BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 4 hónapja #66525 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ai na vennui!

Eme topikra esett a választás, amikor arról volt szó, hogy hova is tegyem be a színdarab szereposztást(Bővebben a találkozásokban). De szeretnék leszögezni néhány dolgot.
1. Nem biztos, hogy valaha is elkészül a darab (bár remélem ennek ellenkezőjét)
2. A szerepeket (többnyire) a nemek szerint osztottam ki, illetve aszerint párosítottam, hogy megoldható-e.
3. nyugodtan lehet változtatást kérni, kilépni, BELÉPNI.
4. senkit nem akarok ezzel megbántani.
5. kérem azokat, akiknek a nevét itt lentebb elmondom, írjanak vissza vagy itt vagy priviben valamit (magát a darabot addig nem tudom elkezdeni, amíg nem tudom, hogy kik lesznem a szereplők).

Na akkor (remélem nem írok semmi hülyeséget):

Gimli vagy Gollam szerepére várok még egy (rengeteg!) jelentkezőt. De szeretném, ha az egyikük Gumipók lenne, mivel neki eddig nem találtam más szerepet, de, mint már mondtam lehet variálást kérni.

Lamorak: Aragorn; Ring: Frodó; Fiona: Samu; Ailess: Pippin; Eia: Trufa; Darkman: Legolas; Aralataion: Gandalf; a fő nazgúl: nazgúl; shaira: 6. nazgúl; Telumehtar: 7. nazgúl.

szerepmegsokszorosításosok (szép szó, mi?) (tudom, rendkívüli párosítások lettek, de eze ellen nem tehetek)
Lamorak felesége: Arwen + az ispotályos nő; franky:[size=9:f6y1y9j0](kérlek, fogadd el)[/size] Gwaihir, Denethor, Balrog; Estel: Boromir, Faramir; Batti: Szarumán, Papsajt Ászok, 5. nazgúl; Svindler: Bilbó, Halbarad; 8. nazgúl; SÚ: Sötét Úr, Theoden, a troll; Dínchamion: Eomer, Elrond; Rayan: Banyapók, Kígyónyelvű, a bríbeli kapuőr; Nyulhopsz: Szilszakáll, 1. nazgúl; Brisa: Hamariberkenye, 2. nazgúl; Dae: Éowyn, 3. nazgúl; Morgana: Galadriel, 4. nazgúl.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66469 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Star Trek fanok figyelem!
Az uj, 10. mozifilm, a Star Trek: Nemezis bemutatojanak idopontja december 13!
Az elozes ma vagy tegnap jelent meg es tobb helyrol is letoltheto a netrol. Pl:
www.quicktime.com
www.rpg.hu
Nezzetek meg! Nagyon asz :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66434 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jajjajjjajj,, szegény németek :( :( :(

Több
22 éve 4 hónapja #66430 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én a Braziloknak szúrkoltam!
Mit kapnak majd tőllem a fiúk bent a suliban :wink: . És én megmondtam nekik, hihihi, hogy ki fogom őket nevetni. :lol: :D :lol: :D

Több
22 éve 4 hónapja #66411 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NYERTEK A BRAZILOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miért mindenki a németeknek drukkolt?
azt mondod 4 év mulva a törökök?Szenegálhoz mit szolnátok?nekem annyira tetszettek :wink:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 4 hónapja #66409 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fereste írta: most mondták be a tvben, hogy Kahn a 1. gól után megsérült (emlékeztek, kért is ápolást?) ugyanis az egyik ujjában elszakadt vmi ínszalag vagy vmi... (és ezek után még ott küzdött a kapu előtt..)

Egy fontos hiba van ebben a mondatban: Az 1. gól előtt sérült meg. Látszott, hogy a kezével baj van, és mégis védett... Nagyon megérdemelte volna a győzelmet. Bár, a brazilok is. Érdekes módon én főként a kapusokat tisztelem most. Kahn, Marcos, Rüstü. Megérdemelték volna mind a hárman a győzelmet.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #66404 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fereste írta: most mondták be a tvben, hogy Kahn a 1. gól után megsérült (emlékeztek, kért is ápolást?) ugyanis az egyik ujjában elszakadt vmi ínszalag vagy vmi... (és ezek után még ott küzdött a kapu előtt..)

Igen, igen, emléxem! Ez olyan, mint a bronz-mérkőzésen Rüstü...neki is nagy (?) fájdalmai voltak, de mégsem adta fel. Ilyenek az igazi játékosok...

Kezdem magam túltenni a németek vereségén. Nagyon ügyesek voltak, és igazán nem sokon múlt, hogy nem ők nyertek (akkor is, ha 2-0-ra kikaptak, sztem így sem sokon múlt.) De azt hozzá kell tennem, hogy a brazilok megérdemelték ezt a győzelmet, akárki akármit mond.

(Annyira sajnálom a németeket :cry: :cry: :cry: )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66400 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
most mondták be a tvben, hogy Kahn a 1. gól után megsérült (emlékeztek, kért is ápolást?) ugyanis az egyik ujjában elszakadt vmi ínszalag vagy vmi... (és ezek után még ott küzdött a kapu előtt..)
a németeknek annyi lehetőségük volt!!! ott volt neuville kapufája is, meg rengeteg helyzet, ami egy picit arrébb ment... nem érdemelték ezt meg... :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66393 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rayan! Ezek a képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bár azért van 1-2, ami elég durva...)

Németország kikapott, fájdalom ez pici szívemnek, dehát ez van... :?
Az elején szvsz a német csapat látványosan jobb volt, majd az első félidő vége felé kezdtek feljönni a brazilok. (A második félidő elejét elaludtam, úgyhogy azt nem tom'! :oops: ) A gól amit a németek először kaptak tényleg potya gól volt. Kahn egyetlen egyszer hibázott a vb során....hát pont a legrosszabbkor. Sajnálom szegényt, mert tényleg iszonyú védései vannak! Nincs mit szépíteni, ezt valóban elszúrta... :( De számpmra akkor is ő a vb legjobbja! 8) (Viszont asszem' eléggé megijednék, ha egy kihalt utcában összefutnék vele! :lol: Iszonyú zorkó feje van!) Tényleg a németeknek drukkoltam, de tény, hogy a brazilok ma jobbak voltak. Majd legközelebb...
De ezt brazil sztárocskát (Ronaldo?), aki a gólokat lőtte, képtelen vagyok megkedvelni! :? Iszonyú unszimpatikus, úgy néz ki, mint egy bohóc! (Remélem nem tapostam senki lelkébe! :oops: )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #66351 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Mindenki!
Gondoltam, ide is írok egy kis szomorú búcsúzást. :( Mindenkinek köszönöm, hogy levelezhettünk, megbeszélhettük itt a dolgokat. Igazán jó volt Veletek Tolkienről csevegni, hiányozni fogtok nekem! :wink: Mostantól nem netezhetek, és attól tartok, rövid kapcsolatunk megszűnik. :( Nagyon sajnálom, minden jót, talán még egyszer olvashattok Tőlem levelet. :cry: Szóval, viszlát!
Fíriel :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66345 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezzel erőteljesen nem értek egyet!
A brazilo egyáltalán nem játszottak szépen, csupán szerncséjük volt. :evil: Főleg az első gólnál :arrow: az egyértelműen talált gól volt. A németek sokkal rendezettebben és magabiztosabban játszottak (egészen a gólig :cry: ) A brazilko egyész addig nem tudtak felszabadultan játszani, és a saját "szamba" stílusuknak a nyomába se értek. Mondjuk attól nagy csapat ez a brazil, hogy az ilyen villanásokból gólt tudtak lőni. De akkoris, franc, franc, franc!!! :evil: :evil: :evil:
És a tegnapinak a vége, mikor a koreaiak és atörökök összefogódzva mentek a közönség elé, sokkal jobben tetszett! Ezt a brazilko is megcsinálhatták volna, márcsak tiszteletből is! Nekem a brazilok túl nagyképűnek tűntek a meccs előtt/után, mindig. Na mindegy! 4 év múlva nem ők fognak nyerni. Pont. :arrow: Hanem a TÖRÖKÖK!!! :P :twisted:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #66343 Írta: Lúthien Tinúviel
Lúthien Tinúviel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én végül is a németeknek szurkoltam, de azért meg kell hagyni, hogy abrazilok nagyon szépen játszottak, és a németek egy gólt se rúgtak!

Több
22 éve 4 hónapja #66337 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fer, én is sajnálom...ehhez a meccshez nincs mit hozzátenni.

Ellenben tegnap láttam 1 filmet (Az óceánjáró zongorista legendája), ami annyira, de annyira szép...

Ha tehetitek, nézzétek meg! (HBO)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66336 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
lelki roncs lettem....

a brazilok nyertek....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66335 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
emberek, én most haltam meg.... :cry: :cry: :cry:
Brazília nyert....
lelkileg most naon magam alatt vaok.... :cry: :cry: :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #66329 Írta: Telumehtar
Rayan:Meghaltam.... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek a képek..... :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #66328 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Ma van a nagy meccs :)
Bemelegítésnek egy kis hülyeség: A foci "buktatói"
Csak erős idegzetűeknek! :mrgreen:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9
Kép 10 -A legjobb :)

Németország! Németország! *szurk-szurk*

Kellemes vasárnapot mindenkinek! :wink:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66320 Írta: Telumehtar
Gillz:az haggyán de én írtam már egy teljesen idegen gépről is....bementünk valahova és ott kezdtem el.... :)

Több
22 éve 4 hónapja #66248 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem hiszitek el, honnan írok! A Tescoból :lol: :lol: :lol:
Eddig ez a legfelemelőbb az egészben... :twisted: :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #66229 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szoval a a tőrőkők golokat rugtak,nem koreaiakat

VÉGRE VALAKI A BRAZILOKNAK SZURKOL :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ugye nem csak én szeretem Ronaldinhot? :?: :wink: :wink: :wink:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 4 hónapja #66223 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Törökök nyertek a ferde szeműek ellen. Jeeee!

Holnapra: HAJRÁ BRAZILOK!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #66216 Írta: Telumehtar
Csak úgy mellékesen:

VEZETNEK A TÖRÖKÖK A KÓREAIAK ELLEN 3:1-RE!!!!!!!!

Több
22 éve 4 hónapja #66207 Írta: Rogue
Szia Brisa!! Jó nyaralást, vagy nemtom, hova mész.
Telumehtar: Legszebb álmainkban rugdalhatjuk csak a bírót, de az elég :)

Több
22 éve 4 hónapja #66193 Írta: Telumehtar
Ulmo,Elanor:Igen a Forma-1 tényleg gyönyrű sport....
Csak néha van pár emberke aki belepiszkit ebbe a dologba....és ilyenkor nagyon mérges leszek.....Elegem van....hagyják békén a Forma-1.....

Ulmo:Nyugi, egyrészt nem tom hogy hol keressük a bírót.....Csak biró ellenesek vagyunk....De majd egyszer.... :twisted:

Rogue/Arwen:Persze hogy jöhetsz..... :)

Több
22 éve 4 hónapja #66185 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, skacok, én is eltávozom soraitokból. De csak átmenetileg! (Nem örülni túlságosan. :lol: ) Júli 14 vagy 15-én jövök vissza. Addigis jók legyetek!

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #66181 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, a döntőt Collina fogja vezetni. Ronda ember, de nagyon jó bíró. Őt nem kell bántani. A bronzmeccsen meg a törökök úgysem fognak kegyelmezni :twisted: . Ha nem gólokat rúgnak, akkor koreai játékosokat. :twisted: :twisted:

Telumehtar: ugyen nem akartok bírót verni ? Egyik sem ér annyit, hogy bepiszkítsátok a kezeteket :) És Elanornak igaza vagyon: az F-1 egy gyönyörű sport. Csak a technikai fajtából.

Elanor: a reklámokkal kapcsolatban lehet, hogy igazad van. A Williams az etalon, ők már felkészültek. A Vodafone egyelőre csak 1 éves szerződést kötött a Ferrarival (tudomásom szerint) nem biztos, hog főszponzor lesz hosszú távon.

Több
22 éve 4 hónapja #66172 Írta: Rogue
Mehetek veled bírót verni, Telumehtar? Szívesen segítenék :) ))
:twisted:
Üdv

Több
22 éve 4 hónapja #66143 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Majd arra leszek kíváncsi mi lesz, ha véglegesen betiltják a dohányreklámokat? Tényleg elviszik Európából a versenyeket? A legtöbb szurkoló még mindig európai. Mi lesz a hatalmas pénzekkel?

Erre azért a csapatok is gondolnak, hiszen pl. a Ferrari ezért kötött szerződést a Vodafone-nal, hogy ha majd nem lehet dohánytermékeket reklámozni, akkor az lesz a főszponzora. Vagy nézd meg a Willimast! Azon sincs cigi-reklám. Szóval sztem nem kell aggódni. :)

Én is hallottam arról a koreai pletykáról A FIFA azt nyilatkozta, hogy ez egy aljas rágalom (najó, nem ezekkel a szavakkal, ezt csak én mondom, de ez volt a lényege :lol: ), és hogy csírájában kell elfolytani ezt a pletykát.
Azért ezek a koreaiak nem semmik.... ''Megvertek minket a németek? Igen? Na, találjunk csak ki gyorsan vmit róluk!''

Undorító...

Telumehtar: a Forma 1 sport. Egy gyönyörű sport. Néha belerondítanak, de attól még sport marad. :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66125 Írta: Telumehtar
Rogue/Arwen:Nincs ebben semmi rossz hogy utálod a kóreaiakat mert én is....(néhányan megyünk birót verni mégpedig azt aki a kórea -Spanyol meccsen ,,biráskodott".)
És teljesen igazad van ebben a szempontból

Több
22 éve 4 hónapja #66122 Írta: Rogue
Tudom, hogy ez nem túl szép, de utálom a koreaiakat!!! A portugálok, az olaszok, és a spanyolok elleni meccset is a bíró nyerte meg nekik!!! :evil:
Nem vitatom, hogy JÓL játszanak, de amit csináltak, az fúúúj.....
Láttátok, amikor a spanyol-korea meccsen a koreai edző adott inni a bírónak, és fúúúj rondán vigyorogva megveregette az arcát? Olyan fejjel, hogy "Szóval akkor amibe maradtunk, azt meg kéne csinálni..." :evil: :evil:
Üdv :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.866 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére