Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 4 hónapja #66398 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Na ugye? Merthogy én is úgy emlékszem, hogy a csaj életben maradt.. Na mindegy... Az öreg... vele is ugyan azt csinálta, mint az első részben a csajjal.. ez az injekció fokhagymát, meg ilyeneket tartalmaz, nem igaz? Kiűzte a vámpír vért.. elég valótlan, dehát kellett egy régi jó haver is... De ugyan így vissza hozhatták volna Mr.Dorff-ot is.. meg lehet magyarázni azt a "fejvesztést" a végén... :) mindenből fel lehet épülni:) Na jó, abbahagyom. ;)

Zsu

Amúgy Hannibál meg szerintem unalmas.. Attól az egy jelenettől eltekintve.. (na jó, meg amikor a disznók (?) "esznek", nem volt semmi benne.. És ezek se ijesztők, inkább gusztustalanok voltak.. Viszont a kapcsolat az jó volt.. Mármint a két főszereplő közt.. kis love story.. :) muhhahha :) MEnnyit mosolygok ma..

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66383 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Yao, teljesen igazad van. Ez már az első részben is probléma volt. Nem hiszem, hogy egy tápos valóvérű csak úgy hagyná magát kitenni a napra. Tény, hogy voltak benne hibák, de azért még többé kevésbé hiteles volt és a történet is érdekes, eredeti, nem csak a szokásos "felbosszantják-bosszútáll" sablon.

ainawethien, én is a főgonosznak szurkoltam. :-) Az első részben is, meg most is. Amikor először találkoztak (mármint Penge és Nomak), az én fejemben is az ütött szöget, hogy vajon miért nem vele szövetkezik Penge. Mert Nomaknak igaza volt: az ellenség ellensége elméletileg barát, nem? Egy ilyen tápos vámpír-vadász azért már nem ennyire naív.

A fekete csajjal nem tudom, mi történt. Az első részben úgy emlékszem életben maradt. Egy újabb következetlenség. Úgy látszik egyszerűen csak kihagyták.
Azt sem értem, hogy az Öreg hogyan élte túl az első részt és miként lett attól az egy injekciótól ismét ember. Yao, van ötleted?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66317 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

shaira írta: Én is így jártam a Hannibállal. !@#$% jó a film, csak 5 percel a kezdés előtt még győzködthettem a jegyeladót, hogy semmilyen szempontból nem fogja károsítani a szellemi fejlődésünket(barátnőmet+engem) a film.
Kicsit durva volt mikor Lector sült agyat evett, talán azért mert úgy fél órával a film előtt ettünk kínait. :?

Jujj részvétem......Na minket meg a Más Világra nem akartak beengedni....pedig nem is volt gusztustalan....

Vámpirok:A penge 2-t még nem láttam de az 1 nagyon jó volt!!!!
Buffy:Jajj olyan jó az a sorozat.....
A ViaSat3-on lesz valami olyan este (vasárnap) amikor csak ilyen filmeket adnak + még misztikusokat....

Több
22 éve 4 hónapja #66247 Írta: ainawethien
ÉSzAH:

Dehát pont ezért akció a film, és nem "hiteles" vámpír film. Nem? Szerintem erre lehetett számítani... Kicsit régen láttam az első részt, és nem emlékszem, hogy mi lett a feka csajjal... meghalt? vagy eltűnt? vagy mi van vele??
Te, basszus, igen, ezt a főgonoszt is eltalálták.. Egy idő után, esküszöm már sajnáltam, és neki szurkoltam, sőt (!!) még valamilyen groteszk szinten vonzónak is találtam! De Stephen Dorff-ot nem érhette utol.. ;)

Zsu

Több
22 éve 4 hónapja #66190 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én ugyan még nem láttam a második részt,de az elsőben már az is meglepett,hogy Frost milyen könnyedén bánt el az egész Vámpír kongresszust.Meg velük együtt a fővámpírt is.Ez azért nevetséges...

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66168 Írta: ÉSzAH
Én most jöttem ki a Penge 2-ről és hát meg kell mondjam, többet vártam. Nekem az 1 nagyon tetszett. Megvolt a háttér, a koncepció, viszonylag elhanyagolható ellentmondásokkal. Erre most nemhogy ezt erősítették volna, jól kiforgatták az egészet a sarkából és megtűzdelték olyan kérdésekkel, melyekről lerí, hogy az alkotók sem tudják rá a választ.
További problémáim:
- A vége el lett cseszve, megint irreálisra vették a harcot.
- A fővámpír általában nem annyival száll be életének mentésébe, hogy vinnyog, mint egy bébi. A fenébe, csak van már annak valami oka, hogy ő a fővámpír, nem?
De a főgonoszt megint nagyon eltalálták. Deacon Frost - és az őt alakító Stephen Dorff - is zseniális volt, és Nomak - valamint az őt alakító Luke Goss - is nagyon ott van szakmailag (leszámítva persze az ellentmondásokat, melyek lényét átszövik).
Tudjátok, hogy ki ő? Mármint a színész? Emlékeztek még a hajdan nagyon sikeres Bros együttesre? Na ő annak a Goss ikerpárnak az egyik tagja. És nagyon jó! Remélem ezentúl színészként próbálja megkeresni a kenyerét és nem tér vissza a popéletbe.

Yao, a Vörös Halál Karneválja tényleg durva, de azért, mert a Vampire világ durva. Így hiteles a regény. Szerintem nagyon jó.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #66159 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én is így jártam a Hannibállal. K* jó a film, csak 5 percel a kezdés előtt még győzködthettem a jegyeladót, hogy semmilyen szempontból nem fogja károsítani a szellemi fejlődésünket(barátnőmet+engem) a film.
Kicsit durva volt mikor Lector sült agyat evett, talán azért mert úgy fél órával a film előtt ettünk kínait. :?

Több
22 éve 4 hónapja #66141 Írta: ainawethien
Nah, tegnap végre megnéztem a Penge 2-t. Mikor egy barátnőmmel mentem a moziba, és megvettük a jegyet, életemben először megkérdezték, hogy 18 éven felüliek vagyunk-e, merthogy a film nagyon véres, brutális, stb, és betartatják a korhatárt.. Mondtuk igen, elmúltunk már 18 évesek. (Ok, nem veszik annyira komolyan, ugyanis a barátnőm még csak a múlt héten lett 17) A lényeg, azt hittük, hogy nah, látunk jó véres filmet. Azt azért tudtam, hogy annyira vámpíros nem lesz a film, hiszen már az előző se volt az, inkább akció az egész. És így volt jó 2 órám. :) NEkem tetszett a film, bár egyáltalán nem félelmetes, nem is annyira véres, inkább néha gusztustalan.. majd megértitek mért.. A történet is "aranyos" volt, és úgy szórakoztatott. :P Szóval csak ajánlani tudom, ha valaki szereti az akciót, a jó zenét, és a jól koreografált verekedős jeleneteket. Meg az "armageddon-beszólásokat".

Zsu

Több
22 éve 4 hónapja #66113 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mindenki:kijött videón szinkronban a Gyalog-Galopp.Hát az egy haláli film!
Észah:a Vörös Halál trilógia kicsit durva.Kicsit sok benne a vámpír meg a "durva" ember.Az Ánisz-Lámék páros viszont nagyon jó :P .

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66071 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Shaira: én láttam, de szerintem szörnyű...

ÉSzAH: mindenképpen utánajárok, bár nemtom mikor juto el abba a könyvtárba... (ez ugye az, ahol a petíció aláírás volt? :D )

Több
22 éve 4 hónapja #66033 Írta: shaira
Láttátok már a Drakula halott és élvezi c. filmet? Szerintem állati. :)

Több
22 éve 4 hónapja #66020 Írta: ÉSzAH
Fereste, javaslom nézz körbe a Szabó Ervin könyvtárakban, a központiban (a Kálvin térnél) egészen biztosan megvan.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #65961 Írta: Fereste
ÉSzAH: sajnos sehol nem találom a Lestatot, úgy néz ki nemcsak a könyvesboltokból, hanem az antikváriumokból is kihalt...

Több
22 éve 4 hónapja #65939 Írta: ÉSzAH
Fereste, szerintem várd meg a Lestat-ot és utána vedd újra elő a KK-t. Én a Lestat hátterével is elég kaotikusnak éreztem és néhol nehezen követhetőnek. De ez az én egyéni véleményem.
A Lestat szerintem az egész sorozat legérettebb része. Ki ne hagyd!

Lestat, bizony az Ánisz-Lámék páros is Vampire. A könyv írója Robert Weinberg. Egy háromkötetes könyvről van szó, a sorozat a Vörös halál karneválja címet viseli. Minden könyvnek van alcíme is, de azokra nem emlékszem. Az egyik azt hiszem az, hogy Érinthetetlenek.
Szerintem ez a legjobb Vampire regény és jobban bemutatja az egyes klánok szerepét, a dzsihadot, a káiniták történelmének hátterét, mint a klánregények.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #65885 Írta: Fereste
OFF: ainawethien: mikor adjam a könyvet?

nah, nem bírtam magammal... elkezdtem KKt olvasni Lestat előzménye nélkül... nem vaok én normális :D nah nem baj, ember leen a talpán, aki ellenállni tud a polcon ácsorgó gyönyörű kiadású KK könyvnek...

Több
22 éve 4 hónapja #65813 Írta: ainawethien
És ehhez mit szóltok? :

Több
22 éve 4 hónapja #65780 Írta: ainawethien
Fereste! Tök jók ezek a képek! Különösen a "Gabrielle" nevezetű alkotás tetszett nagyon.
Buffy--> minden részt látni kell, hogy értsd, de igazán nagyon jó, és sötét, csak a 4/5/6. szezonban lesz.. Ez pedig még csak a 2. szezon vége. De Viasat adja tovább, szóval van remény.

Zsu

Több
22 éve 4 hónapja #65776 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
A Lámek-Ánisz stb, is Vampire klánregény?
Oh, hát miért nem szóltál hamarabb!
Mi van az elején, vagy mi a címe? veszem meg rögtön;-)=

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 4 hónapja #65728 Írta: ÉSzAH
Helló vimpár testvéreim! :-)

És hogy álltok a Vampire - The Masquarade (jól írtam?) szerepjátékkal és regényekkel? Nekem nagyon bejönnek. Különösen a Lámék-Ánisz páros és Hesha Ruhadze. Ismeritek őket?

ÉSzAH

/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #65443 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Fereste: ezek a képek naon jók!

Több
22 éve 4 hónapja #65291 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Pfuhhh, valahogy nem igazán bírom ezt a hőséget! :evil:
1ébként tegnap én is +néztem első Buffy-mat és 1 Angel-t is, bár az 1 kicsit más.....Hát...nem volt rossz, bár így, hogy nem láttam az előző részeket, 1 kicsit zavaros volt az egész Angel visszaemlékezéseivel, meg ezzel a zűrzavaros szerelmi szállal. Na mind1, azért nem volt rossz!
[size=9:16oe8536]Lestat: Miklya Zsolt: Ezüstszín fonál és asszem 1490 Ft de ez nem biztos[/size]
pußßancs minden vértesómnak :twisted:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 4 hónapja #65238 Írta: Fereste
shaira: nem hüeség, de nemtom mér vagy kiborulva, hogy ieneket álmodsz...

kézzeljétek, ma láttam életem első Buffyját.. (szégyen ide, szégyen oda, én eddig nem néztem..). háááááát eléggé gyengének tűnik, úgy őszintén.... de inkább nem alkotok végleges véleményt, csak majd néhány más rész után, addig sem kritizálom ezt a sorozatot..

más: szeretném megkérdezni, hogy vkinek megvan-e a Lestat? mert én sehol sem találom a boltokban, antikváriumokban, és szeretnék megkérni vkit, hogyha megvan neki, akkor lécciléccilécci adja kölcsön egy kis időre, hogy el tudjam olvasni, mert így nem tom elkezdeni a KKt :? (tudom, hogy Lestat az övét már eligérte ainawethiennek)

Több
22 éve 4 hónapja #65237 Írta: shaira
Sziasztok!
Totál elegem van!
Megint álmodtam. Remélem nem haragszotok ha leírom.
Tehát az álom: Láttam amint a Pokol teremtményei új életre kelnek, új alakot öltenek, megerősödtek. Aztán felültem egy vonatra (csak igazolványom volt nálam, álmomban azon gondolkoztam, miért nem vittem a mobilom, mert nem tudok szólni anyámnak, hogy nem megyek haza), elindultam figyelmeztetni valakit, hogy vigyázzon, de sajna felébredtem...
Mi a véleményetek?
Tök hülyeség, igaz? Elegem van, hogy időnként ilyet álmodom.

Több
22 éve 4 hónapja #65138 Írta: Fereste
csak még két kép :D :
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 49&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 16&genre=2

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #65117 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Eztet Estel úgy csinálta, hogy én csináltam a smiley-t, aztán egyszer beraktam ide a topicba még régebben, néhány másikkal együtt : ) =

(ha csak egy x látszik és a vámpír nem, akkor épp nem elérhető az az oldal ahonnan belinkeltep :P )

Több
22 éve 4 hónapja #65113 Írta: Fereste
néhány, szentem csodás vámpír ( és vámpír hatású) kép:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 44&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 81&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 21&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 88&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 24&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 38&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 99&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 13&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 95&genre=2
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... 57&genre=2
kep.tar.hu/fereste/images/pic1013289.jpg

(az utolsó képben ugye fel tetszik ismerni az avatáromat? :D )

Több
22 éve 4 hónapja #64981 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Közben én is itt vagyok, csak nem tudok mit hozzászólni... ez van...

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 4 hónapja #64859 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Aha! Estel, ez nekem is tetszik. DE most már én is vigyorgok!! :D +képzeljetek hozzá két vimpárfogat is!!! :wink:

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 4 hónapja #64546 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Estel: ez tök yóóó! Hogy csináltad??

Több
22 éve 4 hónapja #64545 Írta: ainawethien
Nem örültél volna az ébredésnek, ha mondjuk Lestat támadott volna le.. ;)
Vagy Armand..

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.833 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére