Vélemények, kritikák

Több
22 éve 6 hónapja #54006 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Hibák a filmben
/nem biztos hogy jók, mivel egy ismerősöm irta le nekem az összeset/

A film legeslegelején Elendil királyt megüti Szauron, nekiütödik a falnak, a sisakja oldalra csúszik, de a fején van. Ezután Isildur odafut Elendilhez, akinek ekkor már nincs a fején a sisakja.

Gandalf sietve távozik Zsáklakból. Lehet látni, hogy a mozdulatlan! négyágú gyergyatartót, ami fent van a plafonon, kikerüli, ami a következ

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52064 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Sebaj boreger!
A cél szentesíti az eszközt! :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #51738 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Az en tesom elolvasta a Babot, es most kezdte a Gyuruk Ura-t, es naggyon tetszik neki (szerencsere :) )
Es 3* latta a filmet. En meg hatszor.Moziban. (egyszer ugy, hogy belogtunk :oops: )

(es nem talalom a magyar karaktereket :evil: )

Több
22 éve 7 hónapja #51732 Írta: Ery
A barátnőm most mondta, hogy megnézné harmadszor is de csak angolul! :!: :!: :!:
El sem hiszem :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #51166 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Ery: én a barátnőimmel csak egyszer, és utána elolvastuk. Az öcsém meg egy hete kezdte olvasni.

Több
22 éve 7 hónapja #51029 Írta: Ery
A barátnőm 2X nézte meg velem, utána elolvasta :!: :!: :!: :D :D :D
Nagyon nagy szó!

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #50117 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Tanulom az Északi szelet!!

Narië

No more blood for oil!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24388 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Én a Nimrodelen kívül tudom a Gyűrű verset (angolul is), az Aragornosat, a Gil-Galadról szólót, azt amit Galadriel üzen Gandalffal (Aragornnak és Legolasnak). Na ennyi egyelőre , majd tanulok még néhányat, csak azok elég hosszúak:)).<br> A filmzenéből tudom a BotF szövegét és az Anironét, de annak csak az 1. versszakát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24387 Írta: Anonymous
Én már tudom a Gyűrű verset és az Aragornosokat....Most a Legolasost tanulom,de azok is tetszenek,amiket Boromir halálakor mondanak.Csak azok egyelőre túl hosszúak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24386 Írta: Anonymous
A 2x moziban nekem is stimmel...<br> Meg a verstanulás is... én meg a Namárië-vel kezdtem... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24385 Írta: Anonymous
A GyU-t én 7x láttam és még mindig nem unom, 2x moziban ott egyszer a családdal, másodszor a keresztanyámmal,5x itthon a számítógép előtt ülve.<br> pipike: Engem is állandóan leszidnak, hogy másról nem tudsz beszélni csak a GyU-ról (könyv is film is), meg most majd a TTT trailerekről is meglesz a véleményük.<br> Egyvmit bírnak igazán a GyU-ból (azt se mindig), ha megtanulok belőle verseket most épp a Nimrodelről szólót tanultam meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24384 Írta: Anonymous
Zell, hova akarsz felvételizni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24383 Írta: Anonymous
Amúgy ismeri valaki a Final Fantasy 7 Című játékot?Szerintem tök sok hasonlóság van közötte meg a GyU között.Csak azff7 kicsit japános.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24382 Írta: Anonymous
Nekem állatira tetszett a film 3x<br> láttam,egyszer pár haverral egyszer a családdal(még ahúgomnak is ez a kevence pedig csak 11 éves) egyszer meg még pár haverral:)Anyám persze azt mondta hogy ne járjon fojton ezen az eszem mert különben is mindjárt itt vannak a felvételik meg egybként is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24381 Írta: Anonymous
Szió!<br> Én csak háromszor láttam a filmet, de meg fogom nézni negyedszer is! 12 óra a Gyűrűk urából azért talán már elég lesz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24380 Írta: Anonymous
3x láttam.egyszer a barátnőimmel(náluk is közel volt at infi)2x az unokatesómmal.hiába,őz is megfertőztem...

Több
22 éve 7 hónapja #13 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Itt írhatod le a film egészét érintő véleményedet. A régi fórum topicjai közül is ide kerül egypár, de érdemes ellátogatni az archívumba, illetve a filmmel kapcsolatos cikkek oldalára is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24379 Írta: Anonymous
Én először az egyik barátnőmmel néztem meg. Másodszor vele, egy másik barátnőmmel és az öcsémmel. még ő is végigülte, pedig az nagy szó. :-) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24378 Írta: Anonymous
Visszatérve a szülős témára:először anyámat tudtam rávenni hogy nézze meg,persze csak azért mert egyedül nem akartam menni,haverok meg nem voltak elérhető közelségben....De csak hosszú könyörgések után ment,mert látta az előzetest,és tudni kell róla,hogy őt a Harry p.-n is szívinfarktus kerülgette.....de utána azt mondta,hogy olyan zseniális volt a film,hogy még félni is elfelejtett,és az is nagy eredmény,hogy abbahagyta folyamatos szentbeszédét arról,hogy: em ártana ha leállnál végre ezzel a filmmel,minek 20 db poszter az ágyad fölé(csak 15 van), lehetne már más témád is mint a númenoriak és az az Aragorn stb.Szóval utána a tesóm is eljöttvelem,csak hát az nem volt a legkellemesebb élmény az 5-ből,mivel a drágám nem olvasta a könyvet és 5 percenként a kérdéseivel bombázott.pl.olyanokkal,hogy Isildurról megkérdezte:Ez Aragorn?,mindí amikor jött 1 fekete lovas elkezdte:Ez most gonosz? stb.Hiába még csak 12 éves.....De mind a kettőjüknek nagyon tetszett,öcsikém már filózik azon,hogy elkérje-e a Babót tőlem vagy sem.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24377 Írta: Anonymous
<I:O)>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24376 Írta: Anonymous
most nem azért, de ki az akinek ezen az oldalon nem? (tetszett a film..)<br> mert azt megfojtom, széttépem, belérúgok és forró olajban sütögetem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24375 Írta: Anonymous
Ki at o.f.-ed?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24374 Írta: Anonymous
:-) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24373 Írta: Anonymous
10.a! Földszint 34(v 35?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24372 Írta: Anonymous
Arror margitos vagy?<br> És akkor hova jársz?<br> Ééééén-8bés vagyok!<br> Bocsika a témaeltérés miatt...EZ MOST ÉLETBEVÁGÓ!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24371 Írta: Anonymous
Látom finoman eltértetek a témától:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24370 Írta: Anonymous
Csúúúcs Zsóf!!Hova jársz?<br> Még annó 7.-8.-ban használtuk a medencét,de már akkor is a derekunkig ért a víz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24369 Írta: Anonymous
Kaja a Margit menzáján- :-P <br> Uszoda---az van!<br> csak mi,margitosok nem használjuk(legalábbis mi nem...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24368 Írta: Anonymous
tovább off.<br> <br> sőt!<br> A MArgit menzájára jártunk át ebédelni egy időben!<br> És amikor kórus fellépésre mentünk, én mindig elkéstem és reménytelenül rohangáltam a Margit bonyolult folyosóin, eltévedve, keresve a dísztermet... <br> Csak azt tudtam, hogy egy folyosó-saroknál van valami óriási márvány virágcserép vagy medence vagy váza, és ott kell elfordulni :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24367 Írta: Anonymous
off:<br> <br> Aha! Annak idején ott sokat énekeltünk, a kórusunkkal...<br> Meg a József Attilában is (ha ugyan azt még úgy hívják...)<br> <br> Meg volt a Margitban (ez a név biztos) egy uszoda is, oda jártunk át hetente, amikor még 5.-esek voltunk...<br> <br> (Ugyanis a Köbölkút u.-i általánosba jártam.)<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.719 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére