-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Aragorn (Viggo Mortensen)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1325
Írta: Anonymous
Kicsit más:<br> Látta vki az Indián vér c. filmet?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1324
Egyébként ha nem felejtettem volna el, hogy versmondó verseny lesz, komolyayn fontolóra vettem volna hogy elszavaljam a Levél Nebraskábólt:)))<br> Tök jól nézett volna ki! Csak az irótanár csodálkozott volna:))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1322
Minerva: Hát megelégszem a válaszoddal(inkább)!!
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1319
Bővebben, hmm...
<br> Elég, ha azt mondom, hogy tengerpart, a forró homok?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1318
Minerva: Bővebben??
)<br> pipike: köszike, már láttam csak nem tudtam, hogy erről beszéltek!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1317
Hát nem vagy. Múltkor olyan álmom volt Viggoval, hú..... még mindig vörös leszek, ha eszembe jut.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1316
Na én erre szoktam azt mondani, hogy de jó lenne a csaj helyében lenék.De ezzel gondolom nem vagyok egyedül.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1315
<a href=http://www.vincev.com/viggo/moon.html>Erről!Különben Minerva rakta be,szóval bocsi,csak így egyszerűbb megnézni.....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1314
pipike,Minerva: Milyen képről beszéltek?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1311
Rossz az aki rosszra gondol,igaz Minerva?:)De különben én is...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1310
Ilyenkor szeretnék a csaj helyében lenni...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1309
Hát,a képből ítélve jó szerepe lehetett benne Viggonak...De azért kíváncsi vagyok rá,max. azt mondom,hogy a Viggo ezt nem kellett volna...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1308
Kedves AK!<br> Örömmel fordítok még verset, csak mondj egy oldalt, ahol van.<br> Nem, nem láttam a Séta a Holdont, én örülök neki.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1307
na ja,lehet mások hülyeségén röhögni!
)))))))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1305
Volt egy első is akit állítólag a farkasok megettek....A föggelékben volt,és amikor azt olvastam,akkor már hulla fáradt voltam,és teljesen kétségbeestem,hogy az az én Aragornom volt....Csak reggel jöttem rá,hogy szerencsére tévedtem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1303
everybody: a Középfölde szerepjáték szabálykönyvébe azt írják hogy Aragorn a második Aragorn. Ki volt az első?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1300
Minerva!<br> Megnéztem a képet,szerintem nagyon szép!!<br> Remélem csak vicc volt az életkedvedre tett megjegyzésed!<br> Egyébként látta valaki a Séta a holdon c. filmet a HBO-n?<br> Január óta nem játszották és sajnos lemaradtam róla.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1295
Az interjúra nagyon kíváncsi vagyok,AK különben nagyon köszi a Viggot,csak most jutottam netközelbe,de már az egész netcafé engem figyel hogy miért vág ez a csaj ilyen fejeket.....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1294
Hehe.....Ti is találtatok magatoknak jó témát....Különben szerintem nem történt semmi sem,ugyanis Középfölde enyhén szólva nincs a realitás mezején....Mármint ilyen téren.....De különben ha az egész sztori a mai világban lenne,akkor szerintem gyakorlatilag kizárt,hogy nem történt volna semmi sem.....De ez nemcsak Aragornra,hanem Arwenre is igaz....Mert gondoljatok bele:70 év alatt ha találkoztak 5x,akkor sokat mondok.....És ez Aragorn életének majdnem a fele....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1293
Minerva! <br> Fordíts még verseket Nagyon jók!!<br> Aieless!<br> Várom (gondolom nem csak én)az interjút!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1292
találtam 1 nagyon édes Viggo interjút, fordítom gözerövel! Talán holnap felteszem, nem biztos. De tök aranyos:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1291
Hát, de mivel Aragorn sincs a realitás mezején.. ezt kár is hánytorgatni:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1290
Tolkien valószinűleg így gondolkodott.lehet,hogy akkoriban más volt a helyzet,de most... Nem épp a realitás mezeján van a dolog:DD
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1289
Hát ha Tolkien szemével nézzük, lefogadom bármibe, hogy szegénykém nem csinált semmit Arwen nélkül:)))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1288
Minerva: hát igen, Aragorn vagy *nagyon* erős önmegtartóztatást gyakorolt, vagy nem...(de azt Elrond előtt gondolom nem reklámozta!)
DD<br> Na jó, viccet félretéve, mai férfitársadalmunkat ismerve, a válaszom egy határozott NEM lenne, de azért adjunk már annyi esélyt Aragorn-Arwen mitikus/magasztos szerelmének, hogy kivárták a találkozást... nem éppen valóságszagú, de a történet nem is éppen a valóságról szól. Aragornban annyi emberfeletti tulajdonság volt, meg annyira szerette Arwent, hogy talán az önmegtartóztatás sem esett nehezére.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1284
Helló! Továbbra is figyelmesen tanulmányozom Aragorn életét, és rájöttem, hogy van vmi, amit nem értek. Ugyebár Aragorn 20 évesen ismerte meg Arwent, és hűséget is fogadtak egymásnak. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek majd' 70 éven át be is tartotta a hűséget, ezáltal a szüzességi fogaldalmát is? Valahogy kötve hiszem, ismerve a férfiakat...
70 év mégiscsak 70 év, ráadásul sokszor oly távol Arwentől... Elvégre, tudtommal nem érhetett hozzá egy ujjal sem, Elrond megtiltotta.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1279
pipike: azt a képet amin Aragorn és Frodó van meglehetett venni pószter formájában.Én a legrészletessebb életrajzot a
WWW.szinhazforum.hu/sztarvilag
nevű oldalon találtam róla, ha megnézitek a dátumhoz ezt írjátok: 2002. jan. 16.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #1275
A Cinemákban nem konkrétan Róla írtak. A viszonylag rövid cikkekben csak a filmjeiről szólt a kritika.<br> ( A legelismerőbb a Séta a holdon-ról, ami a saját véleménye szerint is a legjobb filmje. Azt nem tudom, hogy ezt mikor nyilatkozta.A GyU előtt vagy után.)<br> A legrészletesebb életrajzot V.M-ről az Origón olvastam még januárban, dán hős a moziban címmel.<br> ( bocs, hogy beleszóltam! )
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Oldalmegjelenítési idő: 1.512 másodperc