Faramir (David Wenham)

Több
19 éve 8 hónapja #245819 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Ha Boromir fejét megkímélné, mihez üti hozzá Faramirt? :hein:
Ezen a képen olyan kedves Denethor, mint amilyen talán sohasem volt. Nyájas (nyálas? :wink: ) és jóságos. Tán ezért tűnik Faramir olyan meglepettnek? :eek2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245798 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én sokkal rosszabb dolgokat látok bele... tekintve, hogy azon a mangaoldalon ez az egyik legszolidabb kép... :oops:

Sztem Fari nem nagyon örül a becézgetésnek, Denny meg épp a kb. ötévente esedékes "jóhangulatbanvagyok" állapotainak egyikét éli... Boz meg olyan kis kaján! :twisted:

Nemtom, de ebben az átölelésben olyan... BIRTOKLÁSt látok... (Az enyémek! A Dráááágaszááágaim!)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245775 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Adrael írta: Szegény kis Boromir úgy nz ki, mint egy róka. Egy nagyon cuki, legjóképűbb róka.... :wink:
Faramir pedig mint egy riadt nyúl.
Az semmi, hogy olyan képet vág, de Denethor is úgy néz ki, mint aki össze AKARJA ütni a fejüket! De legalábbis összbékíteni a nyulat és a rókát. :lol:
Imádom a mangát. :oops:
[size=9:3gujkl2w]Olyasvalamit is bele lehet magyarázni, amit a rajzoló nem is akart mutatni. [/size]

Hűha, némi Rémusz bácsi fíling... :lol: Denethor némileg olyan, mint egy teknős... az a széles, érdekes mosolya... :D Sztem meg olyan, mintha csak Faramir fejét akarná összeütni, Boromirét nem. Vannak itt alternatívák! 8) :lol: :twisted:
Én annyira nem vagyok oda a mangáért, de nagyon jókat bírok derülni rajta! :D :D

Több
19 éve 8 hónapja #245773 Írta: Adrael
Szegény kis Boromir úgy nz ki, mint egy róka. Egy nagyon cuki, legjóképűbb róka.... :wink:
Faramir pedig mint egy riadt nyúl.
Az semmi, hogy olyan képet vág, de Denethor is úgy néz ki, mint aki össze AKARJA ütni a fejüket! De legalábbis összbékíteni a nyulat és a rókát. :lol:
Imádom a mangát. :oops:
[size=9:1ecwuic8]Olyasvalamit is bele lehet magyarázni, amit a rajzoló nem is akart mutatni. [/size]

Több
19 éve 8 hónapja #245763 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: Családi idill:
majomi.sakura.ne.jp/lotr/hurin.html

Tüncimünci!! :twisted: :lol: :D Mondjuk szegény Faramir érdekes képet vág, tényleg, olorin.papa, mint aki arra számít, hogy összeütik a fejüket. :(

[size=9:zto66gwv]Alyr: ki voltak halva? Hol tanuloltál te ragzani magyartot? ;) :D :P /me rosszmájú... :oops: [/size][/url]

Több
19 éve 8 hónapja #245741 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: Családi idill:
majomi.sakura.ne.jp/lotr/hurin.html

:twisted: Mindjárt összeüti a fejüket! :twisted:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #245733 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Látom van itt élet :D
Köszi Namarie az OFF-ellenes figyelmeztetést, de mivel máskor meg hetekig pang a topic, minden marad aminek köze van Farihoz vagy kiscsaládjához. :wink: Legyen az poénos vagy komoly :idea:

Egyébként meg mi sem láttunk tündét, sőt, a film megnézése előtt még "tünde-imitátort" sem, mégis mondjuk időnként, h. ez vagy az tündés :idea: :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 8 hónapja #245683 Írta: Noredhel

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245672 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Silima írta: Mondhatom, nagy cucc egy hobbittal birokra kelni... :?

Más téma:
Az különben hogy van, hogy Faramir azzal kezdte: "És a tündék ránézvést nagyon szépek, AZT MONDJÁK". Ergo még nem látott tündét. Aztán (nem biztos, hogy jól idézem): "Van benned valami különös, Frodó, valami tündés." Ezt hogy találta ki? Vagy még csak IGAZI tündét nem látott, vagy csak képen, de azért az anyai ág révén már lehetett fogalma a tünde-vonásokról? :roll:
Vagy ez egy újabb hülye kérdés részemről? :oops: :idea:

Nem látott tündét, hiszen Délről már ki voltak halva. De simán lehet hogy a Szilmarilokon nőtt fel. A feelinget érezte.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 8 hónapja #245666 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: Erről a székely vicc jut eszembe:
-Ábel bá, látott már kend medvét?
-Hát én egyet, de az se a vót.

Hát... Farinak is volt némi tünde beütése, mint tudjuk...

:lol: :lol: Na igen...
A kést különben én is hiányoltam. Az volt (vagyis lett volna) az utolsó csepp a pohárban, amitől el lehetett hinni, hogy szegényem télleg megzakkant... :quasi: :closed: :denethor1: Nem tűnt őrültnek a filmben, nohát.

Több
19 éve 8 hónapja #245665 Írta: Noredhel
Erről a székely vicc jut eszembe:
-Ábel bá, látott már kend medvét?
-Hát én egyet, de az se a vót.

Hát... Farinak is volt némi tünde beütése, mint tudjuk...

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245661 Írta: Silima
Mondhatom, nagy cucc egy hobbittal birokra kelni... :?

Más téma:
Az különben hogy van, hogy Faramir azzal kezdte: "És a tündék ránézvést nagyon szépek, AZT MONDJÁK". Ergo még nem látott tündét. Aztán (nem biztos, hogy jól idézem): "Van benned valami különös, Frodó, valami tündés." Ezt hogy találta ki? Vagy még csak IGAZI tündét nem látott, vagy csak képen, de azért az anyai ág révén már lehetett fogalma a tünde-vonásokról? :roll:
Vagy ez egy újabb hülye kérdés részemről? :oops: :idea:

Több
19 éve 8 hónapja #245660 Írta: Noredhel
Ha figyeled, már amikor Pippinnel verekszik, is lángol, de az még nem volt olyan vészes...

Igazán előkaphatta volna a tőrét, mint a regényben...

Azért az a legviccesebb, hogy Pippin ruhája meg se perzselődik... lehet, hogy a tündeköpeny megfelelő védőfelszerelés? :lol:

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245657 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: Ne sajnáljuk annyira, ő akarta... persze a lóval nem számolt... :twisted:

a Titkár

Hát tanúsíthatom, nem kellemes, ha egy ló képen rúg... :blackeye: Már csak ezért is szegény... [size=9:2zgeyb6d]Nekem a nyáron volt részem a fenti élményben... 8O [/size] A filmben úgy tűnt, hogy meggondolta magát, és mégis csak azért gyulladt fel, mert Keselyüstök belerugdalta a tűzbe... :(

Több
19 éve 8 hónapja #245644 Írta: Noredhel
Csak azért hangulatos, mert jól néz ki, ahogy elegánsan vonulnak... :P

Ott van benne valami... a könyvbeli figurából... *gonosz vigyor*

Ne sajnáljuk annyira, ő akarta... persze a lóval nem számolt... :twisted:

a Titkár

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245616 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=161
Ez olyan hangulatos... :P

Biztos volt már sokszor, de olyan szexiiii...
davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=166

Mire nem jó, ha az ember főszereplő... (például nem lesz semmi baja MELEG helyzetekben :lol: )
davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=181

davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=185

Ettől szoktam végleg elolvadni... :oops:

davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=194

Hát, tudod, nem szokásom a vinnyogva elolvadás... :oops: Az öcsém furcsállotta is, hogy ezúttal elhaló sikollyal hanyattdobtam magam... :oops: :lol: Aranyoszak! :P Bár nekem a fentiről nem kapásból a "hangulatos" jutott volna eszembe... ;) Szegény Denethor... :(

[size=9:1g453suo] Talán jobb lett egy fél fokkal? :?: Vagy legalább egy negyeddel?... :oops: [/size]

Több
19 éve 8 hónapja #245538 Írta: Noredhel
davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=161
Ez olyan hangulatos... :P

Biztos volt már sokszor, de olyan szexiiii...
davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=166

Mire nem jó, ha az ember főszereplő... (például nem lesz semmi baja MELEG helyzetekben :lol: )
davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=181

davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=185

Ettől szoktam végleg elolvadni... :oops:

davidwenham.net/gallery/displayimage.php?album=15&pos=194

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245523 Írta: Noredhel
Felvegyük, Sil? :lol:

Persze, gyere csak...

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245521 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Detto, jelentkezek!

Adrael, talán egyszer le lesz fordítva. [size=9:bkigj8cy]Én pl le fogom magamnak fordítani. Ha leküzdtem az unalmamat. [/size] :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #245513 Írta: Noredhel
Az csak természetes, mi vagyunk az Alapítók... :P
:denethor1:

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245505 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: Sil: ma rajzoltam Morgothot meg Túrint, majd még csinálok párat, és elküldöm szkennelésre... OFF vége

Azért Dennynek rémes lehetett... biztos azt gondolta, hogy Fin jóval túléli őt... :cry:

Addig is: jelenetkezzenek, akik a klubba be akarnak lépni!

(OFF
-Ha belépsz hozzánk, utálnod kell a rómaiakat.
-Utálom!
-Mennyire?
-NAGYON!
-Fel vagy véve.
/Brian és a Judea Népe Front/)

OFF: Várom a rajzokat! :D

/me jelentkezik!! :roll: :D

Persze, hogy rémes lehetett Neki, bele is őrült a szentem... :( :( Finduilas hosszú életű lett volna, ugye? Tünde-vér vagy mi a szösz...

Több
19 éve 8 hónapja #245503 Írta: Noredhel
Sil: ma rajzoltam Morgothot meg Túrint, majd még csinálok párat, és elküldöm szkennelésre... OFF vége

Azért Dennynek rémes lehetett... biztos azt gondolta, hogy Fin jóval túléli őt... :cry:

Addig is: jelenetkezzenek, akik a klubba be akarnak lépni!

(OFF
-Ha belépsz hozzánk, utálnod kell a rómaiakat.
-Utálom!
-Mennyire?
-NAGYON!
-Fel vagy véve.
/Brian és a Judea Népe Front/)

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245502 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niph/Elentári írta:

Silima írta: [size=9:3ufb6z5b]Ma délután megint piszok sok időm volt... nagyon szörnyű lett, Finduilas forogna a sírjában, ha látná... :? 8O :oops:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=faramirboromirfinduilas.jpg :oops:
[/size]

Jézus ez szörnyűűűűűűűűűűűű :cry: :cry:

:x NEM IS SZÖRNYŰ!!! :x Csak még finomítani kell... :wink:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #245499 Írta: Adrael
[size=9:s54bqjsc]Tudsz Te ennél jobbat is, Silima! Amúgy tényleg nem olyan nagyon rossz, csak van még finomítanivaló rajta. Bocs... [/size]
Csajok, nem tudja megmagyarítani :wink: vk. a kis Fari megszületését?

Több
19 éve 8 hónapja #245487 Írta: Silima

Niéla Alondriel írta: Azt hiszem, egy novella, amiben Fari megszületik...

A lentebbi képet is láttátok? Olyan édes... Kis Bori örül a tesójának, anyuci gyönyörű, apuci meg jóindulatúan mosolyog...

Silima: a papa hol van? :P
Annyira azért nem rémes... :eek2:

A fenti képeket egyszer mintha már belinkeltem volna, de lehet, hogy tévedek. :oops:

A papa? Nem bírta nézni. Vagy elkésett. Vagy ő már túl van a búcsúzkodáson. Légy kreatív! :idea: De különben igenis, rémes!! :evil: :x

Több
19 éve 8 hónapja #245485 Írta: Noredhel
Azt hiszem, egy novella, amiben Fari megszületik...

A lentebbi képet is láttátok? Olyan édes... Kis Bori örül a tesójának, anyuci gyönyörű, apuci meg jóindulatúan mosolyog...

Silima: a papa hol van? :P
Annyira azért nem rémes... :eek2:

Toujours pur

Több
19 éve 8 hónapja #245458 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Bocsi nemúgy értettem!!!!!
Azt hittem netről szedted le.
De nagyon jó!!!!! Na ebből se mosom ki magam....... Bocsi!!!!! :oops: :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 8 hónapja #245456 Írta: Silima

Niph/Elentári írta:

Silima írta: [size=9:1nhl0bko]Ma délután megint piszok sok időm volt... nagyon szörnyű lett, Finduilas forogna a sírjában, ha látná... :? 8O :oops:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=faramirboromirfinduilas.jpg :oops:
[/size]

Jó, tudom... :oops: Talán majd még csiszolok rajta... :oops: :( Vedd úgy, hogy csak vázlat... :? :idea: 8O

Több
19 éve 8 hónapja #245452 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Silima írta: [size=9:3dwwssy4]Ma délután megint piszok sok időm volt... nagyon szörnyű lett, Finduilas forogna a sírjában, ha látná... :? 8O :oops:
[/size]

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 8 hónapja #245352 Írta: Adrael

Niéla Alondriel írta: Ez ÉDES! Le kell menni egy kicsit...
www.wellinghall.net/fanfic/gift.html

Hogy ezek milyen aranyosak! Mi van mellé írva? Ki tudja lefordítani?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.699 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére