Kreatív Művészeti Csoport

Több
19 éve 1 hete #276914 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Nem értem a problémát. Ez olyan mint egy szerződés. Mi kiírtuk a feltételeket és aki ennek ismeretében kéri a "szolgáltatást" az betartja a szerződés feltételeit.

Hol itt a probléma?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hete #276910 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Rendszerint nem csak pályaművet hanem nevezési díjat is kell fizetni és láttam olyat is ahol a festőállványt is mellé kellett adni és nem adták vissza... (tavaly valamelyik temető hirdetett festménypályázatot arra hogy a temető nem csak gyászhely, hanem park is és ezt kellett illusztrálni)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 1 hete #276880 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport

Vewy írta: Az azért talán kicsit durva, hogy a "beérkezett műveket semmilyen körülmények között nem tudja visszaszolgáltatni"... az oké, hogy az MTT nem kíván postaköltséget meg időt áldozni a dologra, de ha valaki hajlandó egy megadott időpontban eljönni érte, annak lehetne adni 1 lehetőséget...

Ez szvsz nem durva. MINDEN művészeti pályázaton ez a helyzet (legalábbis én még csak ilyet láttam...)

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 1 hete #276863 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Bocs, de amennyire ismerem az rpg.hus embereket, talán nem ártana szóba állni velük. mert különben az a kép marad meg, h az mtt arrogáns hülyék gyülekezete, akik nem adják vissza a szerencsétlen ember képét, ha az elküldi nekik valami kitudjamilyen pályázatra.
Szerintem válaszoljon a pályázat kiírója, de értelmesen ám, mert azért a flémet is kockáztatja ...

Kommunikáció, emberek!

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 1 hete #276834 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Az azért talán kicsit durva, hogy a "beérkezett műveket semmilyen körülmények között nem tudja visszaszolgáltatni"... az oké, hogy az MTT nem kíván postaköltséget meg időt áldozni a dologra, de ha valaki hajlandó egy megadott időpontban eljönni érte, annak lehetne adni 1 lehetőséget...

Több
19 éve 1 hete #276821 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Brandirral maximálisan egyetértve csak még azt tenném hozzá, a pályázatok nagytöbbségén szerepel az, hogy alkotást, fényképet stb.-t nem adnak vissza.

Nem kell reagálni ezekre a hozzászólásokra. Mindig vannak olyanok, akik nem értenek egyet sokmindennel. A 3 év alatt én már sok reklamálóval találkoztam.

A lényeg az az, hogy a pályázati kiírás kint van, az érdeklődést láthatóan felkeltettük, úgyhogy mi elértük azt, amit akartuk. Nem kell magyarázkodnunk semmiért, a mi szénánk rendben van.

Inkább azzal foglalkozzunk, hova tudjuk még kirakni az a 200 db plakátot, ami nálam van.

Brisa

Több
19 éve 1 hete #276815 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
szvsz nem is akartak beküldeni semmit... :oops:

OFF!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 1 hete #276772 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Egyetértek Brandírral. Egyébként nem tudom hogy kell e erre válaszolni egyáltalán

Több
19 éve 1 hete #276768 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Jogos :?: Ha a felhívásban az van benne, hogy aki elküldi egy alkotását az nem kapja vissza, akkor vagy pályázik valaki és vállalja a megmérettetést egy többnyire képzőművészekből, fotóművészekből és karikaturistákból álló zsűri előtt, vagy nem küld pályaművet és otthon nézegeti mikor unalma óráiban a mappáit lapozgatja. Mi ebben a felháborító? A hőbörgés azért sem jogos, mert aki végképp ragaszkodik alkotásához, az beküldheti elektronikus formában is. Aki meg akkora iszonytatóan nagy művész, hogy a gondolat is felháborítja miszerint „lenyúljuk a meghülyitett embereket” hiszen ”egy profi borítókép öthelyiértékes, és csak 3-5 évre kap jogokat a kiadó, erdeti nélkül”, az úgysem fog pályázni.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
19 éve 1 hete #276767 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport

Gandalf írta: Reakciók a pályázat kapcsán az RPG.HU-n:

rpg.hu/iras/thozzaszol.php?id=4362&commall=1

Valaki, aki regizett felhasználó ott, világosítsa már fel őket! :idea:

vajh miről?
a pályázat szövegéből idéztek...

Persze el lehet mondani szép körmondatokban, hogy feltesszük a képet a honlapra meg ha lesz naptár belerakjuk, meg végülis az övéké a dicsőség... meg ilyenek, de a minimum lenne az, hogy az MTT gondoskodik arról, hogy a képek visszajussanak (esetleg digitalizálás után) az alkotójukhoz... Mert a felháborodás így elég jogos...

8O

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 1 hete #276755 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Reakciók a pályázat kapcsán az RPG.HU-n:

rpg.hu/iras/thozzaszol.php?id=4362&commall=1

Valaki, aki regizett felhasználó ott, világosítsa már fel őket! :idea:

Több
19 éve 1 hete #276651 Írta: Finwe
Kreatív Művészeti Csoport megbeszélés

A közgyűlésen november 19-én 9 órakor a Batthyány Alapítvány VI. ker. Eötvös u. 24 alatti székházában. Gyertek , még az ebédszünetben is beszélhetünk meg a gyűlés előtt is. Aki szeretne az elkövetkezendőkben a csoport munkájában résztvenni az mindenképp jöjjön.

Több
19 éve 1 hete #276610 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Ha kell rajz, szóljatok, mit kell, korlátozott számban én is tudok vmit alkotni.
(én is csak most olvastam)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 1 hete #276594 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport

Irunien írta:

Laurelen írta: nagykönyv nov.26-i rendezvény találkozó

nov. 7. hétfőn, HOLNAP találkozó a szabó ervin gyerekkönyvtárában 18.00kor

mindenki aki érintett a kronológia elkészítésében legyen ott!
(kreatívok, HNEsek)

én ezt csak most olvastam :cry: :cry: :cry: :cry: ....

attól még rajzolj!! :D
instrukciók jönnek...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 1 hete #276575 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport

Laurelen írta: nagykönyv nov.26-i rendezvény találkozó

(kreatívok, HNEsek)

én ezt csak most olvastam :cry: :cry: :cry: :cry: ....

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
19 éve 1 hete #276568 Írta: Gandalf

Több
19 éve 1 hete #276566 Írta: Aeglos

Aeglos írta: én is jövök festeni, ha kell segítség!

Sajnos ezt visza kell vonnom, mert az egyetem miatt először a 22.-e után érek rá, egy zh miatt. Ha akkor még nem késő, jövök, de előtte sajnos nem számíthattok rám. :(

Több
19 éve 1 hete #276525 Írta: Brisa
Elkészültek a MűvPályázatos plakátok. Szükség van olyan emberekere, akik ki tudnák rakni sok helyre. Akik vidékre is el tudnák juttatni a plakátokat, annak különösképp örülnénk.

Szerdán (nov. 9.) 17:30 és 22 óra között lehet átvenni tőlem a plakátokat a Batthyányi Alapítvány székházában (Eötvös u. 24.).

Gyeretek minél többen.

Brisa

Több
19 éve 1 hete #276410 Írta: Laurelen
nagykönyv nov.26-i rendezvény találkozó

(kreatívok, HNEsek)

Több
19 éve 1 hete #276390 Írta: Eldarien
Eldarien válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
A Budavár Shop együttműködésével kincskereső játékot szervezünk, amelyben Arwen nyakláncát lehet megtalálni :!:
Részletek a Film-Arwen Fórumon!

Több
19 éve 2 hete #276317 Írta: Brisa
Pók elhozta nekem az elkészült plakátokat. Vinni fogok a mai GOMUNCS-talira, és minden más programra is.

Várom a jelentkezőket, akik szétszórnák a plakátokat.

