BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 4 hónapja #67856 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én Zamárdira... ez is kb annyit mond, mint a Lelle :D (de ha ez Balatonlelle akkor tom miről van szó)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67854 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos én Lellére megyek ha ez mond valamit....És te hova mész????

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67853 Írta: Fereste
OFF:
Telu: a Talákozások topicban láttam, hogy azt írtad holnap után mész a Balatonra. és én is pont akkor!!! meik részére mész? (azér hozom ide a Tmát, mer ez nem a találkozásokhoz tartozik)

Több
22 éve 4 hónapja #67772 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ittvagyok,olvasok,köszönök :closed: ,aztán megyek is.Nehéz az élet... :shake: nyár van... :pimp:
Ezzel csak annyit akarok mondani,nem,nem sikerült szegény zsoffijától végérvnyesen megszabadulnotok :twisted:
Svin!Tökjók az új Emotikonok!!!
:dance: :bounce: :hello: :cross: :cheers: :tongue: :quasi: :bawling: :clown: :eek4: :cyclops: :smokin: :deal: :confused2: :evil3: :sungl: :sleepy:

További jó nyarat mindenkinek! :mrgreen:
(a dolgozó emberkéknek meg kitartást...! :roll: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 4 hónapja #67591 Írta: Telumehtar
Két dolog jutott az eszembe:

1.:Ezen a héten láttam Az Átok cimü filmet....és a lány neve benne Elanor volt!!!!!!És igy is kell irni csak Elinornak ejtik...

2.:A sulinkban a rajzversenynek na mi volt a Tmája???
Gyürük Ura
Na a kész munkákat egyk LOTRfan barátnömmel kikritizáltuk rendesen...
Az elsönál Frodó haja Vörös... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #67554 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elanor: meg tudlak érteni, Button tényleg jó versenyző, kár lenne kitolni vele. A Williamsnek opciója van rá, de Ralf és Montoya mellé nem nagyon férne be. Briattore pedig kiszámíthatatlan, néha furcsa módszerekkel dolgozik. Legkésőbb év végén kiderül, mi lesz Button sorsa.

Több
22 éve 4 hónapja #67487 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én ezt úgy hallottam, hogy ez akkor lép érvénybe, ha vmelyik kis csapat az idény befejezése előtt szűnik meg.
De nem tudom pontosan, hogy így van-e. Azért nem hizsem, hogy ez a három autós dolog túl jól jönne az olyan csapatoknak, mint pl. a Jaguar, vagy a BAR, vagy stb.... :)

Jaj, lehet, hogy Button elmegy a Renault-tól :rmad2: :crying: :dead: :mad2: :evil: :disagree: :closed:

Az szönyű lenne... főleg akkor, ha pl. a Jaguarhoz menne, vagy esetelg nem találna más csapatot. Az a ***** Flavio Briatore állítólag el akarja küldeni, de úgy, hogy önszántából menjen el, szóval kevesebb fizetést fog neki ajánlani, és ezzel akarja elérni, hogy elmenjen (azét nem akarja csak simán elküldeni, mert ezzel felháborítaná a közvéleményt állítólag.... :roll: :evil: ). Nem tudom mi baja van vele...szerzi a ponotkat, a negyedik, ötödik helyeket, és erre ezt kapja cserébe...pedig olyan jó lenne, ha otzt maradna, egy felszálló ágban lévő csapatnál...

(Azért volt ez a kitörés, mert nagyon szeretem Buttont is, és a Renault-t is, és a párosítás nekem nagyon tetszik 8) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #67443 Írta: Telumehtar
3 autot???
Ne mááár.... Förszt Pilóta, Másod Pilóta, Harmad Pilóta????
Most mért???? :nono: :shake:

Több
22 éve 4 hónapja #67427 Írta: Ulmo
Néha kész horror ez a sport (állatokhoz egy megjegyzés: a különböző elütött állatokkal kapcsolatban egyszer valaki megjegyezte, hogy a francia pályán maximum a csigák lehetnek veszélyesek :) )
Újabb érdekesség: Ecclestone úr azt találta ki, ha egy-két kis csapat jövőre nem tud indulni pénzhiány miatt, a megmaradtaknak három (3!) autót KELL indítani minden versenyen 8O . Érdekes lesz, régebben volt ilyen.

Több
22 éve 4 hónapja #67423 Írta: Fereste
az általam említett kutyát Jackie Stewart ütötte el :D

Több
22 éve 4 hónapja #67402 Írta: Elanor
Ja, egyszer Barrichellonak is kifogyott a benzine, és szerelőt is elég sokan ütöttek már el.... :) pl. Mazzacane, Gene...stb... :)

Ulmo említette, hogy vki egy őzet ütött el...volt olyan is, hogy a versenyző (Alan Stacey) szemüvegéhez madár csapódott, de ez rosszul végződött, mert a pilóta meghalt (elvesztette uralmát a kocsi felett.)
Volt még egy ilyen szerencsétlen baleset... a pályán átszaladt egy pályabíró, és a tűzoltókészülék, amit cipelt egy versenyző siaskjához csapódott, és ő is meghalt. Ezek is ilyen szerncsétlen balesetek :(

(Ezek már elég rég történtek, 60-as, 70-es évek környékén.)

Több
22 éve 4 hónapja #67400 Írta: Telumehtar
Ulmo:Woww...micsoda dolgok... :lol:
Arra emlékszem hogy 1X Mikának az utolsó körben fulladt le a kocsija....
Szegéééény....

Több
22 éve 4 hónapja #67399 Írta: Fereste
hát egen, ezek az apró hibák, ami Bmi bosszantóak, főleg ha oan szinten fordulnak elő, ahol a Forma1 áll...
sajnos én nem láttam, de halottam arról, hogy pl Jack Brabham(?) arcába egy madár repült az egyik edzések alkalmával, és vki ( :oops: ) egy kutyát is elütött...

Több
22 éve 4 hónapja #67397 Írta: Ulmo
Hát igen, ettől lesz szép a verseny :) Azt hiszem a 94-es szezon lehetett hasonló, de voltak korábban is fura helyzetek. Szegény Berger egyszer úgy húzott ki a boxból, hogy a hátsó emelőt a kocsi alatt vitte magával, Schumacher és Montoya is ütött el már szerelőt, Johannson őzet (!), Mansell győztes pozícióban fullaszotta le az autóját, korábban meg egyszer betolta a célba, mert elfogyott a benzin :)

Több
22 éve 4 hónapja #67393 Írta: Telumehtar

Elanor írta: Nekem az tetszett hogy:
''Montoya a Forma 1ben az első, egyébként meg harmadik.'' :lol: :lol: :lol:

Most olvatsam, hogy a McLarennél azért volt olyan nagy a káosz, mert vmi elszúródott a rádió-összeköttetésben, és egymás helyett (mármint a pilóta és a box) az F1 Digital TV adását hallották...azért nem jött ki oylan sok körön át DC eső-gumiért...ez azért eléggé ciki, és egy ilyen nagy csapat sztem, nem engedhet meg magának egy ilyen hibát.
Jaj, erről eszembe jutott egy tavalyi, vagy tavalyelőtti futam, amikor Ralf azért nem tudott elrajtolni, mert a kocsija alatt felejtették az emelőt!!!! Na, ennél banálisabb hibát én még nem láttam...Egy csapat, amelyik a világbajnoki címért száll harcba, ilyen hibát vét... elég durva...

Nah ezeket a nagy hibákat tudom nagyon szeretni...Egyszer valameik csapatnál meg az volt a baj hogy a szerelő a boxban nem 4 hanem 3 kereket hozott ki.... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #67364 Írta: Elanor
Nekem az tetszett hogy:
''Montoya a Forma 1ben az első, egyébként meg harmadik.'' :lol: :lol: :lol:

Most olvatsam, hogy a McLarennél azért volt olyan nagy a káosz, mert vmi elszúródott a rádió-összeköttetésben, és egymás helyett (mármint a pilóta és a box) az F1 Digital TV adását hallották...azért nem jött ki oylan sok körön át DC eső-gumiért...ez azért eléggé ciki, és egy ilyen nagy csapat sztem, nem engedhet meg magának egy ilyen hibát.
Jaj, erről eszembe jutott egy tavalyi, vagy tavalyelőtti futam, amikor Ralf azért nem tudott elrajtolni, mert a kocsija alatt felejtették az emelőt!!!! Na, ennél banálisabb hibát én még nem láttam...Egy csapat, amelyik a világbajnoki címért száll harcba, ilyen hibát vét... elég durva...

Több
22 éve 4 hónapja #67305 Írta: Ulmo

Fereste írta: yayy, és Palik drága megint élvezetesebbé tette ezt a futamot is... :lol: :lol:

Aha. "Van a Forma1-es verseny, meg a Ferrari-verseny" :) . A BAR tényleg jól szerepelt, végre pontot, pontokat szereztek.

Több
22 éve 4 hónapja #67274 Írta: Fereste
hétvégi futam: nekem naon tetszett :D ami a McLarennél ment az kész volt, és szegény Ralfnak is rendesen elbszták a versenyét... annak viszont örülök, hogy JV a 4. helyen tudta befejezni a futamot, mert már igazán ráfért egy yobb eredmény.. a Ferrarik győzelmének pedig én spec naon örültem :D yayy, és Palik drága megint élvezetesebbé tette ezt a futamot is... :lol: :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #67261 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cueddo: Nekem is küldd el, please.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #67139 Írta: Ulmo

Elanor írta: Szóval, kinek, hogy telik a nyár, vagy mi van a színdarabunkkal, vagy ki mit szól a mai F1es futamhoz... :) Lehet válogatni... ;)

Hát parancsolj Elanor: azt hittem megüt a guta silverstoni futam alatt. Hogy a McLaren és a Williams is ekkorát szívjon :rmad2: . Csúcstechnika... ugyan már! Rohangáltak a boxban, mint a mérgezett egerek. Most tényleg jobb volt a Ferrari, ami a szervezettséget és a taktikát illeti.

Több
22 éve 4 hónapja #67109 Írta: Telumehtar
Gollam:Jelentkezz Telcontar_Leli-nél...ő a főfőfő szervező....

Több
22 éve 4 hónapja #67106 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! Ebben a színdarabban én is részt vehetek? Ha nem, szívesen segítek jelmezt készíteni, ezt már mondtam Telumehtarnak, nemtudom, hogy említette-e. Szóval majd szóljatok. Köszike, sziasztok!!!

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 4 hónapja #67090 Írta: Telumehtar
Hááát....a nyaram majd csak 13.-ától kezdődik igazán...egyenlőre még "csak" Máltán voltam...Aztán a progim a következő:
13.Kószás Tali Jeeee.... :D
15-22. Balaton Lelle....
23-30. München...végre Németország oh... Drágaszágom!!!
5.-19(asszem) Káptalanfüred sulis tábor... na ezt már nagyon várom 8)
23-30 Balaton Lelle megint...
2.Sulliiiiii....

kb ennyi....

Az F1-t nem láttam csak annyit took hogy Schumi nyert (Schumi rulz)

A Szindarab...egyenlőre Leli nyaral de azért haladunk haladunk...

És ti hogy nyaraltok?

Több
22 éve 4 hónapja #67088 Írta: Elanor
Hát ezt nem hiszem el... Csütörtök óta nem jöttem, már azt hittem végig sem tudom majd olvasni, amit írtatok, erre... Hát nem nagyon aktívkodtatok ( :arrow: figyelitek, új, szó.... :lol: Elanor a nyelvújító ;) ).
Ennek mi az oka? Ennyire nem történik semmi, vagy csak (lehet, hogy inkább ez az oka, ahogy a hozászólásokból látom) mindenki nyaral...
Akkor legalább mi, itt maradtak tartsuk a frontot... :)

Szóval, kinek, hogy telik a nyár, vagy mi van a színdarabunkkal, vagy ki mit szól a mai F1es futamhoz... :) Lehet válogatni... ;)

Több
22 éve 4 hónapja #67057 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözlök mindenkit, elhúztam Velencére, találkozunk 13-án, a Margitszigeten 8) A nap süssön a hasatokra!! :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #67013 Írta: Ulmo
Telu: az a "valami olasz csapat" :roll: az Inter Milan, Ronaldo mostani csapata.
Az miért gond, hogy Raúl és Casillas is ott játszik? Ott van még Roberto Carlos (brazil!) is, meg a leszerepelt Zidane. :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #66975 Írta: Telumehtar
Azt tudtátok hogy a Real Madrid és valami olasz csapat elkezdett küzdeni Ronaldoért????
Szép mondhatom....Ronaldo 1 csapatban Casillasal meg Raullal...

Több
22 éve 4 hónapja #66953 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cueddo:valami nem stimmel.Nekem nem jött meg a levél.Remélem azért strapálod majd magad egy kicsit :D :twisted: !

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66935 Írta: Telumehtar
Telekürtöm nekem is van...
Söt mobilkürtöm is....

Több
22 éve 4 hónapja #66934 Írta: Ulmo
Telu: az a kürt az Ulumúri. Van ám telekürtöm is ! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.532 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére