BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 10 hónapja #351328 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nessa: valóban, valamilyen módon meg kell találni az okot, méghozzá minél gyorsabban. Remélem, minden rendben lesz!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #351324 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma, pont 1 éve vagyok MTT-s. Tudom, hogy ez sokaknak nem annyira jelentős, de nekem nagyon fontos. Csak meg szeretném köszönni ezt az 1 évet. Csodálatos volt minden perc, amit veletek tölthettem, és nagyon…tényleg nagyon hálás vagyok érte, és mindent köszönök. Nagyon sok mindent „tanulhattam” tőletek…és…jaj köszönöm. Szeretlek titeket :) :hello: MTT 4ever

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #351304 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nessa: sürgősen orvoshoz kellene fordulni, és kideríteni az okot. Lehet, hogy a kishúg az oka, de azért ilyen szinten? Hááát, nem tudom... Elképzelhető idegrendszeri ok is, de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Legfeljebb annyiból, hogy utána minden kellemes meglepetés.
Azon is el kell gondolkodni, hogy nem történt-e olyan változás a kicsi világában, ami megrémíthette: új bölcsi, vagy új gondozónő, stb. - de nem csak ilyen fordulhat elő. Mindenesetre orvossal kellene kizárni a legrosszabbakat és megbizonyosodni arról, hogy valóban csak a testvérke "elnyomása" az ok.
Tényleg nem ez az ideális karácsonyi aji... :|

Több
16 éve 10 hónapja #351288 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát nem egészen így képzeltem a karácsonyt :cry:
Délelőtt anyu sírva mesélte egy ismerősnek, hogy a nővérem 2 éves kisfiával baj van. Már elég régóta beszélt, nagyon szépen, érthetően és folyékonyan. Lehetett vele beszélgetni is. Amúgy meg nagyon okos. Vn egy húga, 11 hónapos, elégé erőszakos minden figyelmet magának követel. Nagyon szerették egymást a picik, de most a kislány elnyomja kicsit a bátyját. Aki pedig nem tud beszélni. Elkezdett dadogni, egyre romlott és már csak alig, nagyon nehezen tudja kimondani amit szeretne. Eddig azt hitte mindenki, hogy a picilány miatt va, de rosszabbodik, és kezdenek megijedni. Már arról is szó volt, hogy valamilyen betegsége lehet, esetleg agydaganat. Volt valakinek kisgyerekkel hasonló tapasztalata?
nagyon féltem szegényt :cry:

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 10 hónapja #351285 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
oh bocs, csak rákerestem és ezt dobta ki

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 10 hónapja #351284 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: szerintem a hívásátirányítás mindenhol ingyenes... vagy mégsem :(
itten nézd...

Inkább ezt nézd, hacsak nem céges a telefon (a fenti link a vállalati verzió):
t-mobile.hu/egyeni/szolgaltataso ... asok.shtml
Illetve részletesen a megfelelő díjcsomagnál.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 10 hónapja #351281 Írta: Tünde
szerintem a hívásátirányítás mindenhol ingyenes... vagy mégsem :(
itten nézd...

Több
16 éve 10 hónapja #351280 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha egy témobilos telefonnál beállítom, hogy ha ki van kapcsolva akkor a pannyonos telefon csörögjön kell fizetni ezért? és ha igen kinek?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 10 hónapja #351275 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Snuffles írta: Én nem vagyok fórumfanatikus, hozzászólásaim számától eltekintve, de azért én is reménykedve nyomkodtam az F5-öt húszpercenként :D
Azt hittem egyébként, hogy leáll néhány napra.

azt hiszi a balga ember hogy lemarad valamiről, pedig nem, hisz ha neki nincs másnak sincs :lol:
(én is mindig visszatértem) :P

Én meg kb a lovak közé dobtam a gyeplőt, "karácsonykor nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni" felkiáltással. :)

Több
16 éve 10 hónapja #351266 Írta: Tünde

Snuffles írta: Én nem vagyok fórumfanatikus, hozzászólásaim számától eltekintve, de azért én is reménykedve nyomkodtam az F5-öt húszpercenként :D

azt hiszi a balga ember hogy lemarad valamiről, pedig nem, hisz ha neki nincs másnak sincs :lol:
(én is mindig visszatértem) :P

Több
16 éve 10 hónapja #351260 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nem vagyok fórumfanatikus, hozzászólásaim számától eltekintve, de azért én is reménykedve nyomkodtam az F5-öt húszpercenként :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #351257 Írta: Acho
Bizony! ;-)
Amúgy meg nagyon jó, hogy van újra fórum! Ilyenkor derül ki, hogy mennyit jelentetek nekem, mikor nincs, és elvonási tünetek kezdenek kialakulni nálam... Szóval köszönet azoknak, akik tettek érte, hogy ismét működjön!

Több
16 éve 10 hónapja #351254 Írta: Attila

Nessa írta:

Remzymama/Tünde írta: Azt hiszem a szeretetet kifejezi az is, hogy egy sajátmagad készítette ötletes ajándékkal megleped azt akit szeretsz, és jóérzés látni az arcán, hogy örül neki. :lol: nincs is annál jobb :P

egyetértek :)

szintén :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #351236 Írta: Nessa

Remzymama/Tünde írta: Azt hiszem a szeretetet kifejezi az is, hogy egy sajátmagad készítette ötletes ajándékkal megleped azt akit szeretsz, és jóérzés látni az arcán, hogy örül neki. :lol: nincs is annál jobb :P

egyetértek :)

Több
16 éve 10 hónapja #351234 Írta: Tünde
Azt hiszem a szeretetet kifejezi az is, hogy egy sajátmagad készítette ötletes ajándékkal megleped azt akit szeretsz, és jóérzés látni az arcán, hogy örül neki. :lol: nincs is annál jobb :P

Több
16 éve 10 hónapja #351232 Írta: Attila

norbikk írta:
És sok ajándékot a fa alá, de ne merről szól a karácsony ezért írom ilyen pici betűvel. :)

Tényleg nem erreől szól hanem a szeretetről és a békéről. :jóságosarc:

Több
16 éve 10 hónapja #351200 Írta: norbikk
norbikk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Holnap már nem leszek szóval Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !!

:)
[size=9:3n3nmblr]És sok ajándékot a fa alá, de ne merről szól a karácsony ezért írom ilyen pici betűvel. :) [/size]

Több
16 éve 10 hónapja #351190 Írta: Acho
Hát, ha már feltettem a kérdést, válaszolok is. Szóval minden ajándék megvan, a csomagolás meg majd holnap. Sajna idén nem voltam túl kreatív,mert nem volt hozá se időm, se lelkiállapotom. Majd jövőre igyekszem...

Több
16 éve 10 hónapja #351187 Írta: Attila
Rám rájött a Karácsonyi vásárlási pánik. Miután (rossz tulajdonságom), hogy az utolsó pillanatokra hagyok dolgokat, sajnos ezt is...így most holnap járom a várost, hogy vegyek ajándékot vagy készítsek ajándékot közeé 20 embernek :D Kívánjatok sok sikert! :wink: köszi...

Több
16 éve 10 hónapja #351184 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Áldott, békés, boldog Karácsonyt minden fórumosnak és minden szeretteteknek!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 10 hónapja #351174 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem az ajándékok már mind megvannak, de becsomagolva még nincsenek. Azt rendszerint az utolsó pillanatokra halasztom. Általában akkor szoktunk csomagolni, ez is része a karácsonyi készülődésnek. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 10 hónapja #351171 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem már minden megvan, itt vannak az asztalon szétszórva :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 10 hónapja #351170 Írta: Nessa
Én asszem eléggé le vagyok maradva, még ötleteim sincsenek. De még ráérek, úgysem veszek semmit, mindent kézzel csinálok... Barátoknak már adtam ajándékot. Ezt szeretem a karácsonyban. Azt sosem várom, hogy kapjak valamit( de persze mindennek örülök, ha jó szándékkal adják) de adni nagyon szeretek. Nincs annál jobb érzés. Szerintem. Nagyon nagyon jól esett, mikor suliban délután már mindenkinek ott láttam a kezén, amit gyártottam nekik.

Több
16 éve 10 hónapja #351169 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyedül anyué és az élettársáé nincs még becsomagolva, de csak azért, mert anyu egyfolytában a szobámban van, teljesen kiszámíthatatlan, mikor ront be valamivel (rég látott...), így nem tudok csomagolni az ajándékosztás előtti percekig. Akkor ugyanis mindenki félrevonul és bissssztosan nem jönnek be hozzám.
Viszont sajnos csak a rokonoknak és a kedvesemnek vettem/készítettem ajándékot, mert mindenki mást annyira ritkán látok, hogy az ajándék épségének a rovására menne, ha megvettem volna azokat is. :(
Lehet, hogy nem volt jó ötlet, de azzal nyugtatom magamat, hogy nem is lett volna rá időm, mert ez biztosan igaz.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #351167 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Ti hogy álltok az ajándékokkal? Mindenki megvett már mindent, amit szeretett volna?

Már be is van csomagolva az egész. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 10 hónapja #351166 Írta: Acho
Ti hogy álltok az ajándékokkal? Mindenki megvett már mindent, amit szeretett volna?

Több
16 éve 10 hónapja #351134 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta:

Remzymama/Tünde írta: könyörögjek? kiabáljak? szépennézzek?

Emberek!!!!!! Senkinek nincsen negyed órája a mozikhoz melegbe beállni és a kijövők kezébe nyomni egy szórólapot a szünetben és az újév első hetén???????????

nincs.

kösssz

akik jelentkeznek szórólapozni, azokat jegyzem és beírom mikor hol tudom/tudja Ankalimon odaadni
köszi a jeletkezőknek :lol:
mégmégmégmégmég :P

Több
16 éve 10 hónapja #351128 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én vizsgázom.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 10 hónapja #351125 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Balázs, ne demoralizálj. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 10 hónapja #351123 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: könyörögjek? kiabáljak? szépennézzek?

Emberek!!!!!! Senkinek nincsen negyed órája a mozikhoz melegbe beállni és a kijövők kezébe nyomni egy szórólapot a szünetben és az újév első hetén???????????

nincs.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.481 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére