BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 4 hónapja #66104 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huh,ez komoly? Márminthogy a koreaiak voltak? Egy picit kemény a dolog...Tényleg ki lehetne zárni az egész csapatot? Nem hiszem...

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66086 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo:A Kóreaiak terjeszették? :evil:
Nagyon az agyukra ment ez a VB....
Nem tudnak veszíteni....
Ja egyébként meg a Forma-1-et nevezik sportnak?

Ez hülyeség....
Csak azért mert Barichello állt a dobogóra (jogosan) akkor már kell pénzt fizetni????
Ezek no commplettek....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66079 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Yavanna: egy UV még nem a világ, szeptember messze van, belefér (bár ha ezen múlik, hogy az embert kirúgják, akkor az más :? - tapasztalat, sajnos)

Foci-VB: valami bűzlik Koreában. Reggel olvastam, hogy egy ottani rádióban leadtak egy hírt: a német csapat egyik tagját doppingoláson kapták, és ezért a FIFA kizárta a német válogatottat a döntőből. Pár percre rá a FIFA máris cáfolt mindent, és nem értették, hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni.
Ennyire meghülyültek volna azon a félszigeten? Vagy a Boros-Bochkor páros kiköltözött Koreába?

Több
22 éve 4 hónapja #66006 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kösszi Ulmo! :D Még van ugyan UV szeptemberben, de kérdem én, hol van az még? 8) A mozit én is nagggyon bánom! :(

Fer! Neked is hála, meg fogom nézni! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #66002 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo: DC Pesten járt????????????????? brrrrrrrrrrrr, mér nem futottam össze vele az utcán??? yah már tudom.. moziban voltunk :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #66001 Írta: Fereste
Yavanna: én ezeket az emotikomokat Rayannal láttam, és a Humor topicba Sil beírta hogyan lehet

Több
22 éve 4 hónapja #66000 Írta: Ulmo
Yavanna: megvan az összes vizsgád? Akkor gratula innen a távolból! (Kár, hogy tegnap nem jöttél moziba)

Elanor: FIA = bohóc, F-1 = cirkusz, helyes meglátás.
Majd arra leszek kíváncsi mi lesz, ha véglegesen betiltják a dohányreklámokat? Tényleg elviszik Európából a versenyeket? A legtöbb szurkoló még mindig európai. Mi lesz a hatalmas pénzekkel?
Természetesen van szép az F-1-ben: a fokozódó teljesítmény, az új technikák, az izgalom (ha van), a gyönyörű autók (a McLaren a legszebb!, meg régen a Jaguar volt szép zöld :) ). Csak valaki mindig belerondít ezekbe a szép dolgokba.
(Most kell megtudnom, hogy Coulthard tegnap Pesten járt! A francba! :evil: )

Több
22 éve 4 hónapja #65997 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Végre itt a nyár nekem is!!!! Naggyon boldog vagyok! :D 8) :D 8)
Fenébe a vizsgaidőszakkal! Olyan, mintha egy hosszú és mély kómából ébredtem volna fel, se perc alatt!!!!

Hm Itt mindenki a braziloknak drukkol? Hajrá németek! :twisted:

Fereste: Hogy a szöszbe csináltad azt a táncoló piros kis izét? (Nagyon frappánsan fogalmazok ma! :D ) Oh most látom te is németpárti vagy! :D :D :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #65962 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Forma 1: ahogy már a mozi előtt is beszéltük, ez olyan látszat megoldás...csináltak is vmit, de igazából semmit...
Most megmutatták, hogy a nagy FIA nem hagy annyiban semmit, nem huny szemet semmi felett, de igazából sztem, magukból csinálnak hülyét...a Ferrari röhögve leperkálja nekik ezt a kis zsebpénzt, és le van zárva az ügy....

Bár sztem ez az egész egy nagy játék, vagy inkább cirkusz - ez a név jobban illik a Forma 1hez is -, ahol mindeki tudja a szerepét, mindenki azt csinálja, ami előre meg van adva neki, és nagyon jól elvannak... zsebelik be a nagy pénzeket.

De azért a Fopmra 1 nem csak erről szól, ez csak a háttere, azért van benne szép is, csak meg kell benne látni :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #65913 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez most más:
Holnap reggel elutazom (le a Balcsira), és augusztusig nem leszek seholse megtalálható! :( :cry:
Mindenkinek jó nyarat, a kirándulóknak, jó kirándulást, és vigyázzatok magatokra! Augusztusban jövök! :twisted:
( mindenkinek egy virtuális lábemelgetést tőlünk :wink: :D )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #65911 Írta: Fereste
én németeknek drukkolok... kár, hogy Ballack nem játszhat, mert ő aztán egy fontos személyisége lehetett volna a mérkőzésnak...

Hajrá németek !

Több
22 éve 4 hónapja #65908 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telcontar_Leli:persze hogy jól játszottak.De aki ki merte ütni a vb mezőnyéből a japánokat,annak rughattak volna egy hatost!!!!!!
Brazilía RULEZ. A németek Ballack nélkül lépnek föl,Ronaldinho pedig már játszhat.Az 5. Vb elsőség,ez kell nekünk!!!

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #65903 Írta: E. Eia Ayna
Fin: kattincs rá...

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #65900 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rayan! Hol az az itt?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #65898 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Srácok, ezt hallgassátok meg!

Tudjátok mi lesz PJ következő nagy dobása?

A King Kong 8O
(Azért még nem 100 százalék, és a bemutató időpontja is vitatott.)

A cikket itt lehet elolvasni.

Lufi ON
Eglar, én is bírlak! *pacsi* :D ;)
/Lufi OFF
:mrgreen:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65873 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Grrrr. Az elobb beirtam egy jo hosszu szoveget, erre kilepett a net. :(
Bejutottam anyukam munkahelyere es igy tudok netezni. :)
Van itt valaki? Ha nincs, az sem baj. Csak annyit szeretnek uzenni nektek, hogy nagyon hianyoztok, es jo latni az irasaitokat. Hova lett a Koszak szovetsege topic? :(
Szerintem jok voltak a torokok is nagyon. Kivancsi leszek a dontore.
Holnap megyek Debrecenbe apamekhoz, aztan meg baratnomekhez, osszesen 5 napra. Remelem jo lesz. :) Fogok strandolni + fagyizni, + mozizni, meg mindent ami kell :)
Na tovabbi jo szorakozast! Ha van itt valaki, irjon!
Udv :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #65862 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Juhuhuhúj! Van Isten!!! BRAZÍLIAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Most már a zsebükben érzem a VB-t! :D

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 4 hónapja #65861 Írta: Eglarcarien
Eia! Tudnál nekem pár szót 'mondani' az Aldeonról (MTT)? Tudod, előzőleg vagy egy hónapig (7főt nem nézve) nem volt időm elolvasni, most meg már kínai kicsit.
Ja, és milyen könyvet akarnak kiadni? Csak nincs már kész a...?

Több
22 éve 4 hónapja #65858 Írta: Eglarcarien
Én meg szerettem volna egyedi lenni, de nem baj, mert bírom Rayant... (a hozzászólásai alapján) :) :) :)

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #65857 Írta: E. Eia Ayna
Eglar: tudod mit.. inkább maradjon... :D (nagyon önző vagyok... :P :wink: :D ) Magamét is összetéveszteném....

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #65856 Írta: Eglarcarien
Fin: Először olyan volt, mint Eiáé. Azóta ez úgy a szívemhez nőtt, hogy nem bírnám lecserélni. Szrintem Rayan is így van vele, szóval jobb, ha megszokjátok! :) :twisted: :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #65855 Írta: Eglarcarien
Semmi gond, Eia! A mi hibánk, hogy avatarban egyezik az ízlésünk... :)

Több
22 éve 4 hónapja #65852 Írta: E. Eia Ayna
Jajj! Rayan, Eglar! Mindig összetévesztelek titeket!!!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #65850 Írta: Finduilas
Én szorgalmasam dolgozok, sajna. :?

Furcsa így egymás fölött látni, hogy ugyanaz az avatarod, mint Rayannak.

"I can love
But I need his heart.

Több
22 éve 4 hónapja #65849 Írta: Eglarcarien
Fin! Én itt vagyok, te hol vagy? :P

Több
22 éve 4 hónapja #65847 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dae, ugye, hogy az a nagymacska a legvonzóbb? :)
Ma reggel azt álmodtam, hogy gépuskával lövöldöztek a családomra, miközben mi egy falon csüngtünk, 20 méter magasan a föld felett, és egyedül a falon lévő (szintén 20 méter magasan elhelyezkedő) radiátorba tudtunk kapaszkodni. Az álom másik felében egy bengáli tigris ellen harcoltunk, ami a háziállatunk volt, de megvadult. Ez idáig érthető az álomban (mert Diegót tegnap láttam a vásznon), de az első felét nem tudom mire vélni :?

Bocs mindenkitől. Egyébként FIA sucks.

Üdv:
Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65842 Írta: Finduilas
Ez szép, "kényes helyzetbe hozták a díjátadó politikusokat". Röhej! Az persze nem fontos, hogy a többmilliós közönséget milyen helyzetbe hozták. Amit ezek művelnek, az már kicsit sok. Szerintem ezzel megint egy csomó rajongó elfordul a Forma 1-től. Én pl. idén már nem is fogok kimenni a Hungaroringre. Nem akarom végignézni még egyszer a Ferrari örömünnepet, amihez az összes többi istálló és pilóta csak távolból assisztál. :(

"I can love
But I need his heart.

Több
22 éve 4 hónapja #65838 Írta: E. Eia Ayna
F1: Egy részlet a Magyar Hírlap-ból: "Tegnap aztán kiderült, a FIA senkit sem von felelősségre a taktikai lépésért. Azért viszont igen, hogy a díjátadó ceremónián Schumacher feltuszkolta csapattársát a pódium tetejére, majd a győsztesnek járó trófeát átnyujtotta neki. Az ünnepség forgatókönyvét felrúgták, s kényes helyzetbe hozták a díjátadó politikusokat. Ezért büntették a két pilótát és csapatukat egymillió dollárra,"

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #65816 Írta: Fereste
Ulmo: egyetértek veled, hogy amit csináltak, az szörnyű volt. az egész F1ből hüét csináltak, megalázták az egészet, és nyilvánvaló lett mindenki számára, hogy itt már nemcsak a vezetői tudás és a verseny számít, hanem nagy mértékben a pénz is. ez az 1 millió dollár meg se kottyan a Ferrarinak, szal mondhatjuk, hogy ennyivel megúszták a dolgot... de természetes, hogy a FIA nem tud mit csinálni, amikor a pályán elvileg minden tökszabályosan történt... :?
egyébként én nem támogatom ezt az új F1es sorozatot, vagy mi a yo istent... túl sok értelmét annak se látom, hogy egy ugyaniet csináljanak... előbb-utóbb az is elérné ugyanazt a szintet, ahol most az F1 tart... a pénz indig is számítani fog, akár ebben, akár a másik sorozatban :?

Több
22 éve 4 hónapja #65814 Írta: Ulmo
Fereste: nekem az a legnagyobb bajom, hogy a mélyen "tisztelt" FIA már nem először csinál bohócot magából. Emlékszel a 99-es terelőszárny-problémára? (A Ferrariknál a megengedettnél 5 mm-rel nagyobb volt ez az alkatrész),. Akkor azt mondták, hogy ez belefér a "tűréshatárba". Egy olyan sportban, ahol minden tizedmilliméterre és ezredmásodpercre van szabályozva!
Most meg ez a pódium-dolog. Hülyét csinálnak a nézőkből, a saját szurkolóikból, a sporthoz méltatlan magatartást tanúsítanak, erre megúszák minimális büntetéssel. Most már drukkolok, hogy 2008-tól alakuljon meg az alternatív versenysorozat. Ez az F-1 már alig ér valamit. Ennek már nincs köze a versenyhez.

Léli: egyetértek, a törökök nagyon jól játszottak. És majdnem a végéig kulturáltan fociztak!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.459 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére