Találkozások

Több
21 éve 8 hónapja #106544 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Találkozások
Javaslom, hogy a Kelta (Ír/Skót/Walesi) témájú talit márc. 21-én (Pénteken) tartsuk. A helyszinen még gondolkozom. Akinek van ilyen témájú fényképe, könyve, sztorija, vagy bármije, hozza magával.

Üdv, Oisin

Nekem nao tetszik az 5let....nekem van yónéhány könyvem Írországról.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106543 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
hogy lehet eljutni abba a teázoba?? :oops:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106538 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Találkozások
Penni,

Akkor legyen Marcius 15 szombat. Megneztem az orarendem es most vasarnap reggel 8-tol este 9-ig suliban vagyok :quasi: :dead: , ugyhogy nem menne.
De a jovo szombat jobb.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 8 hónapja #106534 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Hmmm...

Iru: Alyr : márc 12 névnap (Lamorak vajon mikor ünnepli? Vagy egyéb névrokonaim, ha vannak errefelé...)

Bár valszeg nem tudok elmenni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 8 hónapja #106527 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Oké, akkor Árnyelfet is ünnepeljük, ha neki is megfelel :D 8)

Üdv, Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #106521 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Javaslom, hogy a Kelta (Ír/Skót/Walesi) témájú talit márc. 21-én (Pénteken) tartsuk. A helyszinen még gondolkozom. Akinek van ilyen témájú fényképe, könyve, sztorija, vagy bármije, hozza magával.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 8 hónapja #106439 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
akkor méjusban is lehet?:)) mondjuk úgy 13 környékén?:))) :wink:
akkor amúgy most nyolcadikán lezs? az vasárnap..akkor nem lehet éjszakázni ám... :smokin:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 8 hónapja #106433 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Ja, bocs, közben mégsem, el vagyok tájolva egy héttel...
Szóval 8-án el tudnék menni bármilyen talira...
Nem lehetne inkább akkor az az össznépi...? :roll: Tudom-tudom, úccse, de azért lécci, fontoljátok meg egy kicsit... Már csak azért is, mert nekem is lesz névnapom... [size=9:23fuldby](10-én)[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #106427 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Találkozások
IRU!!!
ES ARNYELF BACSI?!?!?! :evil:
OIS ZOLI AM :D !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 8 hónapja #106425 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
Szióca! nemtom eddig hol tart a számolás, de +1:)))
csak ide mindenképp írd be, ha valami változik, oksa?:)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 8 hónapja #106424 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello Mindenkinek!
Ezennel meghirdetem, hogy márc.7-én kb. 17 órai kezdettel a Kicsi a világ teázóban szülinapi és névnapi összbulit tartunk!
Ünnepeltek: Ulmo (szülinap, márc.6) :D
Ancalimon (névnap, márc7.) :D
Svindler ( névnap, márc.8.) :D
Telcontar (névnap, márc.7.) :D
jómagam (szülinap, márc.6.) :wink:

Mindenkit szeretettel várunk!!!! :twisted: 8)
Amenniben a hely változna, még pontosítok.
Ha esetleg kimaradt volna egy pár Zoli, v. Tamás a sorból, természetesen oket is megünnepeljük, csak írjanak nekem privit vagy sms.-t. ( 06205392048)

Pá, Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #106419 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Pennie: ha 15-én lesz, lehet, hogy el tudnék rá menni!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #106413 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Melkor, köszi a felajánlást! :D Azért előbb mindenképpen beszéld meg a szüleiddel, ne érje őket sokkhatásként, hogy odahívsz egy rakás idegent :lol: Nagy kajálást meg szerintem nem muszáj rendezni, legalábbis filmnézés esetén... bár, ha a Mercy Peak sorozatot - szintén Craig Parker miatt :) - elkezdjük nézni.... 8)

Időpont: tényleg várom a visszajelzéseket. Tehát március 9 vasárnap, vagy márc. 15 szombat? És hol lehetne megejteni? Már 9 főnél tartunk :)

Több
21 éve 8 hónapja #106412 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Mikor megyünk és hova?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #106303 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vedui!
Előre láthatólag ha minden igaz én is szívesen jönnék!
Mondjátok meg kérlek hova és mikor vmikor hétvégén nekem szinte mind szabad!
Késöbbiekben pár hónap múlva kiköltözünk Pomázra kertesházba!
Szerintem meg tudom beszélni az Ősökkel ,hogy onnatól kezdeve legyen ott szinte minden találkozás!
Ott nyugisan elférnénk!
De ez majd kidederül és úgy se holnap fog bekövetkezni de szívesen felajánlom szerény tündehajlékom mások számára is! (nem csak tündéknek)
Nem tom ,hogy az étkezést hogy lehetne megoldani! :( Talán tudok majd szolgálni egy kis lembas-al de ki tudja azért a szülők nem hiszem ,hogy örülnének annak hogy 1 megengedik ,hogy 8 vagy több vadidegen bejöjjön a házba és még ételt is adjon, de jó házigazda (én) majd megoldja ezt is ha eljutunk odáig ,hogy vmikor nálunk legyen majd főz rátok! Mondjuk csinál egy rizottót vagy vmi Kínait , spagettit!
De ez most nem lényeg hanem az ,hogy kérlek bárkit értesítsen ha van valami!
:cheers:

Namarie!

Több
21 éve 8 hónapja #105979 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Tőlem várhatunk 2 hét múlva szombatig, mert arról már előre tom hogy jó, a vasárnap 4 óra után meg nem kifejezetten szerencsés nekem. Ami nektek jobban tetszik ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #105975 Írta: Penngaladiel
Én egyelőre a jövő vasárnapot céloztam meg :)

Kérem, hogy minden érdekelt jelezzen vissza, hogy jó-e ez az időpont, és ötleteket is kérnék a helyszínre. Most 8-an vagyunk, ez már sok az én kis szobámhoz ;) , kinél lehetne a buli? Lehetőleg Bp-n...

Alternatíva: két hét múlva szombat, ha tudtok addig várni 8)

Több
21 éve 8 hónapja #105921 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Találkozások
Penni,

Most vasarnap nem jo mar nem tudok felkeszulni ra (meg a ferjet lelkileg felkesziteni), de jovo vasarnaprol lehet szo (talan) 4 utan. 4-ig suliban vagyok (bar lehet hogy utana meg tulorazni fogunk 9-ig). Meg utananezek hogy is lesz, de vasarnap talan jo lesz.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 8 hónapja #105864 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hm..lehet hogy éniss betévedek ;) Csak majd valaki szóljon hogy hogyan hova mikor ;)

Több
21 éve 8 hónapja #105846 Írta: Thaurwathiwen
Ha nem írunk hétfőn semmiből sem, akkor talán rá tudom a szüleimet venni, arra, hogy engedjenek el :( ;)

Több
21 éve 8 hónapja #105844 Írta: Penngaladiel
Nekem sem a mostani, sem a jövő szombat nem jó. A vasárnap semmiképpen nem működik? A film csak 45 perces, ha még dumálunk - hülyülünk, azzal együtt is meg tudjuk ejteni egy délutáni program keretében...

Több
21 éve 8 hónapja #105842 Írta: Thaurwathiwen
Penn: nekem nem hinném h jó :( :( :P

Több
21 éve 8 hónapja #105809 Írta: Penngaladiel
Akkor pillanatnyilag 7-en vagyunk (legalábbis akikről én tudok):
Beleg, Saczy, Dodiee, Supersonica, Thaur, Aug + én.
Nektek jó lenne mondjuk jövő vasárnap délután?

Több
21 éve 8 hónapja #105800 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Pennie: Én jönnék! Már Supersonicánál már jelentkeztem... :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #105642 Írta: Thaurwathiwen
Penn: én jövök (csak hétvége pontosabban szombat legyen )

Több
21 éve 8 hónapja #105634 Írta: Penngaladiel
A Haldír topik "lakói" nevében szólok mindenkihez, akit érdekel:
Közös filmnézést tervezünk, a To Helicon And Back című Xena epizódot nézzük meg, amiben
Craig Parker játssza a főgonoszt :P A film angolul van meg, felirat nélkül, avi videó formátumban. Időtartam: kb. 45 perc.

- Ki akar jönni?
- Kinél lehetne megnézni, ahol
* van hely és
* van megfelelő sebességű számítógép? (Supersonica esetleg tud hozni projektort...)
- Kell találnunk egy időpontot, ami minden érdekeltnek jó.

Szívesen látunk mindenkit, nem csak Haldír/Craig rajongókat :)

Több
21 éve 8 hónapja #104836 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
A Magyar Tolkien Társaság és az Almássy Téri Szabaidőközpont ebben az évben útjára indítja az első rendszeres Tolkien rendezvénysorozatot Magyarországon. A rendezvények A Gyűrűk Ura és más Tolkien művek, illetve a belőlük készült film adaptációkhoz kapcsolódó témákat dolgoznak fel, könnyed, klubszerű keretek között.

Az első klub foglalkozásra 2003. február 28-án (pénteken) 17 órakor kerül sor az Almássy Téri Szabadidőközpontban. A fő téma: A Gyűrűk Ura könyv és a filmek összehasonlítása.

A klubot ne úgy képzeljétek el, hogy csak hallgatjuk az előadásokat. Az egyes témák után beszélgetés és vita lesz, lesz Tolkien Kvíz is, és az utolsó órában kötetlen beszélgetésre és játékra is lehetőség nyilik.

A belépődíj 500 Ft, a Magyar Tolkien Társaság tagjai számára 250 Ft.

Részletek: www.tolkien.hu/tolkienklub/index.html

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
21 éve 8 hónapja #104747 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Minerva írta: Cica, következő össznépi tali?

A bál, Min. Március 1-én. :wink:

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #104724 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Örülök, hogy a győriek jól érezték magukat! :D

Cica, következő össznépi tali?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #104430 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Végre én is hazaértem 8)

Azt hiszem, csak felsorolom a dolgokat...

:arrow: Eia egyszer sem nyakazott le! :D
:arrow: Piramissssz (amit egy kicsit elbénáztak a tervezők (Ti. hiányzott egy része (Ti. ez a győri színház... (hm... minden hozzászólásomat ennyire meg kell magyaráznom? 8O ))))
:arrow: Hattyú tánca a jégen :lol: (szegény madár :P )
:arrow: "Árvizek szigete" :wink:
:arrow: Az ágyúk, amik árvizkor víz alatt vannak, nameg az óra, ami megmondja a Duna hőmérsékletét :biggrin2:
:arrow: "Lenni, vagy nem lenni --- Shakespeare a rácsok mögül.." :deal:
:arrow: Remény kávézó :bounce:
:arrow: Kártya csere :dance:
:arrow: Mandala (vajon mit gondolhattak rólunk ("Hullák nem beszélnek!" "Nyugodjatok békében!" "Jó éjt, és nazgúlos rémálmokat!")) :cross:
:arrow: Oan rég gyilkosoztunk... de végre itt és most (azahogy ott és akkor) :hello:
:arrow: Fotók... :twisted: (szegények még nem szokták meg... (Bp-iek előnyben...))

Ja, meg persze a topmodell :aragorn1:

Eia: köszi Dagort (azahogy azt a macit :heu: )

Miért nem tudtatok címet kitalálni neki :crazy: (tudom, nekünk se sikerült...)?

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.193 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére