-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Vélemények, kritikák
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24336
Írta: Anonymous
Nálam a fősulin már láttam embereknél példányokat! Vigyorogtam is!
)<br> Kissé lelohadt a lelkesedésem amikor az egyik csajszika közölte, hogy 'Voltam ám megnézni azt a mesefilmet!' Ááá, mondom, jól van akkor... vannak még érdekes emberek.
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24334
Asmodeus: Épp azért kéne terjesztenem, mert kevesen ismerik! Azért meg nem fogják megvenni, hogy elolvassák! Addig pedig olvasás nélkül mondanak róla véleményt, s ez nagggyon idegesítő!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24333
Gandalf: nem tudom, lehet, hogy vmit elnyomtattál, mert nem jön be az oldal...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24332
<a href=http://forum.supergamez.hu/volgyzugoly.ini.hu>Út Völgyzugolyba ;-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24329
Az enyém se tudod...míg meg nem tanítottam őket:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24328
Az én osztályom nem tud olvasni. Így nem is tudom terjeszteni
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24327
amanibhavam: nem tudom, most mi a gondod azzal, de egy ismerősöm csinálja, érdeklődjél nála:)<br> Engem nem érdekel, honnan szerzi, kiket öl meg, csak a film meglegyen...
<br> Kori: de jó neked...hüp...
<br> Az én osztályomban én vagyok a hittérítő
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24326
De mennyire, hogy családi ereklye! Már senkinek nem is adhatom kölcsön, pedig valahogy terjesztenem kéne, legfőképp az osztályomban!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24325
csak nem mp3-ban<br> na mindegy, nem kötözködök
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24324
Kori: A GY.U. nálatok a családi ereklye? nálunk apám sci-fi sorozata...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24323
Nekem éppen a szüleim ajánlották! Apám még '81-ben vette meg a kötetünket, de annyira szét van, annyi kéz forgatta már! És a film is tetszett nekik. Hát nekik többet kellett várniuk, hogy elkészüljön!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24322
jó...
<br> De amolyan internetről leszedett kalóz-példány, ki tudja...
ha a Mátrix is sikerült, ez is menni fog...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24321
mp3-ban érdekes lesz megnézni a filmet, majd mesélj...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24320
Sesy: fantasztikus...
<br> Haha, mindjárt meglesz mp3 formátumban a film, feliratosan, bebe:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24319
Anyukámat rávettem hogy olvasse el, és nagyon tetszett neki:) és annak is örült, hogy előtte lelkesen mutogattam neki a képeket meg trailereket, mert igy jobban eltudta képzelni.<br> És szombaton megnézi velem a filmet
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24318
Civafül! Nem láttam 15-20-szor! Sajnos:((( Még csak egyszer láttam:(( De már tervezem a 2. és 3.alkalmat. Már meg van kikkel megyek meg ilyenek..<br> Ki tudta rávenni a szüleit, hogy elolvassák a könyvet vagy megnézzék a filmet? Ha ez valakinek sikerült, mik a szülok véleményei???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24317
LAEGOLAS:én sem vagyok egy könyvmoly, de ezzel most én is így vagyok!!!!!<br> üdvözöllek a köreinkben tündebarát!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24316
Oké, Gandalf, mutasd az utat, boldogan követlek.
) Nekm meg már nem kell érte moziba járni, beee....
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24315
En meg csak 4* lattam, ha minden jol megy szombaton nezem otodjere, de mar alig birok magammal.<br> A film hatasara megvettem a trilogiat meg a Gyuru kereseset es azota csak olvasok meg olvasok. Ami azert nagy dolog mert en mar vagy jo 6-7 eve egyetlen konyvet sem olvastam el
Ez halal komoly,. Nem volt erom meg idom. De ezt nem birom lerakni. Van ugy hogy suli utan fel ejfelkor kerulok haza es meg akkor nekiallok olvasni mert annyira joooo.<br> Nem ezt hivjak ugy hogy fanatizmus?
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24314
Ha utat kerestek Völgyzugolyba, akkor azt tőlem kell megkérdezni! ;-DDD
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24313
Én csak egyszer láttam, de nemsokára megnézem megint. Jobban oldották meg mint gondoltam. Azért Bombadilt hiányoltam...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24312
én háromszor láttam a filmet, és nagyon tetszett.<br> a könyvet késöbb olvastam (még most is olvasom) ezért nem tudok elvonatkoztatni a filmtol, de kíváncsi leszek hogy fogják megoldani a 2.és a 3. részt.<br> akkor már tudom a könyvhöz hasonlítani.<br> a KÖZÉPFÖLDE-FEELINGROL csak annyit,hogy amikor jövök hazafelé és a héven olvasom a könyvet, mikor leszálok, olyanokat képzelek, hogy most mordorból (a hévmegálló) el kell jutnom völgyzugolyba...<br> jó, hogy nem vagyok egyedül...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24311
Pl. Melnibonéi Elric, A bika és a dárda, de magyarul elég nehéz hozzájutni, ezek régen jelentek meg.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24310
Nem szerettem volna összehasonlítani őket, hisz Tolkienhez fogható író nincs a fantasy műfajban. <br> <br> Sil: M. Moorcock mit írt mert érdekelne. Tudsz címeket írni?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24309
Szerintem azért Lawhead-et össze sem lehet hasonlítani Tolkiennel. Neki nincs olyan fantáziája, ő csak meglevő mitológiákat, mondákat dolgoz fel. Neki nincs saját világa. Michael Moorcock sokkal jobb szerintem, ő is a kelta mondavilágra épít, de ő sokkal eredetibb.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24308
Én is pont info gyakon ülök. És nekme is ilyen érzésem van, főleg ha itt vagyok Veletek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24307
Igen. Sőt most is úgy érzem. Ami elég ciki, mert már elkezdődött az előadásom.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc