Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 5 hónapja #60192 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Jó kis álom! :P Ez oan rémálom féle v. 'tetszik'? (bocs, de ennél jobban nem tudom kifejezni magam... :oops: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60189 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
OK. Kb. minden hónapban van olyan álmom, hogy vámpírt ölök. Bár amit olyan 3 napja álmodtam, abban egy ezüstrúddal hátulról szúrtam le egyet.
Valaki meg figyelmeztetni akart valamire velük kapcsolatban, de már nem emlékszem rá, hogy mit mondott.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60102 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
shaira: Krúdy álmoskönyve nem beszél ilyesmiről, hacsak nem a 'vér' kapcsán:
"Vért inni: betegség. Vért szívni: bátorság. (Már annak, aki szívja! :D ) Csepegő vér: jó jegy."
Nem tudnád konkretizálni az álmod? :D Mert ha csak egy vámpírt láttál, az nem jelent semmit, max. annyit, hogy a mindennapi életed egy-egy napján vámpírokról filozofáltál, vámpíros filmet néztél stb. (Lehet, hogy kiábrándító, de az álom leggyakrabban a 'nappal' átélt események, emlékek fölidézése, elég nagy összevisszaságban.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60065 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem tudja valaki, hogy mit jelent vámpírokkal álmodni? :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #59916 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
:cry: Most olyan szörnyen és iszonyúan érzem magam. Rádöbbentem ugyanis ( :cry: :cry: :cry: ), hogy háááát, izé...., szooval roppant műveletlen vagyok tudom, de még nem is olvastam vimpáros könyvet!!!! Filmekből meg nem lehet olyan jól megtanulni a ...mit mondjak??? mesterséget??? :evil: Szooval arra kérlek titeket, ti tapasztaltak, hogy írjatok le néhány címet, ami vimpár, alapmű, és azonnal olvassam el!
Yoo? :oops:
Egyébként véres puszi mindenkinek - mert úgy stílszerűbb! :wink:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 5 hónapja #59870 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én általában megnézem az Elveszett...-t, és most is láttam.. Dánken meklód megint halhatatlan volt. :) Ennyit szűrtem le belőle.. :twisted:

Uhm. Magyar felirat majd max. csak augusztusban valamikor..

Sil--> Az 1-2 szezon még nem is annyira jó. 4.-től lett iszonyat jó, szégyen, de pont akkor, amikor Angel kivállt... De Angel-t is szeretem.
Igazából aki ismeri a Buffy-t, az tudja, hogy itt nem egyszerűen a vámpírok/démonok dologról van szó. Mindennek mögöttes tartalma, jelentése van, én ezért szeretem a sorozatot. Olyan mint egy tanító mese.. :)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #59857 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
énis csak a bemutatóját láttam, és nekem is gyengének tűnik filmileg, történetileg még nemtok véleményt alkotni, mert még nem olvastam a könyvet (de már megvettem! :P ).

a fényekről: hát bennem nincs semmien fényreérzékeny hajlam, bár nyáron az erős napsütést nem bírom, nade ez szentem semmi :D

Több
22 éve 5 hónapja #59793 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Les:Én csak a bemutatóját láttam, de sztem elég gyenge volt! Vagy t-vedek?

Több
22 éve 5 hónapja #59733 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem vette fel véletlenül valaki az Elveszett ereklyék fosztogatóit? mert vámpírokról volt szó...
Annak aki látta: hát én azon majd megfulladtam, amikor Sidny aszongya egy csomó kockára: -vámpírszámzár!!!!!!!!!

Buffy: köszi hogy szóltál, tudod álémos voltam amikor ezt írtam.
a TQOTD meg csak akkor kell, ha lesz magyar szöveg (szinkron/felirat)...egyelőre jó lesz ez is...
de, hogy én + Jesse?
Piszlicsáréság!

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 5 hónapja #59555 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

boreger írta: Ha valaki tudja, hogyan tüntessem el a hátteret, kiabáljon...

Azt sajnos nem lehet. Csak bmp vagy gif fájlban lehet a színeket átlátszóra állítani, jpg-ben nem.

Más: Nagy öröm ért a hétvégén. Rendezgettem otthon a videóimat, és kiderült, hogy megvan nekem az Interjú! :) Úgy látszik, múltkor felvettem, és utána teljesen elfelejtettem. :oops:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #59553 Írta: Sil

ainawethien írta: Ha még is lesz benne, akkor csak az októberben induló 7., azaz utolsó szezonban lehet benne, és állítólag 6 részen keresztül fog szerepelni.. hát majd meglátjuk.

Én is így hallottam.

ainawethien írta: Sil és Bőregér ugyanaz a személy?

Én nem vagyok Bőregér tudomásom szerint. :)

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59552 Írta: Sil

ainawethien írta: Khm... Khm.. Khm... Gondolj másra is kérlek, mielőtt le "csak"olod a kedvenc sorozatomat.

Bocs, de én tényleg nem bírom a Buffyt. :oops: Igaz, hogy csak az első pár szezont láttam, meg néha egy-egy részt, de nekem nem tetszik, ahogy a vámpírokat ábrázolják, túl egyoldalú. Az Angelt viszont nézem most, hogy nincs a láthatáron más vámpíros sorozat. :) Az én kedvenc sorozatom eddig a Vámpírok Klánja c. Vampire sorozat volt.

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59529 Írta: ainawethien

Come on, come on wherever you are!

Lestat, ez Come OUT, Come OUT, nem? (Nézd a versikét az aláírásomban)
Amúgy most, hogy elküldtem neked ezt a változatot, meg tudtam szerezni sokkal jobb változatban, :roll: de még mindig nem DVD minőségben. DE most a színek is jobbak, és valahogy élesebb is, és világosabb is a felvétel.. (Nem moziban vették fel..) :)
2 CD-s, szóval ha kell, akkor csak szólj.
Megnéztem ma is.. :) Nem bírom megunni...

Több
22 éve 5 hónapja #59519 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én sem bírom az erős fényt, a neon meg egyáltalán nem...sőt van, hogy könnyezni kezdek a tükörtől vagy az ablaküvegtől...

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 6 hónapja #59387 Írta: ainawethien
Hát nem tudom, hogy ez pont erre lesz-e példa, de nekem is van egy ismerősöm, aki mellett még a lámpák is kialszanak (!!!), vagy legalábbis pislákolni kezdenek, és ez iszonyat félelmetes.. ráadásul nem bírja a neon lámpákat sem, szóval bizonyos "fényre" nem mehet..

Több
22 éve 6 hónapja #59293 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem, nem vagyok Sil, legalábbis nem tudok róla :wink:
csak én is elég félreérthetően írtam...

hallottatok már energiavámpírokról? Mert nekem van egy ismerősöm, aki tisztára az, és ha itt van, akkor negyed órán belül mindenki fáradtnak érzi magát, és nem azért, mert fárasztóan beszél a csaj... rám mondjuk nem hat
de mindenki másra igen. 8O :D

Több
22 éve 6 hónapja #59200 Írta: ainawethien
Gillz, ez még egyáltalán nem biztos, ahogy már említettem, ilyen pletykák már voltak pár szezonnal ez előtt is. Ha még is lesz benne, akkor csak az októberben induló 7., azaz utolsó szezonban lehet benne, és állítólag 6 részen keresztül fog szerepelni.. hát majd meglátjuk. A forgatásokat ilyenkor ált.-ban augusztusban elkezdik, szóval majd kiderül, hogy most lesz-e ideje a Buffy-ra. (Múltkor állítólag nem volt, ezért maradt el)

Sil és Bőregér ugyanaz a személy? Mert Sil "szídta" a Buffy-t, és nem te Bőregér.. Vagyis nem tudom hogy szídhat-e olyat, amit nem is néz...

Több
22 éve 6 hónapja #59116 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mikor. HOL? Ezt meg kell nezni. Amugy is lemaradtam britni filmjerol... :roll: Lehet, h ot kovetve megis a halhahatatlansag mellett dontok.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 6 hónapja #59057 Írta: boreger
Ainawethien: bocs ha esetleg félreérthetően írtam, én csak a Britnit utálom, a Buffy-t nem ismerem, így nem is mondhatok rá semmit.

Több
22 éve 6 hónapja #59053 Írta: ainawethien

Igen, de szerencsére csak a Buffy-ban, az amúgy is olyan neki való

Khm... Khm.. Khm... Gondolj másra is kérlek, mielőtt le "csak"olod a kedvenc sorozatomat. Amúgy meg szerintem megint csak kacsa az egész... Mert ezt már 1,5 éve is eljátszották. De akkor sem volt benne..

Ha meg igaz, Brit minden képpen vámpírt fog játszani, akit hamar megölnek. Akik bírják (én bírom :oops: ), azok poénnak veszik, akik nem, azok meg nézzék úgy, hogy "háhh, végre megdöglik", vagy mittomén.. nem kell rögtön leszólni. :cry:

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #59051 Írta: boreger
Fereste: vampiros emotikon saját alkotásom, ez látszikk is rajta (fehér a háttere grr...) mégpedig úgy, hogy én mint smiley-bolond leszedtem Svindler emotikonocskáit, a 'smile'-t megnyitottam Paint-ben, és átrajzoltam... ennyi a bűvös recept! és még annyi, hogy jpg-ben kell menteni, .gif-nél 'durcás'-t csinált mindegyikből (azaz csak a körvonalak látszottak) Nálam legalábbis.

Még van egypár, mindjárt bepakolom őket... ezek sajátok, de vimpárok szabadon használhatják! Ha valaki tudja, hogyan tüntessem el a hátteret, kiabáljon...

üdv boreg.

Több
22 éve 6 hónapja #59015 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ha megpróbáltad volna idézni valamelyikünket, már tudnád te is... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #59010 Írta: Fereste
Estel, boreger: vimpáros emotikont hoan tudtok csinálni??? Bmi yol néz ki :D :D

Több
22 éve 6 hónapja #58997 Írta: Estel Adániel

Több
22 éve 6 hónapja #58991 Írta: boreger
Fereste: kitűnő ötlet!! és utána dugd bele valami jó kis centrigugába, hogy elmenjen a kedve az ilyesmitől... meg a filmekben szerepléstől is... :-P

Több
22 éve 6 hónapja #58966 Írta: Fereste
naneeeeeeeeeee!!! Britney vámpírt játszik egy filmben????!!!!! hát ezt fel se fogom... ez a csaj is csak anyit tud róluk, hogy vért szívnak, meg hogy taszítja őket a fokhagyma, semmi mást... (tudjátok mit? elrepülök oda, és teszek róla, hogy télleg oan halovány és sápast leen az arca :D :D :D )

Több
22 éve 6 hónapja #58963 Írta: Sil

Estel Adániel írta: Olvastátok már, hogy Britney Spears vimpárt fog játszani egy tévésorozatban?? :P Komolyan mondom, egyes embereknek semmi jóízlésük nincs... :?

Igen, de szerencsére csak a Buffy-ban, az amúgy is olyan neki való. Michael Jackson pedig vérfarkast akar játszani egy filmben.

Tears unnumbered

Több
22 éve 6 hónapja #58949 Írta: Estel Adániel
Olvastátok már, hogy Britney Spears vimpárt fog játszani egy tévésorozatban?? :P Komolyan mondom, egyes embereknek semmi jóízlésük nincs... :?

Több
22 éve 6 hónapja #58912 Írta: Sil

Yavanna írta: Természetesen 'Kárhozottak Királynője'!!!! :oops: :oops: :oops: Sorry!
Sil! Hol láttad? (Bp.-en esetleg?)

Én is sorry, én is rosszul írtam először. :oops:
Pécsen láttam, két könyvesboltban is.
Ha kell valakinek kölcsönbe az Interjú, elviszem a kószás talira. A többit én sem tudtam megszerezni.

Tears unnumbered

Több
22 éve 6 hónapja #58806 Írta: Fereste
Buffy: ezt a nyugati antikváriumából szerváltam, de tuttommal ezek voltak az egyetlen darabok :D :D :D ha vki rálel egy Lestat-ra azonnal szóljon nekem!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.762 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére