Kvíz játék

Több
21 éve 3 hete #144976 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Sil írta:

Alyr Arkhon írta: Én is kíváncsi vagyok, mi az az oszlop...

"Az ország közepén pedig volt egy magas és meredek hegy, a Meneltarma, a Mennyország Oszlopa, (...)" :wink:

Ja, hogy AZ!!! Így mindjárt más!

[size=9:1k7g1isi](Már én is meg akartam kérdzni, hogy mi a halál haragja lehet az az Oszlop...)[/size]

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #144975 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Alyr Arkhon írta: Én is kíváncsi vagyok, mi az az oszlop...

"Az ország közepén pedig volt egy magas és meredek hegy, a Meneltarma, a Mennyország Oszlopa, (...)" [A Szilmarilok, Akallabeth] :wink:

De ha még mindig nem megy, akkor nézd meg a Gyűrű keresésében, ott konkrétan is elhangzik...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #144963 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Cerebrum írta: Nagyokat vigyorogtam ezeken az alternatívákon:

Szerepelt-e PJ a filmben? Igen, Völgyzugolyban tündeként (Szinte látom magam előtt... :D )

Mi Gollam eredeti neve? Lajos :D :D :D

Ki a Brí-beli besúgó? Tuk Peregrin :D

Mi a neve Fingolfin lovának? Noro lim :D :D

Ki játszotta Szarumánt? Maga Tolkien... :twisted:

És amikor harmadszor teszi fel a kérdést hogy hanyadikán van Bilbó/Frodó szülinapja... hát...
Vagy hogy hány tagból állt a Gyűrű Szövetsége...

Én is kíváncsi vagyok, mi az az oszlop...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hete #144893 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kvíz játék
cerebrum pl hány katona állt a 4. kapunál
az ilyesféléket én raktam fel!! :evil3: :evil3: :evil3:

mi a fene az a Mágis?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 3 hete #144872 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Kvíz játék
Sziasztok!

Mi változott a filmben?-Celeborn neme. Majdnem ezt nyomtam helyesnek... :lol:

Több
21 éve 3 hete #144857 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Kvíz játék
Ja, amúgy ami igazán érdekelne, az az, hogy mi a fene az az Oszlop?

És persze a "kedvenc" görény kérdéseim:

Melyik napon forgatták le a GYU első jelenetét?
Ki a jelmeztervező?
Howard Shore melyik filmnek nem szerezte a zenéjét?
Ki Minas Tirith harmadik zászlajának élelmezési tisztje? (vagy valami ilyesmi...)
Mikor halt meg Éomer?
Hol harcolt a háborúban Tolkien fia?
és persze Gondolin kapui... :evil: :evil: :evil:

(amúgy szó mi szó, én is töltöttem fel genya kérdéseket dögivel... :twisted: :twisted: :twisted: )

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 3 hete #144840 Írta: Sil

Cerebrum írta: Nagyokat vigyorogtam ezeken az alternatívákon:
...

És először csak azt fogadta el helyes válasznak... :wink: :lol:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #144836 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Kvíz játék
Nagyokat vigyorogtam ezeken az alternatívákon:

Szerepelt-e PJ a filmben? Igen, Völgyzugolyban tündeként (Szinte látom magam előtt... :D )

Mi Gollam eredeti neve? Lajos :D :D :D

Ki a Brí-beli besúgó? Tuk Peregrin :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 3 hete #144520 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Alyr Arkhon írta:

Nóli írta: Be vagyok jelentkezve, és kiírja, hogy "ehhez a művelethez be kell jelentkezni". Én békésen megpróbálok bejelentkezni, nem fogadja el. Mégegyszer, most sem... Nem tudok kvízelni...

Amikor a fórumra bejössz, jelöld be az "automazikus bejelentkezés" rubrikát. Ha elmész, kapcsold ki.
Így nem írhat ki ilyet.

Mindig bejelölöm, és mégis megteszi. De csak a kvíznél...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 4 hete #144261 Írta: Alyr Arkhon

Nóli írta: Be vagyok jelentkezve, és kiírja, hogy "ehhez a művelethez be kell jelentkezni". Én békésen megpróbálok bejelentkezni, nem fogadja el. Mégegyszer, most sem... Nem tudok kvízelni...

Amikor a fórumra bejössz, jelöld be az "automazikus bejelentkezés" rubrikát. Ha elmész, kapcsold ki.
Így nem írhat ki ilyet.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hete #144256 Írta: Nóli i linantea
Be vagyok jelentkezve, és kiírja, hogy "ehhez a művelethez be kell jelentkezni". Én békésen megpróbálok bejelentkezni, nem fogadja el. Mégegyszer, most sem... Nem tudok kvízelni...

Több
21 éve 4 hete #144200 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Sil írta: Svin: Ne korlátozd le a kérdések számát, mert akkor nem lehetne előzni... 50 kérdés, az kb. 50000 pont csak. :cry:

Ugy gondoltam hogy lenne olyan jatek fajta is.
Meg megmaradna ez is ami most van mint irtam.

Több
21 éve 4 hete #144199 Írta: Sil
Svin: Ne korlátozd le a kérdések számát, mert akkor nem lehetne előzni... 50 kérdés, az kb. 50000 pont csak. :cry:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hete #144189 Írta: svindler
Most kb 570 kerdes van feltoltve, de ebbol cirka 90 meg nincs engedelyezve mert zommel a Szilmarilokra es a Gyuru keresesere vonatkozo, nehezebb kerdesek.
Ugy vettem eszre viszonylag kevesen jatszanak a kvizzel az utobbi idoben, mivel az atlag halando szamara nehezebb kerdesek szaporodtak el, es ez egyeseknek bizonyara kedvet szegi. Ezert ha lehet, azt akarom kerni inkabb konnyu, a filmre es a hobbit/GYU-re vonatkozo kerdeseket toltsetek fel.
Amint lesz idom kicsit valtoztatok a jatekon, es lehet majd csak GYU/Hobbit illetve Szil/GYU keresese kategoriakban jatszani, meg persze majd vegyesben is. (Film/zene azert nem mert abbol viszonylag keves kerdes van) Arra is gondoltam, hogy az egy jatekon beluli kerdes szamot lekorlatozom. (Pl max 50 kerdes)

De minden javaslatot ami szerintetek nepszerubbe, jobba tenne a jatekot szivesen varok.

Termeszetesen a jelenlegi jatekforma megmaradna tovabbra is es az itt elert helyezesek is maradnak :D

Több
21 éve 4 hete #144184 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Estel Adániel írta: [size=9:nhuoiiff]Amúgy ez a jóslat még Trufának is megengedhetné a legyilkolást...[/size]/

És szerintem pont ezért hitte nagyon sok ember (köztük én is :oops: ), hogy Trufa hentelte le a főnazgúlt

Az Ispotálynál említ valamit a magyar változat is hogy "olyan ellenféllel szállt szembe amellyel nem bírt" de sokan a nazgulszárnyasra gondolhattunk, mivel annak is lecsapja a fejét...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hete #144176 Írta: Felagund

Estel Adániel írta: [size=9:17sobg2q]Amúgy ez a jóslat még Trufának is megengedhetné a legyilkolást...[/size]/

És szerintem pont ezért hitte nagyon sok ember (köztük én is :oops: ), hogy Trufa hentelte le a főnazgúlt

Több
21 éve 4 hete #144170 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kvíz játék
Talán annyit lehetne pontosítani, hogy az eredeti jóslatban halandó férfi szerepel (mortal man), ezért támadhattak kétségei a Főnazgúl-komának, amikor Éowyn ismertette vele a nemét... ;) /[size=9:3exs7g7u]Amúgy ez a jóslat még Trufának is megengedhetné a legyilkolást...[/size]/

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 4 hete #144157 Írta: Felagund

Ithil írta:
Így konkrétan tényleg nincs benne, csak ha jól emlékszem, Gandalf említi meg valahol, hogy volt valami "jóslat", miszerint nem halandó ember fog végezni a Fekete Kapitánnyal! (Mert nem is tudna vele halandó végezni)

Nos, ami azt illeti ez a jóslat Glorfindeltől származik, és Arveduinak mondta, amikor az ki akart állni az angmari Boszorkányúrral Angmar ostrománál

Több
21 éve 4 hete #144020 Írta: Ithil
Ithil válaszolt a következő témában: Kvíz játék

Ringbearer írta: Tényleg?! 8O
Nem Trufa?...de hogy? az hogy van benne hogy
sebezhetetlenné tevő varázslat?

Így konkrétan tényleg nincs benne, csak ha jól emlékszem, Gandalf említi meg valahol, hogy volt valami "jóslat", miszerint nem halandó ember fog végezni a Fekete Kapitánnyal! (Mert nem is tudna vele halandó végezni)

"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."

Több
21 éve 4 hete #143944 Írta: Felagund

Ringbearer írta: az hogy van benne hogy

Az ÍGY nincs benne, de feltehetően valami ilyesmi történhetett

Több
21 éve 1 hónapja #143579 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kvíz játék
Tényleg?! 8O
Nem Trufa?...de hogy? az hogy van benne hogy

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #143547 Írta: Felagund

Ithil írta:

Felagund írta: :oops: Igazad van!! Pont pár nappal ezelőtt szedtem le angolul a netről és most megnéztem, tényleg Éowyn öli meg! Így már teljesen egyértelmű! Eddig akárhányszor elolvastam, mindig úgy értettem, hogy Trufa végez vele. Imádtam is ezt a részt! Micsoda csalódás!!! :bawling:

Hosszú ideig Én is úgy értettem... :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #143544 Írta: Ithil

Felagund írta: Igazából Éowyn öli meg, Trufa csak megtörte az őt sebezhetetlenné tevő varázst a sírbuckás kardjával. Az angol GYU-ban egyértelműbben van benne (a he/she miatt)

:oops: Igazad van!! Pont pár nappal ezelőtt szedtem le angolul a netről és most megnéztem, tényleg Éowyn öli meg! Így már teljesen egyértelmű! Eddig akárhányszor elolvastam, mindig úgy értettem, hogy Trufa végez vele. Imádtam is ezt a részt! Micsoda csalódás!!! :bawling:

Több
21 éve 1 hónapja #143538 Írta: Felagund
Igazából Éowyn öli meg, Trufa csak megtörte az őt sebezhetetlenné tevő varázst a sírbuckás kardjával. Az angol GYU-ban egyértelműbben van benne (a he/she miatt)

Több
21 éve 1 hónapja #143536 Írta: Ithil
Sziasztok!

Az egyik kérdés nagyon fúrja az oldalam, és mivel úgy vettem észre senkinek nem tűnt még fel ( :?: ), gondoltam írok!
Szóval van egy olyan kérdés, hogy ki szúrja le a Fekete Kapitányt. A helyes válasz a kvíz szerint: Éowyn. Szerintem viszont Trufa. Éowyn csak a Kapitány szárnyas lovát öli meg! Épp az volt a pláne az egészben, hogy a Sírbuckás karddal ölték meg, és nem egy ember, ahogy a jóslat meg is mondta előre. Legalábbis én így emlékszem, ha nem így van, bocsi!
Amúgy a kvíz nagyon tetszik! :D

Több
21 éve 1 hónapja #143227 Írta: Felagund
Yessss

[size=9:2ent7kca]4. hely[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #142582 Írta: Felagund
Na, ugyehogy! :D

Több
21 éve 1 hónapja #142571 Írta: Nóli i linantea
Szuper!!!

Több
21 éve 1 hónapja #142570 Írta: Nóli i linantea
Mindjárt kipróbálom...

Több
21 éve 1 hónapja #142564 Írta: svindler

Hacking IP...

Kivettem, most mar nem fut le ez az ellenorzes.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.510 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére