Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21081 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jelölések: film, zene, dal, díszlet, jelmez, rendezés, vágás, operator, hang, mellékszerep, adaptált forgatóköny, smink, vizuállis effektek. Remélem nem baj, hogy így írtam le:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21080 Írta: Anonymous
Na, megint kihagytam két napot, és már nem is hgyőzőm viszaolvasni,a miket írtatok..szerintem is jelölni kellet volna S.B.-t...éennyit megérdemelt volna, annyira szenzációsan játszott... valaki megtenné nekem, hogy elmondja, miylen kategóriában jelőlték a Gy.U.-? Mert ezt sehol nep láttam, és nekem nagyon fontos lenne...akinek van türelme, legyen szíve írja le!<br> köszi!<br> hali!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21079 Írta: Anonymous
Egyébként Farmirnak volt a könnyebb dolga, mert nem kellett az apuci pici fiaként viselkednie...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21078 Írta: Anonymous
Persze, mert Faramir is ott volt az erdőben, és ez pozitívan hatott rá... :) )<br> A tündék is erdőben laktak, milyen okosak voltak. Faramir is, ő is okos lett... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21077 Írta: Anonymous
Hol találok olyan részt a könyvben, ami alátámasztja Denethor és Faramir hasonlóságát???Most olvasom vagy ötödször a könyvet, a kedvenceim Boromir és Faramir, de nem emlékszem, hogy Faramir az apjára hasonlítana!!!<br> Az nekem is böki a csőrömet, ahogy az apja bánik Faramirral. Annyira igazságtalan! Annó, amikor először olvastam, és láttam, hogy szegényt el akarja tüzelni az öreg, majdnem sírtam. Végtére is majdnem ráment, hogy Boromirt pótolja! <br> Igazatok van, a Nyugatra Nyíló Ablaknál annyira bölcsnek bizonyult, hogy az már szinte tündéhez illő, de ő nem Gandalfra vagy a tündékre hivatkozott, hanem azt mondta, Gondor emberei állják a szavukat. Hm, hallgatólagosan Boromir is fogadalmat tett a Gyűrűhordozó védelmezésére, mégsem tudta betartani a szavát. Talán csak a nevelés tette, hogy Faramir ellenemondott a kísértésnek, amin a bátyja elbukott? Vagy mi? Őt nem azzal csábította a Gyűrű, amivel Boromirt: a Város védelmezésével, hanem azzal, hogy most megmutathatná az apjának, ő is ér annyit, mint a fivére. És szerintem őt a testvéri szeretete segítette át a csábításon. <br> Irtó kiváncsi vagyok, a filmben milyen lesz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21076 Írta: Anonymous
Igen, Orlando valahol a tudatalattijában már érezte, hogy ő tünde, de nem volt benne teljesen biztos. És Faramir állt legközelebb a tündeséghez. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21075 Írta: Anonymous
Nekem faramirral kapcsolatban mindig az az érzésem volt, hogy egy emberi bőrben ujjászületett tünde. Nem csoda, hogy Orli is először Faramirnak jelentkezett...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21074 Írta: Anonymous
Ez a legérdekesebb a dologban, hogy mennyire hasonlított Denethorra Boromir és mennyire Faramir. A könyvben végig az van, hogy igazából Faramir hasonlított jobban az apjára, de az embernek mégis az az érzése, hogy Boromir. Faramirból hiányzott az a fajta büszkeség, ami az emberekre jellemző. De azért elég furcsa, hogy van benne valami Gandalfos. Hasonlíthat egy ember egy maiára?<br> Nekem is nagyon tetszik a közöttük lévő testvéri szeretet. Annyira megható, hogy odamegy Faramirhoz a halottas csónak. És az is nagyon szép, hogy egyáltalán nem voltak féltékenyek egymásra. De az nagyon rossz érzés, ahogyan Denethor bánik Faramirral. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21073 Írta: Anonymous
Denethor azért favorizálta jobban Boromirt, hisz harcos nép volt a gondori, és Boromir ezt a harcos jellemet képviselte. Denethor azt gondolhatta, hogy Faramir nem lenne képes képviselni a népét, hisz -ahogy Éowyn is fogalmazta- varázslótanonc is volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21072 Írta: Anonymous
Éowyn: Büszkeségében valóban Boromir hasonlított jobban az apjára, de olvasd el a könyvben, ahol erről van szó, pont ez a paradoxon a dologban!<br> <br> Más, egy játék: mennyire illenél össze Sean Beannel?<br> www.celebmatch.com/birthdayform. ... =Sean+Bean

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21071 Írta: Anonymous
Micsodaaa? Boromir hasonlított az apjára, nem Faramir!!!<br> Még gyengeségükben is, míg Faramir erős volt ellenemondani a Gyűrűnek, sőt, szerintem, ha ő kerül szembe a palantírral, annak is képes lett volna ellentmondani, Boromir viszont emberibb, gyengébb!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21070 Írta: Anonymous
A könyv azt írja, nagyon szerették egymást, nem? Olyan szép, ahogy siratja a Faramir...Tudjátok, amikor a Frodónak elmeséli, hogy értesült bátyja haláláról... És Frodó érzi, hogy bár hasonlít egymásra a két testvér, de jellemileg különböznek egymástól.Hogy volt benne valami Gandalfos. Szerintem sokkal intelligensebb lehetett, mint Boromir, ami nem véletlen, emlékeztek, ő varázslótanonc volt. Tanulmányozta a régi iratokat is. Lehet, hogy Boromirt nyomasztotta, hogy az apja nem király, így ő nem trónörökös. Míg Faramir akkor sem lett volna koronaherceg, ha Denethor király, hisz csak másodszülött. Tudjátok, a történelemben is a másodszülöttet papnak szánják rendszerint. Mikor Boromir hősi halált hal, Faramir már sokkalta kiforrottabb jellem, semhogy őt is megkisértse a Gyűrű. És mindent megadna azért, ha ő mehetett volna a halálba a testvére helyett, nem csak mert szerette őt, hanem mert az apjuk is jobban szerette az elsőszülöttet, és Faramir, bár mindent megtesz, nem tudja pótolni őt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21069 Írta: Anonymous
Boromir harcos volt, Faramirt viszont a tudományok is érdekelték, és sokkal bölcsebb volt a testvérénél. Érdekes, hogy bár Faramir hasonlított jobban az apjára, Denethor mégis Boromirt favorizálta...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21068 Írta: Anonymous
Én úgy érzem, hogy Faramir tisztelte a testvérét, felnézett rá, de a jellemük teljesen különdöző. Ez abból is látszik, hogy Faramir nem használta volna fel a Gyűrűt. De ettől függetlenül, Boromir jólelkű ember lehetett, és nem véletlenül halt meg méltósággal. Ezzel jóvátette a pillanatnyi hibáját. Pippinék védelme közben esett el, ami szintén azt bizonyította, hogy nem gondolta komolyan a félszerzetek elátkozását. Én őszintén szólva, mikor a könyveben olvastam (eddig csak 3szor) Boromir halálát, mindig sírtam. Lehet hogy szentimentalista vagyok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21067 Írta: Anonymous
Én is ajánlok egy oldalt: <br> www.compleatseanbean.com <br> Van rajta egy interjú az Expose magazinból, ami szerintem nagyon-nagyon jó. Nem véletlenül játszotta el ilyen jól Boromir szerepét, kiszen nagyon tisztán látta a természetét. Azt is mondja, hogy meg fog jelenni Faramirnak, csak nagyon rossz állapotban lesz. Pedig Faramir valahol azt mondja a könyvben, hogy tudja, hogy jó halált halt, mert az arca holtában még szebb volt, mint életében. Nagyon szeretném ezt a jelenetet filmen látni!<br> Egyébként ti mit gondoltok Faramir és Boromir viszonyáról, és jellemük különbözőségéről?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21066 Írta: Anonymous
Én annyira örültem volna ha Sean Bean-nel játszatják el Faramir szerepét, mert a könyben állítólag nagyon hasonlítanak egymásra. Nos a Faramirt játszó színész nem éppen hasonlít Sean-ra....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21065 Írta: Anonymous
Boromirt igazából nem nagyon kedveltem a könyvben, de a filmben nagyon tetszett. Sean egy félisten, ja, és hogy ajánljak egy oldalt:<br> www.full-of-beans.net <br> Tök jó, nézzétek + !<br> Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21064 Írta: Anonymous
The Patriot...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21063 Írta: Anonymous
Ebben igazad van, nem tartott volna semeddig kiírni azt a rövid bekezdést, ami a kötet végén van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21062 Írta: Anonymous
Nos...<br> Én már azt is hiányoltam, hogy FOTR-ban nincs előre utalás a következő részekre (pedig a könyvben volt)...<br> Háma a király testőrkapitánya...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21061 Írta: Anonymous
Denethor jó, csak büszke. És ez okozza a vesztét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21060 Írta: Anonymous
Finduilas! Egykötetesből sokmindent kihagynak... Egyébként Denethor szerintem is jó, csak a Palantír miatt őrül meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21059 Írta: Anonymous
Egy kép Boromirról:<br> <br> <a href=http://rtlmail.hu/pozo/smile.jpg> Ahogy nemigen láttuk őt a filmen

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21058 Írta: Anonymous
Szerintem lesznek. Pl. akkor, amikor a Faramir meglátja a csónakot az Anduin partjáról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21057 Írta: Anonymous
Szerintetek lesznek flashback-ek Boromirról a Két Toronyban? Én úgy hallottam. Talán reménykedhetünk benne, hogy igaz:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21056 Írta: Anonymous
Pontosan!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21055 Írta: Anonymous
Sean Bean tényleg megérdemli.<br> De ezeket a díjakat álltalában nem azok kapják, akik jók...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21054 Írta: Anonymous
Sean Bean nagyon megérdemelte volna azt a jelölést, de ha már az Akadémia nem, legalább mi támogassuk! Elijah tényleg nem volt rossz, de szerintem az ő elsőségét ebben a szavazásban főként a nagyszámú rajongótábor szavazatai eredményezik... én SB-re szavaztam, megérdemli. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21053 Írta: Anonymous
Megnyugodtam:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #21052 Írta: Anonymous
Én is szavaztam kedvenc Sean Beanünkre! Zseniális ez a fickó. Ha valakit érdekel más szerepben is, szerda este az m2-n lesz A rét című ír filmdráma. Itt helytartó helyett egy paraszt örököse, akit viszont nem más játszik, mint Richard Harris, alias Dumbledore! Őt egyébként ezért a szerepért Oscarra jelölték. Én sajnos nem fogom látni, mert nincs m2-nk. :( (((((

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.664 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére