- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Eme topikra esett a választás, amikor arról volt szó, hogy hova is tegyem be a színdarab szereposztást(Bővebben a találkozásokban). De szeretnék leszögezni néhány dolgot.
1. Nem biztos, hogy valaha is elkészül a darab (bár remélem ennek ellenkezőjét)
2. A szerepeket (többnyire) a nemek szerint osztottam ki, illetve aszerint párosítottam, hogy megoldható-e.
3. nyugodtan lehet változtatást kérni, kilépni, BELÉPNI.
4. senkit nem akarok ezzel megbántani.
5. kérem azokat, akiknek a nevét itt lentebb elmondom, írjanak vissza vagy itt vagy priviben valamit (magát a darabot addig nem tudom elkezdeni, amíg nem tudom, hogy kik lesznem a szereplők).
Na akkor (remélem nem írok semmi hülyeséget):
Gimli vagy Gollam szerepére várok még egy (rengeteg!) jelentkezőt. De szeretném, ha az egyikük Gumipók lenne, mivel neki eddig nem találtam más szerepet, de, mint már mondtam lehet variálást kérni.
Lamorak: Aragorn; Ring: Frodó; Fiona: Samu; Ailess: Pippin; Eia: Trufa; Darkman: Legolas; Aralataion: Gandalf; a fő nazgúl: nazgúl; shaira: 6. nazgúl; Telumehtar: 7. nazgúl.
szerepmegsokszorosításosok (szép szó, mi?) (tudom, rendkívüli párosítások lettek, de eze ellen nem tehetek)
Lamorak felesége: Arwen + az ispotályos nő; franky:[size=9:f6y1y9j0](kérlek, fogadd el)[/size] Gwaihir, Denethor, Balrog; Estel: Boromir, Faramir; Batti: Szarumán, Papsajt Ászok, 5. nazgúl; Svindler: Bilbó, Halbarad; 8. nazgúl; SÚ: Sötét Úr, Theoden, a troll; Dínchamion: Eomer, Elrond; Rayan: Banyapók, Kígyónyelvű, a bríbeli kapuőr; Nyulhopsz: Szilszakáll, 1. nazgúl; Brisa: Hamariberkenye, 2. nazgúl; Dae: Éowyn, 3. nazgúl; Morgana: Galadriel, 4. nazgúl.
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Nem elérhető
Az uj, 10. mozifilm, a Star Trek: Nemezis bemutatojanak idopontja december 13!
Az elozes ma vagy tegnap jelent meg es tobb helyrol is letoltheto a netrol. Pl:
www.quicktime.com
www.rpg.hu
Nezzetek meg! Nagyon asz
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- shaira
- Nem elérhető
Mit kapnak majd tőllem a fiúk bent a suliban . És én megmondtam nekik, hihihi, hogy ki fogom őket nevetni.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
miért mindenki a németeknek drukkolt?
azt mondod 4 év mulva a törökök?Szenegálhoz mit szolnátok?nekem annyira tetszettek
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Léli
- Nem elérhető
Egy fontos hiba van ebben a mondatban: Az 1. gól előtt sérült meg. Látszott, hogy a kezével baj van, és mégis védett... Nagyon megérdemelte volna a győzelmet. Bár, a brazilok is. Érdekes módon én főként a kapusokat tisztelem most. Kahn, Marcos, Rüstü. Megérdemelték volna mind a hárman a győzelmet.Fereste írta: most mondták be a tvben, hogy Kahn a 1. gól után megsérült (emlékeztek, kért is ápolást?) ugyanis az egyik ujjában elszakadt vmi ínszalag vagy vmi... (és ezek után még ott küzdött a kapu előtt..)
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Elanor
- Nem elérhető
Fereste írta: most mondták be a tvben, hogy Kahn a 1. gól után megsérült (emlékeztek, kért is ápolást?) ugyanis az egyik ujjában elszakadt vmi ínszalag vagy vmi... (és ezek után még ott küzdött a kapu előtt..)
Igen, igen, emléxem! Ez olyan, mint a bronz-mérkőzésen Rüstü...neki is nagy (?) fájdalmai voltak, de mégsem adta fel. Ilyenek az igazi játékosok...
Kezdem magam túltenni a németek vereségén. Nagyon ügyesek voltak, és igazán nem sokon múlt, hogy nem ők nyertek (akkor is, ha 2-0-ra kikaptak, sztem így sem sokon múlt.) De azt hozzá kell tennem, hogy a brazilok megérdemelték ezt a győzelmet, akárki akármit mond.
(Annyira sajnálom a németeket )
I feel complete when I feel sick inside
- Fereste
- Nem elérhető
a németeknek annyi lehetőségük volt!!! ott volt neuville kapufája is, meg rengeteg helyzet, ami egy picit arrébb ment... nem érdemelték ezt meg...
- Yavanna
- Nem elérhető
Németország kikapott, fájdalom ez pici szívemnek, dehát ez van...
Az elején szvsz a német csapat látványosan jobb volt, majd az első félidő vége felé kezdtek feljönni a brazilok. (A második félidő elejét elaludtam, úgyhogy azt nem tom'! ) A gól amit a németek először kaptak tényleg potya gól volt. Kahn egyetlen egyszer hibázott a vb során....hát pont a legrosszabbkor. Sajnálom szegényt, mert tényleg iszonyú védései vannak! Nincs mit szépíteni, ezt valóban elszúrta... De számpmra akkor is ő a vb legjobbja! (Viszont asszem' eléggé megijednék, ha egy kihalt utcában összefutnék vele! Iszonyú zorkó feje van!) Tényleg a németeknek drukkoltam, de tény, hogy a brazilok ma jobbak voltak. Majd legközelebb...
De ezt brazil sztárocskát (Ronaldo?), aki a gólokat lőtte, képtelen vagyok megkedvelni! Iszonyú unszimpatikus, úgy néz ki, mint egy bohóc! (Remélem nem tapostam senki lelkébe! )
"Aure entuluva!"
- Fíriel
- Nem elérhető
Gondoltam, ide is írok egy kis szomorú búcsúzást. Mindenkinek köszönöm, hogy levelezhettünk, megbeszélhettük itt a dolgokat. Igazán jó volt Veletek Tolkienről csevegni, hiányozni fogtok nekem! Mostantól nem netezhetek, és attól tartok, rövid kapcsolatunk megszűnik. Nagyon sajnálom, minden jót, talán még egyszer olvashattok Tőlem levelet. Szóval, viszlát!
Fíriel
- Cicaful
- Nem elérhető
A brazilo egyáltalán nem játszottak szépen, csupán szerncséjük volt. Főleg az első gólnál az egyértelműen talált gól volt. A németek sokkal rendezettebben és magabiztosabban játszottak (egészen a gólig ) A brazilko egyész addig nem tudtak felszabadultan játszani, és a saját "szamba" stílusuknak a nyomába se értek. Mondjuk attól nagy csapat ez a brazil, hogy az ilyen villanásokból gólt tudtak lőni. De akkoris, franc, franc, franc!!!
És a tegnapinak a vége, mikor a koreaiak és atörökök összefogódzva mentek a közönség elé, sokkal jobben tetszett! Ezt a brazilko is megcsinálhatták volna, márcsak tiszteletből is! Nekem a brazilok túl nagyképűnek tűntek a meccs előtt/után, mindig. Na mindegy! 4 év múlva nem ők fognak nyerni. Pont. Hanem a TÖRÖKÖK!!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Lúthien Tinúviel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Rayan
- Nem elérhető
Ellenben tegnap láttam 1 filmet (Az óceánjáró zongorista legendája), ami annyira, de annyira szép...
Ha tehetitek, nézzétek meg! (HBO)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
a brazilok nyertek....
- Fereste
- Nem elérhető
Brazília nyert....
lelkileg most naon magam alatt vaok....
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ezek a képek.....
- Rayan
- Nem elérhető
Ma van a nagy meccs
Bemelegítésnek egy kis hülyeség: A foci "buktatói"
Csak erős idegzetűeknek!
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9
Kép 10 -A legjobb
Németország! Németország! *szurk-szurk*
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Eddig ez a legfelemelőbb az egészben...
need more brainz. yourz. now.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
VÉGRE VALAKI A BRAZILOKNAK SZURKOL
ugye nem csak én szeretem Ronaldinhot? :
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Fio
- Nem elérhető
Holnapra: HAJRÁ BRAZILOK!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
VEZETNEK A TÖRÖKÖK A KÓREAIAK ELLEN 3:1-RE!!!!!!!!
- Rogue
- Nem elérhető
Telumehtar: Legszebb álmainkban rugdalhatjuk csak a bírót, de az elég
- Telumehtar
- Nem elérhető
Csak néha van pár emberke aki belepiszkit ebbe a dologba....és ilyenkor nagyon mérges leszek.....Elegem van....hagyják békén a Forma-1.....
Ulmo:Nyugi, egyrészt nem tom hogy hol keressük a bírót.....Csak biró ellenesek vagyunk....De majd egyszer....
Rogue/Arwen:Persze hogy jöhetsz.....
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Ulmo
- Nem elérhető
Telumehtar: ugyen nem akartok bírót verni ? Egyik sem ér annyit, hogy bepiszkítsátok a kezeteket És Elanornak igaza vagyon: az F-1 egy gyönyörű sport. Csak a technikai fajtából.
Elanor: a reklámokkal kapcsolatban lehet, hogy igazad van. A Williams az etalon, ők már felkészültek. A Vodafone egyelőre csak 1 éves szerződést kötött a Ferrarival (tudomásom szerint) nem biztos, hog főszponzor lesz hosszú távon.
- Rogue
- Nem elérhető
Üdv
- Elanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Majd arra leszek kíváncsi mi lesz, ha véglegesen betiltják a dohányreklámokat? Tényleg elviszik Európából a versenyeket? A legtöbb szurkoló még mindig európai. Mi lesz a hatalmas pénzekkel?
Erre azért a csapatok is gondolnak, hiszen pl. a Ferrari ezért kötött szerződést a Vodafone-nal, hogy ha majd nem lehet dohánytermékeket reklámozni, akkor az lesz a főszponzora. Vagy nézd meg a Willimast! Azon sincs cigi-reklám. Szóval sztem nem kell aggódni.
Én is hallottam arról a koreai pletykáról A FIFA azt nyilatkozta, hogy ez egy aljas rágalom (najó, nem ezekkel a szavakkal, ezt csak én mondom, de ez volt a lényege ), és hogy csírájában kell elfolytani ezt a pletykát.
Azért ezek a koreaiak nem semmik.... ''Megvertek minket a németek? Igen? Na, találjunk csak ki gyorsan vmit róluk!''
Undorító...
Telumehtar: a Forma 1 sport. Egy gyönyörű sport. Néha belerondítanak, de attól még sport marad.
I feel complete when I feel sick inside
- Telumehtar
- Nem elérhető
És teljesen igazad van ebben a szempontból
- Rogue
- Nem elérhető
Nem vitatom, hogy JÓL játszanak, de amit csináltak, az fúúúj.....
Láttátok, amikor a spanyol-korea meccsen a koreai edző adott inni a bírónak, és fúúúj rondán vigyorogva megveregette az arcát? Olyan fejjel, hogy "Szóval akkor amibe maradtunk, azt meg kéne csinálni..."
Üdv