Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24276 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Nekem sajnos az egyedül megnézés nem adatott meg,Anyukám ott ült mellettem és percenként kérdezte meg apukámtól, hogy mikor lesz má vége.Azt hiszem ilyen szempontból genetkailag apára ütöttem.Ő is a trilógián nőtt fel.Az ő szemei is odaragadtak a vászonra az enyéim mellé.A velünk tartó kilenc ember küzül pont any közelében kellett ülnöm.Pedig jó fej.Csak őt ugye nem fogta meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24274 Írta: Anonymous
A film belolem is hasonló reakciókat váltott ki. És kb 4*re rájöttem, hogy egyedül a legjobb megnézni. A könyv viszont minden egyes olvasáskor bearanyozza a napomat. De komolyan. Ill. ha egy olyan résznél tartok, pl. Boromir halála, teljesen átragad rám az érzés. <br> <br> És azért szeretek idejárni, mert itt uolyan gondolkodásuak vannak. Nem gondolják, hogy ez a csaj megkattant. (Mert már ezt is hallottam)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24275 Írta: Anonymous
Egyébként én asszem a már teljesen bekattant, foggal-körömmel rajongó, a film alatt csendesen síró rajongó és még az órákon is Középföldén járó rajongó keveréke lehetek.Az arany középút.Nem szeretem a szélsőségeket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24273 Írta: Anonymous
az anyámnak nem teccett!!!<br> :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24272 Írta: Anonymous
Ha vannak is olyan galádok, már szagról ki fogjuk őket szúrni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24271 Írta: Anonymous
Miután megnéztem a filmet, hazamentem és bemutattam, hogy mi a kommunikáció teljes csődje.Ugyanis nem tudtam megszólalni, csak ültem a sötét szobában és bőgtem.Asszem a film ezt megmagyarázza!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24270 Írta: Anonymous
Oszintén szólva nem is kell messzire mennem, mert az öcsémnek nem tetszett - legalábbis azt mondja. De remélem ebben a topicban nincsenek olyan galádok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24268 Írta: Anonymous
Sajnálom, idealista vagyok. Egyébként meg állandóan (mármint 2 centivel a föld fölött)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24269 Írta: Anonymous
Nem, csak ismerek olyan Elvetemültet aki sorozatgyártott filmnek titulálta az egészet.De ő a trilógiát sem olvasta.Sajnáljuk együtt!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24266 Írta: Anonymous
Mért? Van itt olyan akinek nem tetszett?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24267 Írta: Anonymous
Gratula Cicafülnek.Akkor most két centivel a föld fölött?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24265 Írta: Anonymous
Akinek meg nem tetszett a FILM,az nézzen inkább mást, de ne cikizze, mi se cikizzük őt!Pedig lenne mit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24264 Írta: Anonymous
Üdv Neked is!<br> Ma megyek megnézni megint!!! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24263 Írta: Anonymous
Helló minden teremtménynek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24262 Írta: Anonymous
ugye???<br> :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24261 Írta: Anonymous
Huh az tényleg jól nézett volna ki!<br> Én csak azt sajnáltam, hogy nem ülhetek még 6 órát és nem nézhetem meg a többi részt is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24260 Írta: Anonymous
1kötetben van meg a Könyv(és a sok agyammal nem vettem észre hogy 3kötetes a könyv)->nem tudtam hogy a film 3részes-> miután kb 2 óra múltán is a történet elején tartottunk,féltem hogy kihagyják a 2/3 könyvet,megállmak a szakadék szélén és ünnepélyesen belehajítják a gyűrűt.<br> ÚÚÚÚgy megnyugodtam,mikor megtudtam,hogy erről szó sincs!!!:-)<br> de most epekedve várom a folytatást...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24259 Írta: Anonymous
Én kínácsian ültem be a filmre, az el?zetes alapján azt vártam, hogy jó lesz, és az is volt! Az utolsó percig élveztem, harmadszor is. Már komolyan ég a pofám, hogy csak 3× láttam... Szerintem szinte tökéletes film. Az utóbbi öt évben minimuma legjobb! Egyszer?en gyönyör?! És nekem nagyon visszaadta a könyvet, bar azért nagyon örülök hogy már a film el?tt olvastam, hiszen így el?bb én képzeltem el magamnak a szerpl?ket. Szerintem PJ eddig tökjó munkát végzett! Szurkoljunk neki!<br> Csak az volt a rossz, hogy az elején, mikor jön Gandalf Hobbitfalvára, eszembe jutott a könyv vége és majdnem elkezdtem b?gni.... Gondolom hülyének is nézett volna a jónép, ha ott b?gök végig 3 órát..<br> Amúgy az volt a legmeghatóbb szerintem is, mikor Frodó és Bilbó újra találkozott. Úgy sajnáltam Bilbó! Meg kés?bb Boromirt is, és a legvégén is nagyon meghatódtam...<br> Végre egy olyan film, ami nem felszínes!!!!! Amiben tényleg van sztori meg színészek meg érzelem! Nem azért, de ezen a vak is láthatja, hogy az év filmje! S?T! Hát számomra biztos az!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24258 Írta: Anonymous
Én is a végén hatódtam meg a legjobban,meg mikor Frodo és Bilbó újra találkoztak Völgyzugolyban.Amúgy szerintem a film lezárásával sincs semmi baj,így még JOBBAN várom a folytatást:):)NAGYON TETSZETT!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24257 Írta: Anonymous
Akik nem tudják, hogy három részes, azoknak tényleg furcsa lehet. Majd a harmadik rész után kellene véleményezni a történetet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24256 Írta: Anonymous
Akik csak a filmet látták, a történetről magáról tényleg nincsenek valami jó véleménnyel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24255 Írta: Anonymous
Eddig hatszor láttam. Nagyamám azt mondta a filmről, hogy a zene és a látvány nagyon jó, de a történet egy szokványos mese:(<br> A plakátnál én fojton megállok... és nézem... mindenki hülyének néz... én meg csak nézem:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24254 Írta: Anonymous
Sesy: Hányszor láttad?? jó neked, hogy a nagymamád elment veled a GyU-ra én is próbáltam győzködni, de nem sikerült :( . Nem baj majd felovasok neki egy-két részt. Azzal is eltöltöm az időt. <br> Amikor láttam a mozinál a filmplakátot akkor megálltam, és kb 6 percig bámultam. Gondolhatod, hogy az emberek hogy néztek rám.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24253 Írta: Anonymous
Nekem!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24252 Írta: Anonymous
Én először a nagymamámmal néztem meg... enyhén furcsálotta, hogy a film után mosolyogva bambultam magam elé...<br> Tőlem osztálytársaim olyanokat kérdeztek: az öreg Kundolf vagy ki meghal? Hogy is hívták? Zsákos Rodolfó? Ennek miért igy van vége?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24251 Írta: Anonymous
Én közöltem a film előtt a családommal (velük néztem meg először), hogy semmi beszéd, semmi kérdés csak a film után. Mondjuk utána mindenfélét kérdeztek, hogy pl: ki kicsoda? és mivel nem tudták a neveket, így általuk adott nevekkel kérdezték ezeket. Csak néhány név: Galadriel: Arany-erdő csaja vagy Frodo: kisfiú. Na, ezekből én, hogy találjam ki, hogy kire gondoltak?? De legalább ők nem zavartak a film közben. Igaz, az elöttem ülő fiatalok teljesen hülyének néztek, mert a film után még egy jódarabig nem tudtam abbahagyni a mosolygást.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24250 Írta: Anonymous
Sessy, légyszi nézd meg mit írtam e-mailen!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24249 Írta: Anonymous
Thaur: én sem tudok velük a GyU-rol beszélgetni. A moziban szerencsére egy olyan lány mellett ültem akinek tetszett... de persze félpercenként azt mondta hogy de marha jó film... viszont a legtöbben röhögtek, mert nekik mindenről csak a szex, meg a buziság jut eszükbe. Egyik osztálytársam nagyon szomoru képet vágott a film után, őt meg kiröhögték... két csaj meg azzal szorakozott, hogy mésok arcát nézték... nem is kell mondanom hogy az én arcomon is röhögtek, csak azért, mert már a torkom is elszorult a végén...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24248 Írta: Anonymous
Sesy: Köszi az megértést. Én egyáltalán nem tudok az osztálytársaimmal a GYU-ról beszélgetni anélkül, hogy nem kerülne elő az, hogy pl: Legolas úgy néz ki, mintha buzi lenne, csak azért mert hosszú hajú, szőke és légies, vagy Frodo szerelmes Samuba mert megölelték egymást, és Frodo azt mondta: Olyan jó, hogy velem vagy, Samu., stb, a másik véglet az, amikor elkezdenek áradozni, hogy, ki milyen helyes volt (ami nen baj, mivel nekem is tetszenek egyes szereplők (Frodo, Aragorn, Legolas), de ők már a film előtt is a kedvenceim voltak, a film csak rátett erre, mert pl: Elijah Wood tökéletes Frodo stb). Engem elsősorban a személyiségük fogott meg. És egyáltalán aki nem olvasta miért nézi meg? Csak azért, mert eről beszélnek v. végigvihogják az egészet. Úgyhogy nagyon remélem, hogy PJ a bunkók kedvéért nem fogja kivágni a mély érzelmeket bemutató részeket.<br> Ez 1 olyan film, amit azoknak nem szabad megnézni, akik nem képesek megérteni a haverkodásnál vagy a testi szerelemnél mélyebb dolgokat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24247 Írta: Anonymous
Thaur,<br> egyáltalán nem nevetünk ki (legalábbis én nem, és szerintem más se). Azokon a részeken én is meghatódtam, már a könyvben is, pl. a mordori részeket alig bírtam elolvasni... és ha PJ ezeket a részeket majd kihagyja a filmből, csak azért, mert azoknak (tisztelet a kivételnek!) akik nem olvasták, ezek a szép jelenetek ugy jönnek le, hogy a Szövetség tagjai egytől egyik buzik. <br> Amikor az osztályommal néztem meg a filmet, akkor pl. Boromir halálánál a mellettem ülő drágalátos ooszt. társaim annyira jol mu.attak! és igen, valaki megsérül? akkor is. Samu fuldkolott a vízben, akkor is annyira jol szorakoztak..

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.639 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére