Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21201 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
oo,milyen édes!imádom... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21200 Írta: Anonymous
Ez édes, ahogy itt egymásra néznek! Boromir és Arwen!<br> www.compleatseanbean.com/lotr-japan15.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21199 Írta: Anonymous
Szóval Boromir predesztinálva volt arra, hogy a Gyűrű hatalmába kerítse, vagy egyszerűen egy tiszteletreméltó ember volt, akit megkísértett egy nálánál nagyobb erő?<br> <br> Úgy gondolom, az utóbbi. Ő jószándékú. Jót akar tenni. Békét akar teremteni, mint mindenki más. Stabilitást és harmóniát akar a népének és a társadalmának, ami kezd szétesni. <br> <br> Boromir egy szörnyű szituációban van. Mint a helytartó legidősebb fia, ő az utolsó egy tiszteletreméltó sorban, ahol a helytartók védték a várost, mióta az utolsó király meghalt. De most ez a stabil rend fenyegetve van, nem csak Sauron által, hanem attól a lehetőségtől is, hogy visszatér a valódi király, és elfoglalja a trónt. Bármi történik, a világ, amiért Boromir ősei generációk óta küzdöttek véget ér... hacsak ő nem talál módot a megmentésére.<br> <br> Nem hiszem, hogy ismeri a Gyűrű hatásainak komplexitását.-magyarázza Bean- A halandók sokkal befolyásolhatóbbak, és mint egyének sokkal kiszolgáltatottabbak a rossz erőknek. Azt hiszem, ez egy folyamatos harc, akárcsak a fizikai harcok, amik végigkísérik a filmet. A belső szenvedés az, amivel nem tud megküzdeni. A lelke mélyébe rágja ez magát. Harcol ellene, hősiesen. Nem akarja, hogy megtörténjen, de nem tud ellenállni. Nem sokan tudnának. De mivel ő egy ember a Gyűrű elkezd hatni rá. Ez az amit nagyon érdekesnek találtam. Szeretem a csatákat, és a fizikai oldalát, de az érzelmi részét sokkal érdekesebbnek tartom.<br> <br> <br> Még van tovább is, de az már nem Boromirról szól. Lehet, hogy néhol félrefordítottam. Bocsi, nincs szótáram. Nekem nagyon tetszik amiket mond, főleg a belső harcról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21198 Írta: Anonymous
Akkor nekiveselkedek. A compleatseanbean oldalon van. Egy magazin cikke.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21197 Írta: Anonymous
Folytasd,légyszi:))Egyébként honnan van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21196 Írta: Anonymous
Folytasd csak, érdekes, amit Bean gondol, igaz nem teljesen egyezik a véleményünk.<br> Hát igen, nem kérték ki a véleményemet az egyes karakterekről!! Megbocsáthatatlan! :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21195 Írta: Anonymous
Néha a hősök elbuknak. Minden erőfeszítésük ellenére cserbenhagynak mindenkit, aki számított rájuk, főként saját magukat. Mert a cselekvés embereit mindig megkísérti a könnyű út, ami gyors győzelmet ígér. Legutóbbi áldozata a harcos Boromir, aki meggyőzte magát arról, hogy jóra tudná használni a Gyűrű erejét, ha az ővé lenne.<br> <br> Ő egy szimpatikus karakter- mondja brit Sean Bean, aki Gondor helytartójának örökösét alakítja PJ filmjében- Érzékeny, és megpróbál gyakorlatias és realista lenni, és erős, de az az átkozott dolog megakadályozza ebben. Azt gondolom, tudja, egészen biztosan, hogy a gyűrű el fogja pusztítani, és csak megpróbál kitartani addig, amíg csak tud.<br> <br> Ha kell még, majd folytatom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21194 Írta: Anonymous
Na, hazaértem (mint Samu).<br> Sajna eredeti angol nyelven még nem volt szerencsém hallani a filmet. Na de most!!!<br> Hétvégén megnézem VCD-n! :) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21193 Írta: Anonymous
Nem kell az ilyet bántani. Max felvilágosítani. Sokkal izgalmasabb, ha magától jön rá.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21192 Írta: Anonymous
Na,az ilyeneket imádom.Szóltál volna be neki,tuti kusban marad:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21191 Írta: Anonymous
Inkább a jellemét kéne elemezni. Sokan Leírják Boromirt, prdig nélküle nem jutottak volna talán semmire. Ha nem támad Frdóra...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21190 Írta: Anonymous
Soroljuk fel az összes jelenetét? :) )<br> Az is nagyon jó, amikor elsírja magát Galadriel előtt. Mondjuk egyszer egy okos csajszi mellettem benyögte, hogy ez meg most miért sír. Majdnem mondtam neki valamit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21189 Írta: Anonymous
mikor Trufáékkal vív, akkor olyan, mint egy apa. Komolyan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21188 Írta: Anonymous
Hja,tényleg,mikor Trufékkal vív..Azt is imádom!:))Naja,nem is tudod,mennyire örülök neki:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21187 Írta: Anonymous
Ne fogd vissza magad! <br> Az tényleg nagyon klassz, ahogy a tanácsban beszél. Nekem az tetszik, ahogy mutatja a Szemet. De azért a legaribb rész az, amikor Trufáékkal vív. Holnap megyek moziba. Már alig várom, hogy megint lássam. Persze vannak mázlisták, akik otthon is megnézhetik. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21186 Írta: Anonymous
A szinkron is kiváló,meg az eredeti hangja is.De mondjuk,azétr mégis a saját hangja az igazi(na ezt is jól megaszontam)Nekem az a rész a kedvencem,amikor a Tanácsban beszél.Hu,de Lórien se semmi..Najó,inkább azt mondom,MINDIG nagyszerű a filmben:))Tehát nics is kedvenc szövegem tőle,de a Tanácsbanmikor azt mondja:''The evil there is does not sleep''(vagy ilyesmi:)),meg ez:''What happens when Sauron takes back what is his?'' ooh:)Nagyon szeressük őtet:))) (meg is nézem ezt a részt:))<br> Na,megint jó hosszú lett a szöveg,megigérem,megpróbálom visszafogni magam.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21185 Írta: Anonymous
:-P <br> Nyekem eredetiben az teccik,mikor Gandalf elmondja az 1gyűrűs szövegét!!!<br> mindig azzal idegesítem szeretett családomat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21184 Írta: Anonymous
Jaj de szépeket írtatok! <br> Nekem az tetszett nagyon, amikor Móriában majdnem eltalálják a nyilak, és akkor ő olyan kihívóan és büszkén néz a nyilakra, mintha azok soha nem lennének képesek eltalálni.<br> A magyar hangja tényleg jó volt: Sinkovits Vitai András, ha jól tudom. De hallanád az eredeti hangját! Ahogy mondja Aragornak, hogy 'Give them some time, for pities sake!' attól borsódzik a hátam. Meg ahogy bejelenti Móriában, hogy 'They have a cave troll'. Mintha azt mondána, hogy lesz desszert is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21183 Írta: Anonymous
Meg amikor felemeli a hóból a Gyűrűt és úgy szemléli,mintha a boldogság kulcsa lenne. Igaz utána elfogadja királya parancsát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21182 Írta: Anonymous
Biza, én nagyon figyeltem :) ) Igen erősen kapaszkodtam a moziban a szék karfájába! Főleg amikor a Gyűrűt is meghallottam: Ash nazg ghimbatúl... <br> Egy pont Peter Jacksonnak, hogy szóra bírta a Gyűrűt!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21181 Írta: Anonymous
Figyelted, hogy akkor milyen tökéletes a mimikája, a mozdulatai az a lángolás a szemében, amikor a tanácsban a Gyűrűt szeretné Gondornak megszerezni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21180 Írta: Anonymous
Kedves Dwin!<br> A számból vetted ki a szót!! :) )<br> Úgy általában is a kicsi, könnyű, lágy, formázható dolgok sokkal ellenállóbbak. A tündéket meg nagyon sajnálom,iszonyú teher lehet az az óriási tudás, amit az idők során felhalmoztak, a hallhatatlanságról már nem is beszélve. Mindenki változik, ők meg maradnak. Talán ezért olyan szomorúak. (Mint ahogy Hobó mondja: Monroe csak mosolyog. Már túl van az egészen, James Dean-nel együtt. Bocs a kitérőért, de szerintem nagyon találó).<br> Nem tudom, hogy említette-e már valaki a szinkront, szerintem telitalálat Boromir magyar hangja. Ki szinkronizálta??<br> Egy kicsit rekedt, egy kicsit nyers... Szóval nagyon rendben van!<br> Na, indulok hazafelé :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21179 Írta: Anonymous
Nekem mindig azt tanították az edzőim, mestereim (Volt köztük aki Vietnámot is megjárta), hogy nem az a lényeg, hogy hányszor buksz el, hanem az, hogy mindig egyel többször állj fel.<br> Boromir lehet, hogy egyszer elbukott, de végül örökre állva maradt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21178 Írta: Anonymous
Marcipán:ahogy elnézem,te is nagy rajongója vagy a gondorinak:)Ennek felettébb örülök:))Hogy őszinte legyek,nekem a nyilakkal nem volt bajom,mivel az hogy felállt,miután megkapta az elsőt,akkorát emelt az egész jellemén,hogy csak na!Hu,ott teljesen kiakadtam.És az a rész,amikor mondja Aragorn,Testvérem,Kapitányom,Királyom.ott én is meghaltam:))<br> Hát,Viggot mikor elöször megláttam én is dobtam egy hátast,de Seant már ismertem.Naja,neki aztán volt fantáziája:)<br> Most sajnos muszály elmennem,de este visszajövök.Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21177 Írta: Anonymous
Akkor rajta. Azért van ez a topic. Egyébként az embert ez a 'formálhatósága' teszi túlélővé. Mikor a tündék már kidőlnek az emberek még vígan élnek.<br> Ők a középút a tündék és a törpök között.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21176 Írta: Anonymous
Lehet, hogy igazad van. Ezt a problémát nem igazán elemeztem ki olvasás közben :) )<br> Egyébként remek ez a topic, jó, hogy nem csak Aragornért és Frodóért lelkesedik mindenki. Már elnézést az érintettektől :) <br> Emléxem, hogy amikor először olvastam a könyvet iszonyúan dühös voltam, hogy a agyokosok (Gandalf, Elrond, Aragorn) mindig leszólták Boromirt. Már ekkor a szívembe zártam a gondorit ;) ) Az ember a maga esendőségével, gyarlóságaival, de eközben képességgel is a jóra; pontosan ezért nemesülhet igazán naggyá Boromir. Ezt a filmben szerintem jobban kihangsúlyozták, mint a könyvben. (Bár sajna egyet kell értenem Göncz papával; azért az a kb. 3 percig tartó haláltusa, 3 bazi botvastagságú nyíllal a testében. Hát...)<br> Bocsesz a szószátyárságomért.<br> Boromirról el tudnék még dumálni órákon át! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21175 Írta: Anonymous
De, ha jól emléxem ott csak rohanni tud a hó tetején és nem állandóan ott mászkál...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21174 Írta: Anonymous
Swordman!<br> Ne idegesítsen az, hogy Legolas nem hagy nyomot a hóban. Ez a könyvben is így van, sőt ott egyenesen rohangál a hó tetején.<br> Robin!<br> Megnéztem a képeket. A kosztüm nélküli fotókon majdnem dobtam egy hátast. Gimlit kb. negyed óra alatt voltam képes felismerni :) )<br> Peter Jacksonnak nem kevés fantáziája lehet, hogy meglátta ezekben a színészekben Aragornt, Legolast, stb. Azért a filmben kicsit jobban néznek ki, mint valójában. :) )<br> Na ja, a kosztüm és diszlet mindenképpen Oscart érdemel!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21173 Írta: Anonymous
Az emberi faj maga hatalomvágyó... <br> Boromir AZ EMBER!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #21172 Írta: Anonymous
Szerintem azért érződik Boromiren, hogy hatalomvágyó. Ezt nem azért mondom, mert nem szeretem, sőt, de ez is a figura varázsához tartozik. Ettől lesz olyan emberközeli, az emberi nem minden gyengesége és kíííválósága egyesül az alakjában.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.692 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére