- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cortez71
- Nem elérhető
1. 1000-ből egy ember van, aki úgy dönt, mint te, ugyanis az SW már kultusszá vált!!freedom írta: Én csak szerény megjegyzéseket tennék a leírtakhoz.
Az Arthur királyt láttam, megnéztem 2szer is és sztem jó film.NEM hiteles,de jó film. Viszonyítási alapként: a Vanília égbolt sztem pocsék, vagy csak én nem értem.
Nem tudom,miért kell itt vetélkedni, meg előre jósolgatni, hogy majd a SW3 lezúzza a KoHt.Mindenki maga dönti el, hogy mit és mikor néz.És egyébként is.Én valószínű,idővel mindkettőt megnézem. A KoHt tuti moziban, a SW3t....hát.majd meglátjuk.és szerintem vannak még így egy páran.lehet hogy fordított felállásban, de vannak.
Egyébként ha már ennyire belejöttetek:milyen film a Constantine?
2. Arthur király télleg jó!
3. Többet vártam Konstantin bácsitól, sok helyen unalmasnak véltem...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tiro!
- freedom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az Arthur királyt láttam, megnéztem 2szer is és sztem jó film.NEM hiteles,de jó film. Viszonyítási alapként: a Vanília égbolt sztem pocsék, vagy csak én nem értem.
Nem tudom,miért kell itt vetélkedni, meg előre jósolgatni, hogy majd a SW3 lezúzza a KoHt.Mindenki maga dönti el, hogy mit és mikor néz.És egyébként is.Én valószínű,idővel mindkettőt megnézem. A KoHt tuti moziban, a SW3t....hát.majd meglátjuk.és szerintem vannak még így egy páran.lehet hogy fordított felállásban, de vannak.
Egyébként ha már ennyire belejöttetek:milyen film a Constantine?
Szabadság az,ha
Megválaszthatom: kitől
És mitől függjek
(Fodor Ákos)
Kérek szépen vacsit!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, HelenéFyra Ithilwen írta: Khm... a Trója zenéje jó volt, Clive Owen és Keira Knightley elég ismertek, ez itt pedig a Legolas-topic.
A Trója zenéje James Horner egyik legrosszabb alkotása (kritikusok szerint), és nemcsak én offolok...
És nem is csak Neked mondtam.
KoH attól függetlenül még jó film lesz, és kész. Legfeljebb majd a népek kikölcsönzik videón/DVD-n
Tiro!
- cortez71
- Nem elérhető
A KoHnak alapvetően egy baja lesz: h májusban fogják leadni...Fyra Ithilwen írta: Hűűű...
Ma reggel megnéztem a KoH trailer-jének extended verzióját, és hűűű...
Egyre jobban várom ezt a filmet.
(mondjuk, amikor azt mutatják, ahogy belovagolnak a városba (talán Jeruzsálembe?), akkor nekem nagyon Minas Tirith-esnek hatott)
és ugye akkor SW3 fog rulzani a mozikban, nem pedig a KoH
- cortez71
- Nem elérhető
Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, HelenéFyra Ithilwen írta: Khm... a Trója zenéje jó volt, Clive Owen és Keira Knightley elég ismertek, ez itt pedig a Legolas-topic.
A Trója zenéje James Horner egyik legrosszabb alkotása (kritikusok szerint), és nemcsak én offolok...
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Ma reggel megnéztem a KoH trailer-jének extended verzióját, és hűűű...
Egyre jobban várom ezt a filmet.
(mondjuk, amikor azt mutatják, ahogy belovagolnak a városba (talán Jeruzsálembe?), akkor nekem nagyon Minas Tirith-esnek hatott)
Tiro!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- cortez71
- Nem elérhető
Nem angol !!!Felagund írta: Ez meg egy hollywoodizált angol ősrege. Most melyik a jobb???
Épp ez bántotta Tolkient, ez ösztönözte őt arra, hogy legendát teremtsen, ugyanis az Arthur király-mondakör francia eredetű...
Amúgy meg jó volt
Ennek legalább jó volt a zenéje, nem úgy, mint a Trójának! Meg itt legalább nem a legismertebb színészek szerepeltek, ami mindenképp pozitívum!
- Estelio
- Nem elérhető
Attól még jó lehet, hogy ilyen dolgokra nem igazán figyeltek. Egyébként én sem láttam még.Felagund írta:
cortez71 írta: Az Arthur király lett talán az egyik legjobb film, mai történelemmel foglalkozik!
Ööö...
Én ugyan nem láttam, de mindenki aki látta, és beszéltem vele, azt mondta, hogy na EZT ne nézd meg.
Számszeríj az ókorban, meg push-up mellvért... Na hagyjanak békén... :dead:
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
"Orlando Bloom játssza majd a fiatal Bondot?
április 4. 14:33
[Index]
Orlando BloomA Karib-tenger kalózainak sztárja megerősítette azokat a híreszteléseket, miszerint elvállalja az ifjú 007-es szerepét - adta hírül a Hello magazin.
"Alapvetően tetszik az ötlet, hiszen Bond fiatalon még több kalandot élhet át, és még látványosabb mutatványokat hajthat végre" - mondta el Bloom.
"Így kerülhetek legközelebb ahhoz, hogy az elkövetkező húsz évben én játszhassam majd a felnőtt titkosügynököt is."
A filmben Bloom a tizenéves Bondot alakítja majd, aki a neves brit gimnáziumban, Etonban folytatja tanulmányait."
Tiro!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- cortez71
- Nem elérhető
ókor végén... igen, ez pl hiba volt, de amúgy maga a story új megközlítése naon jó volt..Felagund írta:
cortez71 írta: Az Arthur király lett talán az egyik legjobb film, mai történelemmel foglalkozik!
Ööö...
Én ugyan nem láttam, de mindenki aki látta, és beszéltem vele, azt mondta, hogy na EZT ne nézd meg.
jobb volt, mint a trója látványorgazmusa, mert abban a forgatókönyvíró vmi naon felületes Íliász-kivonatot olvashatott el...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ööö...
Our knees do not bend easily
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Hiszen Ridley Scott a Gladiátorral is nagyot alkotott, pedig ott Orlando sem volt
Tehát jók az előjelek
Tiro!
- cortez71
- Nem elérhető
Csak rengeteg baki van benne, hát, meg igen... a főszereplők, meg úgy általánosságban a szereplőket rontják el.Fyra írta: A Trója meg tiszta jó volt, és a történelmi filmekkel kapcs. szerintem Alexander is király (attól függetlenül, hogy ki a főszereplő, fúj), az Arthur királyt nem láttam, de pl. Ned Kelly is nagyon bejött (amiben szintén szerepel Bloom )
Az Arthur király lett talán az egyik legjobb film, mai történelemmel foglalkozik!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
És ez a veszteséges dolog pont két napja fordult meg a fejemben...
Tiro!
- cortez71
- Nem elérhető
sztem meg nem esünk bele a világpremierbeFyra írta: Nincs is sok "említésre méltó" hír... a nőügyei engem nem nagyon érdekelnek, inkább az foglalkoztat, hogy legyen már május 12!!! Elvileg akkor jön a KoH
Mondjuk, az meg abszolút veszteséges lenne, ha május 19-től adnák, mert ugye valszeg a kutya sem menne a KoH-ra, amikor van SWIII
- cortez71
- Nem elérhető
Hát, én meg inkább kitolnám a premierjét, csak a Star Wars III-at adják már le...Gil-Celeb írta: Egyre jobban várom már azt a filmet!!!!!!!!Orli...*sóhaj*
Amúgy meg én már előre félek ettől a történelmi adaptációtól.
Ne legyen igazam, de sztem ugyanúgy el fogják cseszni, mint a Tróját (meg mint minden történelmi filmet az utóbbi 3 évben, a Tróját direkt emeltem ki, mert az a legszörnyűbb )
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Estelio írta:
Szerintem a Palcsó nem hasonlít Orlira, de azért be kell valljam aranyos kis jószág.Ilweran írta: Nem tudom, nézitek-e a Megasztár című műsort a csigakettesen..... az egyik énekes srác kiköpött úgy néz ki mint Orlando. De tényleg!!!!! Palcsó Tamásnak hívják, 18 éves és gyönyörű angyali hangja van. És iszonyatosan hasonlít Orlira..... 8O 8O 8O
Kicsit talán megkésve, de itt van Tamáska, lehet hasonlítgatni...
kep.tar.hu/papaiolorin/50037589
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- freedom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Én se szeretem kifejezetten a modern háborús filmeket, de egész kedvet csináltatok itt hozzá
Trója+Eric Bana:hmmm... isteni párosítás. csak ennyit mondok inkább
Szabadság az,ha
Megválaszthatom: kitől
És mitől függjek
(Fodor Ákos)
Kérek szépen vacsit!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Alig több, mint egy hónap... :legolas1:
Tiro!
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Gáz,hogy Orli az egyik kedvenc színészem és mostanába semmit nem tudok róla!
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"