-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Vélemények, kritikák
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24306
Írta: Anonymous
Neked is szokott olyan érzésed lenni miután kilépsz a moziból, mintha még mindig Középföldén lennél. Pl még akkor is mikor a kocsik között chassézik az ember. Egyszerűen lenyűgöző!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24305
Én is ötször láttam, de a héten meglesz a hatodik is.
<br> Többedik alkalommal az ember tényleg tud már a részletekre, apró finomságokra figyelni, de én inkább azért nézem meg újra és újra, hogy belemerülhessek. Imádom, ahogy magával ragad az atmoszférája. De nálam is kezd kicsit háttérbe szorulni a könyv, úgyhogy neki kéne állni újra.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24304
De kérdésedre válaszolva, hogy mi ösztönöz? Nem is tudom. Én a 4dik 5dik alkalommal megpróbáltam az apró, kevésbé szembetuno részleteket megfigyelni, mivel a szöveget már betéve tudom. De most legutoljára arra jöttem rá, hogy a könyv nagyon háttérbe szorult, és olyan részek, amik nincsenek a filmben, kezdenek háttérbe szorulni. Úgyhogy ha visszakapom oh az Könyvemet (ami állítólag pénteken lesz) ismét elkezdem olvasni. Hisz mégis az az igazi.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24303
Ezjó kérdés.Nem tom,de ha tudom,akkor megnézem,eddig 11szer láttam.Egyes jeleneteket meg vagy 50szer:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24302
Én eddig csak ötször láttam:(<br> Mert a CD bedöglött...<br> Amugy meg szerintem az ösztönöz, hogy megnézzen valaki többször egy filmet, mert tetszik neki, és szeretné ujra meg ujra látni ugyanazt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24301
Hátha Te 15-20* láttad, akkor én jócskán le vagyok maradva, mert én még csak 5* láttam. De egyszer még tuti megnézem az angol verziót, mert azt még sajna nem láttam.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24300
Körkérdés: ki látta a legtöbbször a filmet?<br> És Mi ösztönöz valakit arra, hogy egy filmet 15-20-szor is megnézzen???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24299
Nos a film tökéletes.Sőt korszakalkotó,mint annak idején a jedik története volt.De ez már új kor és szükség van új legendákra.A Gyűrűk ura most betöltötte az űrt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24298
A Pendragon ciklus is hasonlóan olvasmányos. De ahogy már a címe is utal rá, az Arthur mondakör köré épül. 5 kötet, de megéri. Ha érdekel még többet is írok róla.<br> <br> Egyébként örülök, hogy tetszett az Albion Dala.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24297
sziasztok!<br> Nemrég olvastam ki Az Albion Dalát... Nagyon tetszett! Rengeteg hasonlatot találtam A Gyűrűk Urával (talán azért tetszett?
) Cicafül: olvastad annak az irónak más könyvét? Érdekelne, van-e hasonló írása... most L:)) Elen síla lúmenn omentielvo!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24296
Én is megyek!
( De majd még estefelé megint jövök! Addig is puszi mindenkinek!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24294
<br> majd tárgyalhatunk...de az apám éppen idegbajt kap,hogy dolgoznia óhajt-mennem kell(Goromba fráter!!!
)<br> Szijasztok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24293
Szerintem próbáld meg! Ha nem akarod megvenni, én kölcsön is adhatom - ha gondolod.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24291
A lényege kelta alapokra élpül. Két egyetimista srác egy különös jelenség után átkerül egy párhuzamos idosíkba, mely hasonlít Középföldére. Egyikük a Jó (Llew), másikuk a Rossz oldalra áll.. Ez megpecsételi Llew sorsát, harcossá kell válnia. Beilleszkedik a kelta világba, és amikor feltámadnak az alvilág eroi, fontos szerepet kap a Jó és a Rossz küzdelmében.<br> <br> Az egyik kedvenc idézetem:<br> <br> Halld meg Albion népe: Vér szüli a vért, s test szüli a testet. De a szellemet a Szellem szüli, s a Szellem halhatatlan. Mielott Albion újra Egész, Hosi Diadal kell, és a trónra Ezüst Kéz ül..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24290
Nem olvastam...nem is arra írtam.<br> miről szól?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24289
Szia Mandala!<br> <br> zsóf.: ebben nincsenek superman fohosök. Hasonlóan valóságo mégis fantázia világ az is. De nem eroszak a disznótor.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24285
De én utálom a superman főhősöket!!!<br> usually.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24286
Lassan fájó szívvel,de indulok.Csak freemailt akartam írni, de ittragadtam.El ne felejtsétek az utat Középföldére.Majd még jövök!A tündék velünk és mi a tündékkel!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24283
A többi fantasy má csak utánzat.A H.P. is .Tolkien az origó. A megírás óta írt könyvekhez próbálnak valamit hozzátenni, de sajnos néha csak elveszik valami.ezért van a tündevilágnak olyan rossz híre.Kontárok , el a kezekkel a tolltól és papírtól.De aki Tolkien-szerelmes, Az ő szellemében csak jó könyvet írhat.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24284
Nekem eddig Tolkien után egy fantasy tetszett; Stephen Lawhead: Albion Dala triloógi (Azédenkert háborúja, Ezüst Kéz, A végtelen fonat) Elfogulatlanság nélkül mondom, hogy nagyon jók!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24282
de a Majmok bolygója(a könyv!!!!-nehogymá a film...)is jó...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24281
De ha valaki cikizi a trilógiát vagy a filmet, most már inkább magára hagyom a gonolataival.Nem nekünk kell meggyőzni.A következő életeiben csak rájön majd az igazságra.De ha valaki már nagyon feltűnően undorodik és mindenkit taposva jelenti ki ezt, azért megkérdezem, hogy hozzak e neki valami nyugtatót.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24280
Megpróbáltam elolvasni 1 nem-Tolkien-fantasyt.<br>
<br> fúúúj az a superman főhős-olyan idegesítő volt!!!<br> rosszul próbáltam túltenni magam a GYU kiolvasása okozta sokkon...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24279
Szeretem a Harry Pottert is.Igazából a másik világba vagyok beleőrülve.Misztikum,Varázslatok,A tündék bölcsessége.De Tolkien örök és halahatatlan.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24278
Milyen az arany középutas rajongó? Aki mást is elolvas, és nemcsak a GYU-nak él? Mert akkor én ilyen vagyok, de akkoris az örök favorit a GYU és Tolkien többi muve marad. De az utóbbi idoben másra nem igazán tudok gondolni - és nem is akarok. Most Középföldén élek, és csak ellátogatok ebbe a világba..
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24277
Egyébként szerintem Tolkien mérföldkő az emberi történelemben.Lehet, hogy egy itt ragadt történetró tünde volt, csak nem akarta leleplezni magát.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Oldalmegjelenítési idő: 0.648 másodperc