Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Melian
- Nem elérhető
Kedves Kispajtások,
szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is megemlékezünk Tolkien Professzor halálának évfordulójáról.
Egy picit csalunk, mert nem szeptember másodikán, hanem elsején (pénteken) tartjuk a megemlékezést, a szokott gyakrolatnak megfelelően a Margit-szigeten.
Tehát:
Időpont: 2006. szeptember 1., péntek
Találkozóhely: Margit-sziget, Margit-hídi lejáró, a buszmegállónál, 18:30-kor.
Hozzatok magatokkal: gyertyát, kispárnát/pokrócot, amire leültök; és a legfontosabb: gondolatokat, idézeteket, verseket Tolkien Professzor emlékére.
Örülnék, ha most is sokan összegyűlnénk, hogy leróhassuk kegyeletünket a Professzor emléke előtt.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
És szerintem az evidens, h. mielőtt töröljük mindenki kap egy mailt arra a címére amivel regelt... aki rendszeresen nézi, csak nem ír, az akkor tud jelezni.
Elképzelés ezer van, az elnökség meg vállalta h. eldönti és intézkedik... ha nem képes rá 5 perc alatt, akkor magára vessen.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
1. 0 hozzászólással rendelkeznek
és
2. x ideje nem léptek be a fórumra.
Ez korrektebbenk tűnik.
Illetve gyakorlatilag az, amit Esgal is ír. Csak az egyik előre, a másik visszafele hat.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
1. ezek után a regisztrációnál rögtön valami szembeverős üzenettel tájékoztatjuk a t. felhasználót, h egy év alatt, ha nem szól hozzá, automatikusan törlődik. Freemailnél is van ilyen, ha nem lépsz be 3 hónapig, megszűnik a fiókod. Mindenki rögtön tudja, és akinek fontos, az ránéz a dolograidőnként.
2. Akik már regeltek, ezen feltétel ismerete nélkül, azoknak a megadott mailcímre/priviben megy egy mail, hogy nem aktívak, és törölve lesznek x idő (lehet itt is egy év,vagy akár 3 hónap) múlva, ha nem szólnak hozzá. Vagy, ha van lehetőségünk ilyen profi e-mailt csinálni: "Kattintson a linkre, ha továbbra is szeretné megtartani tolkienhus regisztrációját. Ha ezt x időn (1 hónap?) nem teszi meg, regjét töröljük."
Innen már csak a kérdéses időpontokra kell egy kilövés, de ezt nehogy már ne döntsék el az illetékesek 3 másodperc alatt...
Mindezt azért írtam, hogy lássátok, megfelelő intézkedésekkel senki kedve nem lesz elvéve. Sőt, ki tudja, még toborzó célokat is szolgálhat: ha ugyanis regisztrálsz, és érdekel a téma, és ráadásul azt is tudod, hogy nagyon is van miért aktívnak lenni, talán "előjön a homályból" még egy pár ember.
Kár ezen ennyit témázni.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Brisa
- Nem elérhető
A közgyűlésen elhangzottak nem éppen egy alaposan átgondolt és megrágott beterjesztés volt, hanem valaki egyszerűen felállt és méltatlankodott, a sok elfoglalt jó név miatt. Erre hasraütés szerűen meg lett fogalmazva egy mondat, amit aztán elfogadott a közgyűlés. De ez a mondat csak a kiinduláshoz jó. Az erre komptens embernek ezt kell gondolnia (legalábbis érdemes), és kialakítani a törlések menetrendjét.
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Brisa
- Nem elérhető
Mondjuk én annak idején rábólintottam az Ulmo által javasolt eljárásra... Lehet, hogy a lemondásom megkavarta a dolgokat.
Szerintem ehhez a cucchoz bőven elég lenne, ha Gandalf (mint a TolkienHU-ért felelős vezetőségi tag) és Ulmo leülne megbeszélni a dolgokat.
Brisa
- Aeglos
- Nem elérhető
A tavaszi közgyűlésen volt róla szó, akkor amikor megszavaztuk azt is, hogy külső embert bízzunk meg a pályázatok felkutatásával.
Csak végre kell hajtani...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta: Javasolhatom a napirendi pontok közé fölvenni annak eldöntését, ha már felmerült az óhajsóhaj topicban, h. hogyan csökkentsük a 0 hsz-es regisztrált felhasználók számát (amit a KGY-n megígértetek)? Tehát pl. 0 hsz-e van és már 1 éve regisztrált, vagy mindenki akinek kevesebb mint 10 hsz-e van és egy éve nem szólt hozzá, vagy milyen egyéb megkötéssel. Ezt megszavazni normális esetben 5 perc, és utána lehet intézkedni.
Annyira jó látni, hogy nincs semmi baj, és ilyen kényelmi intézkedések foganatosításával kell csak foglalkozni...
(megjegyzem megeszem a kalapomat, ha ebben 5 perc alatt döntésre jut az igen tisztelt tagság )
Our knees do not bend easily
- Tünde
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Brandir a szomszédban írta: Ha minden igaz augusztus 28-án nyilvános vezetőségi ülést tartunk (minden vezetőségi nyilvános), ahol a következő év programjairól, az ezekhez kapcsolódó szervezői pályázatokról fogunk vitázni és remélhetőleg dönteni is.
Javasolhatom a napirendi pontok közé fölvenni annak eldöntését, ha már felmerült az óhajsóhaj topicban, h. hogyan csökkentsük a 0 hsz-es regisztrált felhasználók számát (amit a KGY-n megígértetek)? Tehát pl. 0 hsz-e van és már 1 éve regisztrált, vagy mindenki akinek kevesebb mint 10 hsz-e van és egy éve nem szólt hozzá, vagy milyen egyéb megkötéssel. Ezt megszavazni normális esetben 5 perc, és utána lehet intézkedni.
nézz át a véleményemért a fent említett topikba!!!
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Brandir a szomszédban írta: Ha minden igaz augusztus 28-án nyilvános vezetőségi ülést tartunk (minden vezetőségi nyilvános), ahol a következő év programjairól, az ezekhez kapcsolódó szervezői pályázatokról fogunk vitázni és remélhetőleg dönteni is.
Javasolhatom a napirendi pontok közé fölvenni annak eldöntését, ha már felmerült az óhajsóhaj topicban, h. hogyan csökkentsük a 0 hsz-es regisztrált felhasználók számát (amit a KGY-n megígértetek)? Tehát pl. 0 hsz-e van és már 1 éve regisztrált, vagy mindenki akinek kevesebb mint 10 hsz-e van és egy éve nem szólt hozzá, vagy milyen egyéb megkötéssel. Ezt megszavazni normális esetben 5 perc, és utána lehet intézkedni.
- Melian
- Nem elérhető
ugyan még több, mint két hét van addig, de szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is megemlékezünk Tolkien Professzor halálának évfordulójáról.
Egy picit csalunk, mert nem szeptember másodikán, hanem elsején tartjuk a megemlékezést, a szokott gyakrolatnak megfelelően a Margit-szigeten.
Tehát:
Időpont: 2006. szeptember 1.
Találkozóhely: Margit-sziget, Margit-hídi lejáró, a buszmegállónál, 18:30-kor.
Hozzatok magatokkal: gyertyát, kispárnát/pokrócot, amire leültök; és a legfontosabb: gondolatokat, idézeteket, verseket Tolkien Professzor emlékére.
Szeretném, ha most is sokan összegyűlnénk, hogy leróhassuk kegyeletünket a Professzor emléke előtt.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Rabyn
- Nem elérhető
(06 20 205 9 666)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Morgana írta: Emberek,
egy cikk megírásához keresem a GyU-rajzfilmet és azt a kvízkönyvet, amiben filmes kérdések is vannak.
Sürgősen kellene, mert mielőbb el kell kezdenem rajta dolgozni.
Holnap Pesten császkálok. Tudnánk egyeztetni?
Köszönöm!
Kvízkönyv van.
(Az egytelen eredeti Tolkien kívzkönyv vagymi)
Egyeztessünk.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Morgana
- Nem elérhető
egy cikk megírásához keresem a GyU-rajzfilmet és azt a kvízkönyvet, amiben filmes kérdések is vannak.
Sürgősen kellene, mert mielőbb el kell kezdenem rajta dolgozni.
Holnap Pesten császkálok. Tudnánk egyeztetni?
Köszönöm!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
TÁNCRA FEL EMBEREK !!!!
A program
Aug 25-26-27...
Péntek (16-20-ig)
16.00-18.00-ig bemelegítés, tréning, nyújtás (Ladis, Brandir)
18.00-19.00-ig gimnasztika (Brandir)
19.00-19.30-ig erősítés (Ladis)
19.30-20.00-ig irányított nyújtás (Ladis)
Szombat - Vasárnap (10-14-ig és 15-18-ig)
10.00-10.30-ig bemelegítés (Ladis)
10.30-11.50-ig balett (Brandir)
12.00-13.00-ig ír tánc (Lau)
13.00-13.30-ig nyújtás (Ladis)
13.30-14.30-ig Ebéd szünet
14.30-15.50-ig kortárs technika és repertoár (Ladis)
16.00-17.10-ig flamenco (Julcsi)
17.20-18.30-ig társas tánc (Vewy, Narbeleth)
18.30-19.00-ig nyújtás (Ladis)
[size=9:2ym1lxx3]
edited by gör[/size]
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
Egyelőre sok mindent nem tudnék a "köznép" elé tárni, ami lépés megtörtént, azt már közzé tettem a csak MTT-tagok számára hozzáférhető topicban.Inczy írta:
oetg írta: Mae govannen,
sajnos a Jelszomat elfelejtettem, ezert oetg Néwen (RissaGreenleaf) jelentkezem be.
Nun a Lenyeg, momentan Pesten wagyok, kerdezem hogy lehetne valakivel telefonon a Wezetősegből felvenni kapcsolatot. Ha szukseges PM-ben kűldőm a Szamomat 0630.....
Kőszőnettel előre is RissaGreenleaf www.oetg.org
Dejó, erről tudhat a köznép is vmit, vagy vezetőségi dolog az egész..
- Inczy
- Nem elérhető
oetg írta: Mae govannen,
sajnos a Jelszomat elfelejtettem, ezert oetg Néwen (RissaGreenleaf) jelentkezem be.
Nun a Lenyeg, momentan Pesten wagyok, kerdezem hogy lehetne valakivel telefonon a Wezetősegből felvenni kapcsolatot. Ha szukseges PM-ben kűldőm a Szamomat 0630.....
Dejó, erről tudhat a köznép is vmit, vagy vezetőségi dolog az egész...?
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
Iagzából a problema MEGINT ott van, hogy a kedves tagságt, vagy azt aki szívesen segít ittvan évek óta stb. de nem tagság nem tájékoztatják rendesen. Szal informácioáramlás emberek
És nyugalom.
(bejó lenne most ha lenne chat)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ez abszolúte nem egyéni szocproblem, sokan vannak ezzel így, nemcsak te, és nem árt szvsz újra és újra szólni hogy a kérés meg is hallgattassék...Olosta (Aelalin) írta: Nemcsak anyagilag megterhelő. Akik messzebb laknak (már megint magamból indulok ki, de hát evvan), azok nem biztos, hogy el tudnak menni mindkettőre. Mert én speciel csak hétvégenként vagyok a családommal, és ha két hétvégére is programot szerveztek, máris mínusz a családnak. Jó igen, ez egyéni szocproblem. Töröljetek, kérlek!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Olosta
- Nem elérhető
Rayan írta: Kincső, nem is azzal van a baj, hanem hogy anyagilag megterhelő, ezért szerencsésebb lenne máskorra szervezni a találkozót. Aztán ez még sok mindentől függ. Csak ne az legyen, hogy valaki azért nem tud jelen lenni mindkettőn, mert sóher.
Nemcsak anyagilag megterhelő. Akik messzebb laknak (már megint magamból indulok ki, de hát evvan), azok nem biztos, hogy el tudnak menni mindkettőre. Mert én speciel csak hétvégenként vagyok a családommal, és ha két hétvégére is programot szerveztek, máris mínusz a családnak. Jó igen, ez egyéni szocproblem. Töröljetek, kérlek!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
- oetg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci