Tolkien HU Szerkesztőség

Több
18 éve 2 hónapja #300966 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
A zsebünkben lévő interjúk:

én - Telcoval (a következő interjú publikálást bevállalom)
Hanna - Ankalimon (készül, a hónap végén kerül ki a T.HU-ra)
gilloth - ha jól rémlik, nálad van a Leguán-interjú. Azzal mi a helyzet?
Rana - mi van Angwennel? Már rég meg kéne lenni az interjúnak...
Tünde - hogy áll a Rózsával készült cikk?

Jaconak meg köszönet az Fq-s interjúért.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300815 Írta: Brisa
Aki interjút tölt fel: figyeljetek arra, hogy az eddigi publikált interjúkhoz hasonló formázással kerüljenek fel. Próbáljunk meg egy picit egységesek lenni.

Gilloth már feltöltötte, még formáznia kell, hogy engedélyezhessük. Addigis készülhet a következő emberke az interjújával. Ki lesz az? A jövő hét vége felé kellene megjelenteteni...

Olosta, tervezzük, h feltesszük a videóanyagot is, úgyhogy írd csak meg a javaslataidat. :D

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300779 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Nézegettem a tábori dvd-n lévő interjús videókat.
Gratula Gillothnak és Ranának, egészen jól megcsinálták őket. :wink:
Viszont lenne pár észrevételem, amiket most itt nem fogok kifejteni, mivel nem tudom, hogy ilyen típusú interjúk fognak-e még készülni, valamint, hogy videó formájában fel lesznek-e töltve ezek ide (vagy máshova).
Ha a lányokat, vagy bárkit érdekelnek az észrevételeim, szívesen megosztom velük priviben.

Viszont, ha vannak olyan terveitek, hogy tesztek ki a TolkienHu-ra videó-interjúkat, akkor szívesen adnék nektek egy-két jó tanácsot [size=9:1vu4owr0](kis ideig volt szerencsém tévénél dolgozni, szóval, azt hiszem, tudom, mit beszélek).[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 2 hónapja #300733 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Kedves Interjúalanyok, ha olvassátok ezt a topicot, legyetek oly kedvesek és küldjétek vissza az átjavított interjúkat minél hamarabb!

Kedves Interjúkészítők, ne hagyjatok egy nyugodt percet se nekik, amíg ezt meg nem teszik!
:twisted:

Több
18 éve 2 hónapja #300593 Írta: Brisa
Okulásunkra megkértem Ulmot, hogy indítson egy új szavazós topikot. Figyeljétek ti is az ott folyó beszélgetést.

Gilloth, sürgesd már meg Alyrt. Nem értem, mi tart ennyi ideig.

Brisa

Több
18 éve 2 hónapja #300395 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Angwen sincs kész,de amint küldi az anyagot,már megy is a cikk.

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 2 hónapja #300357 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Amint megkapom Alyrtól javítom és töltöm. :oops: :oops:
Ádám még nincs kész. :oops:

Több
18 éve 2 hónapja #300264 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
az a helyzet, hogy Lau mg semmit nem reagált :( Rózsától meg várom a választ

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #300218 Írta: Brisa
Emberek, főképp gilloth, mi van az interjúkkal??? Valaki sürgősen töltsön már fel egyet.

Brisa

Több
18 éve 3 hónapja #299955 Írta: Gandalf
PÁLYÁZAT A TOLKIEN.HU FŐSZERKESZTŐI POSZTJÁRA

A Tolkien.HU új főszerkesztőt keres, aki koordinálja és irányítja a szerkesztőségi munkát, gondoskodik a lap rendszeres frissüléséről, a szerkesztőség munkáját összefogja és segíti a Magyar Tolkien Társaságon belüli információáramlás zavartalan működését.

Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk a posztra, akik...
- aktív (rendszeres tagdíjfizető) tagjai az Egyesületnek
- aktív és rendszeres fórumozók a Tolkien.HU-n
- van állandó internethozzáférésük
- van idejük és energiájuk a munkára
- van már szerkesztői, újságírói, főszerkesztői vagy hasonló tapasztalatuk a Tolkien.HU-nál, a Lassi Laurie-nál vagy egyéb médiumoknál
- tudnak együttműködni, csapatban dolgozni másokkal
- kreatívak, tele vannak ötletekkel, elképzelésekkel, álmokkal :D
- "ifjú titánok" :twisted: :wink: (na jó, ez csak a vicc kedvéért)

A pályázathoz kérünk egy
legalább egyoldalas munkatervet gépelve, melyben kifejti elképzeléseit, terveit, stb., amit elküld a gandalf@tolkien.hu címre!

A munkaterv és a pályázás határideje:
2006. szeptember 17. vasárnap éjfél!

Brisa bárkinek szívesen segít a pályázat elkészítésében, bevezeti őt a munkába, elmagyarázza a dolgokat, szóval csak bátran jelentkezzetek! :wink:

köszönettel a Tolkien.HU nevében:
Gandalf

Több
18 éve 3 hónapja #299900 Írta: Gandalf

Több
18 éve 3 hónapja #299760 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Brisa, ezer bocsánat a késlekedésért, tegnap jöttem meg a nyaralásból, ma még piszmogtam rajta egy sort, de immár landolt Ankalimon postaládájában. :D

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #299669 Írta: gilloth
Alyrnál van az interjú, h átolvassa. Nagyon szégyellem, h csak most sikerült leküldeni........ Brisa neked is átküldtem

Több
18 éve 3 hónapja #299541 Írta: Brisa
Mehet a következő interjú. Gilloth, rajtad a sor.

Kinek van még kész az interjúja? Eruntale, te hogy állsz?

Brisa

Több
18 éve 3 hónapja #298948 Írta: Gandalf
Már el is kezdtem. :wink: Fent van képek nélkül. Azért majd nézzétek meg képekkel is, ha lesznek, mert úgy az igazi.

Több
18 éve 3 hónapja #298943 Írta: Tünde
A héten lakásfelújítok, sorry, de igyekszem Rózsáéval... :oops:

Több
18 éve 3 hónapja #298937 Írta: Brisa
Szerintem nincs előrelépés a képfeltöltés terén, de érdemes kipróbálni. Amíg nem kezd el újra működni, addig hanyagoljátok a képeket, esetleg linkeket tegyetek be a szövegbe.

Gandalf, akkor te kezded. Gilloth jön majd 1-2 hét múlva Alyrral. Utána meglátjuk, kinek az anyaga lesz kész. Elvileg nálam van a Telcoval készült interjú.

Brisa

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #298917 Írta: gilloth
:oops: :oops: :oops: Alyré már majdnem kész van, igyekszem, de azt hiszem, illik neki megmutatni, mielőtt felkerül és meg kell győzni képügyileg
Ádámmal csak félig tudtuk megcsinálni táborban, de azt már szintén írom :oops: :oops: :oops:

Több
18 éve 3 hónapja #298795 Írta: Gandalf
Én nekem már csak kép kell és mehet, de nem tudom, fel lehet-e már tölteni képeket.

Több
18 éve 3 hónapja #298609 Írta: Tünde
Tőlem fenn van Gandalfé és Pandáé. Jövő héten ráérek beírni Rózsát és elküldöm. Aztán csak Laut várom, de ő még nem küldte vissza a válaszokat.

Több
18 éve 3 hónapja #298580 Írta: Brisa
Emberek, ki kezdi az interjúk felpakolását? Gilloth, Tünde?

Namarie, remélem nem felejtetted el az ígéreteidet. Várjuk a cikkeket.

Hajrá-hajrá

Brisa

Több
18 éve 3 hónapja #298326 Írta: Tünde

Gandalf írta: A Panda-interjú mikor lesz végleges állapotban? Lesz még hozzá kép, bevezető szöveg, ilyesmi? Vagy még mindig technikai akadályai vannak a dolognak?

többször jeleztem, hogy nem tudok képet betenni, azért is késett az interjú. Kiírja, hogy nem tehetek fel, csak jpg-t és tif-fet. De azt szeretnék, és nem engedi.... Ulmo megígérte hogy beleteszi a képeket és át is küldtem, gondolom csak idő hiány az oka...
az eleje eltűnt!!! kijavítottam, sorry :oops:

Több
18 éve 3 hónapja #298283 Írta: Gandalf
A Panda-interjú mikor lesz végleges állapotban? Lesz még hozzá kép, bevezető szöveg, ilyesmi? Vagy még mindig technikai akadályai vannak a dolognak?

Több
18 éve 4 hónapja #297840 Írta: Brisa
Tünde, megvan a Panda interjú, nem veszett el: www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2089

Ha megnézed a főoldal középső (felső) boxában, akkor megtalálod (csak nem az első sorban, hanem lejjebb, mivel te azóta engedélyeztél olyan cikkeket is, amit utánad töltöttek fel).

De az MTT rovat írásai között is megtalálod.

Brisa

Több
18 éve 4 hónapja #297802 Írta: Tünde

Brisa írta: Jah, jó félreértettem. Azt hittem a videós-interjú maradt el vele.

Akkor már csak Lau keresi a gazdiját. :D

Lau megkapta a kérdéseket és lassan válaszolgat is, azt ígérte :P

most a Pandás interjút kitöröltem és nem maragt fenn az MTT/Közösségben? Valaki aki ott a szerki válaszoljon légyszíves :oops:

Több
18 éve 4 hónapja #297779 Írta: Brisa
Jah, jó félreértettem. Azt hittem a videós-interjú maradt el vele.

Akkor már csak Lau keresi a gazdiját. :D

Brisa

Több
18 éve 4 hónapja #297778 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Brisa írta: Rana, írásos és videoformátum is jó lenne.
Ulmo, fel tudunk tenni a T.HU-ra videóanyagot valahogy?
A Telco-interjú is megvan.
ut eszembe, Angwennel és Lauval készült interjúk nincsenek meg! Őket ki vállalta el?

Angwennel én vállatam és mondtam,hogy nem csináltam meg táborban...de sn-en meg lesz,amint Angwen ráér.

S kíméli kérges lábait,

Több
18 éve 4 hónapja #297774 Írta: Brisa
Rana, írásos és videoformátum is jó lenne.

Ulmo, fel tudunk tenni a T.HU-ra videóanyagot valahogy?

A Telco-interjú is megvan.

Jut eszembe, Angwennel és Lauval készült interjúk nincsenek meg! Őket ki vállalta el?

Brisa

Több
18 éve 4 hónapja #297723 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nos..én bevallom nektek őszintén,hogy elfelejtettem Angwennel az interjút megcsinálni annak ellenére,hogy a csapkapitányom volt...de a tábor interjk a csapvezekkel,illetve tábvezekkel meg vannak videon...milyen formában tartanátok rá igényt?

S kíméli kérges lábait,

Több
18 éve 4 hónapja #297722 Írta: Gandalf
Tünde: köszönjük!

Brandirral megcsináltam én az interjút, szerintem nagyon érdekes anyag lett. Hanna (Eruntale) pedig majdnem kész az Ankalimon-interjújával.

A többiek hogy állnak?

És a tábori tudósítást (nem élménybeszámolót!) ki vállalja el?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.569 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére