Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21411 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Finduilas:jók ezek a képek!:)) Fuu,a kis elegáns... :) Ma csinálok pár képet a Ne szólj szájból,majd elküldöm a janikára.<br> Most megyek,további kellemest!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21410 Írta: Anonymous
Ááááá! Ezt látnotok kell!!! Sean, mint Rómeo. Egy elég modern feldolgozásban.<br> <a href=http://www.compleatseanbean.com/romeo.html>Istenem, de fiatal volt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21409 Írta: Anonymous
Jók ezek a Faramiros képek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21408 Írta: Anonymous
Találtam néhány jó képet Seanról a nem tudom milyen díjátadón. Nagyon elegántos!<br> <br> <a href=http://www.compleatseanbean.com/lotr-sag/>Nézzétek meg nagyban is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21407 Írta: Anonymous
Fin: hú, nagyon szépek ezek a rajzok! *ezerrel irigykedik* Faramir egész jól néz ki rajtuk... ;D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21406 Írta: Anonymous
Findulias: Megnéztem a képeket. Tök jók! :) Elfelejtettem mondani. hogy csütörtöktol nem leszek. Szombaton térek vissza közétek. Most te írhanál egy összefoglalót az itt történtekrol. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21405 Írta: Anonymous
Tünde-lány: Meghkaptam az emiledet, de csak ennyi jött át: Sziasztok!<br> Denethort pont olyannak képzeltem, amilyen a rajzon van. (A filmbéli Denethor rémes.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21404 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ!<br> Láttam a Legolasos is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21403 Írta: Anonymous
najó, nem kell engem komoylan venni...csak nagyon fáradt vagyok, a barátnőm szerint oylan vagyok, mint egy lemerült duracell-elem!<br> bocsika:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21402 Írta: Anonymous
hú, ez a Faramiros rajz...száégyenszemre nekem először nem (csak) a meghatottság jutott eszembe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21401 Írta: Anonymous
Fuu,de jók ezek a képek!Faramir és Éowyn nagyon szép együtt!<br> No,megnéztem a Ne szólj szájat.Szegénykém,olyan brutálisan ölte meg Michael Dougles bácsi... (hüpp) Élve eltemette..Bár megérdemelte,mert iszonyat szemét embert alakított,de akkro si:)<br> Most rohannom kell,további kellemest!Szaizstok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21400 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/a/n/anke/sonreturned.jpg.html>Ha még nem elég a meghatódásból: Faramir hazatérése.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21399 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/a/n/anke/lotr_denethor_elf.jpg.html>Ezt mindenki nézze meg! Csodaszép! És szörnyen megható. Denethor és Faramir.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21398 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/a/n/anke/faramir_drawing_elf.jpg.html>Még egy. Nagyon szép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21397 Írta: Anonymous
Eowyn:<br> <br> nem a 3 hónapos elmaradás a baj, hanem hogy Cinemával mérgesíted fel magadat....<br> Már sokan leírtuk, hogy aki a Cinemát forgatja, az ostobaságokkal bőven el lesz látva...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21396 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/a/n/anke/faramirpencil.jpg.html>Egy szép rajz Faramirról. Nagyon tetszik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21395 Írta: Anonymous
AAA!!!<br> Tegnap véletlenül hozzájutottam a januári Cinemához(igen, tudom, hogy el vagyok maradva kb 3 hónappal!), és az áll benne, hogy Boromir hasadt lelkű!!!<br> Talán kötelezővé kellene tenni a kritikusoknak v. újságíróknak, hogy olvassák el a Könyvet, mielött ilyen felelőtlenül irkásznak össze-vissza!!!<br> Az meg aztán végképp túlzás, hogy Júdáshoz hasonlítják!<br> Júdás öncélúan, a pénzért árulta el Mesterét, míg Boromirra a Gyűrű hatott negatívan, egyébiránt jóformán csak pozitív vonásai vannak. Mellesleg a halálneme is megkülönbözteti. Gondor emberei állják a szavukat, mert az adott szó esküként kötelez, ő pedig állta az esküjét. Grrr...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21394 Írta: Anonymous
Szerintem az ami Gandalfban is megvolt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21393 Írta: Anonymous
Én nem írtam Faramirról, hogy elvette volna a Gyűrűt.<br> De az ő jelleme még nem teljesen tiszta nekem. Nem hiszem, hogy kellett volna neki a Gyűrű, csak nem látom világosan, hogy mi van benne, ami ezt megakadályozta.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21392 Írta: Anonymous
Legalábbis nagyon remélem... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21391 Írta: Anonymous
Amit Faramirról írtál, azzal nem egészen értek egyet, de amit Boromirról, az biztosan helytálló.<br> Faramir nem akarta a Gyűrűt. Emlékszel, azt mondja, akkor sem venné fel, ha ott heverne. Már akkor azt mondja, amikor azt sem tudja, miről van szó. Ha meg is kísértette őt a jótetteken keresztül, akkor sem vette volna el.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21390 Írta: Anonymous
Köszönöm, köszönöm! <br> Az az igazság, hogy rengeteget gondolkodtam már Boromir személyiségén és motivációin. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy amit leírtam, tökéletesen helytálló, de remélem majd a többiek is hozzá teszik a gondolataikat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21389 Írta: Anonymous
Finduilas, zseni vagy! Én is ezt akartam mondani, vagy legalábbis tudat alatt bennem volt a gondolat, de nem tudtam megfogalmazni ilyen jól...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21388 Írta: Anonymous
Én is sokszor elolvastam azt a részt. Szerintem Faramir tökéletesen ismerte a bátyját. Tudta, hogy mennyire vágyik arra, hogy hatalma legyen. De nem az emberek feletti hatalomra vágyott, hanem a cselekvés hatalmára. Amit a Gyűrű megadott volna neki. <br> A halála nagyon nehéz kérdés. Mert egyrészt lehetne azt mondani, hogy Aragorn mondta neki, hogy vigyázzon a hobbitokra. De ez persze így kevés. Szerintem ő nagyon szerette a kicsiket, és ezért küzdött értük. Van valami a szándékos halálkeresésben is. De nem a bűnét akarta jóvá tenni, hanem rájött, hogy csak akkor maradhat tiszta és nemes, ha meghal, mert különben a Gyűrű hatalma alá kerül.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21387 Írta: Anonymous
De hát későn fújta meg a kürtöt! Mondjuk biztos volt benne abból a büszkeségből, amiről már egyszer írtam itt, mert hogy hozzá volt szokva ahhoz, hogy ő a legjobb,a legerősebb, a legbátrabb (mellesleg az is volt!), de akkor is szerintem kínozta a lelkiismerete, és jó halált halt, amire büszke lehetett, és amivel jóvátette (akarhatta jóvátenni, nem?) a Gyűrű csábítását.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21386 Írta: Anonymous
Éowyn:azt azért nem hinném,hogy szándékosan kereste a halált.Szerintem,azzal akarta jóvá tenni a ''bűnét'',hogy megmenti Trufát és Pippint.De,mint tudjuk,ez nwem sikerült,és itt már valóban kereshette a halált,mert,sajnso,nem sikerült a ''bűnét'' jóvá tenni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21385 Írta: Anonymous
Tegnap olvastam azt a jelenetet, ahol Faramir és Frodó találkozik, és világossá válik Faramir számára, hogy a bátyja el akarta venni a Gyűrűt. <br> Emlékeztek, ott azt mondja, rossz hírt hoztak neki a hobbitok, de ő azt mondta, akkor sem venné el a Gyűrűt, ha ott heverne az országúton, és bár Gondor emberei előfordul, hogy kérkednek, de állják a szavukat.<br> Gondoljátok, hogy ezzel azt akarta mondani, tudatában van, hogy Boromir kérkedett az erejével (nem szóban, természetesen, csak tettben!), de a hobbitoknak figyelembe kell venniük, hogy közvetlen utánna meghalt, és valószínűleg szándékosan kereste a halált, mert vezekelni akart a szava megszegéséért? Vagy ez képtelenség, és csak nagyon bele akarok magyarázni valamit a szavaiba?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21384 Írta: Anonymous
Szerintem a filmben Boromir messze az egyik legjobb szereplő volt,azon kevesek egyike,akiknél némi erőteljesebb jellemábrázolás is sikerült.Az a jelenet pl amikor Frodó a havas hegytetőn elveszti a Gyűrűt,baromi jó,mert Boromir is jól játszik.Kár,hogy meghalt... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21383 Írta: Anonymous
Viszont általában Boromirnak teljesen igaza van. Amikor meg nem, azt nagyon hamar belátja. szerintem ő az, aki legreálisabban látja a dolgokat. Mivel ő két lábbal áll a földön. Kivéve persze a Gyűrűt, amit nem tud reálisan nézni, csak amikor már késő.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21382 Írta: Anonymous
Robin: nekem nem is pont az ellenkezése ellenszenves, hanem az, hogy olyan fanyalogva teszi az ellenkezést... 'Nem megmondtam, hogy ne jöjjünk ide', stb... de azért az hozzáteszem, hogy (a könyvbeli) Boromirral ez az egyetlen bajom, többi nemes tulajdonságát (hazaszeretet, hősiesség, emberség) teljesen elismerem! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.685 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére