Találkozások

Több
21 éve 8 hónapja #104416 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Találkozások

Eia írta: Bocs a sapekért Ithil... 8)

semmi baj :lol: :look:

Eia írta: Ami még eszembe jutott:
:arrow: Süket kósza/tünde 8)

Jah :up:
"Kósza ébredjen! .......Kósza ébredjen!!! ......... KÓSZA!!!!!!!! " :roll: :lol: :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104409 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs a sapekért Ithil... 8)

Ami még eszembe jutott:
:arrow: Süket kósza/tünde 8)

+ anyámmal órákig beszélni - de ez már lassan hagyomány 8) (Triumvirátus rúlz :mrgreen: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104408 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Találkozások
Aragorn volt a tali: :D
Rúlzott még:
:arrow: teázóban forró csokit inni :cheers:
:arrow: a kard :fight:
:arrow: jó volt ahogy kivonultunk fizetni :twisted:
:arrow: hangosan röhögni a Mandalában, ahol egyébként diszkrét zene szól a háttérben és mindenki halkan beszélget :wink: :biggrin2:
:arrow: na igen nazgúlnak lenni :evil2:
:arrow: a sapkámat belemártogatni a teába... 8)
:arrow: mindenki lecsukott szemmel ült amikor a pincér kihozta a cuccot :lol:
:arrow: fényképezés :quasi:
:arrow: meg minden amit Eia írt... [size=9:zypa7oee](nem ismétlem meg)[/size]

Télleg kár h csak ennyien voltunk. :cry:

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #104398 Írta: E. Eia Ayna
Mivel nemtom máshova írni... - és mivel Thali volt :roll: :evil2:

Győrieim+anyám!
Rúlzottunk :lol:

ami mégse volt rúlz:
:arrow: Még mindig nincs címe a halálomnak
:arrow: Kevesen voltunk (Fio, ti merre kószáltatok?)

ami rúlz volt:
:arrow: Dagor(kutya) mint maci
:arrow: Maci-hármas (illetve ha Angelt is belevesszük, akkor 4-es)
:arrow: Elsősegély + mérgezett fóti víz :wink:
:arrow: Mandala úgy zusammen
:arrow: Topmodell
:arrow: Gyilkosozni jó... :twisted:

ami gyilkosozás volt:
:arrow: Ithil, a nazgúl
:arrow: 3 kósza egyszerre
:arrow: Anyám, a tünde, aki magát gyógyítja... mindig. (kivéve, amikor kéne)
:arrow: Réka a kósza vagy nazgúl.. vagy tünde.. :mrgreen:
:arrow: éjaszakai csata (tünde,kósza,nazgúl)
:arrow: Ithil, Mery és én ne legyünk egyszerre nazgúl-kósza-tünde, mer akkor semmi sem lesz belőle :twisted:
:arrow: Senki nem hiszi el nekem, hogy nem Angel a kósza :twisted:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #104345 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Találkozások
"

Augustíne írta: Erről az "Átjárós" dologról a MOM-parkban tudna mondani vk. konkrétabban vm.-t? :wink:

"

atjaró.hu

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 8 hónapja #104276 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: kedvem az nagyon is lenne :) , de sajnos családi programom van :( ...na nem baj, ha fél ötre nem is tudok ott lenni, azért megpróbálok valamikor később odamenni a Jókai klubba. (de a következőt majd jó előre betervezem)

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 8 hónapja #104254 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, most szombat, azaz holnap!!és szvsz megtalálhatók leszünk kettőkor, addigra biztos végzünk a Camelotban:)
Onering: kááár:( nem baj, majd máskor:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 8 hónapja #104215 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Tündekedvelő lányok - fiúk!

Reinatha szülinapja alkalmából szerveznénk ma este 11 órakor egy kis közös chatelést!

Részletek :arrow: www.egomusic.hu/meghivo/meghivo.jpg

Szeretettel várunk!

Több
21 éve 8 hónapja #104212 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Találkozások
Irunien: Ha a korcsolyázásra gondolsz, sajnos /sztem/ nem jött össze, remélem, h nem mentél ki egyedül!

Dodiee: Sajna nem tudok elmenni a talira combaton, de ti érezéttek jól magatokat! :wink:

Augustíne: Gyógyulj meg!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #104207 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Galad: igen! Most szombaton lesz! Nagyon-nagyon szeretnék elmenni! Ez is csak a szülőktől, meg attól függ, h addig meggyógyulok-e... :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #104196 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodiee: 2 fele is mektalálhatók lecctek arra az Astória fele (vagy később valamivel? :o h: )
:arrow: Merakkor számíccsaktok egy galadra iss!!!
Na meg főlegakkor ha hobbit tali!!!! :biggrin2:
Actén kinemhaggyom!!! (csak most sulink van... :evil: :shake: )
Yahhésugyje a most combatról vann có??? :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #104151 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Péntek este nem jó, de a szombati Bran Club lehet h összejön. Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 8 hónapja #104092 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Loth: erre mondok jobbat...és még rászervezés se lenne...
Néhányunknak (név szerint: Gillz+Guha :D Brandír, Findulias, Szofi és akik még most majd jönnek; no meg persze jómagam) szokásunk a hónap utolsó szombatját a Jókai Klubban tölteni :arrow: jó kis ír táncház, majd diavetítés (per pill. asszem az amerikai írekr?l lesz szó) és ezt követi a szédületes koncert, melyet Gáborján dalhoz írt történetei színesítenek - mint például az aszfaltozómunlás balladája :lol: ésatöbbi...

Tehát a kérdés az lenne, hogy nem lenne-e kedved odajönni??? (mert mi tuti megyünk) - és az is elég valószín?, hogy a pénteki talik túlzsúfoltak...asszem 2 v. 3 is lesz... :roll:

Ha gondolod - és bárki, aki úgy gondolja, hogy szívesen tart velünk - fél 5kor találkozunk szombaton a Moszkva téren az Óránál.

Üdvike: Cica, aki topic gazdává lépett el? :twisted:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #104090 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Találkozások
Húha!!!
Nagyon rászervezek mindenre, ha megkérdezem, hogy nincs-e valakinek kedve ír táncházba és mese-estre jönni péntek este?...lehet korcsolyázás után is.... ( egyébként a Bran együttes szervezi a Mátyás utca 7.-ben=Pinceszínben 19 órától)

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 8 hónapja #104073 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: Én szívesen mennék, csak mondjatok konkrét idopontot, meg hogy mikor találkozunk és hol.( v. mindenki odamegy rögtön?)
Na, pápá, Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #104052 Írta: Dodiee
Na, különböző okokból változott a program:
Tali: combaton, 12:00-12:15-ig a Nyugatinál, a főbejárat előtt(szokott hely)
Program: Camelotba menés, és nézelődés, valamint akinek kerete engedi, hatalmas összegek elverése Decipher kártyákra valamint egyéb ereklyékre. Utánna irány az Astoria és a Burger king, ahol mindenki megmutogathatja új szerzeményeit. Mindenki hozzon mindent, amit ér(képek, könyvek, kártyák, Elijah Woodok és Dominic Monaghanok):)
Ja, és a tali(mivel én szervezem, ÉN adok neki nevet) a HOBBIT TALI nevet viseli, de ez ne riasszon el senki Orlientáltat vagy Viggost, Bozost egyebeket, jönnön aki akar!!! És az is jöjjön, aki nem akar venni kártyát!!!!

Több
21 éve 8 hónapja #104038 Írta: Onering
Brisa: Köszi!

www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=283 Hát, most csak ennyit találtam.

(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #104018 Írta: Augustíne
Erről az "Átjárós" dologról a MOM-parkban tudna mondani vk. konkrétabban vm.-t? :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #103965 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Onering írta: Halihó!

Ne haragudj Dodiee, nem akarok itt átszervezni semmit, csak felmerült 1 5let, h nem lenne-e kedvetek pénteken korizni jönni a Mülyégpályára??? Kb 5-6-tól lenne sztem kb este 8-ig! Tud vki pontos nyitvatartást? Maj még utána nézek.

16-tól 20 óráig tart nyitva a jégpálya.

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #103901 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello :)
Megragadnám az alkalmat, és hívnék mindenkit vasárnap (február 23-án) az Átjáró napra a MOM Parkba! Az MTT is kint lesz :) Gyertek el!
Remélem találkozunk ott, pussz :wink:
Aki kirándulni megy, annak is jó szórakozást :!:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #103899 Írta: Onering
Halihó!

Ne haragudj Dodiee, nem akarok itt átszervezni semmit, csak felmerült 1 5let, h nem lenne-e kedvetek pénteken korizni jönni a Müjégpályára??? Kb 5-6-tól lenne sztem kb este 8-ig! Tud vki pontos nyitvatartást? Maj még utána nézek.

(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #103753 Írta: Dodiee
Telcontar: te vagy illetékes rpg.hu-s ügyekben? nem tudnád megmondani mikor lesz(ugye még nem volt??)? és hol?

Más: ötletem az lett ma így hirtelen, hogy nem akar e valaki pénteken elballagni a Camelotba, ugyanis már lehet darabra venni TTT-s deciphereket is, meg ugye ott a Mória pakli, és nagyon jó kártyák vannak ócsóér is:))persze az igazán szépekért mélyen a zsebbe kell nyúlni, dehét megéri:)))

Több
21 éve 8 hónapja #103625 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Szasztok!
Pénteken nem lesz tali a Kicsi a világban?????? :roll: Vagy vhol máshol???
Lééégysziííí, máskor nem érek rá.(vasárnap.) :cry:

Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #103621 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Találkozások
A fene! Vasárnap van az Átjáró buli Patric Stewart-tal, nem tudok veletek menni. Majd legközelebb. Azt hiszem múltkor is ezt mondtam, na mindegy. Kérek egy jó hosszú élménybeszámolót!

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 8 hónapja #103555 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Következ? tali: 23-án vasárnap reggel 8 óra, Batthyány HÉV megállónál.
Program: Pomázról sárga busszal kirándulás. Ha nem lesz sokkal jobb idö, mint mos, akkor a tervezett Rám-szakadék helyett a kett?vel kisebb életveszélyességi kategóriába sorolható Holdvilág-Árok lesz a célpont.
Szeretettel ajánlom az elpunnyadt városiaknak is. :) Nem lesz nehéz, de rétegesen öltözzetek és forró teát hozzatok (úgyis kih?l).
További információ telefonon, minthogy holnaptól nem lesz netem... :(
20/2083367, 1/3526059, 1/3206120

Több
21 éve 8 hónapja #103551 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha volna igény egy szegedi találkozóra, szívesen benne lennék, helyfoglalás egyebek tekintetében is. Akit érdekel, azt arra kérem, írjon ide, vagy egy privit is írhat. Örömmel várom!
:legolas1:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 8 hónapja #103522 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások

Rayan írta: [size=9:gbdkli0g] Ancalimon bácsi: köszi, hogy hazavittél. Mindenkinek nagy puszi

[/size]

Hehe, Rayan, Even - az a társalgás a női kló előtt... :mrgreen: :lol:

A tali télleg qrva jó volt, még több ilyet akarok! :D :hello:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #103474 Írta: Augustíne
Kriszana: :( :cry: :bawling: Amúgy nyílt egy Farsangos topic. oda nézz be!

Több
21 éve 8 hónapja #103439 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Augustíne írta: Kriszana: mikor akarsz TTT-t nézni? (Bár nem minthe el tudnék menni...)
A Charlotte Grayt most vasárnap du nézzük meg! Gyertek minél többen!!! Csütörtökön lesz műsorváltás, úgyhogy pontosan még nem tudom, h mikor lesz, és hol.
Idáig Jocii jönne.

Aug, én szivesen csatlakoznék a csapathoz, de két okból nem lehet:
1. Debrecenben vagyok, s csak 24-én, hétfőn jövök vissza Bp-re
2. a premier napján már megnéztem a Charlotte Grey-t.
Ajánlom mindenkinek egy háborús dráma. Egészen másképp, mint ahogy eddig láttuk. Kíváncsi vagyok, nektek vajon tetszeni fog-e.
A február 22-re tervezett TTT nézés elmarad. Már beszéltem az illetékesekkel. Egyelőre nem tudom, ohgy mikor lesz a következő, s hogy lesz-e... :?
Valaki írhatna bővebbet a farsangról. Biztos, hogy lesz? Március 1-én?
Milyen taliról maradok még le?
Jah, és csatlakoznék Rayanhoz :wink: : a Kapj el, ha tudsz c. filmet melegen ajánljuk mindenkienk. Üdítő kikapcsolódás.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #103405 Írta: E. Eia Ayna
Győrieim! Fogyunk! - és egy fejetlen hullánk már van... :evil:
Szombat, 14:30 Városháza előtt (aztán séta a parton, amíg ki nem nyit a Mandala 8) )
Fio+1
Dae
Ithil
Mery
Shagrat
Angelijah
Tündi
anyám (imádom a konkrétumaidat, de jó lenne eldönteni hogy jössz-e... :roll: )
+ én

eddig 9... ki nem jön még? :evil:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.471 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére