Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 3 hete #224664 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Sil írta: Az az első jelenet, amikor Faramir meg Pippin beszélget, az benne van abban a vadiúj videóban, amit a 3. rész topicban megtaláltok... (Real Player kell hozzá!) :wink:

Tudsz csinálni nekem egy olyan képet, amin mindketten rajta vannak? *csizmáskandúrszemek* Meg kéne egyeznünk Kingával egy közös háttéren... :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #224570 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Milyen édesek lehetnek... Fari rulz! :faramir1: :pippin5: Legalább lesz belőle elég a bővítettben... *olvad* Mellesleg nagyon remélem, hogy Denethort :denethor1: is helyrerakják, mert ez így nem állapot palantír nélkül...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hete #224093 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Az az első jelenet, amikor Faramir meg Pippin beszélget, az benne van abban a vadiúj videóban, amit a 3. rész topicban megtaláltok... (Real Player kell hozzá!) :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hete #224089 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nna, mindenki örömére megjöttem Ingolstadtból.
Egy rokonlélek lány újságjában olvastam (a címe ONE, és majd beírom ide a címét, de most nem tudom, hol van.. ) hogy a bővítettben, mikor Pippin megkapja az egyenruháját, kiderül, hog az Faramiré volt kiskorában. :D Faramir tapintatosan közli vele, hogy bocs, de pocsékul áll és nagy is rád. Ezen mindketten elnevetik magukat :) . Aztán Pippin megvédi Faramirt Denethor előtt.
Faramir felajánlja Éowynnek a köpenyét, mire az a vállára hajtja a fejét (juj, de merész!)
És: Megvettem a Gyűrűk Urát CDn!!!!!! Potom 50 euróért, de marha jó, mert egy amolyan rádiójáték formátumban hallgatható. Az egész! Németül és cenzúrázva (így is 700 perc... 8O . 10 CDre fért rá. ) de naon jó!!!!! :D :D
Ez az Ioreth pont olyan, mint a nagymamám, de tényleg! Kb. annyit is beszél. Meg csupa fontos dógot. :D

Több
20 éve 4 hete #223884 Írta: Kincső

Artemisz (Erenya) írta:

Niéla Alondriel írta: Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Neeeem!

Szvsz ABSZOLÚTE ELTALÁLT!!! :up:

Csatlakozom! :wink:
Teljesen átlagos, már nem fiatal de egyáltalán nem idős asszony!

Több
20 éve 4 hete #223813 Írta: Noredhel
Csak jönne máááár...
:faramir1: :eowyn2: :eowyn1:

Toujours pur

Több
20 éve 4 hete #223765 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Neeeem!

Szvsz ABSZOLÚTE ELTALÁLT!!! :up:

Nem "vénséges", csak idős. Ha olyan anyóka lenne, nem dolgozhatna már olyan aktívan az Ispotályban!

Klassz ez a kép!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hete #223762 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
hát, én is valami idősebb hölgyre számítottam..

Több
20 éve 4 hete #223755 Írta: Noredhel
Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Toujours pur

Több
20 éve 4 hete #223711 Írta: Sil
Aragorn, Faramir és... Ioreth? :wink:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=6548

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #223149 Írta: Noredhel
Khirály? Talán Helytartó...
*olvad*

Szemét mázlista Éowyn...
Legyen már december!

:faramir1: :eowyn2:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #222850 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Gandalf írta: Nagyon jó, töltsétek le! :wink:

Mintha ezeken a képeken Faramirnak sötétebb haja lenne, nem? Csak nem sötétítették be egy kicsit a szél általi hajösszefújós jelenethez? (Vagy csak optikai cslaódás áldozata vagyok?)

Mikor néztem az előzetest nekem is feltünt..de jóóó :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 1 hónapja #222841 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon jó, töltsétek le! :wink:

Mintha ezeken a képeken Faramirnak sötétebb haja lenne, nem? Csak nem sötétítették be egy kicsit a szél általi hajösszefújós jelenethez? (Vagy csak optikai cslaódás áldozata vagyok?)

Több
20 éve 1 hónapja #222820 Írta: Sil
Tessék bekukkantani a 3. rész topicba. :wink: Az új RotK bővített-előzetesben van egy khirály Faramir-Éowyn jelenet az Ispotályban... :D

Csináltam belőle pár screencap-et:
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly01.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly02.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly03.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly04.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly05.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly06.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #222255 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: Vajon mit csinált abban a medencében? :-)

:faramir1:

hmmm... Mivel esőkabát van rajta ezért gondolom, hogy nem akart megázni :P :lol: Na jó, minden bizonnyal a fotós agyamentségének köszönhető ;) :mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 1 hónapja #222158 Írta: Noredhel
Vajon mit csinált abban a medencében? :-)

:faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #222048 Írta: Artemisz

Timona írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky..._200410512221683.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 215456.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 158786.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 157745.jpg

ÁÁÁÁÁÁÁ! :eek2:

*behal*
*elolvad*

Ezek KÉSZEK! Kösz, Timo! :itscool:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #222035 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 1 hónapja #221963 Írta: Noredhel
NAGYON CUKIK!!!! *viháncol*

:boromir1: :faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #221961 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én még csak ezt találtam:
www.fanartcentral.net/pictures.p ... ture=46519

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
20 éve 1 hónapja #221893 Írta: Noredhel
Ne hanyagoljuk már Farit... tud valaki olyan oldalt, ahol anime-stílusú rajzok vannak róla+a bátyjáról?

:faramir1: :boromir2:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #221397 Írta: Artemisz

Silima írta: Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:
1) "Denethor ekkor fölugrott a kőasztalra, ott állt a füst és a lángok koszorújában, lehajolt, fölvette a helytartói jogart a lába elől, s kettétörte a tédrén. Darabjait a tűzbe hajította..." stb.
2) " - Gondor utolsó Helytartója engedélyt két, hogy letehesse hivatalát. - Fehér jogart nyújtott feléje. Aragorn átvette a jogart és visszaadta, mondván... "
Most vagy volt egy pótjogar, bár ezt nem találom jellemzőnek a gondori hagyománytiszteletre (vivát Anatevka 8O :D ), vagy egy újabb baki, ami csak a magamfajtó hígagyúakat zavarja. Inkább utóbbi. ;)
Hm. Vélemény?... :?

Jaaj, azt hittem, csak én vagyok oan lúzer, hogy ez föltűnt!! :P

:mrgreen:

De tényleg, ez azért fura!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #221394 Írta: Noredhel
Ezen annyira helyesek a fiúk.
www.full-of-beans.net/boromir/pictures/lotr2ext_2_85663.jpg

:boromir2: :faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #220830 Írta: Noredhel
Uppsz! JRR bácsi szerintem itt egy kicsit bakizott... :oops: nekem fel se tűnt, pedig Denethor halálát többször is elolvastam, annyira tetszett. (Ehhez képest a filmen... se jogar eltörés, se palantír... *duzzog*

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:denethor1:

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #220673 Írta: Kincső

Silima írta: Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:
1) "Denethor ekkor fölugrott a kőasztalra, ott állt a füst és a lángok koszorújában, lehajolt, fölvette a helytartói jogart a lába elől, s kettétörte a tédrén. Darabjait a tűzbe hajította..." stb.
2) " - Gondor utolsó Helytartója engedélyt két, hogy letehesse hivatalát. - Fehér jogart nyújtott feléje. Aragorn átvette a jogart és visszaadta, mondván... "
Most vagy volt egy pótjogar, bár ezt nem találom jellemzőnek a gondori hagyománytiszteletre (vivát Anatevka 8O :D ), vagy egy újabb baki, ami csak a magamfajtó hígagyúakat zavarja. Inkább utóbbi. ;)

Hát, lehet hogy több jogar volt... bár lehet, hogy ez egy apró tévedés. :roll: (Hogy te miket észre nem veszel? 8O :) )

[size=9:10i1ewgz]OFF: emailre válasz majd megy ma vagy holnap, sorry h. még nem... :oops: [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #220657 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:

Több
20 éve 1 hónapja #219617 Írta: Sil
Picike Faramir, kötéssel (Ispotály! :dance: ):
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=5923

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #219488 Írta: Kincső

Niéla Alondriel írta:

Silima írta: Na, kész vagyok a teljes fordítással. 8)
Ezúton szereném megköszönni kedves szüleimnek, megértő tanáraimnak, és a pincsikutyámnak.
Nna. Szóval remélem, hamarosan engedélyezik a Dol Amroth örökösei uccsó részét, és a kritikákat még mindig várom!!

Nagyon ott van... bár azon enyhén kiakadtam, hogy Denethor veri a feleségét... szegény Finduilas :(

Veri?
Az szvsz túlzás... :roll: :wink:
Végülis ha jól értettem egyszer ütötte meg... és ha valaki palantírozik az nem teljesen beszámítható... :roll: :idea:

Több
20 éve 1 hónapja #219437 Írta: Noredhel

Silima írta: Na, kész vagyok a teljes fordítással. 8)
Ezúton szereném megköszönni kedves szüleimnek, megértő tanáraimnak, és a pincsikutyámnak.
Nna. Szóval remélem, hamarosan engedélyezik a Dol Amroth örökösei uccsó részét, és a kritikákat még mindig várom!!

Nagyon ott van... bár azon enyhén kiakadtam, hogy Denethor veri a feleségét... szegény Finduilas :(

Toujours pur

Több
20 éve 1 hónapja #219078 Írta: Kincső

Silima írta: Kincső: Bocs, hogy megríkattalak. :oops: Bár én is majdnem elbőgtem magam rajta, mikor fordítottam, pedig akkor már olvastam egy párszor... :?
A hibák.. ó, igen. Lusta voltam átolvasni... :oops: :oops: :oops: Ugye nem túl zavarók?

Hát, ha lesz egy kis időd [size=9:lshehxpp] - tudom, nekem sincs... -[/size] akkor javítgasd ki őket, csak hogy teljes legyen a munkád. Nem érdemes rontani az összképen. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.127 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére