Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21351 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szerintem is jó volt Frodó!De a legjobb akkoor is...Tudod kire gondolok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21350 Írta: Anonymous
Egy kicsit eltúlozta a szerepét, nem? És Frodó szerinte milyen volt? Iszonyatosan király.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21349 Írta: Anonymous
muszáj eztz itt csinálni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21348 Írta: Anonymous
Gollamot tényleg számitogéppel csinálták!Külömben nekem semmi bajom enmvolt Gandalffal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21347 Írta: Anonymous
Jó mondjuk én azthiszem, hogy a Gollamot számítógéppel csinálták, nem? Dde mondd a Gandalf tetszett? Szerintem ő volt a legrosszabb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21346 Írta: Anonymous
Hát igen !Aragornnal éa Legolasszal is eggyetértek!Gollamból eddig nemláttunk sokat,ugyhogy ne itélj ennyiből!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21345 Írta: Anonymous
Ugyan már ők szépen elkusshadtak ott hátul, semmi nagy nem volt bennük, és Gollam, hát ő? Róla nem is beszélek, De Legolas és Aragorn végig jók voltak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21344 Írta: Anonymous
Hát igen!De trufa és pippin se volt nagy szám!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21343 Írta: Anonymous
Szerintem meg nagyon édes, olyan törp szerű, hanem a Samu, hát az már fáj, hogy milyen dagi és ronda.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21341 Írta: Anonymous
ok.De kit fikázzunk?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21342 Írta: Anonymous
O.K. elkezdem:A Gimli nagyon undoritó volt, yoo??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21339 Írta: Anonymous
Ide nem tudok mit hozzászólni!!<br> Nincs különösebb gondom a Boromirral, helyes(?)pasi!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21340 Írta: Anonymous
Mondom, hogy álljunk le mert kezdem már nagyon unni a dolgot. Mind a kette nkurva jók voltak. Fikázzunk inkább másokat! Rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21338 Írta: Anonymous
Hajna!Már megbocsáss,de amit Aragornró irtál az tűrhetetlen!Aragorhn a legjoob és ez egyértelmű,és a kis nyálas Leolaszodnál pedig sokkal jobb!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21337 Írta: Anonymous
Szonja szerintem, bár a Boromírról nem vagyok nagy véleménnyel, de szerintem még ő is jobb, mint az Aragorn. Az Aragorn nagyon szar volt és már 43 éves.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21336 Írta: Anonymous
Finduilas: Kicsit zavaró, hogy Gandalf olyan nyersen válaszolgat Boromirnak. De érdekes a dolog. Ez végre AZ a Boromir, akit a rajongók szeretnek és tisztelnek.<br> (Ja, bocs a tegnapért, de egész délután nem volt a suliban Net. Sajnos életbe lép az új órarendem, és ezentúl csak reggel lesz egy 20 percem, meg pénteken 6. órában. Akkor ráérsz? Ja, meg jövő héten síelek, nem jutok Nethez..)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21335 Írta: Anonymous
Jaj, jaj, nekem is kellene ez a könyv!! Elnézést a tudatlanságomért, de nem ismerem. Ez a GYU egyik első verziója volt??<br> És köszönöm a lelkesedéseteket, amint lehet, folytatom a verset!<br> Most mennem kell, Erendil fényeskedjék nektek a sötétben, mikor minden más fény kialudt! Na és persze a mi hősünknek is! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21334 Írta: Anonymous
ööö,de egy hős,igazi jellem!(bna ez értelmes:)) Szóval,ez is bizonyítja mennyire nagy ember,mennyire hősies.És még Gandalf is meghajol előtte!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21333 Írta: Anonymous
Amíg nincs itt senki, megint írkálgatok a Return of the Shadow-ból. Azért írom le, mert nekem mindig nagy örömet okoz, ha Boromirról olvashatok. Gondolom nektek is. Újfent elnézést kérek a fordítás minőségéért, de csak szakszövegeket szoktam fordítani, ezt ráadásul éjszaka írtam, úgyhogy kéretik eszerint értékelni!<br> <br> <a href=http://www.full-of-beans.net/lotr-boromir/pictures/fotr025.jpg>Ráhangolónak itt egy kép.

Hogyan jutunk le a hóban?- kérdezte Trotter.

Nem tudom- mondta Boromir.- Kár, hogy Gandalf nem tud tüzet gyújtani, hogy utat olvasszon nekünk.

Lehet, hogy kár- förmedt rá Gandalf,- de még nekem is szükségem van néhány alapanyagra. Tüzet gyújtani tudok, nem táplálni. Amit te akarsz az egy sárkány, nem varázsló.

Valóban azt gondolom, egy szelíd sárkány jelenleg nagyobb hasznunkra lenne, mint egy varázsló- mondta Boromir olyan kacajjal, ami egyáltalán nem békítette meg Gandalfot.

Jelenleg, jelenleg- felelt.-Később majd meglátjuk. Elég öreg vagyok, hogy az ük-üknagyapád őse legyek, de szenilis még nem vagyok. Majd megnádod, ha találkozol egy vad sárkánnyal.

Jó, jó. Ha a fej csődöt mond, a testnek kell szolgálnia. Így mondják a mi földünkön- szólt Boromir.- Meg kell próbálnunk keresztülmenni a havon. Rakd fel a kicsiket a pónikra, kettőt egyre. Én viszem a legkisebbet. Te mész hátul Gandalf, én pedig elől.

Lassan vergődtek előre az úton. Jó időbe beletelt, amíg elérték a kanyart, de baleset nélkül eljutottak odáig. Egy rövid pihenő után elverekedték magukat a hófúvás széléig. Hirtelen Boromir megbotlott egy kőben, és fejjel előrezuhant. Faramond lerepült a válláról a mély hóba, és eltűnt. mögöttük a póni felágaskodott, és elesett, ledobva mind Frodót, mind Samut a hóba. Trotternek sikerült a második pónit visszafognia.
Pár percig teljes volt a zűrzavar. De Boromir felállt, lerázta a fejéről a havat, és odament a kapálózó pónihoz. Amikor újra lábra állította, elindult kimenteni a hobbitokat, akik eltüntek a mély lyukakban, a hóban. Előbb faramondot, majd Frodót felkapva keresztülvágott a maradék hótorlaszon, és letette őket a túloldalon. Aztán visszafordult Samuhoz és a pónihoz. Gyertek a nyomomban!- kiáltotta a többieknek.- A legrosszabbon már túl vagyunk!

Végül mindannyian leértek a hosszú lejtő aljára. Gandalf meghajolt Boromir előtt.

Ha mogorva voltam, bocsáss meg- mondta.- Még a legbölcsebb varázsló sem szereti látni, ha a terve füstbe megy. Hála az égnek a nyers erőért és a józan észért. Hálásak vagyunk neked Boromir Ondból.

( A mi hősünk! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21332 Írta: Anonymous
Marcipán:csoda szép verste írtál!!Gyorsan írd majd le nekünk a folytatást!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21331 Írta: Anonymous
Marcipán: Ez nagyon szép! Izgatottan várom a folytatást.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21330 Írta: Anonymous
Sajna én csak napközben tudok fórumolni :) , csevegni meg egyáltalán nem, mert lecsavarják a fejem a mhelyen.<br> Ilyenkor alig győzöm visszaolvasni az esti termést! :) )<br> Bátorkodom traktálni a tisztelt közönséget egy zengzeménnyel. Természetesen Boromirról szól :) ), és ez még csak egy kicsi töredéke egy balladának, amin most görcsölök.<br> Szóval:<br> <br> Föld felett és föld alatt,<br> minden ér és kis patak<br> messze vigye hangodat!<br> Kérek minden nagy hegyet,<br> hótaréjos-ékeset,<br> visszahangozza léptedet!<br> Tükör legyen hűs harmat,<br> ott őrizze arcodat,<br> föld felett és föld alatt.<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21329 Írta: Anonymous
A gyaloglón nyitottam ilyen témában egy szobát, és egész jó kis csevegés kerekedett belőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21328 Írta: Anonymous
Éowyn: Nagyon tetszik, amiket írtál, bár nem mindenben értek teljesen egyet. Én nem éreztem, hogy Aragorn lenézte volna Boromirt. Inkább csak nem tudta, hogyan viselkedjen vele, hiszen valahol tényleg vetélytársak voltak. De Boromir miután megbizonyosodott Aragorn kilétéről teljes egészében elfogadta. Más kérdés, hogy nem mindig értett egyet vele. A negatív viselkedése pedig a Gyűrűnek köszönhető. <br> Nem tudom, Aragorn mit érzett a szövetség tagjai iránt, de az tényleg nagyon jellemző, hogy Boromir barátkozni akart velük. Ezért szerette őt Trufa is, mert akármilyen nagy harcos és büszke ember volt, mindig kedvesen viselkedett a többiekkel. És a hobbitok pedig valamilyen atyai érzést keltettek benne.<br> A patroituzmus, a kalandvágy, a lelkesedés és a barátság valóban sokkal emberibb érzések, éppen ezért ezekre könnyebb hatni. De pont ez az amit annyira szeretek benne, hogy mindig az érzelmei, irányítják. Mindig szenvedélyes és lelkes.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21327 Írta: Anonymous
Igazatok van. Aragorn mindig egy kicsit lenézi Boromirt. De az is igaz, hogy Boromir valamiféle vetlkedésbe csap Aragornnal, és mindig mindenben meg akarja előzni. Persze, lehet, hogy ez a természetében volt, mármint a versengés. Mindenesetre, ha nem favorizálják annyira Aragornt, ha nem akarják annyira érzékeltetni, hogy nyerő, és hogy király lesz, akkor Boromir viselkedése sokkal pozitívabb lett volna. De míg Aragorn inkább csak szánalmat érzett a Gyűrűszövetség tagjai iránt -hiszen a Kószák magányos népség...-, addíg Boromir barátkozott velük, és ez a legeslegjobb vonása. Emlékezzetek, ahol segíteni kellett a Könyvben a Kicsiknek, ott Boromir volt az első, lásd hóvihar. És, ha már itt tartunk, lásd Film, vívós jelenet. Aragornt valamiféle interkontinentalizmus, szánalom, és kötelességtudat hajtja, Boromirt pedig patriotizmus, kalandvágy, lelkesedés, barátság, amik, ugyebár el kell ismerni, sokkalta emberibb érzelmek- és mindezt kettétöri a Gyűrű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21326 Írta: Anonymous
oohhh.Köszönöm a vigyort!!!Á,de édes... :) )<br> Szóval a Sonka.Egyik barátnőm mondta,mert ''véletlen'' Orlikának szóítottam Orlit.Ezért ő ezzel vágott vissza:).<br> Valóban nagyon szép néz,csak,az a baj,hogy kicsit rövid.Meg már megszoktam,de itt csak Sean lesz:)?Még 10000000000szer köszi a képet!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21325 Írta: Anonymous
<a href=http://www.full-of-beans.net/lotr-boromir/pictures/fotr043.jpg>Még egy vigyor. Csak neked!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21324 Írta: Anonymous
Honnan jött ez a Sonka? Olyan szép név az, hogy Sean. Legalábbis énnekem nagyon tetszik. Mindig azt hittem, hogy ír. És az íreket imádom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21323 Írta: Anonymous
az a híres Sean-os (Sonkás:)) vigyor... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21322 Írta: Anonymous
Éljen! Sikerült. Hála Olórinnak, a maiák legbölcsebbikének.<br> Ugye milyen édi kép!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.672 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére