BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 11 hónapja #350293 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Encsi írta: Öh, ne köszönj semmit, én teljesen félreértettem, van egy vállalat, amit Coraxnak hívnak (meg van Kerox is :D ), és onnan volt ismerős.. bocsánat

Corvus Corax: közönséges holló. De érdemes megismerkedni az együttessel is. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #350288 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekünk szokás szerint a b-sek ofője öltözött be :) (két méternél is magasabb és valószínűleg felülről nézi a mérlegen a 110 kilót :) ) matek fakton meg aranyos volt a tanárnő,.. tegnap délután kinthagyta a mandarinokat és ma reggel meglepődve "észrevette" a tanári asztalon és szétosztotta :P meg német fakton is kaptunk szaloncukrot meg Mikulás-csokit :) :):):) ^^ és lőn csoda, menzán is kaptunk Mikulás-csokit :) sőt.. az osztály szomorúan konstatálta a dolgot hogy az utolsó Mikulást töltöttük a sulinkben.. :D :lol:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #350281 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Hozzánk reggel jött a Mikulás. Sőőőt láttunk egy nagyon igazit a momparkban, még igazi manói is voltak!

Nekem tavaly odakiáltott egy Mikulás az utcán, hogy ITT A TÉLAPÓÓÓ, aztán eltűnt a házak között :)

Több
16 éve 11 hónapja #350279 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Léciléci jelentkezzetek infopultosnak a lepre!!!! picitig kukkac freeemail ponty hu

Hozzánk reggel jött a Mikulás. Sőőőt láttunk egy nagyon igazit a momparkban, még igazi manói is voltak!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 11 hónapja #350275 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Öh, ne köszönj semmit, én teljesen félreértettem, van egy vállalat, amit Coraxnak hívnak (meg van Kerox is :D ), és onnan volt ismerős.. bocsánat

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 11 hónapja #350268 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk az volt, hogy reggel amikor mentem iskolába, anyu azt mondta, hogy nem ad mikulásra ajándékot...Na már most, ma volt németem és megkérdezte a német tanár, hogy ki mit kapott mikulásra? Mondtam, hogy hát anyu azt mondta, hogy én nem kapok. Erre a német tanár, teljesen meglepődött és az óra első fele azzal ment el, hogy írtunk a mikulásnak egy levelet, hogy "Kedves Mikulás! Tévedtél amikor Attilának nem hoztál reggel ajándékot, mert.....stb. :D

Úgy tűnik megkapta mivel amikor hazaértem, itt volt a szobámba :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 11 hónapja #350267 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Encsi írta: A Corvus corax neve ismerős, tudsz valamit pontosítani, h mi is az? :oops:

www.corvuscorax.de

Amúgy itt a fórumon egy egész méretes rajongói klub van :D (Ery, Esgal, icke, Alyr, Ben, Well, én, stb)

Mégegyszer köszi!!!

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 11 hónapja #350266 Írta: Kisvakond

Felagund írta:

Encsi írta: A Corvus corax neve ismerős, tudsz valamit pontosítani, h mi is az? :oops:

www.corvuscorax.de

Amúgy itt a fórumon egy egész méretes rajongói klub van :D (Ery, Esgal, icke, Alyr, Ben, Well, én, stb)

Nagyon szépen köszönöm!!!
Én csak mostanában fedeztem fel, ugyanis hastáncon áttértünk a törzsi fúziós részlegre és néha erre is alkotunk.
:oops: :oops:

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 11 hónapja #350256 Írta: Nesi

Encsi írta: Nekem anyáék szokás szerint elfelejtették.. :)

Én bezzeg kaptam egy pingvint. Naja. Ez szokott lenni, ha valaki nem tudja, mit adjon ajándékba, vesz egy könyvet, vagy egy pingvint :P

Mi az osztállyal rávettük az angoltanárunkat, hogy ne feleltessen. Úgy 5 percig győzködtük, azaz elsősorban velem együtt 6 fő, akik elég jók angolból (emiatt nincs félnivalójuk a tanár haragjától, mert nagyon tudja tartani), hogy Mikulás van, hadd ne, stb., stb. És megtörtént a csoda, ami még 4 éve nem fordult elő, legalábbis a mi osztályunkban, hogy tényleg nem feleltetett. :P

Több
16 éve 11 hónapja #350254 Írta: Draug
Draug válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem semmi, egyik osztálytársam tegnap előre kirakta a cipőjét, éjszaka meg "kilopódzott" és megtömte csokival meg mandarinnal, hogy majd reggel jól meglepődik :P erre, amikor reggel kiment, már csak a mandarin volt benne... :lol: ...de legalább meglepődött.
Boldog mikulást mindenkinek (vagy mit)!!!

"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."

Több
16 éve 11 hónapja #350239 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

www.corvuscorax.de

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 11 hónapja #350237 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem anyáék szokás szerint elfelejtették.. :)

A Corvus corax neve ismerős, tudsz valamit pontosítani, h mi is az? :oops:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 11 hónapja #350220 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Liliom írta: Egyébként HOLNAP JÖN A TÉLAPÓ! Én már kipucoltam az acélbetétest, hohó, ugye másokon sem fog a felnőttség?

Télapó??.. wááááá... az Mikulás :) amúgy meg le sem esett volna, ha ma nem mondják páran..
*kissé fáradt vagyok, nem aludtam eleget, és ez matek fakt elején már-már betegessé fajult: felírom a dátumot: hozzáírom a napot... pén... áthúzom, mert rájöttem hogy ma nem péntek van... (pénteken ugyanis szimpla a matfakt...) következő próbálkozás: csüt... áthúzom, rájöttem, hogy akkor még csak reggel lenne, nem délután .. következő: szerda... óóó, tényleg, ma szerda van (ez sajnos hangosan hangzott el, így kénytelen voltam az osztályt beavatni a füzetbeli bakimba.. de a végén kiderült hogy nem csak én vagyok ilyen fáradt :) a többiek összeadni/kivonni nem tudtak.. a deriválás bezzeg ment :P ... na igen, így van ez: ami nagyon nehéz, megy, ami könnyű, elrontjuk :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
16 éve 11 hónapja #350211 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A soksok loituma feldolgozás között találtam egy újdonságot :)

(Ha valaki nem ismerné a soksok feldolgozást: ÍME )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 11 hónapja #350210 Írta: Kisvakond
offff bocsi hogy ennyire nyomulok a hülyeségeimmel, de azt szeretném kérdezni, h nincs meg valakinek 1-2 esetleg több album Corvus corax és nem tudná valamilyen módon elküldeni nekem???
:oops: :oops: :oops:
nagyon szépen köszönöm
on

Több
16 éve 11 hónapja #350209 Írta: Sil

Nóli i linantea írta: Én egyszer találtam angol fordítást hozzá. ÍME: KLIKK

Attila: köcce.

Magyar is van:
loituma.hu/szoveg.html

Tears unnumbered

Több
16 éve 11 hónapja #350207 Írta: Nóli i linantea
Én egyszer találtam angol fordítást hozzá. ÍME: KLIKK

Attila: köcce.

Több
16 éve 11 hónapja #350206 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát igen...most már tudom, hogy ennek a számnak ez a címe....sebaj:)
amúgy nagyonszép a klip:)
Apropo loituma: rosszul tudom, hogy valójában a szövegnek nincs értelme? Nem tudtam leellenőrízni, amit hallttam, nem tudok finnül :lol:

Sil írta: Tényleg, és a Rajatontól a Butterfly-t ugye mindenki ismeri? :wink:
youtube.com/watch?v=oghj7y4hluU

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
16 éve 11 hónapja #350204 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Loituma finn zenekar. A híres-hírhedt szám címe pedig Ievan Polkka (mellesleg kiközkiáltottuk osztályhimnusznak páran... :) ).

Több
16 éve 11 hónapja #350198 Írta: Attila
Apropó Loituma...valószínűleg én vagyok ennyire tudatlan, de ez milyen nyelven van??? :oops: Tudom, hogy ez nagy tudatlanságra vall de én nem tudtam 100 %-osan beazonosítani... :oops:

Nóli i linantea írta: Idén nem szeretem a télapót. Ahelyett hogy fini csokikákat hozna, egy vizsga meg egy ZH vár engem holnap (ha nem is a csizmámban...)

Sok szerencsét!!! : :bounce: :dance: :cheers:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 11 hónapja #350195 Írta: Nóli i linantea
Idén nem szeretem a télapót. Ahelyett hogy fini csokikákat hozna, egy vizsga meg egy ZH vár engem holnap (ha nem is a csizmámban...)

Több
16 éve 11 hónapja #350193 Írta: Nesi

Liliom írta: Egyébként HOLNAP JÖN A TÉLAPÓ! Én már kipucoltam az acélbetétest, hohó, ugye másokon sem fog a felnőttség?

Mi megbeszéltük az osztállyal, hogy holnap mindenki piros ruhában jön. :)
Ami nem is baj, lévén holnap nem lesz fűtés, mert a város fel van túrva, és ezért rövidített órák lesznek, jee :P :D

Több
16 éve 11 hónapja #350188 Írta: Attila

Liliom írta: Ez a loituma olyan, mintha egy tompa tárggyal ütnék a fejemet. Egyszer már elfelejtődött, de juhé, újra itt van, hála a reklámnak.
(Fanatikus Bleach-fanoknak meg még keményebb.)

Egyébként HOLNAP JÖN A TÉLAPÓ! Én már kipucoltam az acélbetétest, hohó, ugye másokon sem fog a felnőttség?

Jesszus tényleg, holnap lesz a mikulás!!!! :D :D:D Majd én is készülök rá!!!! Jaj de jó!!! :D :D:D:D

Loituma 4ever

Több
16 éve 11 hónapja #350186 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez a loituma olyan, mintha egy tompa tárggyal ütnék a fejemet. Egyszer már elfelejtődött, de juhé, újra itt van, hála a reklámnak.
(Fanatikus Bleach-fanoknak meg még keményebb.)

Egyébként HOLNAP JÖN A TÉLAPÓ! Én már kipucoltam az acélbetétest, hohó, ugye másokon sem fog a felnőttség?

...

Több
16 éve 11 hónapja #350181 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma a bookline-on 30% kedvezménnyel kaphatók többek között a Kossuth Kiadó könyvei, azaz A hobbit hangoskönyv is (Kaszás Attila előadásában).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 11 hónapja #350151 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Tényleg, és a Rajatontól a Butterfly-t ugye mindenki ismeri? :wink:

Hát, persze! Ez annyira jó! Örülök, hogy beraktad, már rég hallottam. :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 11 hónapja #350148 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
JELENTKEZZETEK INFOPLUTOSNAK !!!! Egyelőre hárman, velem együtt négyen lennénk. Szeretnék max. 3 órás váltást és mindig két embert az infopultba!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 11 hónapja #350145 Írta: Sil
Tényleg, és a Rajatontól a Butterfly-t ugye mindenki ismeri? :wink:

Tears unnumbered

Több
16 éve 11 hónapja #350141 Írta: Attila

Sil írta:

Attila írta: Nem tudom, hogy ki látta a Mccafé-s reklámot?????

Nah már most nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok így vele de nekem nagyon tetszett a zenéje és youtube-on fennt is van, íme:

... re=related

Ez nem a McCafé-s reklám zenéje, hanem "a" Loituma, a 2006-os év egyik nagy slágere. Ha valamiért eddig kimaradt az életedből (pl nem interneteztél akkor még), nézegesd a loituma.hu -t.

igen persze tudom, hogy ez az...de nekem ez a "mccafés reklám zenéjeként" maradt meg...nagyon tetszik :D

Több
16 éve 11 hónapja #350137 Írta: Sil

Attila írta: Nem tudom, hogy ki látta a Mccafé-s reklámot?????

Nah már most nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok így vele de nekem nagyon tetszett a zenéje és youtube-on fennt is van, íme:

... re=related

Ez nem a McCafé-s reklám zenéje, hanem "a" Loituma, a 2006-os év egyik nagy slágere. Ha valamiért eddig kimaradt az életedből (pl nem interneteztél akkor még), nézegesd a loituma.hu -t.

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.373 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére