Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21290 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hoppá, hová tűnt??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21291 Írta: Anonymous
Na, még 1x! Legalább megtanulom! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21289 Írta: Anonymous
Harmadát Te, harmadát én az utolsót, meg valaki más.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21288 Írta: Anonymous
Beírjam én??<br> Nálam itt a könyv :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21287 Írta: Anonymous
Még valami: Megnéztem eredetiben is, és azt kell, hogy mondjam, hogy KIVÁLÓ a magyarhangja, de az eredeti azért jobb... (Főleg a móriai nyilazós résznél tetszik.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21286 Írta: Anonymous
Ok. a minden igaz, akkor még a délelőtt folyamán felkerül az egész. Már én is gondoltam rá, csak sajna otthonhagytam a könyvet. De itt ül mellettem egy srác, aki pont a 2. kötetet olvassa. Na tőle elkértem és mindjárt jön vele.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21285 Írta: Anonymous
Tényleg ez a legszebb dal az egész könyvben. Dwin: Ide is feltehetnéd az egyik versszakot.(vagy az egészet)<br> <br> Pénteken, amikor megnéztem a filmet már akkor elkezdtem sírni, amikor kikötöttek Amon Hennél. Nagyon tetszik az a jelenet, ahogy Boromir megrázkódik a csónakban. Amikor először láttam teljesen ledöbbentem, hogy úristen Boromir ennyire szenvedett. Azt is néztem, hogy hogyan törik ketté a kürtje, de nem láttam, csak azt, hogy egyszer csak már törve lóg az oldalán. Tudjátok, mit láttam volna még nagyon szívesen a filmben? Amikor Boromir megfújja a kürtjét Móriában és egy pillanatra még a balrog is visszahőköl. Az óriási lett volna.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21284 Írta: Anonymous
Meg is csinálom.<br> Úgy szeretem, mikor a szélről és a hős Boromirról dalolnak, aki már nincs többé. olyan szomorú. Sztem át lehet benne érezni egész Gondor fájdalmát. A nyomást, amit Mordor megfékezése miatt kell elviselniük. (De ők vállalják!) ÉS A HŐSIES DACOT: Gyönyörű!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21283 Írta: Anonymous
jaja,nagyon szép vers,Dwin csináld meg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21282 Írta: Anonymous
Aztán aranykeretbe foglald ám!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21281 Írta: Anonymous
Én most pill. azt tervezem, hogy Boromir siratóénekét kinyomtatom és kiteszem a szobám falára.<br> SZTEM AZ EGYIK LEGMEGHATÓBB ÉS LEGMÉLYEBB VERS A KÖNYVBEN:

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21280 Írta: Anonymous
Nekem a könyv volt előbb; emléxem, hogy a barátom hiába győzködött, hogy Gandalf tényleg meghalt én nem hittem el neki. Tudtam, hogy nem halhatott meg, és valamikor még fel fog bukkani. Nem tudott átverni. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21279 Írta: Anonymous
Marcipán:igazad van,Gandalf valóban nem halt meg,de amikor elsőzör láttam,ezt nem tudtam.<br> Deagol:én is jobban bőgtem mikor szegényke Meghót:(((((((((<br> Eglarcarien:Nos,mondjuk igazad van,engem sem csak a tudás nyomasztana.Egyszer minden elmúlna,''elhagynának'' a jóbarátok,a szerelmem is meghalna... Ezért sajnálom a tündéket.Az emberek igaz nem olyna bölcsek,mint a tündék,de úgyhiszem ők jobban tudnak élni abban az emberöltőnyi időben,mint a tündék sok ezer évvel a hátuk mögött.Talán azért,mert ők nem ismerik a világ fájdalmát annyira,mint a tündék.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21278 Írta: Anonymous
Naná! Főleg, mert Gandalf nem is halt meg. Boromir meg...<br> Hüpp-hüpp...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21277 Írta: Anonymous
én úgy bőgtem, amikor +halt istenbizony :( ((((((((((((((( jobban, mint amikor Gandalf lezuhant

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21276 Írta: Anonymous
Na, volt mit olvasnom. Aktívak voltatok a hétvégén is.<br> <br> Eowyn: örülök, hogy tetszett a cikk. Szerintem is nagyon jó. Úgy érzem, Seanban és Boromirban van valami közös. Ránézésre Sean sem kimondott jó fiú, nem véletlenül osztanak rá mindig rossz szerepeket. Viszont azokból az interjúkból, amiket eddig olvastam, nekem úgy tűnik nagyon remek ember. Hát nem volt teljesen hiteles, ahogy önfeledten játszik a hobbitokkal?<br> <br> Érdekesek ezek a különbségek a tündék és az emberek között. Majd én is hozzászólok, csak most lesz egy két és fél órás elôadásom. <br> Namarie!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21275 Írta: Anonymous
Dwin: Hát semmivé. Ahogy Gimli mondta anno: 'azt hiszem, végülis csak a lett volna marad belőle'.<br> Robin: A számból vetted ki a szót. De én nem a tudást, inkább a rengeteg emléket tartanám nyomasztónak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21274 Írta: Anonymous
Dwin:teljesen igazad van.A tündék ''tökéletesek'' és az évszázadok alatt felhalmozott tudás szerintem nyomaszthatja őket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21273 Írta: Anonymous
AZ EMBERNEK AZ A LEGNAGYOBB ERŐSSÉGE? HOGY VANNAK GYENGÉI: Ez hülyén hangzik, de sztem igaz. Milyen lehet vajon annak a tündének, aki 'tökéletes' és ezt el kell viselnie.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21271 Írta: Anonymous
Dwin!<br> Egyről beszélünk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21272 Írta: Anonymous
A kiváncsiságot nem negatív jelzőként értettem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21270 Írta: Anonymous
De az viszi előre az EMBERT, meg az elégedetlenség. Mivé lettünk volna kíváncsiság nélkül???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21269 Írta: Anonymous
Na meg egy nagy adag kiváncsiság. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21268 Írta: Anonymous
Sztem csak a nagylelkűség jöhet szóba, mivel először valószínűleg nem is tudta, hogy miért megy oda, csak az álomról tudott. Így kalandvágy sztem nem igazán lehetett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21267 Írta: Anonymous
Ostoba az, aki le merészeli becsülni Seant!!! Szerintem nagyon-nagyon jól néz ki. A Könyvben , emlékeztek, Pippin mindig is szerette őt, nagyúrhoz illően méltóságos viselkedéséért, és én is szerettem a Filmben, mert olyan emberi volt, kiszámítható. Aki nem olvasta a Könyvet, az is tudhatta, hogy ő lesz a gyenge láncszem, és olyan bátor volt, hogy mégis küzdelembe bocsájtkozott volna a végzetével! Az is olyan szimpi a Könyvben, ahogy a Városban folyó csatározásokról beszél. Ahogy kiderül utóbb, hogy nagyon-nagyon bátran viselkedett már ott is. És amilyen a kapcsolata lehetett az öccsével, hogy helyette vállalkozott az útra...Szerintetek kalandvágyból tette, vagy nagylelkűségből? Esetleg mert közvetlenközelről akart alakítója lenni kora eseményeinek? Szerintem ha tűrte volna, hogy pusztán praktikus okokból Faramir menjen el helyette, nem is ő lett volna. Megjegyzem, egész másként alakulhattak volna az események, nem? Faramir az álomlátó, a jós, a tünde, míg a bátyját sokkalta inkább az olyasmik vezérlik, mint dicsőség, kalandvágy, lelkesedés, vállalkozó szellem...<br> Finduilas, az a riport, amit csak most volt szerencsém elolvasni, tényleg zseniális...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21266 Írta: Anonymous
OFF: Tünde-lány:nem akar bejönni a gyali

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21264 Írta: Anonymous
Flor gyere csetre!(gyalesz) lécci

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21265 Írta: Anonymous
bocsi az offért:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21263 Írta: Anonymous
jajajajajajaajjaja.<br> de ezt nem én mondtam Aragornról, hanem Tokien.<br> Egy viharvert arcú fickó.<br> Ez volt.<br> Nekem tetszik.-)<br> Már ez a duma<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21262 Írta: Anonymous
Naja,nem kifejezetten helyes,de ahogy vigyorog.)))Meg a szemei nagyon különlegesek:)) De ez mindig így van,sosem a ''tipikusan'' helyes pasik jönnek be:))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.706 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére