Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 5 hónapja #64431 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Majd vigyorgok helyetted is!!
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64418 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Jé. itt sem voltam még. Hát ez tök jó!!!Imádom a "vimpárokat". Sajnos olyan gépnél ülök, ahol nem jönnek ki a fejek, de vegyétek úgy, hogy most vigyorgok....Múltkor azt álmodtam, hogy egy vimpár áldozata lettem...kimondhatatlanul jó volt fölébredni.

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64389 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hát ezt majd Lestat-tal kell megbeszélned. Én nem adhatom kölcsön az ő nevében. :/

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 5 hónapja #64091 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ainawethien: KK is megvan, csak a Lestat nem :D szóval ha befejezted lécci add kölcsön :D én az Interjút bármikor oda tudom adni már most neked :D

Több
22 éve 5 hónapja #64069 Írta: ainawethien
Uhm. Fereste, nincs meg a KK? Mert nekem meg az van meg.
Akkor akár cserélhetnénk is, persze csak pár napra, míg el nem olvastuk a könyveket. ;) Én meg visszafelé fogom olvasni a dolgot.. kezdtem a KK-val, aztán majd LEstat, és legvégül, Interjú, Lestat jóvoltából. :)

Nah, senki nem hívta fel a pasit??

Több
22 éve 5 hónapja #63759 Írta: Fereste
ainawethien: én pont azért olvastam el először a könyvet, hogy ne legyek befolyásolva :D a Kárhozottak Királynőjét se fogok addig megnézni, míg nem olvastam el... na ez meg macerás, merhogy a Lestat, az előzménye a KKnek az nem van meg :? hogy hogy fopgom így elolvasni az rejtély :D

Több
22 éve 5 hónapja #63729 Írta: ainawethien
Hmm.. hát akkor én remélem majd el tudok következtetni a filmtől.. Már láttam, és remélem nem fogja befolyásolni a "képzeletem".. :) Bár most egyszerre 2 Lestat él bennem.. Tom Cruise, és Stuart Townsend... viszont a KK-ban, és a film alapján az Int.-ban Lestat karaktere más.. nem?

Na, felhívta már valaki a pasit?

Több
22 éve 5 hónapja #63550 Írta: Fereste
elolvastam az Interjú a vámpírral-t :D :D én spec teljesen ledöbbentem a vége felé.. vagyis nem a leglegvégén, csak akörnyékén, mikor Claudiát megölték, Louis meg aztán elment Armanddal, de nem találta meg azt a teljeséget, amit keresett...
most, hogy elolvastam a könyvet kész vaok megnézni a filmet, és a neten láttam is képeket a szereplőkről, éshát ööm, szörnyű szentem.. vagyis én kopp nem így érzékeltem a szereplők kisugárzását, naontalán esetleg Lestat figurája passzol egy icipicit... :?

Több
22 éve 5 hónapja #63165 Írta: ainawethien
A név, és a szám: Spengler Imre; 06-23-336-696 (Törökbálinti.. asszem mindenesetre Bp-hez közel van, mert hozzám közel van, és én közel vagyok Bp-hez. MUHHAHHA. :) )

Uhm, ok Lestat, csak felajánlottam, mert ez a változat már jobb minőségben van meg. De nekem mindegy, ahogy akarjátok. :)

Zsu

Több
22 éve 5 hónapja #62201 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Buff:mikor írod le?mert már megígértem a Magdi-nak, hogy odaadom neki is a számot...
Ja és sztem nem kell fáradnom Boreg cdjével, mert nemsdokára úgyis talizok és akkor majd én odaadom neki az enyémet, mert azoknál akiknél meg tudom nézni, azoknál rajta van a gépen nekem meg akkor másért nem is kell mostanában...

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 5 hónapja #62197 Írta: ainawethien
Wá.. csak szókok, hogy nem tűntem el, és hogy ígérem leírom ide (az az egyszerűbb, és akkr akinek kell, leírja, akinek nem, az meg nem.. :) ) a telefonszámát a pasinak.
Pussz;
Zsu

Ui.: Bőregér: K.K. film itthon max. augusztus/szeptember
CD-n viszont át tudom neked másolni (2 cd-s, csak csere cd-t lérek.)
Nem DVD min, de egész jó.

Több
22 éve 5 hónapja #62030 Írta: Lestat
Deagol: mennyibe kerül apukád könyve?

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 5 hónapja #61990 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hali! :lol: Képzeljétek el, a múlt hónapom abból állt, hogy a Szilmarilokat kerestem. Még Szegedre is lementem érte. Na mindegy. :evil: ÉÉÉÉÉÉS, MOST, abban a könyvesboltban láttam, ami mellett mindennap elm1ek kétszer iskolába menet meg jövet!!! :? :x :evil: 8O Nagyon kiakadtam! Még volt képe idemászni! Ezek után!

(Nagyon mérgesek lennétek ha hangosan nekiállnék dicsekedni? :oops: )

Mindenesetre kijött apámnak egy tök ari gyermekverseskönyve! Olyan édi lett! Úgy örülök!

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 5 hónapja #61750 Írta: Fereste
nah, visszakanyarodva a vámpírokhoz:
elkezdtem olvasni az Inetjú a vápírral-t, és már így az elején is naon tetszik! nagyban cáfolja a Drakula egyes elemeit, amit énis kissé hüeségnek tartottam... :D nameg ahogy ír a vámpírlétről Louis vámpír, az kész.. bizonyos elemeit gyönyörként ír le, mint vmi csodásat.. és ez engem rohadtul megfogott.. :D sajnálom, hogy még nincs meg a folytatás, a Lestat, a vámpír, mert ahogy érzem én ezt a könyvet hamar kivégzem.. :D

Több
22 éve 5 hónapja #61446 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hú gyerekek... 8-| megnéznék egy ilyen emberkét, de eléggé megilyednék tőle, az biztos...

hováig jutottunk a vámparoktól! :D tud már valaki pontosabbat a Kárhozottak Királynője filmről? Már nagyon fúrja az oldalamat : )=

Rago: nem olvastam, viszont pár napja kivégeztem a Drakulát, hmm, érdekes egy könyv. Találtam egy másikat is, egy lengyel pasi írta, az nem éppen vámpíros, a címe ellenére, de tele van szellemekkel, szeánszokkal, és az egész ilyen századelejei hangulatban, hátborzongtó. Nem bírtam végigolvasni, csak belelapoztam, gondoltam, megkeresem a vámpíros részeket... nem találtam egyet se. Viszont nagyon különös hangulata volt.

Több
22 éve 5 hónapja #61064 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mennyit kell fizetni a látó pasinak?

Több
22 éve 5 hónapja #61057 Írta: Lestat
Én meg a babok szerencsehozó hatásában... meg abban, hogy a levendula mindenre nagyon jó...

Több
22 éve 5 hónapja #61048 Írta: Fereste
nálunk egy ien ezoterikás pasi volt, aki bemérte az erőket a lakásunkban, meg hogy hol vannak káros sugárzások stbstbstb. aztán egy csomó dolgot megállapított a családomról meg rólam egy inga segítségével.

én az ásványok ezoterikás hatásában hiszek, viszont ennek a pasinak nem tudtam....

Több
22 éve 5 hónapja #61043 Írta: Lestat
Buff: légyszi írd már meg nekem is e-mailben a látó pasi telszámát!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #61007 Írta: shaira
Azért be kell látnotok, hogy mindennek van valami valóságalapja!
Manapság is vannak vámpírok, csak nem olyanok, mint a filmekben.

Több
22 éve 5 hónapja #60989 Írta: ainawethien
Ha találkoznál, és beszélnél vele, hidd el, elhinnéd. :)

Több
22 éve 5 hónapja #60969 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ainawethien: Én nem azt mondom, hogy nem hiszek az ienekben végülis nincs bizonyíték arra, hogy nincsenek, de arra sem, hogy vannak szellemek, vámpírok... Sztem elképzelhető...Mondjuk én még nem találkoztam ien emberkével és az tuti, hogy dobnék egy hátast, ha így elmondana mindent rólam...

Több
22 éve 5 hónapja #60883 Írta: shaira
OK. :)
Köszi! :D

Több
22 éve 5 hónapja #60878 Írta: ainawethien
Esetleg elkérhetem anyámtól a pasi telefonszámát. Ha megtudom, megírom priviben, ok?

Zsu

Több
22 éve 5 hónapja #60867 Írta: shaira
ÚÚú. Ez hátborzongatóÓ!!
Nekem nagyon tetszik!
Nem tudnál bemutatni a látó pasinak? :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #60835 Írta: ainawethien
Nos, ez mondjuk nem nagyon vámpíros dolog, de gondoltam leírom nektek mi történt velem ma..
Szóval, én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy anyukám, és apukám is hisz az ilyen okkult dolgokban. Azért szerencsés, mert tudom, sokakat totál idiótának néznek azért, ha mittomén azt mondják, hogy most érzékelnek valakit a szobában. Egy szellemet pl. Már hosszú idő óta éreztem azt, hogy ha lekapcsolom a lámpámat, úgy 5en, 6an körül állnak, és belebámulnak az arcomba. Nem tudoam aludni se emiatt nagyon. Anyám elhívott egy "szellemeket látó-érző" pasit, aki az energiától kezdve mindent érzékel, meg tudja mondani hol van energia törés a földben, térben, stb.. Eljött, mert kíváncsiak voltunk, hogy mennyire gáz a helyzet. És kiderült, hogy az én szobámban nagyon depressziós a hangulat.. (egyébként sajnos én is az vagyok), és hogy tényleg vannak nálam "vendégek".. hogy így mondjam. Most nézzetek hülyének ezért, de én elhiszem. Már sok minden történt a családommal ilyen téren, és én már nem kételkedem ezekben a dolgokban. Ha valakit érdekel, leírhatom mik. A lényeg az, hogy a szobám mellett van egy másik, kisebb szoba, ami régen a nővéremé volt, és most ott tartjuk a ruhás szekrényeket. Na most, pasi bement oda, és minden szőrszála felállt basszus. Ugyanis kiderült, hogy abban a szobában, és le-fel egyenes irányban van egy "negatív szellem kapu". Ilyen csak pár van M.o.-n, szal kifogtuk. Itt olyan "lelkek" mászkálnak, akik nem tudtak még, vagy egyáltalán nem tudnak újászületni, és szinte energia vámpírkén keresnek olyan "gazdatesteket", mondjuk így, akikre rá tudnak kapaszkodni.. Mindez a szobám mellett.. fasza, nem?
Megértem, ha nem hiszitek el. Én hiszek ezekben, és gondoltam megosztom veletek.
Amúgy pasi látó is, és vagy 10 percig bele kellett néznem a szemébe, és csak úgy mondta mondta rólam a dolgokat, és mind igaz volt.. nagyon durva..

Zsu

Több
22 éve 5 hónapja #60646 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Olvasta vki az 'Éjfél kisértethistóriák'-at? Elvileg vmi vámpíros könyv, de nem tom érdemes-e elkezdeni! :? Tudtok róla vmit?

Több
22 éve 5 hónapja #60250 Írta: shaira
Nem tudom ezt mennyire szárnyalja túl az, hogy én egyszer azt álmodtam, hogy meghaltam, és azon gondolkoztam, hogy milyen kár, hogy nem élhetek tovább, és mennyi mindenről maradok le, mi mindent hagyok ki.

Több
22 éve 5 hónapja #60237 Írta: Lestat
Én egyszer azt álmodtam, hogy egy vámpír meg akart ölni és minden hülyeséggel elkezdett kergetni (joghurtos pohártól kezdve a darazsaig)
és először a denevérek hadát győztük le a kutyámmal, aki hősiesen harcolt..de aztán a darazyak mindent elleptek...én bemenekültem a garázsba, de oda is 1essével követtek és nem vállaltam a lassú kínokat. kinyitotam az ajtót és amikor ez megvolt, minden egyadta darázy volt, úgy, hogy látni nem lehetett tőlük és én beleugrottam a csapat közepébe és majdnem meghaltam, de végülis egy őrült idegbeteg lettem, aki tvműsorokban beszél halálközeli élméyéről és az idegenekkel való találkozásban...ezt egyszer le is rajzoltam a denevéres részt)
de borzasztó volt magamat úgy látni ahogy!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #60206 Írta: shaira
Hát nem is tudom. Mikor álmodom, akkor jól érzem magam, de miután felébredtem, azt sem tudom mit érzek, olyan furcsa.
Mondjuk nagyon nem mondom, hogy lenne túl sok hatása valamilyen hasonló témájú filmnek, mert pl. a Buffy-t utoljára még a TV3-on néztem.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.751 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére