Találkozások

Több
21 éve 8 hónapja #108979 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Találkozások
Nah jo....

Kezdjuk az elején:

SENKI NE HOZZON ÉLES FEGYVERT!!!! Ijat se ha lehet!!!!

:twisted: ha valaki hoz én vágok a mancsára :twisted:

Szoval..ha lesz kedve valakinek, valszeg páran ugyis kimegyünk edzeni egy picit :) (kajálás és ivászat elott jo egy kis mozgas...meg kell ugye a partira a bemelegites :) )

Nade....fegyvereket konyorgom ne....nem egy "baleset" volt már a hosi lelkületu vándor-jelöltek túlbuzgóságából :evil:

Ha valakinek Bokkenje van..esetleg hozhatja, de mivel lesz pár utofa..igy nem annyira szükséges....meg azt hiszem ott ijjal nem is lehet nagyon lovoldozni :)

naszóval...zene... ki mit hoz?

Más: Együtt alvásról... lehet hogy a szoba harminc ágyas, de majd eltünik egy ketto :) (Telcontar, mi megyünk akkor hamarabb? :) )

Na, Namarie, megy egyéb hülyeségek...

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #108957 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Peredhil: én elég rég jártam arra, de emlékeim szerint ez a szálló tényleg egy jó állapotú várromban van berendezve, egy domb tetején. Alvásra tökéletes, csak lehet, hogy hideg lesz odafönt.
Már alig várom a szombatot!!! :bounce:

Fontos hozzászólás: BIZTOS, hogy hideg lesz, készüljetek meleg cuccal, gyakorlatilag a f&#369;tés nem ér sokat, ami ott van, nagyon vastagok a várrom falai, nehéz átf&#369;teni (legalábbis mi amikor voltunk - bár szilveszter volt, régebben, akkor hajnalban f&#369;tés mellett látszott a lehelettünk a szobában... és 3 éjszaka helyett csak egyet maradtunk, annyira hideg volt).

Most hétvégén is mínusz 4-5 fokokat mondanak éjjelre :(

Kellemes utazást, jó szórakozást kívánok Nektek!

(mi meg videózunk helyettetek is :D )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #108900 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem!!!!!!!!!!!

A tábori megbeszélést csúszik egy órácskát! Kés&#337;k! Most már tuti ott tudtok lenni az elejét&#337;l fogva!
A Telcontar még nem tudja, de addig lesz ideje teát f&#337;zni nekünk. :)

A hely: Telcontar irodája
Id&#337;: Márc. 14. 19 óra

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."

Több
21 éve 8 hónapja #108890 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Már alig várom a szombatot!!! :bounce:

Csatlakozom. 8)

De ha megjön az ígért rossz id&#337;, hát én... én... én... grrrrrrrrr! :rmad2:

Azért is írok két CD-t, hátha lehet majd használni valamire. Még nagyon el kell gondolkodnom, hogy mi a fenét vigyek magammal.

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 8 hónapja #108883 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Peredhil: én elég rég jártam arra, de emlékeim szerint ez a szálló tényleg egy jó állapotú várromban van berendezve, egy domb tetején. Alvásra tökéletes, csak lehet, hogy hideg lesz odafönt.
Már alig várom a szombatot!!! :bounce:

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #108864 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Pffff!!!!
Na öcsém!
Egy egész hadsereg!
Húúhh mi fog ebb&#337;l kisülni!
Kiváncsi vagyok rá.
De egy dolgot nem értek.
Ha jól látom az én két szép szememmel, akkor az van oda írva hogy bemegyünk az erd&#337;be és ott lesz egy vár.
Jól látom hogy vár van oda írva Telcontar?
Várban fogunk aludni?
Mert most így hirtelenjében csak azt tudom elképzelni hogy egy vár rom tele ágyakkal! :D :D :D :D :D :D

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 8 hónapja #108851 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
Szcsókolom!
egyetlen kívánságom vanmost: legyen már szombat!
énviszek hálózsákot, meg kispárnát, meg a macimat:)) :biggrin2: :biggrin2:
m,eg ami kell: fényképez&#337;gép, merül&#337;forraló (ha meglesz), bögre, ilynek :) :) :) :)
most más nem jut eszembe....de sztem marhajó lesz:) :) :) :) :) :)
ne szcsókolom

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 8 hónapja #108842 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Van két újabb jelentkez&#337;nk: Irunien és Elanor.
Elanor kérdésére: azért, mert több ágy van, mint résztvev&#337;, nem tilos az együttalvás. :) Akár a kicsi a rakás sem...

Több
21 éve 8 hónapja #108843 Írta: Dínchamion

Telcontar írta: Kiharcoltam egy 30 ágyas szobát a kirándulásra.

Hogy az a... :(

Akkor mégsem lesz lányok közé befészkel&#337;dés...? Fenébe...!

Persze igazából örülök neki... De tényleg! :D

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #108835 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó, úgyis utálom a nescafét. csak ha hajnalban támad kávézhatnékom, nagy bajban leszek:DDDD tehát kicsi csomag kell...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 8 hónapja #108824 Írta: Telcontar
Csak akkora csomagot hozzatok, amellyel képesek vagytok orkokat üldözni Rohan mezején. Ez mindig igaz legyen: semmit ne hozzatok csak azért, hátha jó lesz.
Peredhil: persze, hozzál kis lábost, nagy lábost, tíz kiló hagymát. De ha elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy úgysem tusdsz vele mit kezdeni.
Doodie: ha neked a melegvizes kávé jó, ám hozd. nem tudom, hogy a zuhanyzóban lesz-e forró víz, nem kizárt. De egy merül&#337;forraló ezen segíthet. De a büfében tutira adnak kávét....

Több
21 éve 8 hónapja #108817 Írta: @One
Hééhóó emberek!
Én tudok f&#337;zni ha kell!
Hozzak valami hozzávalót?
Vagy egyebet?
Zenét Telcontar tudok hozni, csak nem tudom milyet szeret a társaság!
Mert nékem van Mozart-tól kezdve, a Queen-en át, egészen a Scooter-ig minden! Szóljatok ha kell valami. Mert én mindig négyzetcentire pontosan csomagolok. :D

Több
21 éve 8 hónapja #108807 Írta: Dodiee
A melegvíz alatt azt is érthetem, hogy esetleg egy nescafét lehet csinálni hajnalok hajnalán?vagy a meleg ezesetben max langyosat jelenthet?
Még valami: másnap sokat gyalogolunk? mert akkor megpróbálom minimalizálni a csomagom méretét.

Több
21 éve 8 hónapja #108777 Írta: Telcontar
Nem tudunk f&#337;zni. Mint lejjebb említettem, az infrastruktúra a következ&#337;: büfé, étterem, melegvíz, f&#369;tés, világítás, áram. Pedig én is kotyvasztottam volna ezt-azt... De nyáron lesz f&#337;z&#337;cske.

Több
21 éve 8 hónapja #108776 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Tel: Woww!! Az tök jó!
Jézus, de várom már a 7végét!!! 8O :D
Elanor: gyere!!!!!!!!!!!!! Plíz! (És hozd a kamerát!)
Rabyn: Ok! Majd befonom, ha tudom... :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #108760 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar f&#337;zni nem tudunk??
Mert az jutott eszembe, hogy igy lehetne meleg vacsink ha mindenki hozna mondjuk egy jo kis paprikáskolmppérhoz hozzávalót-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #108747 Írta: Telcontar
Halihó!
Remek hírek!!!
Kiharcoltam egy 30 ágyas szobát a kirándulásra. :D
Így még 4!!! jelentkez&#337;nek van hely! (Elanor?) Jelentkezés legkés&#337;bb csütörtök estig, aki hallja, adja át!
Ágynem&#369; lesz, de szerintem egy hálózsák senkinek nem árt, hátha nem lesz elég meleg.
Tehát kirándulás találkozója: szombat 13.30 Keleti pályaudvar pénztár!

Több
21 éve 8 hónapja #108744 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Tesóm talált ilyet, nem tudom, mennyire tudtok a dologról, ha nagyon, akkor bocsi. :roll:
(Meg hogy mennyire idevaló... Talán még leginkább ide...)

Ír estek az Újpalotai Közösségi Házban

2003. március 13-án, csütörtökön
április 10-én, csütörtökön
május 10-én, szombaton
19 órától

Ír dallamok, történetek, mesék és táncház
a Bran együttessel

Belépodíj: 400 Ft

Cím: 1157 Zsókavár u. 15.
Tel.: 410-0836, 410-6304
Megközelítheto a belváros felol a 173-as, 73-as buszokkal

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #108723 Írta: @One
Az el&#337;z&#337; hozzászólásomra ne válaszoljatok.
Mert végre rájöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupííííííííííííííííí!!!!!!!
Ja, Telcontar. Valami harcieszközt mondtál?
A kardon kívül buzogányt vihetek? Meg íjat? :)
Van egy hadseregem, &#337;ket is vihetem?

Több
21 éve 8 hónapja #108708 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Jahahaj, ezek a farsangi képek!!!! Lefáradtam.
Árnyelf bácsi, mikor lesznek fönn a pénteki bulee képei?! Ugye soha? >:)))

Táborozóknak nagyon jó szórakozást kívánok, aztán jót ne halljak fel&#337;letek :o P

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 8 hónapja #108624 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Craig Parker videózás - utolsó figyelmeztetés!

:arrow: Dátuma: március 15.
:arrow: Id&#337;pont: délután, 2 órától
:arrow: Helyszín:Supersonicánál

Kérem, hogy ma estig jelentkezzen nálam priviben, aki még nem tette meg, és jönni akar; a megközelítésr&#337;l és egyéb részletekr&#337;l is priviben kaptok eligazítást holnap.

Több
21 éve 8 hónapja #108590 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Az eddigiek alapján teccik a dolog. Azér hálózsákocskám viszem. Hátha nem lesz ágy melyre lehajthatnám fejemet... :(
Namindegy. A hangulat jó lesz, mi meg Olyan fáradtak leszünk, hogy az elalvással szerintem nem lesz gond.
Remélem igazi kirándulás is lesz!!!!

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
21 éve 8 hónapja #108586 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyere manó aludj velem meg moggyal-)
De nem alszom középen mert akkor mindketten kék zöd fotokkal ébredtek! gondolj csak a sziveszterre-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #108545 Írta: Dodiee
Telcontar: Ilyesmi, hogy hálózsák kell?
Én még nem tudom hol alszom, remélem valaki befogad, bár aludtam már padlón, nem volt egy h&#369;demilyen élmény..

Több
21 éve 8 hónapja #108473 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Peredhil:

Telcontar írta: Megvan az indulás-érkezés. Lenne olyan is, ahol nem kell egy órát várakozni, csak húsz percet, de az IC lenne (+340 Ft oda is, vissza is).
Tehát:
Találkozó 13.30-kor a Keleti Pályaudvaron a pénztáraknál az aluljáróban!
A menetjegyet mindenki vegye meg saját maga, különösen, aki elképzelhet&#337;, hogy nem lesz pontos (az esetleg el&#337;re). Tíz percnél többet nem várunk, megyünk a vonatra helyet foglalni, hogy együtt lehessünk.
Info: a jegyet Tatabányáig kell venni, onnan Volánnal megyünk tovább. A buszra is hamar kell sorba állni, hogy jól felférjünk.

Vasárnap este 19.43-ra érünk vissza a Keletibe.

Érdekesnek ígérkezik ez a tábor...kár, hogy én lecsúsztam, pedig elvittem az én kedvenc kis kamerámat :twisted: akkor aztán semmit nem lehetett volna utólagosan letagadni!
Na, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, és utána ne fukarkodjatok az élménybeszámolókkal! ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #108466 Írta: @One
Oh my Jezus hogy én milyen ***ye vagyok!!!!!
Valaki magyarázza el nekem hogy akkor most mi van????
Azt végül is tudom hogy megyek. De most mikor kell találkozni?
És hol? És miért? :D <-- Na jó ezt ne vegyétek komolyan.
Telcontar: Fel tudnál hívni? Please!!!!! Ja, én viszek kardot! :twisted: :twisted:
Csak azért hogy be bizonyitsam olyan khhhhirály vagyok mint Aragorn! :D :fight:

El&#337;re is köszi! Oh my Jezus hogy én milyen ***ye vagyok!!!!!
Valaki magyarázza el nekem hogy akkor most mi van????
Azt végül is tudom hogy megyek. De most mikor kell találkozni?
És hol? És miért? :D <-- Na jó ezt ne vegyétek komolyan.
Telcontar: Fel tudnál hívni? Please!!!!! Ja, én viszek kardot! :twisted: :twisted:
Csak azért hogy be bizonyitsam olyan khhhhirály vagyok mint Aragorn! :D :fight:

El&#337;re is köszi!

Több
21 éve 8 hónapja #108447 Írta: Telcontar
A helyszínhez kiegészítés: az iroda a Király utcai 6-os villamos megállójánál található, a Kentucky FC és a Royal szálló között, az els&#337; emeleten. Kivételesen azt kérem, ne gyertek a megbeszélt id&#337;pont el&#337;tt mert én sem leszek ott, vidékr&#337;l érkezem egyenesen. De késni sem szabad!!!!!

Több
21 éve 8 hónapja #108409 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Emberkék!

A tábor programját elkezdjük összeállítani, várunk minden kreatív, játékos, segít&#337;társat!

A hír viszont, hogy a helyszín megváltozott Telcontar nagylelk&#369; felajánlásval élve áttetük az &#336; irodájába a megbeszélést!
Cím: VII. ker. Erzsébet krt. 51. Krieger és lánya kapucseng&#337;t keressétek (46-os segítség képpen)
Id&#337;pont: 2003. március 14. 18 óra

Köszönöm
Virág

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."

Több
21 éve 8 hónapja #108397 Írta: Dínchamion

Ulmo írta: A gond csak az, hogy kétszer anyi lány van, mint fiú.

Ez neked gond???? :hein:

Oké, oké, abbahagyom... :roll:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #108395 Írta: Dínchamion
Telcontar: mint utolsó lehet&#337;ségre gondoltam. :) Természetesen nekem is jobban tetszene a két lány-egy fiú megoldás, de még jobban az egy (ez itt egy határozott nével&#337; akar lenni :wink: ) lány+én dolog, de ne legyünk telhetetlenek... :D

Én már érzem, hogy jó buli lesz... 8)

Szóval az írt CD teljesen esélytelen? Mert akkor neki se állok összerakni némi válogatásot jól... :( Pedig olyan zenéim vannak, hogy pf&#369;! Legeslegeslegjobbabb!

Ja! Dohányzási lehet&#337;ség? Csak a szabad ég alatt? (Nem mintha zavarna, csak ugye egy cigit elszív az ember orkánban is, egy pipát meg nem... :roll: )

Üdv:

Dín

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.199 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére