Vimpár Gittegylet
- ainawethien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fereste
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ainawethien
- Nem elérhető
Én sehol nem találtam Bp-n, szal már feladtam, de ha esetleg találsz egy antikváriumot, ahol van 2 példány, légyszi azonnal szólj, köszi. (Interjú a vámp. sincs meg, szóval.. )
Uhm.. ma láttam HBO-n egy kis verkfilmet QOTD-ről,( meg 40 nap 40 éjszakáról.. ) Akinek van HBO-ja, naon ajánlom, hogy nézze meg, mert jó kis 5-7 perc.. Sok-sok forgatási jelenettel.. nem a mozi mozi mozi volt, hanem az a másik.. nem tom mi a címe műsor.. nem nehéz rájönni melyik.. ma kb. 6-kor volt, remélem nem utcsó vetítés.
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A KK nemrég jelent meg (tavaly) szóval mindenhol meg lehet kapni elvileg, nem úgy mint a Lestat-t, amit szinte lehetetlen!!!!
Nekem szerensére megvan, de megígértem Buffy-nak, hogy legközelebb neki adom oda...JúliaLalala satöbbi...
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Yavanna
- Nem elérhető
Sil! Hol láttad? (Bp.-en esetleg?)
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Fereste
- Nem elérhető
Dwin: nade Drakula képe nem látszik a tükörben, ami a Lasombrák sajátja, és tudtommal semmi másnak. de ha te mondod biztos úgy van
Sil: mégha fotóról fest is, akkor is annyira gyönyörűek, hogy ez nem tudható be egyedül ennek a tényezőnek
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Vajon mit láttam ma, félórával ezelőtt könyvesbolti portyámon? Csak nem a Kárhozottak Királynőjét? Vadiúj kiadás, kicsit csicsás, de nekem határozottan tetszik. Itt az ideje bankot rabolnom. 1 hónapig nem voltam könyvesboltban, és most teli vannak Anne Rice könyvekkel.Yavanna írta: Segítsetek vimpárok! A kárhozottak királynőjét hol tudnám beszerezni? Könyvesbolt? Antikvárium? Mikor jött ki ez a könyv?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dwin Odiff
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Annyit írtatok a távollétemben, hogy nem is tudtam végigolvasni! Ennek nagyon örülök!
Asszem Fereste vetette fel a kérdést, hogy Dracula hova tartozhatott.
Erre valamelyik szabálykönyv, ha jól emléxem választ is ad. Valami ilyesmit ír:
Mikor Bram Stoker 1896-ban kiadta a Drakulát, az addig kastélyaik magányába húzódó Tzimiszkészek fenevadként rontottak elő. Vagy valami hasonló. Sztem ez elég egyértelmű.
Meg ha csak arra gondoltok, mikor átváltozott a koporsóban Anglia felé. Az egyértelműen vic. volt, ami pedig a Tzimiszkészek sajátja.
„Isten nem vagyok,s ha elpackáztam
ne is legyek más,csak önmagam.
Kormányozzon,ha győzött!”
- boreger
- Nem elérhető
de igazából Lestat tudna konkrétabbat mondani.
Lestat: 8O
- Yavanna
- Nem elérhető
A kárhozottak királynője c. könyv tényleg az előtte említett kettőnek a folytatása? 8O (gondolom igen, különben nem írtátok volna ) Nem vagyok nagy vámpír szakértő, de az Interjú a vámpírralt és a Lestat a vámpírt nagyon szeretem!!! (Az elsőt, mind filmben, mind könyvben! Persze Tom Cruise sem volt semmim szőke sörénnyel! )
Segítsetek vimpárok! A kárhozottak királynőjét hol tudnám beszerezni? Könyvesbolt? Antikvárium? Mikor jött ki ez a könyv?
"Aure entuluva!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Persze, mivel fotó alapján festi őket. Láttam egyszer egy Boris-albumban.Fereste írta: Boris bácsi qrva yo festményeket tud ám kreálni, én spec behaltam mikor megláttam őket... ez a pasi úgy tudja festeni az embereket, mintha fotó lenne ! 8O
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lestat
- Nem elérhető
innen a nik
és már megjelent a Padora is a sorozatbólm, de kihagyták a testrabló meséjét...
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- ainawethien
- Nem elérhető
A 3 könyv pedig ilyen sorrendben követi egymást:
Interjú a vámpírral
Lestat, a vámpír
Kárhozottak királynője
- Fereste
- Nem elérhető
az "Interjú a vámpírral" vmiféle folytatása/előzménye a két könyvnek, vagy ez különáll? és a "Kárhozottak királynője", és a "Lestat, a vámpír" közül meik az első és meik a második rész?
- boreger
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT !(?)
Felkészültem még régebben, hogy nagyon rossznak képzelem L és kellemesen fogok csalódni, de miután Buffy drága állította, hogy nagyon jó (és nem neheztelek rá egy cseppet se, mert tényleg érdekes film)...tehát kicsit megörültem ennek és felbátorodtam, gondolván, hogy a háttértörténet annyi lehetőség tárháza és nem sok olyan dologt tudnak rajta változtatni, amit nagyon zokon lehet venni...
bevallom Tévedtem!
Néhány zokon vett dolog:
-Magnus és Marius karakterének teljes mértékű összekeverése úgy, hogy én, aki már mindkét regényt (Lestat, a vámpír & KK) olvastam, magam sem tudtam, hogy mi akarnak ezzel kifejezni
-Lestat&Akasa kapcsolata, az, hogy mit akarnak a férfiakkal tenni, hogy szint az összes vimpár meghal vmint, hogy ők ketten szerelmesek lesznek egymásba nagy mértékben elmarad
-helyette:-) : Jesse-be lesz szerelmes Lestat
- Mekare mintha sose nem is létezett volna, sőt az egész kemeti sztori... de Haiman és nagycsalád létezik...(vagy nagy csalás?)
- Mael-t és Pandorát Akasa sikeresen elégeti
- Mahare meg kővé vállik
- túl művészi volt néhány részecs és ezekből nem sok jó sült ki, mert kapkodták a képet.
Ami tetszett:
-Lestat karaktere és Jesse játéka, vmint, ha többet szerepelnek (szerintem nagyon sok mindent kihagyhattak a lényegen, és a övetkezőkön kívül kívül): Pandora, Maharet, Mael naon jók lennének...
-ezen kívül, hogy izonyos hegedűs részekre volt idejük
-mikor Lestat iszik Abból Akit Őrizni kell amit lát, az egész jó
Érdekes: egész sok olyan képem van, amit kihagytak
Amit nagyon kihagytak:
Érthetetlen kissé a történet úgy, hogy nem tudjuk a vámpírok létét és kifelejtették sztem (nem tuti, mert engisül láttam) az Amelos sztori... arról nem is merek beszélni bővebben, hogy Kemet földjén nem zajlott semmi...
Eriket, Gabriellet, Danielt és Louis-t nagyon hiányoltam még...
Sztem ezt úgy kell megnézni, mint egy jó vámpíros filmet és nem, mint a megfilmesítést, mert akkor nagyon hamar előjön a hiányérzet a + 2 óra részletezésésrt.
Biztosan nagyon sok értelme volt a film háromegyedének hülye párbeszéddel és sötét, felesleges részlettel való kitöltésére, de a tanács és a férfiak lemészárolása rövid volt, szinte villanásszerű és nem lehetett érezni, hogy ez lenne a lényeg, és ezért nem tűnt az egész globálisnak. mert összvissz nem hinném, hogy több, mint 20 vimpár hal meg (bevallom azok nagyon jól, és ezért áldom a stábot ezerrel)... de ha belegondolunk, hogy szinte az összes meghalt azo a tizenhányon kívül, akkor ez semmi.
De nem volt, olyan nagyon rossz, ahogy hangzik... de tényleg.
Meg először a GYU se tetszett, majd ha magyarba is megnézem, akkor biztosan jobb lesz. Drukkolok a Blade II.-nek, hoy legyen nagyobb sikere és Rizs kisasszonynak, hogy nyugodtan írjon még, csak a filmesítési jogokat ne osztogassa megfontolás nélkül!
Boreger: +várom, hogy a többiek mit szólnak a nik-hez as'ztán elszondom...
- boreger
- Nem elérhető
Lestat írta: Estel: de igazam van, nemde?
Ja és igen a nik...az benne a icces, hogy ez a szüleim üzletének is a címe meg a KFT-nek és el nem találnátok, hogy minek a röv..... tippeket várok!hehe...
Az 'n' a nevedből van, ez bizti... hogy az i meg a k honnan jött, arra lövésem sincs...
- Lestat
- Nem elérhető
Ja és igen a nik...az benne a icces, hogy ez a szüleim üzletének is a címe meg a KFT-nek és el nem találnátok, hogy minek a röv..... tippeket várok!hehe...
- ainawethien
- Nem elérhető
jujj... ciki-nem-ciki, nekem tetszik.vámpír a tükörben
Zsu-nak ilyen a humora. 8O
- boreger
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mit keres egy vámpír egy tükörben :
(Hát, pl. ezt...)
Fölnéztem a vimpár levlistára:
8Onik írta: Estel Adániel is vimpár...kinevezett fajból...
Ez tetszik...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- deagol
- Nem elérhető
Megkérdezte tőlem tegnap a húgom, h. tudom-e mi a legrövidebb vámpíros vicc.Mondtam neki hogy nem.Mire ő:
vámpír a tükörben
ha-ha
mit lehet erre mondani?
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
- Ragoran
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
amik lemaradtak:
www.friendsofbats.com/images/vam ... ampire.jpg
www.xaraxone.com/FeaturedArt/sp/ ... ampire.jpg
- Fereste
- Nem elérhető
www.fantasygalerie.cz/vyloha.php ... ejo&menu=1
hebuss.free.fr/
(van több is, de nem akarom szétoffolni a topicot..)
a képeket áltban eccerű keresőben találom, meg a barátnőm küldözget
íme néhány vimpáros kép:
www.omphalos.net/files/art/VAMPIRE.GIF
www.animationchronicles.com/gfx/vampire.jpg
www.xaraxone.com/FeaturedArt/sp/ ... ampire.jpg
www.friendsofbats.com/images/vam ... ampire.jpg
- Rayan
- Nem elérhető
Fereste! Honnan szedted azokat a képeket?! Q* jók!!!
Az a Vallejo-festmény...Ez a Boris gyerek nagyon tud! 8O
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Interview a vámpírral: TomCruise rulez Télleg alapfilm!
Penge: állatira tetszett, a Mátrix mellett a másik kedvencem, és sztem nem amcsi vacak! Modern, ez tény, de van benne valami...
Alkonyattól pirkadatig: Az egyik legsz*rabb film, amit valaha láttam
Vámpírok bálja: örök klasszikus
De:
Estel mellett vagyok: A legkirályabb akkor is a 92-es Dracula, Bram Stoker alapján, Keanuval
És ha akartok iszonyatbrutál vámpírfilmet nézni (hehe, én az összeset láttam ) melegen ajánlom J. Carpenter: Vámpírok c. filmjét. Az már tényleg túlmegy minden határon
Na csók, szép álmokat:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Fereste
- Nem elérhető
én nem láttam ezt az Interrjú a vámpírral filmet, és ha tehetem előtte a könyvet olvasnám el (alapvető elvem, hogy először a könyvet olvassam, s csak utána lássam a filmet). úgyhogy mostanában ki sem fogok látszani a vámpíros könyvekből
- Lestat
- Nem elérhető
A KÁRHOZOTTAK Királynőjéről meg én azt olvastam, hogy augusztusban lesz...
Orliról nem hallottam ilyesmit, de nem vagyok Orlista, tehát tőlem lehet.
A Penge serintem meg egy amerikai kaptavacak!!!