le kéne törölgetni :cry:

Ahogy a Windows szokta mondani: it takes a few minutes... please, wait. (értsd: ma este eltűnnek)

Kész. Egy időre.

Több
17 éve 9 hónapja #315218 Írta: Tünde

Ulmo írta:

:)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #315213 Írta: Ulmo

Több
17 éve 9 hónapja #315200 Írta: Tünde
az utolsó 100 regisztráló közt alig van igazi, mind szexoldalas hirdető, azokat is le kéne törölgetni :cry:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #315199 Írta: Nóli i linantea

Ben írta:

Ankalimon írta: Megtörtént.

Köszönjük szépen. :)

:meghajol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #315197 Írta: Ben

Ankalimon írta: Megtörtént.

Köszönjük szépen. :)

Több
17 éve 9 hónapja #315196 Írta: Ankalimon

Ben írta:

Nóli i linantea írta: Moderátorokat kérünk a Bezsélgetős és Éowyn topicokba! :?

En bloc a fórumról le kéne törölni, sőt tiltani az IP-jét... de az csak az adminnak áll jogában.

Megtörtént.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 9 hónapja #315195 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Moderátorokat kérünk a Bezsélgetős és Éowyn topicokba! :?

En bloc a fórumról le kéne törölni, sőt tiltani az IP-jét... de az csak az adminnak áll jogában.

Több
17 éve 9 hónapja #315193 Írta: Nóli i linantea
Moderátorokat kérünk a Bezsélgetős és Éowyn topicokba! :?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #315090 Írta: Altaris
nem tudom.. fogalmam sincs, mert hála jó ég újra jól működik :) bár a múltkor már kipróbáltam a ki-bejelentkezést és akkor se javult meg. de most már jó.. :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #314978 Írta: Gandalf
...vagy nem lehet, hogy véletlenül megnyomtad az "Összes fórum olvasottá tétele" linket a fórum alján? :roll:

Több
17 éve 9 hónapja #314975 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Galadriel14 írta: miért csinálja azt, hogy nem jelzi ki az új hozzászólásokat?.. nagyon nehéz így számon tartani hogy ki mikor mit és hová írt... :( :(:(:(

Be vagy jelentkezve, amikor nem jelzi neked? Sütik engedélyezve vannak?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #314972 Írta: Ulmo

Galadriel14 írta: miért csinálja azt, hogy nem jelzi ki az új hozzászólásokat?.. nagyon nehéz így számon tartani hogy ki mikor mit és hová írt... :( :(:(:(

Nekem jelzi.. de csak azt, hogy melyik topicban van új hozzászólás. Azt, hogy "ki mikor mit és hová írt" max a keresőfunkcióval tudhatod meg.

Több
17 éve 9 hónapja #314971 Írta: Altaris
miért csinálja azt, hogy nem jelzi ki az új hozzászólásokat?.. nagyon nehéz így számon tartani hogy ki mikor mit és hová írt... :( :(:(:(

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #314958 Írta: sebcsaba

Ulmo írta: Olyasmire gondolsz, mit ami az egyes alkategóriáknál olvasható a fórum főoldalán? Nem rossz ötlet, bár nem tudom, mennyire veszik majd a fáradságot a népek az olvasásához.

Nem.
- Olyasmire mint pl a nyelvek és írások topikban van, linkajánló céljából.
- Olyam megjelenési formával, mint például a szavazásoknál: a hozzászólások fölött egy olyan blokk mint a bejegyzések, de fixen ottmarad minden oldalon.
- Olyan topikoknál használva, amelynél valami szerveződik (LEP, farsang, tábor, vagy most épp a tánc)
- Olyan tartalommal, ahogy például Kincső szokta összegyűjteni az infókat adott eseményről egy-egy hsz-ban. Módosítási joguk a topikgazdáknak lenne.

Tehát nem a "miről szól ez a topik" lenne a célja, szerintem még mindig ezzel van a kevesebb baj. A célja a "lusta vagyok visszaolvasni, lehet majd táncolni a farsangon?" típusú kérdések kivédése lenne.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
17 éve 9 hónapja #314946 Írta: Feanor Faelivrin
Azok a hozzászólások azért tévednek el mert a témát változtatják a fórumozók. Folyamatosan. :wink:

"A mosoly a leger

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.844 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére