Éowyn

Több
21 éve 10 hónapja #93865 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn
Sztem vannak tünde-típusok és ember-típusok.Pl.sztem Lij és Vig is helyes,d nem tudnám elképzelni ôket tündének.Ugyanígy Livet sem embernek,és Mir mint Galadriel...Háát...Szerintem ô nem az a légies fajta mint Liv vagy Orli.És sztem Cate azért jó.Nem a legjobb,de nem annyira rossz mint 1esek szerint :roll:

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #93861 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Gyerekek! El kell ismerni, hogy Mir nagyon szép (a maga módján), de NEM TÜNDE típus! Cate pedig az, és a tündék már csak a smink, és a ruhák miatt is szebbek az embereknél... Mirandát tökéletesen eltalálták- EMBERNEK!!! Anniyra nem szép, hogy tündét játsszon! :?
Amúgy valaki tegyen be civil képeket is róla! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #93718 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Éowyn
Miranda sztem nagyon jó volt. igazatok van, h lehetett volna keményeb, harciasabb, hidegebb. igaz. de valahogy nem lehet haragudni Mirandára... nagyon kedves szép, és látszikm a szemében, h "harcolni akarok" mikor fegyvert forgat.

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #93713 Írta: undúmiel
undúmiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Ja de mennyire nagyon öregek !! Elrond csak úgy mesélte az első filmben 'Én ott voltam Gandalf ott voltam 3000 ével ezelőtt...'

Több
21 éve 10 hónapja #93620 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Off: Ha úgy vesszük mindegyik tünde öreg, hiszen kortalanok, és párszáz, ha nem párezer évesek.
Lásd: Legolas gyerkőcnek nevezi Aragornt, és Gimlit Fangornban.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #93618 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
Ery: Én azt írtam, hogy az öreg tündék, a filmben hány öreg tünde van? Elrond és Galadriel. (Celebron meg mellékszereplő)

Sorel:
Az biztos, hogy nem kemény és nem katonás. De ez az a karakterkoncepcióváltoztatás, ami nem vészes. A Faramirral ellentétben.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 10 hónapja #93609 Írta: Ery
Off: Teron: Nem mindegyik tünde az, csak te speciel azt a kettőt bíráltad akik a legtöbb szenvedést és pusztulást látták.

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #93605 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Éowyn
Ebből látszik, hogy mennyire különböznek az izlések. Én se nagyon szépnek, se elég keménynek, katonásnak nem láttam Mirandát. Én egy hüvösebb, karakteresebb szépséget képzeltem el ebbe a szerepbe. Nekem Miranda túl "helyes", túl kedves.

Több
21 éve 10 hónapja #93594 Írta: Teron
Hmm Galadrielnek?
Ragoran: Igazad lehet. Galadriel cuccában a sugárzó szemeivel. Ooohh.. Azt hiszem teljesen dominator lenne. Lejátszaná a színtől az összes szereplőt. Bár szerintem ha így folytatja a következő részben, új legenda születik Eowyn néven...
Amúgy Galadrielnek nem lenne jó, mert túl kedves, túl vidám túl érzéki, túl élettel teli, túl aranyos, túl helyes, mintsem egy Galadrielt eljátsszon:
Amúgy is már kioktattatok az Elrond és Galadriel fórumon, hoyg az öreg tündék besavanyodott vén fráterek. Eowyn még egy romlatlan tökéletesség!! Sugárzik belőle az élet!! Túl tökéletes... ahányszor nézem, mindig egyre jobban tetszik, mint Liv...

Teron

Több
21 éve 10 hónapja #93573 Írta: Ery
Miranda Eowynnek tökéletes, felülmúlhatatlan extraszuperzseniálishaláli.
Galadrielnek milyen lett volna? talán ott is hozta volna a formáját, bár biztosan lettek volna szépszámmal bírálói.

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #93568 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Éowyn
De akkor sztem nem találtak volna ien harcos kiscsajt! Képzeld el őt Galadriel cuccában,Celegorm mellett...hát izé :? :lol: inkább,mint Éowyn!:o)

Több
21 éve 10 hónapja #93555 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Lehet, hogy Mirandának kellett volna Galadrielt játszani? Mert ő aztán gyönyörű!

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #93467 Írta: Ragoran

Több
21 éve 10 hónapja #93407 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Éowyn
Hozzám most jutott el a decemberi így készült a TTT, és ott Miranda is nyilatkozott. Szerintem nagyon helyes kis nő :D Nagyon szimpi volt, ahogy áradozott Viggo-ról, meg amúgy is :lol:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #93403 Írta: Tybald
Tybald válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Galadriel meg képen és filmben is bűnronda maradt,

Bár én imádom Éowyn ezzel a kijelentéssel azért vitáznék, mégha egész más kategória is;)

us.imdb.com/EGallery?source=ss&g ... hett,+Cate
us.imdb.com/EGallery?source=gran ... hett,+Cate

Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató

Több
21 éve 10 hónapja #93204 Írta: Eliza
Eliza válaszolt a következő témában: Éowyn
A könyvben nem nagyon kedveltem Éowyn, de a film hatására megváltozott a véleményem.
Miranda tökéletes választás volt. Egyszere volt kemény, harcias de attól még nő maradt.

Több
21 éve 10 hónapja #93201 Írta: Teron
Egyvalamit lehagytam.
Ha a filmben ő képviseli az emberek szépségeit, a tündéket meg akiket megismertünk, hát én az emberlányokat választom !
Emberek szebbek, mint a tündék, örülök, hoyg ember vagyok :) ).

Teron

Több
21 éve 10 hónapja #93199 Írta: Teron
Szuperjó karakter, nagyon jó játékkal és lebilincselő tekintettel. Csodálatos.

Teron

Több
21 éve 10 hónapja #93190 Írta: Ery
Kellemesen csalódtam Eowynban. Nagyon jól eltalált karakter. :)

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #93170 Írta: Don Kermorwan
Don Kermorwan válaszolt a következő témában: Éowyn
Az a nő egyszerűen leírhatatlanul szép!!!!!!

It is the end of all hope
To lose the child, the faith
To end all the innocence
To be someone like me

Több
21 éve 10 hónapja #93075 Írta: undúmiel
undúmiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Mirandánál alkalmasabb nőt erre a szerpre nem találhattak volna .A könyvben és Miranda segítségével most már a filmben is; Éowynnak egy olyan kisugárzása van amit itt szavakkal nem igazán lehet elmondani, olyan nőies de egyben van benne valami férfias erő és bátorság meg harcolni vágyás. Viszont amikor a könyvben ( harmadik rész) az író azt meséli, hogy hogyan fekszik Éowyn a csata mezőn miután szembe szállt azzal a nazgüllel ott abban a részbe olyan törékenynek olyan finomnak és nőiesnek festi le az író mintha mindig is ilyen lett volna.

Szóval egy szó mint száz, szerintem Mirandánál tökéletesebb szereplőt nem találhattak volna!!!!!!!!!!!!!

Üdv

Több
21 éve 10 hónapja #92981 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Morgana írta: Miranda nagyszerű Éowyn volt, bár még mindig távol áll attól, amilyennek én képzeltem és megszerettem a rohír királylányt.

Az igaz, hogy én sem ilyennek képzeltem, de ugye nem lehet mindenkinek megfelelni, mert ugye mindenki másképp képzeli el :roll: De összességében pozitívan csalódtam Mirandában, aminek őszintén örülök. :D :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #92875 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Éowyn
Még sokkal korábban, az első képek hatására, igencsak elleneztem Mirandát.
Ezennel akkori megjegyzéseimet ünnepélyesen visszavonom, Miranda nagyszerű Éowyn volt, bár még mindig távol áll attól, amilyennek én képzeltem és megszerettem a rohír királylányt. (Sokkal hűvösebbnek, távolságtartóbbnak -sokkal inkább LADYnek.)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #92868 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Éowyn
Üdv!

Egyetértek Cicafüllel. Örül a szívem, hogy már nem marjátok Miranda Éowynt! Biztató, amit írtok a filmrol, alig várom a keddet, akkor nézem meg a filmet. :hello:

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #92867 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Éowyn
Mármint pozitív értelemben, nagyon ott volt! :)

Egyszerűen egy rossz dolgot sem tudok velük kapcsolatban mondani..egy olyan szőrszálhasogató egyénnél mint én ez nagy szó :D
De várjatok csak, még gondolkodom :twisted:

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #92866 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem is tetszett, bár én már az első képek után bíztam benne, hogy jó lesz, így ez nem nagy szenzáció...

Viszont ahhoz képest, hogy önkéntelenül is voltak előítéleteim Mr.Cupidoval kapcsolatban, teljesen oda meg vissza voltam...ahogy mondja, hogy ne reménykedjenek, az elhagyta e tájat, vagy vmi ilyesmi,hát futkosott a hideg a hátamon...

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #92840 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Éowyn
Mi a baj Éomerrel :hein: Szerintem nagyon is jó! Nekem teccett (favoritok között van :roll: ) Meg Faramir is jó (úgyszintén :wink: ). Csak hát... PJ :x De ettől függetlenül naon jó volt ő is.

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #92799 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Tudom.Nekem is volt és olan ééédik :D , de emberbe...phfú :?
Éomer talán nem is tm, inkább egy vadkanra hasonlít...vagy höri...hmm... :? :?
A lényeg h sztem ronda.De nagyon! :twisted: (Ízlések és pofonok :wink: )

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92795 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #92788 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Éowyn
Örömmel olvasom, hogy a klb fél éven át tartó Miranda ellenesség hipp-hopp a múlté...legalábbis nagyon úgy néz ki (mondjuk Erunis véleményére kíváncsi lennék - de már rég nem volt fenn...)

Minerva!!! Vélemény???

Maffia: "bár én eddig is védtem " - én is! :wink:
Nekem eddigis naygon tetszett - képek alapján -, de a játéka egyszeruen... * Cica szavakat keres, de nem talál* :D :D :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.723 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére