-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Aragorn (Viggo Mortensen)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #969
Írta: Anonymous
Juj, amikor a sarokban ül és lesi Frodót a csuklya alól... nekem akkor mindig (kellemesen!) borsódzik a hátam...
P Ahogy megláttam úgy, rögtön tudtam, ilyen az igazi Vándor!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #967
Sesy: még jó, hogy mi tudtuk, hogy ki ő, és nem ijedtünk meg tőle!
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #968
Ragoran: Ez nagyon kószás megnyilvánulás volt:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #966
Egy kósza kószás és Viggo tök kószás!! Na jó megyek, joccakát!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #965
Aha, tényleg olyan mintha az ő hatására akarná felhuzni. És azért elég ijesztő, ahogy a sarokban ül, pipázik, és csak a szeme izzik... tényleg ilyen egy igazi kósza!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #964
Nekem ez még sose jutott eszembe!<br> Amúgy én a könyvben bíztam benne, mert emlékeztem, hogy Gandalf egyszer beszélt vmi barátjáról aki az erd?t járja, vagy vmi ilyesmir?l. Rögötn tudtam, hogy ? az:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #963
Igen, a filmben is jól megcsinálták! Úgy állították be, mintha Frodó Ari hatására akarná felhúzni a Gyűrűt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #962
Én nagyon bírtam a ,,lépcs?nrugdosós'' jelenetet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #961
A filmben jobban ki volt hangsúlyozva, hogy úgy érezzük a gonosz oldalon áll!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #960
Mikor először olvastam a könyvet, meg voltam győződve róla, hogy ez a Vándor kósza csakis rosszat akarhat a hobbitoknak!
De ugy sokkal jobban tetszett a jelleme, mint mikor már tudjuk róla, hogy király...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #959
Aragorn nekem is Vándorként jobban teccik, mint Elesszárként! Viszont szerintem Viggo nagyon jól jáccot, de ízlések és pofonok!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #958
A filmben mindenki jól jáccott (Trufa és Pippin voltak a legpoénosabbak), de Ara a top
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #956
Mondjuk nemm ők voltak a legjobbak,de nagyon jól játszottak!(mint mindenki:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #954
Szerintem Aragorn és Frodó játszik a filmben a legjobban.<br> A könyvben is Aragorn a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #953
Na jó az Aragorn sem rossz, de eze csak abarátnőm miatt mondom
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #952
Melton, bocsi, hogy nem válaszoltam még, de nem voltam fent, most viszont szeretném elmondani, hogy az egyetlen, akit nem szeretek a filmben az az Aragorn, de a Legolas és a Frodó kurva jók voltak. Ők a kedvenceim.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #951
Aragorn ezekszerint te lány vagy:-)<br> Vándor, gen....kéne egy-két iylen pais silyán világunkba, nem?
<br> na nem baj lányok, reménykedjünk, hátha...ha meg nem, leglább tudjuk, miyle lehetne:-9
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #950
Éljen Aragorn!!!! (Meg Legolas + Frodó
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #947
Igaz Greg! Nekem például nagyon nem tetszett a Holtak Ösvényén. Olyan... olyan... nem is tudom 'más' volt. Akkor Elesszár volt, s én Vándort kedvelem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #946
mint Kósza jobb, amikor örökösként szerepel akkor inkább egy nagy harcos mint az a Dúnadán kit megismerhetünk
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #945
Gandalf:Nekem csak az volt zavaró, hogy kicsit nyers stílusban beszélt eleinte. De hát egy kószától, akit 'folyton üldöznek' (Tolkien szavaival) nem kell, hogy szokatlan legyen az ilyesmi...<br> Annak ellenére én nagyon bírom Aragornt. Egyszerre bátor és bölcs, és ha az 'igazi oldalát' (értsd: Isildur Örököse) mutatja, nagyon királyi.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #944
Nekem annak idején Bríben az a titokzatos Vándor nagyon fontoskodó alaknak tűnt...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #943
Én szeretnék róla egy képet feltenni, de nem tudom, hogy lehet itt egyáltalán, mert fogalmam sincs, hogy ezen a fórumon hogy' kell! Help me please!!!!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #942
Éowyn: amikor először olvastam a Brís részt, nekem is az volt az első gondolatom: úristen, szegény hobbitok, ez a Vándor nevű sötét alak tuti rosszat akar nekik!! Először kedves, aztán majd hátbatámadja őket!<br> De Gandalf levele után, amikor visszamondta a verset, már megnyugodtam.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #939
Szeretjük és végre van saját fóruma! Éss: ARAGORN a király!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #937
nekem viggo túl férfias és öreg. én inkább a kisfiús fiúkat szeretem!!!<br> ezért volt , hogy mikor az elso GYU- s plakátokat megláttam rögtön felfigyeltem EL-re...<br> mindegy, ez nem a szeressük ELIJAH WOODOT topic ,úgyhogy abbahagyom a LIJ -rol valaó áradozást.<br> so szerintem viggo a filben elmegy...de láttátok már ciilben szoke hajjal.... köhömmmmm
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #936
Most nincs időm, szóval csak röviden:<br> ARAGORN A KIRRRÁLYY!!!!
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Oldalmegjelenítési idő: 1.155 másodperc