Brisa

Több
19 éve 2 hete #276287 Írta: Faelivrin
Faelivrin válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
[/quote]
Az jó, mert már tülkön ültem, hogy mi lesz....csak az elsőt díjazzátok, vagy a többieket is?nov 26, az milyen nap??Szombat... akkor jó!!!!igazából még utána sem néztem az 50 évfordukós programoknak...de bizti jó lesz!
szegény lepeseknek is írtam már, ott homályosítottak fel, hogy Fiwét kéne kérdezni...de már mindegy...
:roll:

LOL

Több
19 éve 2 hete #276268 Írta: Finwe
A "Szauron árnyékban" című művészeti pályázat eredményhirdetése

Nov 26-án lesz a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban az ott megrendezésre kerülő 50. évfordulós rendezvényen. A pályázókat mind e-mailben értesítjük. Ha e-mail címet nem adott meg akkor címén vagy sms-en.

A pontosabb időpontról később

Több
19 éve 2 hete #276139 Írta: Laurelen
szerintem nem baj ha más stílusúak és más technikával készültek a képek, ha van egy egységes keret és szöveg akkor az egyben fogja tartani.

nem leszek nov. 10-20ig, de azután festésre készen.

ja, és nagyon támogatom a pasztellt :)
pusz!

Több
19 éve 2 hete #276055 Írta: Finwe
Ja még valami:
Ha A3-ban nyomolunk akkor a 10 méterből ha jól számoltam 23 rajz jön ki, ha a4-ben akkor 33. Majd meglátjuk hányan leszünk és ki mennyit tud bevállalni, de szerintem a 33 az sok, mondjuk 25??

Több
19 éve 2 hete #276051 Írta: Finwe
Kellene talizni, nekem igazából bármikor jó, mondjuk jövőhét eleje? Hétfő? Én legkésőbb fél 8-ig érek rá, persze ha nem leszünk túl messze a nyugatitól, mert akkor megy az utolsó vonatom haza. Olyan helyen kellene ahol kipakolhatjuk a rajzokat (nodlee a szokásos hely?). Itt megbeszélnénk hogy:
-Mekkorában
-Milyen technikával
-Milyen jeleneteket

készítenénk. Ha meg van a HNE-től a lista akkor még a tali előtt megpróbálnánk kiosztani egy előzetes terv szerint hogy ki mit csinál, a talira hozunk vázlatokat tetszőleges technikával saját stílusban és kompizíciós vázlatokat. A kompozíciókból összeraknánk az egészet, hogy lássuk hogy mutat, majd a színes vagy tónusos vázlatok alapján megbeszélnénk a kész műhöz egy egységes stílust.
Én viszek majd egy egységes keretről vázlatot is
Ennyi a javaslatom egyelőre.
Akit érdekel még a dolog az jelentkezzen nálam priviben, köszi [/b]

Több
19 éve 2 hete #276032 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
Hacsak nem valami nagyon rossz időpotban lesz, én is segítenék. Úgy gondolom, a legszebb akkor lenne, ha lenne egy egységes elképzelés, és azt együtt csinálnánk, egy stílusban, mert a szétdarabolás-különotthonmegcsinálás elég eklektikus lenne... és beszélni kellene a HNE-vel, hogy milyen jeleneteket fessünk meg, azaz kérni kellene tőlük egy listát.

Ja, a Nagymező utcai művészellátóban lehet kapni tekercses rajzpapírt, és akkor nem kéne fecnikből összeragasztgatni. :D

Több
19 éve 2 hete #276027 Írta: Aeglos
én is jövök festeni, ha kell segítség!:)

Több
19 éve 2 hete #276019 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Kreatív Művészeti Csoport
A4 tényleg kicsi.
Össze kéne kapni a csoportot, és nekifogni megfesteni, hogy ne egy délutánra maradjon az egész (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
19 éve 2 hete #276016 Írta: Finwe
Illusztrálást vállalok, és koordinálom is szívesen:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.459 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére