Találkozások

Több
21 éve 7 hónapja #109520 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Elanor: De, persze, a Keletiből megyünk, de ha valaki arról jön, az láthatja, hogy esik-e. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109519 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Akkor viszem a társast, meg a többit. :wink: Csak ne essen se eső, se hó! :roll: Eddig Eru mindig kegyes volt... :roll: :wink: [size=9:2phf604l](És ha a Nyugatinál esik, az még nem baj, ott szokott... :) )[/size]

Nem a Keletiből indulunk????

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109505 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv mindenki!
Szeretnénk egy páran egy öszfórumos SZÍNHÁZI összeruccanást rendezni! Kérdésem az volna ki lenne ebben benne! 2 tünde már biztos a többi tünde, törp, hobbit, ember vagy bármi és jelentkezne kérem írjon a perluszdavid@mailbox.hu címre! Tárgy Színház!
Köszönöm! Elbereteh vigyázza lépteitek

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #109503 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
A Frodós talival kapcsolatban:
az is meghatározza a helyet, hogy hányan lennénk. Mert ha kevesebben, beülhetünk teaházba. De ha többen...
Nagy gond lenne, ha délelőtt kezdődne? Délután elutazom... Mondjuk 10-től? Vagy 11-től?

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #109492 Írta: Kincső
Akkor viszem a társast, meg a többit. :wink: Csak ne essen se eső, se hó! :roll: Eddig Eru mindig kegyes volt... :roll: :wink: [size=9:3idk5c08](És ha a Nyugatinál esik, az még nem baj, ott szokott... :) )[/size]

Több
21 éve 7 hónapja #109481 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Sesy, meg aki illetékes:nem took menni a Grimás koccintós talira, mert aznap jön a lepra matek tanár...pedig szeretnék:// valaki koccintson helyettem!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #109463 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások

Elanor írta:

Lili írta: Sziasztok!

Csak azt akarom megkérdezni,hogy nem kéne már eldönteni a Frodós tali időpontját meg,hogy egyáltalán hova megyünk?Tudom,hogy 22.-e de azon kívűl?
Tudom folyik a készülődés a kirándulásra meg minden,de jó lenne tudnom... :roll: :oops: :oops: :(

Egyébként meg nagyon jó szórakozást nektek hétvégére! :wink:

Bizony, a 22-én kívül még semmi sincs lefixálva... :? pedig nem ártana minél hamarabb dönteni!!!

Hm...akkor vki,aki pesti mondhatna vmi jó kis helyet. :roll:
És mellesleg még azt se tudjuk ki fog jönni,úgyhogy sztem mindenki beírhatná ide,ha jön... :roll: :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #109453 Írta: Elanor

Lili írta: Sziasztok!

Csak azt akarom megkérdezni,hogy nem kéne már eldönteni a Frodós tali időpontját meg,hogy egyáltalán hova megyünk?Tudom,hogy 22.-e de azon kívűl?
Tudom folyik a készülődés a kirándulásra meg minden,de jó lenne tudnom... :roll: :oops: :oops: :(

Bizony, a 22-én kívül még semmi sincs lefixálva... :? pedig nem ártana minél hamarabb dönteni!!!

Több
21 éve 7 hónapja #109415 Írta: Dodiee
Aug: nem tudom vinni, mert nincs felírva(Anának megvan) és nincs itthon CD.

Több
21 éve 7 hónapja #109389 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Több
21 éve 7 hónapja #109386 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Húú, úgy látom, nagyon szervezkedtek! :)

Amúgy lemaradtam: Milyen tábori +beszélés? (Nem tudok elmenni amúgy :wink: ) :roll:

Dodiee: Hozod a Moulin Rouge zenéjét? :D

Én ha kell, hozom a TTT-t CD-n, és a FOTR-t kazettán (sztem csak 1vk. hozza, mert fölösleges, ha 50-en elhozzuk uazt, és én amúgy is mindig mindenhova magammal viszem) :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #109244 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Franciakártyát, UNO-t tudok vinni [size=9:1yiovyyb](a magyar kártyánk nem tudom hol van...)[/size], és sakkot is viszek, ha esetleg akar valaki játszani... :roll: :wink: Hátha vannak titkos sakktehetségek köztetek. :) :wink: Kincső

Kincsőőő! Naggyonjóó, hozz kártyát Unot, és franciát is. És otthon felejtettem az egész paklit Debrecenben :( Itt vadászom, hogy kinek van kártyája! És a sakkot se hagyd otthon semmiképp!
Köszi és puszi:
kriszana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #109231 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Dyn ha szépne kérlek ré tudod irni azt a bizonyos hobbit nótát?-))))))

Ha nem tudod honann szedd le bemásolom a cimet de többeknek is örömet okoznál véle-))

Gépet én is viszek feltéve hogy lesz bele elemem

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #109176 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások

mogy írta: akkor én viszek egy mp3cd-t is lejáccó magnót, de ha vki hoz mp3 cdt, ne legyen újraírható, és ne nagyon legyen rajta más program, mert akkor nem játssza le.

Akkor írok mp3 CD-t... Az még jobb, mert több ráfér... :)

mogy írta: ui: most idéztem először, remélem jó lett:)))

Szerintem sikerült... :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 7 hónapja #109151 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Sziasztok!
Ha gondoljátok, vihetem a GyU-társasomat. DE: én nem vagyok hajlandó társassal orkokat üldözni, úgyhogy csak akkor viszem, ha felváltva cipeljük! :idea: :roll: :wink:

segíthetek, ha megkérsz rá:))))

Kincső írta: Magnó nem lesz? Mert akkor vinném a TTT-t meg a Padlást... :roll: :wink: [size=9:39bnkmd9](Nekem csak egy kicsi magnóm van, ami elvileg felvevésre szolgál, de lehet lejátszani is, de elég halk.)[/size]

hozom a magnóm, aminek azért van hangereje:))) de akkor te is segítesz:))) bár sztem sikerül beletenni a zsákomba

Kincső írta: Franciakártyát, UNO-t tudok vinni [size=9:39bnkmd9](a magyar kártyánk nem tudom hol van...)[/size],

És - kivételesen :roll: - nem fogom itthon felejteni a fényképezőgépem. :twisted: [/quote] én is hozom, lehet reszketni:)))

most más nekem se jut eszembe:))
szcsókolom:)

ui: most idéztem először, remélem jó lett:)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 7 hónapja #109148 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyerekek, főleg Brandír és Aralataion! Felrakhatom a pénteki bulis képeket (ha végre előhívják őket :rmad2: ), vagy cenzúrázzam ki a fejeteket? :mrgreen: :evil3:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #109147 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
FIGYELEM! ATTENTION! ATENCIÓN! ACHTUNG!!!

akkor én viszek egy mp3cd-t is lejáccó magnót, de ha vki hoz mp3 cdt, ne legyen újraírható, és ne nagyon legyen rajta más program, mert akkor nem játssza le.
emellett megpróbálok vinni egy vízforralót, instant levest.
egyebet hirtelen nem jut eszembe
holnap még felnézek, addig lehet nekem írni.
szcsókolom!

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 7 hónapja #109146 Írta: Kincső
Sziasztok!
Ha gondoljátok, vihetem a GyU-társasomat. DE: én nem vagyok hajlandó társassal orkokat üldözni, úgyhogy csak akkor viszem, ha felváltva cipeljük! :idea: :roll: :wink:
Magnó nem lesz? Mert akkor vinném a TTT-t meg a Padlást... :roll: :wink: [size=9:39pw2des](Nekem csak egy kicsi magnóm van, ami elvileg felvevésre szolgál, de lehet lejátszani is, de elég halk.)[/size]
Franciakártyát, UNO-t tudok vinni [size=9:39pw2des](a magyar kártyánk nem tudom hol van...)[/size], és sakkot is viszek, ha esetleg akar valaki játszani... :roll: :wink: Hátha vannak titkos sakktehetségek köztetek. :) :wink: És - kivételesen :roll: - nem fogom itthon felejteni a fényképezőgépem. :twisted: [size=9:39pw2des](A kamerámat féltem, és Elanor úgyis hoz.)[/size]
Most ennyit, más nem jut eszembe. :wink:
Kincső

Több
21 éve 7 hónapja #109103 Írta: Rabyn
Esetleg valami műlevest??
Zsákot amuigy is vittem volna jobban szeretek abban aludni..
akkor isz ogynak smst? ha szépen megkérlek!

Több
21 éve 7 hónapja #109100 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kirándulás:
Mivel úgy tűnik, tényleg nagy hideg lesz, MINDENKI hozzon hálózsákot!
És kérem, hogy aki csak teheti, hozzon vízforralót, bögrét, teafiltert, ízesítőket stb. Lehet, kelleni fog.

Több
21 éve 7 hónapja #109068 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Szanten írta: Figyelem!!!!!!!!!!!

A tábori megbeszélést csúszik egy órácskát! Késők! Most már tuti ott tudtok lenni az elejétől fogva!
A Telcontar még nem tudja, de addig lesz ideje teát főzni nekünk. :)
A hely: Telcontar irodája
Idő: Márc. 14. 19 óra

Ez elég nagy baj,mert az elején legalább ott tudtam volna lenni :(
Így viszont (mivel fél nyolckor kezdődik a koncert) ki kell hagyjam ezt a megbeszélést is! Nagyon sajnálom! Annyira szerettem volna ott lenni :cry:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #109054 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Gyerekek, az ilyen cset-dolgot tegyük át a beszélgetésbe, ne offoljuk szét a Találkozást! Itt csak az érdemi információ szerepeljen. Tehát a Beszélgetésben megtaláljátok a többit.

Vagyis akkor a Beszélgetős lesz a Találkozások2.? :evil: :evil:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #109038 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Tel: köszi, hogy besegítesz moderátori...izé...topic gazadai feladatomba...
Tehát az én kérésem is az lenne, hogy ne offoljunk - mert különben grrr leszek-, ha nem muszály...kööööszííí!!!! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 7 hónapja #109035 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyerekek, az ilyen cset-dolgot tegyük át a beszélgetésbe, ne offoljuk szét a Találkozást! Itt csak az érdemi információ szerepeljen. Tehát a Beszélgetésben megtaláljátok a többit.

Több
21 éve 7 hónapja #109034 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Ulmo, ne félcs engem.
Tökéletes viszonyom van a hideggel.
Ha viszon tolyan a helyzet, én aludnék a földön.
Viszek hálószatyit.

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 7 hónapja #109024 Írta: Rabyn
Elanor kicsim-(tökjó leenne ha jönnél)))
Össz sztem olyan 2500ft-t hozzál magaddall ebből 1100 a szállás a többi a vonatjegy buszjegy meg amit még esetleg venni akarsz.. Vegyél kaját is (zsömit meg inni) mert kaja az niincsen ott!!

Több
21 éve 7 hónapja #109009 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
:? Emberek, szomorú vagyok. Egyetem, meg minden, szval én nem tudok menni a hétvégén, viszont ezzel felszabadult egy hely (Zsuzsi azért ott lesz!)

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 7 hónapja #109008 Írta: Elanor

Telcontar írta: Van két újabb jelentkezőnk: Irunien és Elanor.
Elanor kérdésére: azért, mert több ágy van, mint résztvevő, nem tilos az együttalvás. :) Akár a kicsi a rakás sem...

Drága Tel, Te kiforgatod a szavaimat! :evil: :lol:

Na, sebaj... :) ööö, azt viszont nem tudom, hogy most mennyibe fog kerülni ez az egész kirándulás??? :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #109000 Írta: Rabyn
Most jut eszembe, hogy Kelta zenét én is tudok vinni!!
Van 6 azaz 6 darab eredeti CDm a 40ből-))
szal azt viehetm ilyen válogatások vannak rajta (vanpl Enya is de azt hiszem más énekli)

Több
21 éve 7 hónapja #108996 Írta: Dodiee
Én viszek két kelta CD-t, más sajna csak vagy szar, vagy másolt van. akkor hálózsák köll, ugyebár..mit akartam még??Sikerült végre kiharcolnom egy fotómasinát, ugyhogy reszkessen aki él!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.287 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére